Levoton enkeli

Levoton_neito

Aurinko on laskemassa ja istun levottomana, kotini läheisessä puistossa, muutaman pienellä rinteellä kasvavan koivun juurella. En näe puistossa ketään. On perjantai ilta joten kaikki ovat tähän aikaan luonnollisesti baarikierroksella tai kotona viettämässä rauhallista koti-iltaa. Minä olen vielä neitsyt, mutta jos pyytämäni henkilöt saapuva paikalle, saan menettää neitsyyteni tänään varmasti joka reiästä.

Olen 18-vuotias, lyhyt ja hieman tukevakin tyttö. Hiukseni ovat ruskeat ja pidän ne yleensä aina lyhyinä, jotta ne eivät olisi silmillä. Olen opiskelija ja asun yksin omassa pienessä vuokra-asunnossa kaupungin keskustassa. Kaiken lisäksi olen sinkku ja vapaa tekemään kuten tahdon. Ja nyt istun tässä odottamassa kahta tuntematonta miestä, posket punoittaen ja vako jo valmiiksi kosteana.
Minua on jo pitkän aikaa kiihottanut ajatus, että menettäisin neitsyyteni, itseäni paljon vanhemmalle miehelle. Viime aikoina uusi kiihottava ajatus on myös ollut dogging, eli se että harrastaisin seksiä, julkisella paikalla jonkun ihan tuntemattoman kanssa. Nyt olen päättänyt yhdistää nuo kaksi fantasiana pysynyttä asiaa kertaheitolla. Vaivalla etsittyäni, löysinkin kaksi viisissäkymmenissä olevaa miestä partnerikseni. Saan siis kerralla paljon uusia kokemuksia: seksiä vanhan miehen kanssa, seksiä monen miehen kanssa ja seksiä tuntemattoman kanssa. Kaikki tuo yhdessä paketissa. Lisätäkseni vielä omaa jännitystäni olen kieltänyt miehiä antamasta kuviaan minulle, mutta itse olen lähettänyt kuvan minusta, jotta he tunnistavat minut paikalle tullessaan. Kiihokkeeksi olen pistänyt heille myös kuvia alastomasta vartalostani ja kosteista häpyhuulista, niin ennen kuin jälkeenkin masturboinnin.

Ajatellessani unelmieni toteutumista, tunnen poskiani kuumottavan enkä voi estää kättäni harhailemasta tiukkojen farkkujen sisään. Hyväilen kosteutta valuvaa vakoani kevyin liikkein. Vain kevyesti, jotta en laukeaisi jo ennen tulossa olevaa toimitusta. Suljen silmäni ja nojaan päätäni polveeni, raskaasti hengittäen, kunnes äkisti tunnen vieraiden, vahvojen käsien hivuttautuvan takaapäin rinnoilleni.
”Sä taidatkin olla se tyttö jota me etsitään. Doggingia?” kuulen matalan äänen takaani.
”Joo.” soperran vastaukseksi ja käännän päätäni nähdäkseni puhujan. Miehen kasvot ovat pyöreät ja tummat silmät näyttävät jotenkin kujeilevilta. Tuuhea parta kasvaa leuasta, enkä voi olla ajattelematta, miltä tuntuisi kun mies painaisi kasvonsa nuolemaan minua, minun kosteutta valuvaa mätästäni.

Pian jostain takaani tulee toinen mies, jonka olen myös pyytänyt viemään neitsyyttäni. Hänellä on parta myös, joskin ei yhtä tuuhea kuin ensimmäisellä. Näen myös pyöreän ”kaljamahan” ja paksut, lyhyet sormet, jotka minun silmiini näyttävät kömpelöiltä. Tämän miehen kasvot ovat jopa vieläkin pyöreämmät kuin ensimmäisen. Normaalisti en edes kiinnittäisi heihin huomiota kadulla, enkä tuntisi heihin minkäänlaista vetoa, mutta nyt nähdessäni heidät, ajattelen, että tahdon juuri nuo miehet. Sillä hetkellä en kelpuuttaisi ketään muuta viemään neitsyyttäni. Miesten kaljamahat ja muukaan heidän elinvuosiensa aikana kerääntynyt pyöreys ei kuitenkaan vähennä halujani vaan tunnun tulevan jopa kiimaisemmaksi, ajatellessani omaa pientä vartaloani, noiden kahden rinnalla. Nopeasti miehet esittäytyvät Repaksi ja Antiksi. Jotta tiedän keiden nimiä minun pitää huutaa kun tulen, he selittävät virnuillen. Myös minä esittäydyn Pinjaksi. Tahdon miesten tietävän oman, tuntemattoman pikku kiimapillunsa nimen.
Antti vetää minut istumaan, selkä tiukasti itseään vasten ja nojaan päätäni taaksepäin, nauttien suljetuin silmin kuinka vahvat kädet hierovat asiansa tuntevasti, juuri käteen sopivia rintojani. Repa taas levittää farkkujen peittämät jalkani ja alkaa vaativasti hieroa kämmentään peitettyä häpyäni vasten.

