www.designklassikot.com

nappimappi

Onko kenelläkään kokemusta netti kaupasta www.designklassikot.com? Käyttää myös nimeä Modern Interiör Stockholm? Hesarin kuukausiliitteessä muutama kk sitten juttu tästä.

Tilasin heiltä nimittäin Barcelona nojatuolin lähes 2kk sitten, mutta toimitus viivästyy ja viivästyy omistajamuutosten jne takia. Tänään kun pyysin kaupan purkua he ilmoittivat ettei heillä ole rahaa (!!!!) maksaa minulle takaisin ja tuoli tulee aivan varmasti heinäkuussa..... Onneksi on maksettu luottokortilla, eli rahat saa kyllä takaisin.

Onko kenelläkään vastaavia tai muunlaisia kokemuksia designklassikoista???

17

9694

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pitkä odotus

      Minulla on yksi hyvä ja yksi huono kokemus design klassikoista. Tilasin heiltä helmikuussa -09 kaksi Barcelona-tuolia, jotka tulivat viikon sisällä tilauksesta kotiin kuljetettuina ja ehjinä. Tilasin heti perään rahin, mutta sitä ei ole kuulunut. Olen soittanut ja tiedustellut asiaa useaan otteeseen, mutta viimeksi toukokuun alussa vastattiin rahin olevan Hongkongissa ja tulevan kesäkuussa. Äsken yritin soittaa jälleen, mutta numero 99046856262901 ei vastaa. Sain numeron mieheltä joka vastasi numerosta 99046856262900 ja sanoi olevansa "bortrest"eli matkoilla. Firma on ehkä tehnyt konkurssin. Saako rahat todella Luottokunnalta takaisin?

      • tehtailee

        Asiasta tietämättömille valaistakoon, että kyseinen liike myy halpamaissa teetettyjä kopioita design kalusteista. Suosittelisin pysymään kaukana moisesta. Jos ei ole varaa ostaa aitoa designia, niin on sitten reilusti ilman tai säästää kunnes on aitoon varaa.


      • nappimappi

        en ole vielä saanut rahoja luottokunnalta, mutta ymmärtääkseni he palauttavat rahat tällaisessa tilanteessa. näin ainakin luottokunnan asiakaspalvelussa annettiin ymmärtää....
        ja konkurssilta tuo minustakin kuulostaa, vaikka kovasti selittivät tilapäisistä ongelmista liittyen omistajamuutokseen :(


      • nappimappi

        p.s oliko barcelona tuolit sinusta "aidon veroisia"? mitä eroja aitoon?


      • pitkä odotus
        nappimappi kirjoitti:

        p.s oliko barcelona tuolit sinusta "aidon veroisia"? mitä eroja aitoon?

        Naapurissamme ovat "aidot" Barcelonat eli he ovat maksaneet niistä moninkertaisen hinnan aikoinaan. Oh boy! Why? Meidän ovat TÄSMÄLLEEN samanlaiset vaikka suurennuslasilla katsoisi. Ostimme omamme juuri ulkonäön ja istumamukavuuden vuoksi, emme hinnan. Kyse ei siis ole rahasta tai statuksesta vaan siitä, mitä mistäkin jakkarasta viitsii maksaa. Olemme tyytyväisiä ulkonäköön ja laatuun, ei mitään eroa vaikka vierekkäin naapurin "aitojen" kanssa laittaa. Vertaisin tilannetta lääkkeiden hintoihin. Nykyään saa apteekista täsmälleen samaa lääkettä halvemmalla kuin moninverroin kalliimman hintaista, vaikutus vaan on sama. Mutta tietysti jos haluaa käyttää kalliimpaa, niin mikäpä siinä. Business-luokassa lentäen sentään saa rahoilleen parempaa vastinetta kuin economyssa. Barcelona-tuoleissa ei ole mitään eroa. Istumisiin!


