Lähetin Kimille kymppitonnin

palkkioksi

Kimi on tehnyt niin merkittävää työtä Suomen hyväksi, että päätin palkita hänet 10 000 eurolla. Mies on sen ansainnut.
Kimi on tuonut Suomen koko maailman tietoisuuteen. Yli 5 miljardia ihmistä tuntee nyt Suomen, sen historian ja nykypäivän ja paljon muuta. Kaikki tämä Kimin ansiota.
Kimin verotuloilla on Suomeen rakennettu valtavasti kouluja, sairaaloita, kirjastoja, päiväkoteja ym. hyödyllistä.
Kimi on siis Suomen historian merkittävin henkilö.
Ehdotan, että te muutkin lähettäisitte Kimille rahaa palkinnoksi tästä kaikesta.

24

678

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • voit pillittää

   "Kimin verotuloilla on Suomeen rakennettu valtavasti kouluja, sairaaloita, kirjastoja, päiväkoteja ym. hyödyllistä."

   lisää, kerrottakoon että Kimin on maksanut talokauppojensa yhteydessä enemmän veroja Suomeen kuin keskituloinen maksaa koko työuransa aikana. Että sillee...

   • selvä asia

    Mikä siinä on niin vaikea ymmärtää, että pitää toistaa ja toistaa?


  • mestarille

   Pistin tonnin menemään Kimille jäätelörahoiksi. Kimi on Euroopan suurkunkku, kaikkien arvostama mahtiajuri. Sveitsissä varsinkin hän on tullut erityisen suosituksi. Maa on köyhä, mutta Kimin verotuloilla on saatu paljon hyödyllisiä palveluita varattomille ja elinkeinoelämä kukoistaa hänen ansiostaan.

   • Ainakin maksaa velkani, mä olen sille 5kpl kerrosaterioita velkaa!


  • Monacon rata

   Nyt on entistäkin enemmän syytä lohduttaa Kimiä. Hän joutuu ajamaan Monacon radalla kilpaa, vaikka se on hänen mielestään tylsä.
   Kovia joutuu Kimi kokemaan näinä aikoina. Eiköhän panna keräys pystyyn Kimin hyväksi.

  • ruhtinaallisesti

   Kimi täyttää lokakuussa 30 vuotta ja mielestäni suomalaisten pitäisi osoittaa syvää kunnioitusta tätä kaikkien aikojen merkittävintä maanmiestä kohtaan.
   Pitäisi perustaa toimikunta hoitamaan Kimille hänen arvonsa mukaiset syntymäpäiväjuhlallisuudet ja riittävän arvokas syntymäpäivälahja.
   Kimi on kuninkaallinen ja siksi ehdotan hänelle hankittavaksi kuninkaallisen huvipurren. Aito brittivalmisteinen jahti. Rahoituksesta vastaisivat suomalaiset ja miksei muutkin. Me suomalaiset kuitenkin olemme Kimille ikuisessa kiitollisuudenvelassa. Niin mahtavia ovat Kimin saavutukset formulakuskina olleet.
   ELI: juhlia koko viikko Kimin hyväksi ja lahjana 10-20 millin huvipursi.

   • Corcy

    Ettekai luule, että hänen kalustonsa ajantasallapito vaatisi pientä lisärahoitusta?


  • nk

   hah, en pistä penniäkään kimille. turhake, ja koko lajikin on täysin turha. ja miksi antaa pennosia jollekin, jolla on jo ihan kylliksi rahaa...

  • tarpeeksi arvokas?

   Olen miettinyt, kuinka suuren summan rahaa lähetän Kimille onnistuneen kauden ja 30-vuotissynttäreiden johdosta. Jos lähettää tonnin, niin onko se niin pieni summa, että Kimi voi jopa suuttua? Kymppitonniin ei ihan rahkeet riitä.

  • onkin

   härski veropakolainen suomeen ei maksa euroakaan veroa
   verot menee sveitsiin talokaupoista ei mitään veroa makseta
   niinkuin tiedätte omaisuusvero on poistettu rikkailta.

  • pojulle rahnaa

   Pistin minäkin menemään 2500e, eihän se ole paljon mitä nyt kymmenen vuoden säästöni, mutta kyllä kimi sen ansaitsee! On tehnyt niin hyvää suomikuvalle tuolla maailmalla. Nyt ei varmasti enää kukaan luule että suomalaiset ryyppää ja ovat puhumattomia, tylyjä ja juroja tai itsensäpaljastelijoita. Hyvä kimi ja kiitos!

  • Kimi on Kingi

   Kimi asuu kuulkaa Sveitsissä, et se mitään veroja oikeesti maksa. Miks luulette et kaikki F1 kuskit muuttaa Monacoon? Ja saanen mainita, että urheilijoista vain Tiger Woods tienaa enemmän, et Kimi ei ihan pikkusummasta välitä, muuten kuin ehkä symbolisesti.

  • te ootte

   Miksi antaa rikkaalle rahaa, jolla on sitä liikaa. Eikö sitä pitäisi antaa köyhille, niille joilla sitä ei ole.

   • asfdgrsedfvghrtd

    Hei kuka sää niistä Hölmölän veljeksistä olitkaan? Vois ne köyhät kusipäätkin mennä töihin, sieltä sitä rahaa saa. AIVAN turha ruveta kerjäämään ja tulla Suomeen pilaamaan katukuvaa. PERKELEEN PERKELE!!!