”Odota vähän muru niin riisun valmiiksi.” takanani oleva Antti kuiskaa korvaani. Hymyilen vastaukseksi ja jään Repan armoille hetkeksi, ennen kuin tunnen alastoman miesvartalon painuvan minua vasten takaani.
Vahvat kädet hakeutuvat lanteilleni ja tunnen Antin puoliseisokissa olevan elimen selkääni vasten. Huokaan kiihottuneena, enkä estele kun vahvat kädet lähtevät liikkeelle ja riisuvat paitani, pois. Pian paidan jälkeen saavat lähteä myös valkoiset rintaliivit ja kiinteät, b-kupin rintani pääsevät vapauteen.

Molemmat miehet katsovat ihaillen terhakoita rintoja ja kohti taivasta osoittavia, kovia nöpöttäviä nännejä. Minä istun paikoillani, hengitys väristen ja rinnat houkuttelevasti kohoillen hengitykseni tahdissa.
”Sun rinnat on kauniimmat ku edes kuvittelin.” kuulen Antin sanovan, ääni täynnä tyytyväisyyttä. Hymyilen vain ja tunnen kuinka vahvat kädet nappaavat rintani jälleen otteeseensa, välillä hieroen ja puristellen, välillä vain sormilla nännejäni pyöritellen ja venytellen. Tunnen itseni tavattoman seksikkääksi.

(jatkuu seuraavassa viestissä merkkirajoituksen takia)

14

18131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Levoton_neito

      Sillä välin kun rintani saavat hierontaa ja kaulani saa osakseen omistavia suudelmia, Repa alkaa avata farkkujani. Pian alaruumistani, peittävät vain valkoiset pikkuhousut, jotka kuitenkin myös katoavat pian ja niin olen ilman minkäänlaista suojaa, kahden vanhan ja irstaan miehen edessä.
      Aikaa tuhlaamatta, myös Repa riisuutuu, ennen kuin asettuu vatsalleen jalkojeni väliin ja upottaa kasvonsa ilman turhia kiihottamisia, suoraan siistittyä vakoani kohti. Kaikki tiedämme toistemme olevan jo himosta sekaisin, joten miksi tuhlata liikaa aikaa riisuutumiseen ja hyväilyyn, kun voimme edetä suoraan asiaan.

      Repan kieli seikkailee vaossani, nuolee kosteutta ensin reisien sisäpinnoilta, minne sitä on jo ehtinyt valua, kunnes etenee häpyhuulilleni, nuolemaan klitorista ja pyörittelemään kieltä sen ympärillä. Kädellään mies lempeästi hieroo häpykumpua, jota peittää ruskea karvoitus. Olin ajatellut ajaa itseni posliiniksi, mutta luopunut ideasta sitten, kun miehet olivat netissä olleet sitä mieltä että häpykarvoitus näyttää kiihottavammalta kuin posliini.

      Antti suutelee niskaani hellästi ja ohjaa minut makaamaan selälleni. Ilman erillistä kehotustakin, tajuan ottaa miehen kalun suuhuni, Antin sitä tarjotessa kasvojeni eteen. En ole aiemmin harrastanut suuseksiäkään, joten tiedän varmasti vaikuttavani epävarmalta, kun ensin varovasti maistan kovan kalun päätä ja hyväilen kädelläni paksua vartta. Poskiani kuumottaa kun ajattelen, että jonkin ajan kuluttua, tämä kalu liikkuu edestakaisin sisälläni, käyttämättömässä vaossa, jonka ensi kertaa olen nyt paljastanut miesten katseille. Aikani maisteltuani, upotan terskan huulieni väliin. Antti huokailee, tuntiessaan imeskelyni ja kieleni villin, kiimaisen lipomisen, kun vapautan itseni estoista. Nautin täysillä Repan taivaallisesta nuolennasta ja annan itse Antin nauttia omasta suustani.