      • on kopio
        pitkä odotus kirjoitti:

        Naapurissamme ovat "aidot" Barcelonat eli he ovat maksaneet niistä moninkertaisen hinnan aikoinaan. Oh boy! Why? Meidän ovat TÄSMÄLLEEN samanlaiset vaikka suurennuslasilla katsoisi. Ostimme omamme juuri ulkonäön ja istumamukavuuden vuoksi, emme hinnan. Kyse ei siis ole rahasta tai statuksesta vaan siitä, mitä mistäkin jakkarasta viitsii maksaa. Olemme tyytyväisiä ulkonäköön ja laatuun, ei mitään eroa vaikka vierekkäin naapurin "aitojen" kanssa laittaa. Vertaisin tilannetta lääkkeiden hintoihin. Nykyään saa apteekista täsmälleen samaa lääkettä halvemmalla kuin moninverroin kalliimman hintaista, vaikutus vaan on sama. Mutta tietysti jos haluaa käyttää kalliimpaa, niin mikäpä siinä. Business-luokassa lentäen sentään saa rahoilleen parempaa vastinetta kuin economyssa. Barcelona-tuoleissa ei ole mitään eroa. Istumisiin!

        Kopion ostaminen on typerää ja halpamaista. Itse en ainakaan kokisi kopion omistamisesta yhtään sellaista iloa ja nautintoa kuin aidosta. Ja tuo väite, ettei aidossa ja kopiossa olisi mitään eroa on kyllä puppua. Viimeistään aikaa myöten kopion laatu osoittautuu juuri niin made in china -tavaraksi kuin mitä se onkin.
        Kopion ostaminen on sama kuin laittaisi Ladan keulaan Mersun tähden. Roju mikä roju.


    • Huijattu

      Ainakaan meille eivät tilatut tavarat ole tulleet. Rahat kyllä veloitettiin luottokortilta. Selitykset ovat vaihdelleet neljän kuukauden aikana. En suosittele!

      • tätä...

        Just tällaista voi sattua kun haksahtaa ostamaan kopiota. Näiden kauppiaatkin kun on ihan roistoja. Sitä katsos saa mitä tilaa....


    • interiör

      Olen tilannut heiltä Diamond-tuolin n.9 kk sitten.Vieläkään en ole saanut sitä. Soittelin useasti ja sain outoja selityksiä viivästykselle.Lisäksi olen laittanut useita meilejä ja vaatinut rahoja takaisin.Mitään ei kuulu. Ei todellakaan kannata asioida ko. firman kanssa. Onneksi maksoin luottokortilla,jos tappiot sais sieltä hyvitettyä.

      • Design uhri

        Mekin tilasimme noin 10 kk sitten Diamond tuolin. Ei ole tuolia paljon tällä suunnalla näkynyt. Jatkuvasti saimme vaan selityksiä miksi tuolin saapuminen on viivästynyt. Viime kuukaisina eivät ole edes vaivautuneet enää vastaamaan, koska haluamme vaan rahamme takaisin. Muutama viikko sitten uhkailin kaveria poliisilla, jonka jälkeen tuli pitkästä aikaa viesti, että pulju on mennyt konkurssiin. Hauskinta tässä on se, että jätkä ihan tosissaan laittoi sähköpostitse muutamia tuotevaihtoehtoja, joista voisimme valita korvaavan tuotteen. Vaihtoehtoina oli jotain ihme vaneeripöytiä yms. josta design on kyllä aika kaukana :) Eniten vituttaa se, että nettisivut ovat edelleen pystyssä, jotta saisi vielä imutettua joltain rahaa..


    • designpollari

      Kyllä siinä saa ihan peilistä etsiä vikaa, kun lähtökohtaisesti valitsee jossain Nuubiassa tai Ambo-Gawandassa tehdyn "designklassikon" ja massit katoaa. Joltain se olisi pois muutenkin, mutta nyt lähtee raha vain typerältä, joka päättää näyttää rikkaammalta ja tiedostavammalta kuin onkaan. Näitä huijaripuljuja on nyt kärähtänyt vuodessa enemmän kuin koskaan ja osa vetää härskisti hinnatkin niin lähelle originaalia, että näyttäisi aidommalta. Kyllä se aitous pitää olla firmalla todistettavissa ja jos ei ole, niin välttäkää.

      Älkää nyt pirhana ostako kopioita, kun ne ovat varmasti heikompia kyhäyksiä ja varmasti tarkka silmä ne erotkin näkee. Jos ei muuta syytä ole valita aitoa, niin riittääkö se, että näissä tapauksissa häviää jokaisen euron?

      Onneksi mulla ei ole varaa ostaa kopioita, vaan haluan aidot, joiden kanssa voi sitten perikuntakin vielä painia vuosikymmenten päästä.

      • Jäljitelmät kunniaan

        En ymmärrä miten design jäljitelmät ovat syypäitä huonoon verkkokauppiaaseen. Se, että teidän tapuksissa kyse on ollut näistä jäljitelmistä on vain yksi tuote miljoonista mitä nettikaupoista voi ostaa... ja nämä ovat nettikaupan riskejä. Itse ostaisin miulummin design jäljitelmän netistä kuin aidon. Jos rahat katoaa eikä tuotetta näy niin eipä ota niin paljoa päähän.

        Enkä ymmärrä mitä väärää on ostaa design jäljitelmiä. Aidoilla on omat lait suojanaan, mihin varmasti itse taitelijat ovat saaneet vaikuttaa, joten en näe mitään syytä miksi moraalini pitäisi kieltää minua ostamasta jäljitelmiä. Kyseessähän ei ole piraattitavara vaan jäljitelmä.

        Alkuperäinen suunnittelija on nauttinut ajatuksensta hedelmistä jo pitkään. Tästä herää kysymys pitäisikö esim. mitä Mona Lisalle pitäisi tehdä. Ihmiset käyvät Louvressa katsomassa tätä melko paljon eikä alkuperäinen tekijä siitä mitään saa? Onko jollain tapaa moraalisesti väärin ostaa Mona Lisan maalaus tai juliste koristamaan vessan seinää, tai käyttää mainoksessa koska kyse ei ole aidosta? Suurimmissa osin ne keille kunnia aidoista kuuluu ovat jo kuolleet eivät totisesti ole niitä jotka nauttivat työnsä hedelmistä.

        Eikä minua paina yhtään ihmiset joiden henkinen hyvinvointi järkyttyy, jos naapuri ostaa jäljitelmän eikä oma huonekalu enää pääsekkään oikeuksiinsa korttelin hienoimpana. Hankkikaa elämä, ei hankkikaa jäljitelmä!


    • JK

      Ko. puljusta ostin noguchi-pöydän, ensin tilasin "pähkinän" värisenä. Saapui kyllä todella nopeasti, mutta pöydän jalat olivat jotakin vaaleaa puuta, näytti niin kuin olisi dipattu johonkin punaruskeaan lakkaan, näytti aika kammottavalta. jaloille oli myös käynyt kuljetusvaurio ja valkoinen puu paistoi muutamasta naarmukohdasta. Valitin asiasta sähköpostitse, ja pyysin että voisin vaihtaa jalan mustaan jalkaan. Kuljetusvaurio oli lähetin kanssa todettu, joten asiassa ei ollut mitään epäselvää. Vastausta ei kuulunut. Muistaakseni lähetin vielä toiseenkin otteeseen postia, turhaan. Lopulta turhautuneena soitin firmaan, siis ruotsiin, vihaisen puhelun koska todella otti päähän siinä vaiheessa. Silloin vastattiin, mies sepitti omituisen tarinan siitä että ei ollut pystynyt vastaamaan viesteihin, koska toimistolle oli murtauduttu ja tietokoneet oli varastettu! :D Sen lisäksi että tyyppi selvästi törkeästi valehteli, olen aika vakuuttunut että tämä "toimisto" sijaitsee hänen olohuoneessaan, sillä aluperin pyytäessäni lisäkuvia sähköpostitse sain hieman epäselvän kuvan olohuoneessa sijaitsevasta sohvapöydästä, jonka päällä oli läppäri. Hölmöyksissäni siis kuitenkin tilasin pöydän, kuvassa se ei näyttänyt niin pahalta kuin livenä ja alunperin sainkin todella ystävällistä ja nopeaa palvelua s-postitse...

