Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Hotelli Perla Kultahietikko

äkkilähtö

Olen lähdössä äkkilähdöllä lomailemaan heti kesäkuun alussa Bulgariaan Kultahietikolle, hotelli Perlaan. Ajattelin, että kun matkan saa melkein -50% hintaan ja kyse pitkän linjan matkan järjestäjästä, Aurinkomatkat, niin varmaan on ihan ok paikka. Kuitenkin olen lukenut kolmelta eri keskustelufoorumilta oikeastaan pelkkää negatiivista palutetta ko. hotellista. Olisi nyt kiva tietää, minkälaisia tunteita hotelli Perla tänä päivänä herättää. Tästä kaudesta ei kellään tietenkään mitään kommentteja vielä ole, mutta osaisitteko kertoa mitään sisäpiirin tietoja tms. onko matkanjärjestäjä mm. puuttunut viime kesänä aiheutuneisiin negatiivisiin asioihin. Ja toki kaikki positiivinenkin palaute tervetullutta, kunhan rehellistä.

Kiitos kaikille vastaajille!!!

8

1647

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bulgariaan!

      olen lähdössä tämän kesän lopulla bulgariaan, ja majoitus on juuri kyseisessä hotellissa. luin netistä, että mitään sen kummempia ongelmia ei pitäis tulla, jos saa uusitulta puolelta huoneen. kuulemma vanhemmissa on enämpi vikoja. joku myös kirjoitti, että siellä on tällä hetkellä kaikki huoneet uusittuja. no, joka tapauksessa, minun huone on uusitulta puolelta... joku myös kehui kirjoituksessaan henkilökuntaa, ja palvelua yleensä. korvatulpat kantsii ehdottomasti varata matkaan, koska siellä on bändi soittamassa joka ilta.

    • yksin matkustaja

      Olin Perlassa viime elokuussa, en voi kuin kehua hotellia. Ruokaan kyllästyy joka paikassa, mutta enemmän moitin turisteja, jotka hyökkäävät kuin hyeenat ottamaan ruokaa töniten muut kumoon. Minulla oli siisti huone, siivoojat siivosivat joka päivä ja tekivat pyyhkeistä kaikkea kaunista koristusta sänkyyn.
      Ajoin hotellin taksilla lähes päivittäin ja hinta sovittiin etukäteen, minulta otti 20levaa Varnaan. Kävin ostoksilla Varnassa ja sovimme aina ajan millon hän tulee hakemaan pois. Kertaakaan ei ollut aihetta moittia mistään, eli suosittelen hotellia lämpimästi.

      • kokemusta on-

        Olimme viime vuonna elokuussa ja kyllä tykkäsimme hotellista.Korvatulppia ei tarvinnut kun se hotelli on hieman kauempana keskustasta.Henkilökunta ystävällistä.Miinusta ehkä se että ainakin viime vuonna altaalla olevat tuolit maksoivat hieman.Hotellinne hyvä valinta


    • perla21_6_09

      Olemme mieheni kanssa menossa Perlaan ja huoneemme on ns. uudella puolella. Menikö reissu hyvin ja oliko siellä niitä taskuvarkaita ymv. varkaita? Kuinka paljon ateriasta joutui maksamaan ja oliko hotellissa kylpyläpalveluita?

    • Monesti käynyt

      Itse olen käynyt Kultahietikolla kaksi kertaa ja kolmen viikon päästä olen lähdössä taas. Viime vuonna yövyimme Hotelli Perlassa (tänä vuonna myös). Hotelli on ihan viihtyisä, henkilökunta mukavaa (tietyin varauksin, esimerkiksi yöllä aulabaarissa yksin istuva baarimikko saattaa tylsyyksissään tuhautella jotain mutta harvinaista tämäkin oli) ja sijainti hyvä.