      ”Vaihdetaanko paikkoja Repa? Tää tyttö imee taivaallisesti. Mä haluun kokeilla maistuuko tää pikku enkeli yhtä taivaalliselta.” Antti kysyy Repalta ja iskee minulle silmää. Hymyilen vastaukseksi ja päästän vastahakoisesti, Antin jo kovettuneen kalun suustani, kun hän nousee ja menee Repan tilalle jatkamaan nuolemistani. Tunnen olevani kuin sulaa vahaa, Antin kielen maistellessa minua ja lipoessa nälkäisesti nuorta lihaani. Repakin näyttää silmin nähden tyytyväiseltä, kun otan hänen puolikovan kalunsa hellään huomaani. Repaan ei kuitenkaan tunnu tehoavan samanlainen käsittely kuin Anttiin ja niinpä alan kädelläni hyväillä Repan kasseja. Huuleni päästävät kalun hetkeksi vapauteen ja siirryn nuolemaan aivan kalun juuresta, edeten hitaasti kalun vartta pitkin kärkeen asti, ottaen kalun taas seuraavaksi suuhuni. Se tuntuu tehoavan paremmin kuin paraskaan viagra ja pian olenkin saanut myös Repan juhlakuntoon.

      Kuin yhteisestä päätöksestä miehet tulevat vierelleni makaamaan. Käännyn kyljelleni, kasvot Repaa kohti ja Repa alkaa suudella minua ahnaasti. Vastailen suudelmiin, painautuen lähelle miestä. Repan toinen käsi hakeutuu haaroihini ja tunnen sormien hivelevän karvoitustani, siirtyvän sitten hitaasti haaroihin. Antti taas painautuu minua vasten takanani ja tunnen kovettuneen siittimen kun Antti hieroo sitä pakaroitani vasten, pitääkseen omaa kiihotustaan yllä. Myös Antti on havaittavan kiinnostunut haaroistani ja pian tunnenkin molempien miesten sormien tutkivan minua. Miesten sormet vierailevat sisälläni, märkyyttäni tunnustellen ja jompikumpi uskaltautuu jopa hieromaan kosteutta sisältäni peppureiän seudulle ja painamaan sormensa neitseelliseen anukseeni. En ehdi yllätykseltäni edes tajuta asiaa, ennen kuin tunnen sormen tunnustelevan suoltani sisältäpäin.

    • Levoton_neito

      ”Tahtoisko meidän levoton enkeli päättää kuka pääsee eka sisään?” Antti kuiskaa korvaani. Pudistan päätäni ja kerron, että miehet voivat päättää sen ja niinpä miehet päätyvät siihen tulokseen, että peppuneitsyyteni kuuluu Antille ja lemmennesteistäni valuva vako on Repan omaisuutta.
      Asetun haarat levälläni selälleni makaamaan, Antin katsellessa vierestä ja kuljettaessa kättään kovan kalunsa varrella. Repa tulee jalkojeni väliin ja kiusattuaan turvonneita häpyhuulia tarpeekseen terskalla, Repa alkaa työntyä sentti sentiltä sisääni. Huohotan raskaasti, kovan kalun upotessa sisääni koko mitaltaan. Mies antaa minulle hetken aikaa sopeutua tilanteeseen, ennen kuin alkaa työntyä edestakaisin, kosteassa ja lämpimässä vaossani, ensin hitaasti, mutta hiljalleen nopeutuvalla tahdilla.
      Ynisen ja voihkin mielihyvääni ilmoille Repan alla, vaikka olemme tuskin aloittaneet vielä sessiotamme kunnolla.

