formatoin äskettäin juuri koneeni ja asensin kaikki ohjelmat ja muut paskat saman tien ainakin toivottovasti :) nimittäin jos menen johonkin netti sivuun nii se väittää et jos menet tälle sivulle saattavat muutkin käyttäjät nähdä tietosi ja jotain plaap plaap siihen päälle auttakaa pliis ja kiitän äskösestä vastauksesta mun edellis laittamasta viestin vastauksesta ja kiitän nytkin apuaaaaaa
formatoin koneeni ja kävi......
onnellinen
2259
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 2
Vanhimmat
mene vaan
Niinhän se on ollut aina kunnes joku kesii laittaa rastin sihen viestin kohtaan "älä näytä tätä viestiä uudelleen"