      Hotellissa on siis kaksi baaria, aulabaari ja uima-altaalla omansa, uima-altaan baari menee kiinni joskus yöllä muutamaksi tunniksi, aulabaari on 24/7. Hotellin aamupala on aika peruskauraa, itse en oikein pitänyt vaan kävin ennemmin syömässä jossain ravintolassa tai ostin kojusta jotain pikaruokaa.

      Hotellissa on myös kauppa joka on auki 24/7, sieltä saa sekalaisesti vettä, alkoholia, makeisia, tupakkaa ja pientä käyttötavaraa.

      Rahanvaihtoa kannattaa suorittaa muualla kuin hotellissa, saa paremmat hinnat. En nyt muista tarkkoja summia mutta parhaimmillaan sai jopa 10% paremman hinnan muualla.

      Siivoojat ovat ihan hauskoja tapauksia, hymyilevät ja moikkaavat kun näkevät ja tekevät pyyhkeistä riikinkukkoja ja joutsenia. Suosittelen silti ettei ihmiset pitäisi arvoesineitään kauheasti näkyvillä tai edes laukussa joka ei ole lukossa. Kommentteja olen kuullut jossa siivooja olisi vienyt rahaa (ei niinkään esineitä koska niiden katoamiseen huomaa helpommin) hotellihuoneista. Itse pidin kaikki rahat ja arvoesineet koko viikon ajan lukitussa laukussa. En tiedä onko muilla tälläistä mutta kun lomani loppui niin siivoojat olivat jättäneet kirjoitetun hyvästelylapun huoneeseen kirjekuoren kera. En tajunnut että siihen kirjekuoreen odotettiin tippiä joten en jättänyt. Jos olette tyytyväisiä palveluun niin kannattaa jättää muutama leva.

      Muutenkin Kultahietikolla tippaaminen on aika tärkeää. Suomessa ollaan totuttu ettei tippiä jätetä mutta Kultahietikolla sain välillä ynseitä katseita jos en jättänyt. 5-10% ravintolassa riittää ihan hyvin, jos taas on yökiitäjä niin baarista lähdettäessä voi jättää myös muutaman levan. Työntekijät kyllä muistavat naamat ja ottavat iloisesti vastaan jos uudestaan astut samaan paikkaan.

      Vesipuistossa en ole käynyt vaikka ryhmämme sinne kumpanakin vuotena on käynyt. Muistaakseni lippu maksoi 25 levaa.

      Tässä tälläinen lyhyt hajatelma aiheesta, nyt en saa muuta mieleeni.

      • ----

        Olimme kaksi viikkoa Perlassa kesä-heinäkuun vaihteessa. Perlan sijainti on hyvä, sillä aivan hotellin takana on bussipysäkki, jossa pysähtyvät Varnaan menevät bussit. Niillä on edullista kulkea kunhan vain pystyy pitämään innokkaat taksikuskit poissa kintereiltään. Kyydin saaminen on heille kovin tärkeää ja sen eteen voi yrittää hieman valehdellakin. Tulevat bussipysäkeiltä kalastamaan asiakkaita ja käytös oli joka kerta aika tunkeilevaa.

        Kun kulkee ko. väylää n. 500 m oikealle, löytää patikkapolut, jotka johtavat vanhoille luostarin raunioille sekä luostarimuseoon. Sama siinäkin, taksikuskit pysyttelevät tiukasti kintereillä ja laskettelevat jos jonkinlaista lorua kyseisten patikkapolkujen käytettävyydestä. Tosin patikkapoluilla on yllättävän viileää ja leppoista johtuen korkeista koko polun ylittävistä puista. Patikointi ylöspäin vaatii sekä hikeä että kuntoa.

        Hotellin "etupihalla" on uima-allas ja allasbaari. Aurinkotuolit ovat maksullisia, joten jos halusi pelkästään uida, oli pukeuduttava uima-asuun jo huoneessa.