      Antti on tullut taas pääni viereen ja kehottamatta otan jälleen kalun suuni lämpöön, pitääkseni Antin vireänä. Repa työntyy nyt edestakaisin kuumottavassa vaossani, sellaisella innolla, että ellen tietäisi paremmin, luulisin minua panevan miehen olevan paljon nuorempi. Ähkin mielihyvästä, suussani olevan kalun estäessä enemmät äänet. Toinen käteni hakeutuu klitorikselle ja hyväilen itseäni, samalla kun Repa käy sisälläni, pohjassa asti yhä uudestaan ja uudestaan. Lopulta en mahda mitään sille, että saan orgasmin. Tunnen selkäni kaartuvan tajunnan räjäyttävän orgasmin ansiosta. Päästän Antin elimen suustani ja voihkin kovaan ääneen. En enää jaksa huolehtia lainkaan siitä nähdäänkö meidät vai ei. Oikeastaan jopa toivon, että joku huomaisi meidät ja liittyisi seuraamme ja tunnen itseni nymfomaaniksi ajatellessani semmoisia.

      Supisteleva vakoni, tuottaa selvästi mielihyvää Repallekin ja jatkettuaan pumppaamistaan vielä hetken, mies pysähtyy, kalu niin syvällä sisälläni kuin hän vain voi sen työntää. En tunne mitään kuumaa ja tahmeaa, kuten useissa lukemissa seksinovelleissa naiset tuntevat. En myöskään tunne elimen nytkähtävän sisälläni tai muuta kliseistä. Huomaan vain Repan jännittyneen hetkeksi ja vetävän minua itseään vasten, kunnes hän rentoutuu taas. Tiedän miehen laskeneen siemenensä sisääni, yrittäen siittää lisääntymiskykyisen nuoren naaraan, yrittäen parhaansa mukaan astua oman pikku tammansa… Miten asian nyt tahtookin ilmaista. Nyt ei voi kuin odottaa, lähteekö siemen sisälläni itämään. Vaikka tiedän ottavani jälkeenpäin jälkiehkäisypillereitä, minua kiihottaa silti ajatus siitä, että tulisin tämän jälkeen raskaaksi, toiselle näistä miehistä.

      Repa pysyy vielä hetken sisälläni, kunnes vetäytyy pois. Minäkin makaan hetken aloillani, leväten ja keräten energiaa Anttia varten. Pian Antti jo onkin kärsimättömästi kääntämässä minua vatsalleni.
      Kohottaudun kontalleni ja jään jännittyneenä odottamaa. Peppuni on houkuttelevasti pystyssä ja Antin sormet aloittavatkin tunnustelun neitseellisellä peppureiälläni. Sormi painaa kevyesti reikää ja sormi solahtaa hitaasti sisään suoleeni. Hetken tunnustelun jälkeen, Antti kuitenkin ottaa sivussa lojuvien housujensa taskusta voidepurkin, josta alkaa levittää viileää voidetta liukasteeksi, niin penikselleen kuin minun reiällenikin. Kun molemmat on perusteellisesti rasvattu, alkaa Antti työntää kookasta elintään suoleeni.

      Aluksi sulkijalihas ei aio antaa periksi liukasteesta huolimatta. Aikansa yritettyään, Antti kuitenkin saa lihaksen antamaan periksi ja tuskallisen hitaasti, kovana oleva kalu uppoaa suoleeni. Ähkin ja huohotan hiljaa, puristaen silmiäni kiinni. Tunnen aluksi vain kipua ja tuntuu, että ellei Antti pian lopeta, suolestani repeää jotakin. Tunnen pari tuskan kyyneltä vierähtävän silmäkulmastani ja eteeni lepäilemään siirtynyt Repa, tulee tämän huomatessaan suutelemaan minua. Käsi sivelee lohduttavasti niskaani ja vastaan suudelmaan, hengitys väristen niin kivusta kuin kiihotuksestakin.

      Lopulta Antti on kovana ja koko mitaltaan sisälläni. Pysymme hyvän aikaa paikoillamme, kun Antti antaa minun mukautua ja tottua uuteen tunteeseen, jota en ennen ole kokenut. Vähitellen kipu laantuukin ja kun ilmoitan tämän Antille, alkaa jälleen hyvin hidas edes takaisin liike suolessani. Aluksi liike on vain lyhyttä, Antti vetäytyy sisältäni muutaman sentin ja työntyy sitten taas takaisin. Ilmeisesti sulkijalihas yrittää edelleen vastustella, mutta Antti jatkaa siitä huolimatta. Pian tahti alkaa kiihtyä myös tässä ja voihkin hiljaa. Tämä ei ehkä tunnu mukavalta, mutta minua se ainakin kiihottaa ja se riittää minulle. Ja tietenkin tahdon Antinkin nauttivan tästä. Sitähän varten minä doggingiin näiden miesten kanssa suostuinkin, jotta kaikki kolme saisivat nauttia.

    • Levoton_neito

      Rintani heiluvat Antin työntöjen tahdissa ja tunnen hänen tarttuvan takaapäin rintoihini, samalla kun nai minua. Tunnen lämpimien käsien puristelevan ja hierovan rintojani. Tuntuu hyvältä tuntea iho vasten ihoa. Suljen silmäni ja huokailen hiljaa. Pian Antin aiheuttamien tuntemuksien lisäksi tuntuu kuitenkin jotain muutakin ja kun avaan silmäni, näen Repan asettuneen alleni ja painaneen kasvonsa haaroihini, huolimatta siitä mitä minä ja Antti parhaillaan teemme.
      Tunnen kuuman hengityksen häpykummullani hetken ajan, kunnes lämmin kieli hakeutuu nuolemaan paisunutta klitorista. Voihkaisen ja ynisen nautintoani kuuluville, Repan nuollessa minua taivaallisesti ja Antin alkaessa yhä vain kiihdyttää tahtiaan. Punastun kuunnellessani läpsähtelyä joka kuuluu kun Antin ihoa osuu omaani vasten. Voihkaisen taas.

      En tiedä kuinka kauan olemme olleet siinä kun saan toisen orgasmini. Antti laukeaa suoleeni lähes heti minun orgasmini jälkeen ja vaivumme molemmat maahan makaamaan. Ainoastaan Repa tuntuu olevan jaksavassa tilassa nyt ja minun kaatuessani, hän siirtyykin parempiin asemiin ja jatkaa nuolemistani, aiheuttaen vielä mukavia jälkiväristyksiä äskeisen orgasmini jälkeen.
      ”Tahdot sä vielä kahta yhtä aikaa?” Repa kysyy lopulta, nuoltuaan kiimanesteeni parempiin suihin. Punastun ehdotusta, mutta nyökkään lopulta hyväksyvästi. Lepäämme kuitenkin Antin kanssa vielä hetkisen, ennen kuin sitten kohottaudumme kumpikin istumaan.

      Tällä kertaa on Repan vuoro kokeilla peppupanoa ja Antti taas saa vakoni käyttöönsä. Antti on nopeasti taas toimintavalmiudessa ja asettuu makaamaan selälleen. Repan ohjaamana, istun taivasta kohti osoittavan elimen päälle, niin että se uppoaa sisääni tyveä myöten. Kun ensimmäinen kalu on sisälläni, Repa puolestaan asettuu taakseni. Tunnen kuinka pakaroitani levitetään ja pian suoleni saakin jälleen täytettä, Repan siittimen työntyessä täyttämään suoleni.
      Kohottaudun hieman ylemmäs, jolloin Antin kalusta tulee pari senttiä ulos minusta ja pysähdyn sitten paikoilleni. Kun Repakin on valmis, alkavat miehet kuin yhteisestä sopimuksesta naida minua molempiin reikiini, hitaasti tietenkin jotta totun tähänkin tuntemukseen. Olen iloinen siitä, että en saanut seksikumppaniksi ihan ketä tahansa vaan kohdalleni osuivat juuri Repa ja Antti. Miehet näyttävät molemmat ymmärtävän että tilanne on minulle uusi ja tahtovat tehdä sen minulle niin mukavaksi kuin mahdollista.

      Tunnen nyt edestakaisin liikkeen, niin kiimaisena sykkivässä vaossani, kuin suolessanikin. Repa ja Antti pitävät tarkasti huolen siitä, että liikkuvat sisälläni samaan tahtiin. Lisäksi takanani oleva Repa vielä kiertää kätensä eteeni, hieromaan klitorista ja voihkaisen tuntiessani Repan kosketuksen. Hiki virtaa kehollani ja kasvoillani on vakava, keskittynyt ilme, mutta siitäkin huolimatta ei ole vaikea huomata, että nautin. Tästä rohkaistuneena miehet alkavat kiihdyttää tahtia. Antin kalu soutaa vaossani, voihkeeni säestämänä ja Repa taas nai minua innokkaasti takaa. Tuntuu kuin kehoni olisi tulessa, mutta tämä tuli johtuu nautinnosta ja kiihkosta, meidän kolmen yhteisestä kiimasta. Ei kivusta, kuten voisi luulla.
      Aikaa tuntuu kuluvan tunteja, vaikka sitä todellisuudessa kuluu korkeintaan kuusi minuuttia. Tunnen lantioni alkavan nytkiä ja pian huudan orgasmini vallassa. Supisteleva naiseuteni lypsää Antin kalua sisälläni, eikä kulu kauankaan, kun sisälläni on jo toisen vieraan miehen siemenet tänään. Vajoan täristen ja hiljaa ynisten Antin päälle ja mies antaa minun olla siinä, pidellen kevyesti lantiostani kiinni.
      Huojun hitaasti edestakaisin Antin päällä kun Repa vielä hivelee pehmeitä pakaroita ja jatkaa pumppaamistaan pepussani, kunnes laukeaa hänkin ja vetäytyy sisältäni.

      Kierähdän Antin päältä kyljelleni ja näen Antin kohottautuvan katsomaan minua. Hymyilen ja mies vastaa minun hymyyni, samaan aikaan kun Repa tulee taakseni ja kietoo kätensä ympärilleni.
      ”Kyllä tää reissu kannatti. Tekisin mitä vaan, et voisin vielä joskus nähä samanlaisen enkelin hymyn ku sulla.” Repa sanoo melkein rakastavasti ja suutelee huuliani. Vastaan suudelmaan ja jäämme makaamaan vierekkäin ja lepäämään. Makaan itse miesten keskellä, samalla kun kädet kulkevat vartalollani, tunnustellen ja silitellen vielä kun siihen on mahdollisuus. Lopulta miehet nousevat ja alkavat pukeutua. Itse makaan aloillani vielä hetken, kunnes tuntuu, että jalat ehkä kantavat taas, aiempien orgasmieni jäljiltä. Kohottaudun myös ja Repan ja Antin esimerkkiä seuraten alan pukeutua. Jokainen on saanut haluamansa ja sessiomme on ohi. Niin mukavalta kuin se tuntuisikin, kukaan meistä ei voi jäädä tähän makaamaan ja nauttimaan lisää. Tiedän Antin ja Repan olevan perheellisiä miehiä ja heitä varmasti aletaan kaivata kotiin pian.

    • Levoton_neito

      Suutelen ja syleilen kumpaakin heistä vielä kerran hyvästiksi. En tiedä milloin seuraava kerta on tai näemmekö edes enää koskaan. Kummin vain, en jaksa murehtia sitä, tiedän saavani uutta dogging seuraa milloin vain netin kautta. Toisaalta harmittaa, etten välttämättä enää pääse olemaan Repan ja Antin oma pikku enkeli.
      ”Tiedätte kehen voi ottaa yhteyttä… jos haluutte taas nuorta joskus…” sanon ujosti ja punastun. Molemmat miehet hymyilevät ja Repan käsi hieraisee hyväksyvästi farkkujen peittämää peppuani.
      ”Säkin voit millon vaan ottaa yhteyttä meihin. Se on yks sähköposti vaan ja me tullaan tyydyttämään meidän oma levoton enkeli.” Antti vastaa minulle. Hymyilen helpottuneena siitä, että miehet eivät torjukaan minua, kuten pelkäsin. Lopulta lähdemme vastahakoisesti omiin suuntiimme. Repa ja Antti kohti kotia ja minä taas omille teilleni. Jalkani vapisevat nyt kävellessäni, kun ennen tapaamista tuntemani jännitys laukeaa helpotuksen tunteena. Päätän mennä keskustan kautta kotiin, sillä tunnen tarvitsevani nyt ison pizzan ja pullon colaa. Siitä tuntuu olevan ikuisuus kun olen viimeksi syönyt

      Vilkaisen vielä kerran taakseni kadun kulmassa ja näen Repan ja Antin nousevan autoonsa, siniseen Fordiin. Tai ainakin kuvittelen että autossa istuvat Repa ja Antti, on hankala olla varma, sillä en näe kasvoja tai muita yksityiskohtia näin kaukaa illan hämärässä. Katson hetken kaipaavasti auton perään kunnes se kääntyy näkyvistä. Huomaamattani hieraisen häpyäni ja ajattelen vieraiden miesten siementä sisälläni. Ehkäpä vieraasta siemenestä on jo lähtenyt itämään jotakin uutta. Uteliaisuudesta päätän odottaa nähdäkseni lähteekö siemen itämään. Varmasti lääkärit suostuvat halutessani tekemään abortin. Miten minä muka pienen lapsen elättäisin. Olenhan vasta opiskelija ja täyttänyt vasta vähän aikaa sitten 18.

      Käännyn poispäin hiljaisesta kadusta. Jo nyt kaipaan miehiä ja tahtoisin kutsua heidät saman tien takaisin. Loppujen lopuksi olen kuitenkin tyytyväinen ja onnellinen. Onneni ilmeisesti paistaa kasvoistani jo kauas, siitä päätellen, miten kadulla vastaan tuleva pari katsoo minua, kävellessään ohitseni tulosuuntaani. Levottomasta enkelistä on tullut tyydytetty enkeli.

      • että tämä oli

        fantasianovelli eikä tositarina. Jos olet oikeasti 18 lähdet tuumasta toimeen menettämään neitsyyttä jossain puskassa kahden tuntemattoman ukon kanssa, olet HENGENVAARASSA. Tällä tavalla hankit itsellesi takuuvarmasti vähintään jonkun taudin (HIV tarttuu helpoiten anaaliseksissä, jossa limakalvot aina hankautuvat enemmän tai vähemmän rikki), tulet raskaaksi (abortti EI ole mikään huviretki - se on rankka toimenpide) tai päädytpuskaan jonkun vinksahtaneen kanssa, joka pahoinpitelee tai tappaa sinut.

        Ymmärrän ja tiedän omastakin kokemuksesta, että nuorellakin voi olla tosi rankkoja fantasioita, ei pelkkää pussailua omenankukkien alla kiharatukkaisen naapurinpojan kanssa. Fantasiat ovat hauskoja ja niistä saa parhaimmillaan jopa energiaa. Pitää vain osata tehdä ero mitä kannattaa toteuttaa ja mikä kannattaa jättää oman pään sisäiseksi materiaaliksi.

        Senkin takia olisi hyvä pitää erossa fantasia ja tositarina, että joku toinen kaheli teinityttö voi kilahtaa esimerkistäsi ja alkaa kuvitella, että parasta, mitä ekassa seksikokemuksessa voi tapahtua on se, että joku tuntematon äijä panee peräsuoleen.... (Voi olla, että tarvit kolmekymppisenä kakkavaippoja, jos venytät sulkijalihastasi edelleen tähän tahtiin.)

        Sorry, ei ollut tarkoitus saarnata - tai oikeasti OLI TARKOITUS varoittaa, siis saarnata. Seksi on kivaa ja aikuisten kesken saa puuhata mitä tahansa, mikä ei loukkaa toista. Joku tolkku ehkä kuitenkin kannattaa pitää kokemusten keräilyssä... Ja on siinä vanhan ajan hellyydessä oman tutun kumppanin kanssakin puolensa - voi olla yllättävän eroottista, kokeilla ainakin kannattaa....


      • Tytsy Savosta
        että tämä oli kirjoitti:

        fantasianovelli eikä tositarina. Jos olet oikeasti 18 lähdet tuumasta toimeen menettämään neitsyyttä jossain puskassa kahden tuntemattoman ukon kanssa, olet HENGENVAARASSA. Tällä tavalla hankit itsellesi takuuvarmasti vähintään jonkun taudin (HIV tarttuu helpoiten anaaliseksissä, jossa limakalvot aina hankautuvat enemmän tai vähemmän rikki), tulet raskaaksi (abortti EI ole mikään huviretki - se on rankka toimenpide) tai päädytpuskaan jonkun vinksahtaneen kanssa, joka pahoinpitelee tai tappaa sinut.

        Ymmärrän ja tiedän omastakin kokemuksesta, että nuorellakin voi olla tosi rankkoja fantasioita, ei pelkkää pussailua omenankukkien alla kiharatukkaisen naapurinpojan kanssa. Fantasiat ovat hauskoja ja niistä saa parhaimmillaan jopa energiaa. Pitää vain osata tehdä ero mitä kannattaa toteuttaa ja mikä kannattaa jättää oman pään sisäiseksi materiaaliksi.