      Onneksi kuitenkin lopulta hiostamisen jälkeen lähettivät sen mustan jalan, mikä onkin ihan hyvän näköinen, ja sinänsä olen pöytään tyytyväinen. Mutta tuo firma on selkeästi epärehellinen eikä sieltä mitään kannata ostaa, ja hyvä jos ovat menneet konkkaan. Harmittaa vaan kaikkien rehellisten verkkokauppiaiden puolesta, tällainen röyhkeä toiminta kun pilaa koko alan maineen.

      Itse kuitenkin edelleen ostan verkosta, verkkokaupassa sinäsä ei ole mitään vikaa. eikä design-kopioissakaan, välttämättä. Mieluummin ostan hyvän kopion kuin selkeästi ylihintaisen "aidon", koska en ole rikas ja haluan silti kotiini kivan näköisiä huonekaluja. En siis statussymboleja niin kuin jotkut "rikkaat ja tiedostavat" ostavat... ;)

      • JohnnieDoo

        Tuolta ainakin itse ostin Bercelona-tuolin kopion ja oli ihan huippulaatua.

        http://www.arrogantdesign.fi/

        Hinnatkin on suht. edullisia ainakin laatuun verrattuna. Näillä pitäisi kai aueta showroomikin Helsinkiin, niin pääsee testaamaankin noita huonekaluja.


      • Tarvitsen

        Hei, vieläkö sulta löytyy nämä pähkinän väriset jalat?


    • Kirka Papitsi

      Huippu laatua siis sinun silmissä. Odotappa vuosi kun alkaa nahka mennä paskaksi ja pehmusteet ei pidä muotoaan. Kannattaa vähän paneutua huonekalun valmistukseen ennen kuin tulee huutelemaan miten hienot ne on. Photoshopissakin saa naisen näyttämään aika helposti kauniille, fake silti.

      Voi voi, ihmset säästää TUOLISSA joka kestää 10v helposti. Naurettavaa. Menkää Ikeaan.

      Karma oli kerrankin oikeassa paikassa oikeaan aikaan!

    • kjgtdfhmg

      Ystävät hyvät! antakaa ku kerron,
      uskon että kopio näyttää aivan aidolta ja tuntuu aivan aidolta. Nykymaailmassa saadaan halvasti tehtyä aitoa kopiota. Mutta. Arvoa ei kopiolla ole tulevaisuudessa ollenkaan. kun ostat kopion, sillä ei ole arvoa, raha menee täysin myyjille ja tehtaille.
      Kun ostaa aidon, sen hinta säilyy, sillä tuotteen arvo nousee, samalla tavalla kun aito taideteos saa vanhetessaan vain hintaa lisää. Eli kun ostaa aidon, laittaa rahaa ns. talletukseen. kun ne haluaa myöhemmin myydä, voi saada saman verran takaisin, ellei enemmänkin. Riippuen tuotteesta. Aidoille tavaroille, aidoilla leimoilla, löytyy aina ostajia ja keräilijöitä. Uskokaa tai älkää. :)
      Mutta tietenkin ihmiset saavat tehdä ostoksensa niinkuin tykkäävät. :) lisää tavaraa maailmaan...ja roskalavoille...:) tai kirtoon ja uuteen käyttöön..:)
      -muotoilijaksi opiskellut

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe