mitä ootte mieltä?

tällä lailla

On harvinaisen kuuma päivä loppukesästä. Koulun ilmastointilaite ei toimi, ja lukiolaiset ovat kaikki hiestä märkiä istuessaan tuoleillaan. Useimmilla tytöillä on vain ohuet hameet päällään, pojat eivät ole juuri asustustaan muuttaneet. Kuka nyt kehtaisikaan laittaa ohuita housuja jalkaan, kun stondiksetkin näkyisivät niistä niin helposti?

Kukaan ei ole vielä oikein päässyt koulunkäyntiin kiinni,kun mielessä pyörivät vielä loman tapahtumat. Pojillakin on vaikeuksia kohdistaa ajatuksiaan maantietoon, kun vieressä istuu hyväkroppainen,nätti ja ujo tyttö. Luokassa oli tämä yksi selvästi muista edukseen erottuva hiljainen Riikka, joka ei kerskunut viikonloppujuomisillaan tai naimisillaan, kuten muut ylimeikatut tytöt. Hän oli kaikkien poikien salainen haave. Häntä ajateltiin, kun kotona pornolehtien keskellä runkattiin.Kukaan ei ollut koskaan kehdannut oikein pyytää häntä mihinkään, aivan kuin hän olisi ollut eräänlainen kielletty hedelmä.

Nyt Riikkakin pyyhki hikeään otsalta, ja nihkeät kämmenet kulkeutuivat raapimaan vasenta reittä. Hän hilasi hametta hiukan ylöspäin, jotta kutinaa pystyisi lievittämään paremmin.
Riikan vierustoveri Jaakko katsoi häntä lumoutuneena. Opettajan sanat hävisivät jonnekin kaukaisuuteen, maailmassa ei enää ollut muuta kuin riikka ja jaakko. Riikkakin katsahti häntä tuijottavaa komeaa suklaasilmäistä olentoa, ja hymyili vienosti.

Kello soi, ja oppilaat ryntäsivät luokasta.
"se pitäisi saada piakkoin valmiiksi se juttu Kreikasta matkailumaana", opettaja vinkkasi Riikalle ja Jaakolle."Oisikohan mahdollista että jäisitte nyt koulun jälkeen tekemään sitä? Kaikilla muilla on jo valmiit ne."
"Ei mulla ainakaan ole mitään menoa nyt",Jaakko katsahti Riikkaan.
"Kyllä minäkin voin jäädä jos sillä työllä kerran on niin kiire" Riikka vastasi, juuri niinkuin Jaakko oli toivonut.
"Laittakaa sitten luokan ovi lukkoon kun lähdette. Itse en voi jäädä tänne enää tälle päivälle."
Riikka katsoi intensiivisesti Jaakkoa, joka oli pyörtyä tilanteen sähköisyydestä.Hän käänsi katseensa kuitenkin nopeasti pois ja kysyi Jaakolta,tiesikö hän missä heidän parityönsä oli.
Riikka ei jäänyt odottamaan vastausta, vaan lähti kävelemään luokan perällä oleville kaapeille. Jaakko seurasi perässä. Ilmapiiri oli niin jännittynyt,että Jaakko ei meinannut saada sanaa suustaan ulos.
"Se taitaa olla jossain noissa kaapeissa, mutta ne on kyllä lukossa", hän änkytti. Jaakko ei ollut ollut koskaan näin hermostunut tytön seurassa. Hän rohkaisi itsensä ja kysyi:
"Jospa me aloitettaisiin uusi parityö?muutettaisiin hieman tyyliä..." Ja hän siirtyi suutelemaan Riikan kaulaa takaapäin. Kumma kyllä, Riikka ei hätkähtänyt, vaan siirsi hikisen kätensä Jaakon kyljelle painokkaasti. Hän tunsi paisuvan kalun peppuansa vasten, ja käännähti niin, että he olivat Jaakon kanssa silmätysten. Riikka otti ja suuteli häntä lipaisten välillä kielellään korvalehteä, välillä ahnakkaasti kaulaa nuollen. Nännit pingottivat ohuen paidan läpi, ja Jaakko siveli häntä paidan alta.Hame kiertyi reittä yhä ylemmäs paljastaen herkkää ja sileää ihoa. Jaakon käsi oli ahnas, ja pudotti pikkuhousut Riikan nilkkoihin. Sormillaan hän työntyi viattoman Riikan pyhimpään, ja tunsi, kuinka tyttö oli jo aivan märkä. Jaakko ei kestänyt enää, vaan nosti Riikan Seinää vasten ja otti kalunsa työntäen sen Riikkaan ensin vähän matkaa ja kuolettavan hitaasti, sitten tahtia kiihdyttäen. Jaakko ei ollut ensikertalainen näissä hommissa, ja alkoikin kohta peukalollaan pyöritellä Riikan paisunutta klitorista.
Riikan posket hehkuivat nautinnosta eikä mennyt kauaa kun hän hennolla äänellään huohotti yhä kiivaammin ja lopulta äänettömän huudon saattelemana vaipui orgasmin aaltoihin. Jaakko tuli pian Riikan jälkeen purkautuen Riikan sisään.

Tarinan opetus: muistakaa kortsut!

1

2583

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeps

      Tollein se vaan voi unohtua :P

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8176
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2519
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2233
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1899
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1469
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1435
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1153
    Aihe