        Hotellilta pääsi monta reittiä kävelykaduille ja rantaan. Oli oikoteitä ja teitä. Kävelykatujen ravintoloitsija passasivat ravintoloidensa edessä joka ilta toistuvine pyyntöineen tulla juuri heille ruokailemaan. Ihan jo häiritsevästikin, jos olisi halunnut vain hieman jaloitella... Rannassa oli myös lukemattomia ruokapaikkoja, joissa vaihtelevalla suomi-sanastolla oli varustauduttu myös suomalaisiin turisteihin. Ei ollut ihme, jos jossakin oli jopa perkeleen hyvää ruokaa...

        Hotelli Perla oli ok. Itse asiassa sekä vanha ja uusi puoli olivat ihan ok hintaluokkaansa nähden, sillä vaihdoimme uuden puolen huoneesta vanhan puolen huoneeseen kesken matkan. Syynä oli se, etten oikein viihtynyt 7. kerroksessa enkä etenkään niin korkean huoneiston parvekkeella. Ensimmäisen kerroksen takaosaan avautuva huoneisto parvekkeineen oli oikein sopiva meille. Hieman tasoeroa oli, mutta huone oli isompi ja se korvasi kaiken.

        Jotkut ulkomaalaiset turistit (ei suomalaiset) käyttivät aika vahvasti äänijänteitään päivin öin ja tunnelma oli juhlallinen. Uuden puolen huoneistojen äänieristys oli huonompi kuin vanhan puolen. Viereisen huoneen nuorella miesvieraalla kuului olevan naispuolista seuraa, joka käytti englannin kieltä. En tiedä mikä maksoi, mutta 200 levaa oli hinta. Jos oli kaupankäynnistä kyse, en saanut selville, montako kauppaa sinä yönä tehtiin. Kuulosti kylläkin prostitituoiden vierailulta.

        Hotellin henkilökunta oli oikein mukavaa ja asiallista. En huomannut mitään epärehellisyyteen liittyvää kenenkään henkilökunnan taholta. Jos jokin asia ko. kohteessa häiritsi, oli aiemmin kuvaamani taksikuskien ja ravintoloitsijoiden sisäänheittäjien käytös. Yöllinenkin juhliminen oli oikeastaan ihan ok, vaikka emme itse sitä harrastaneetkaan. Olihan monella varmasti tosi mahtava loma.

        Aamiainen oli riittoisa, mutta kahdessa viikossa siihen alkoi jo hieman kyllästyäkin. Tarjolla oli runsaasti ja monenlaista. Leivänpaahtimen olisivat voineet sijoittaa omalle seinustalleen, jotta ne, jotka eivät leipää paahtaneet, olisivat voineet siirtyä eteenpäin muita tönimättä. Kahvinkeitin ei toiminut erityisen hyvin, mutta niidenkin oikut opittiin.

        Sain sikamaisen flunssa heti paluun jälkeen, mutta vastustuskykyisenä olen siitä selvinnyt ilman lisäkokeita. Tauti jatkuu nyt poskiontelotulehduksena, joten paranemista tässä odotellaan.

        Voin suositella Perlaa. Isot aulatilat olivat erityisen mahtavat sekä edullinen internetin käyttö.


    • --

      Ystäväni, joka matkaoppaana kyseisessä hotellissa ollut kertoi että muuten ok paikka, mutta kannattaa pitää rahoistaan huolta. Henk.kunta varastelee...

    • paljon matkustellut

      toki perlassa on myös hyviä puolia, mutta oman lomaviikkoni aikana hotellissa tapahtui niin paljon negatiivista, mm. varastelua useammalta suomalaiselta, että itse ottaisin toisen hotellin. eihän kaikille aina tapahdu negatiivista, mutta esim. bonita rannan lähellä hyvä vaihtoehto, jos edullista haluaa. perlaa vastapäätä on siisti kristal, jossa all incklusive. nim. perlaan ei enää koskaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2033
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe