poistin käyttäjätili valvonnan pois päältä mutta nyt oikeeseen alakulmaan tulee punanen "kilpi" joka varottaa aina kun koneen käynnistä että valvonta ei käytössä!
joten se pitää joka kerta erikseen sulkee.
onko tohon mitään asetusta miten sen sais kokonaan pois ilmottamatta tota?!
joten se pitää joka kerta erikseen sulkee.
onko tohon mitään asetusta miten sen sais kokonaan pois ilmottamatta tota?!
Vastaukset 6
Vanhimmat
vaihtaa käyttiksen johonkin vähemmän vittuilevaan malliin. Siinähän se on asetus. Nykyinen kuulostaa joltain wintoysilta.
selvä juttu!
mut miten saisin ton varotuksen pois käytöstä
joka käänteessä. Ei voi päivityksiä eikä paljon muutakaan tehdä, ellei jatkuvasti mätä käyttäjäoikeuksiaan. Voittaa Vistankin turhanpäiväisissä uteiluissaan.
Ubuntu kyselee huomattavasti vähemmän kuin Vista. Se kun muistaa ne oikeudet hetken aikaa kun ne on myöntänyt ja Gnome on suunniteltu muutenkin hyvin tuolta osin, että ei tarvitse kysellä kokoajan. Tosin kuin Vistan ohjauspaneelissa kysellään joka välissä.
Laita se käyttäjätilin valvonta takas päälle, niin eiköhän se kilpikin häviä (luulisin)
itsellä ubuntu niin ei ihan täyttä varmuutta windowseista mutta vastatkoon viisammat.
tietoturvakeskuksesta, vai mikä se on, löydy asetuksista. Kerran olen jonkun vistasta poistanut, eikä se enää vittuillut. Itse en ole xp:stä suostunut luopumaan.