   • kaunis ja rohkea
    asfdgrsedfvghrtd kirjoitti:

    Hei kuka sää niistä Hölmölän veljeksistä olitkaan? Vois ne köyhät kusipäätkin mennä töihin, sieltä sitä rahaa saa. AIVAN turha ruveta kerjäämään ja tulla Suomeen pilaamaan katukuvaa. PERKELEEN PERKELE!!!

    Luuletko että töihin mennään väkisin, varsinkaan nyt kun firmat laittaa vaan väkeä pihalle. Ja kyllä mulla on autot ja veneet, mutta köyhissä maissa ei oo edes ruokaa ja niillä joilla on, tulisi auttaa vähäosaisia, koska ei raha ja menestys tuo onnea ja sisältöä elämään, ehkä hetkellistä nautintoa. On kyllä monia kuuluisuuksia, jotka auttaa avun tarpeessa olevia.


  • Kalisto

   ne oli kyllä alunperin vuokrarästeihin, mut nyt tiedän niiden menevän 'parempiin suihin'

   • hiihihihihihh

    ei meitä kiinnosta


   • aaahahahahahah

    mene äiteelles itkemään.


  • F1 = nerojen kerho

   Kimin syntymäpäiväjuhlinta alkaa jo pikku hiljaa rauhoittua. Tulikin mieleeni kysyä, että kuinka paljon rahaa lähetitte hänelle lahjaksi? Itselläni sattui olemaa ylimääräinen kymppitonni pankkitilillä, joten lähetin sen. Yksi tuttu kaveri kuitenkin päätti lähettää Kimille kolminkertaisen summan. 30 vuotta - 30 tonnia.
   Kimi sai meiltä kahdelta siis tämmöiset lahjat.
   Kun Kimi täyttää 40, niin uskoisin hänen nousseen Suomessa jo historian merkittävimmäksi kansalaiseksi ja näin ollen valtio palkitsee hänet 40 miljoonalla.

  • zdtrhjnsrt

   Eihän Kimi maksa Suomeen senttiäkään,vaan asuu ns.veroparasiitissa.No siitä huolimatta lähetin Kimille 10 miljoonaa euroa,että pysyy kaurapuurossa,kun nyt työttömyyskin uhkaa.

   • AHHAAHHAAH

    "veroparasiitissa"
    AHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHH HA HA HAH H AHAHH HAHHH AHA H AHA HHAHAHAAAAAAAAA


  • SPÖL

   EI PYSTY ANTAMAAN EUROAKAAN EDES HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN

   • Suomi=paskamaa :)

    Kimi voisi antaa mulle miljoonan ni ei tarvitsis tuota lotto voittoa odotella.. Mitä sitä rahalla, jos ei sitä käytä? Ja Suosittelen kimiä ottamaan loppuelämä rennosti ja rellestää, kun sitä fyffee on painaa.. toisin kuin muilla suomalaisilla!!!!


   • tauno tuisku
    Suomi=paskamaa :) kirjoitti:

    Kimi voisi antaa mulle miljoonan ni ei tarvitsis tuota lotto voittoa odotella.. Mitä sitä rahalla, jos ei sitä käytä? Ja Suosittelen kimiä ottamaan loppuelämä rennosti ja rellestää, kun sitä fyffee on painaa.. toisin kuin muilla suomalaisilla!!!!

    "Mitä sitä rahalla, jos ei sitä käytä? "

    Kyllä Kimi yrittää mutta ei ole helppoa kuluttaa 10 Meuroa juomalla.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   177
   6704
  2. Kiinteistökuningattarelle satelee nyt tuomioita oikein urakalla

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008926919.html TELEVISIOSTA kiinteistövälittäjänä tunnetuksi tullut Kaisa Liski sai yhden vuoden ja kahden kuukaude
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   2486
  3. Puolangan Porukka. Kuulkaas tämä.

   Hyvää iltaa hyvä Puolangan herrasväki. Kertokaa minulle mistä löydän Puolangalta vastusta niinsanotusti tanssimaan nurkan taakse! Olen saanut tarpeeks
   Puolanka
   54
   1299
  4. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   75
   1160
  5. Pysyt hyvännäköisenä pitkään

   Mulla on sellainen sormituntuma, eli monia hyviä syitä sanoa sinusta noin. Pidät huolta itsestäsi ja varmaan myös muistakin siinä ohessa. Sinussa on p
   Ikävä
   46
   1080
  6. Martinan uusin hirvitys

   Nyt on järkyttävät hopeiset paljetti shortsit jalassa. Mistä se löytää noita hutsahtavia vaatteita. Luuleeko näyttävänsä nuoremmalta, vaikka vaikutus
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   1049
  7. Suomi on allekirjoittanut NATO:n liittymissopimuksen

   Tätä hetkeä on odotettu: Nato-maat allekirjoittivat tiistaina aamupäivällä Suomen ja Ruotsin liittymispöytäkirjat. ”Yhdessä olemme vahvempia”, Haavi
   NATO
   142
   993
  8. En mä jaksa enää uskoo

   Meihin... Ei me tulla enää ikinä näkemään uudelleen niin se vaan on. Toivottavasti molemmat löydetään vielä rakkautta.
   Ikävä
   88
   964
  9. Martina on kova vaihtamaan juhannusheilaa

   2018 -Hannes 2019-Stefu 2020-Palomies 2021-Pikkarainen 2022-Tanskalainen lippis mies Ihan sairasta kun ei yhtään pysty viettämään aikaansa vain laste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   881
  10. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   239
   866
  Aihe