        Senkin takia olisi hyvä pitää erossa fantasia ja tositarina, että joku toinen kaheli teinityttö voi kilahtaa esimerkistäsi ja alkaa kuvitella, että parasta, mitä ekassa seksikokemuksessa voi tapahtua on se, että joku tuntematon äijä panee peräsuoleen.... (Voi olla, että tarvit kolmekymppisenä kakkavaippoja, jos venytät sulkijalihastasi edelleen tähän tahtiin.)

        Sorry, ei ollut tarkoitus saarnata - tai oikeasti OLI TARKOITUS varoittaa, siis saarnata. Seksi on kivaa ja aikuisten kesken saa puuhata mitä tahansa, mikä ei loukkaa toista. Joku tolkku ehkä kuitenkin kannattaa pitää kokemusten keräilyssä... Ja on siinä vanhan ajan hellyydessä oman tutun kumppanin kanssakin puolensa - voi olla yllättävän eroottista, kokeilla ainakin kannattaa....

        luulee, että tätähän kaikki naiset OIKEESTI haluaa. Mie ainakin haluun pidättää itselleni oikeuden sekä haaveilla ties miestä orgioista että olla osallistumatta kaikkeen koohotukseen mitä joku ehdottaa. Luulisi tyhmemmänkin ymmärtävän että nämä ovat kaksi eri asiaa, mutta vieläkin törmää jätkiin jotka väittää ihan tosissaan että kaikki naiset haluaa tulla raiskatuksi, kaikki haluaa sitä ja tätä.....


      • Levoton_neito
        että tämä oli kirjoitti:

        fantasianovelli eikä tositarina. Jos olet oikeasti 18 lähdet tuumasta toimeen menettämään neitsyyttä jossain puskassa kahden tuntemattoman ukon kanssa, olet HENGENVAARASSA. Tällä tavalla hankit itsellesi takuuvarmasti vähintään jonkun taudin (HIV tarttuu helpoiten anaaliseksissä, jossa limakalvot aina hankautuvat enemmän tai vähemmän rikki), tulet raskaaksi (abortti EI ole mikään huviretki - se on rankka toimenpide) tai päädytpuskaan jonkun vinksahtaneen kanssa, joka pahoinpitelee tai tappaa sinut.

        Ymmärrän ja tiedän omastakin kokemuksesta, että nuorellakin voi olla tosi rankkoja fantasioita, ei pelkkää pussailua omenankukkien alla kiharatukkaisen naapurinpojan kanssa. Fantasiat ovat hauskoja ja niistä saa parhaimmillaan jopa energiaa. Pitää vain osata tehdä ero mitä kannattaa toteuttaa ja mikä kannattaa jättää oman pään sisäiseksi materiaaliksi.

        Senkin takia olisi hyvä pitää erossa fantasia ja tositarina, että joku toinen kaheli teinityttö voi kilahtaa esimerkistäsi ja alkaa kuvitella, että parasta, mitä ekassa seksikokemuksessa voi tapahtua on se, että joku tuntematon äijä panee peräsuoleen.... (Voi olla, että tarvit kolmekymppisenä kakkavaippoja, jos venytät sulkijalihastasi edelleen tähän tahtiin.)

        Sorry, ei ollut tarkoitus saarnata - tai oikeasti OLI TARKOITUS varoittaa, siis saarnata. Seksi on kivaa ja aikuisten kesken saa puuhata mitä tahansa, mikä ei loukkaa toista. Joku tolkku ehkä kuitenkin kannattaa pitää kokemusten keräilyssä... Ja on siinä vanhan ajan hellyydessä oman tutun kumppanin kanssakin puolensa - voi olla yllättävän eroottista, kokeilla ainakin kannattaa....

        Kyllä, tämä on vain ja ainoastaan FANTASIA. En käsitä mistä teitä varoittelijoita oikein sikiää, seksinovelleille tarkoitetulla osastolla. Tositarinoille on oma paikkansa erikseen ja nämä muut käsittääkseni ovat FIKTIIVISILLE tarinoille, joilla ei ole mitään todellisuuspohjaa. Mitä tulee ehkäisyn puuttumiseen ja tarinan tytön neitsyyteen, niin ne on lisätty tarinaan LUKIJAA AJATELLEN. Niin yllättävää kuin se ehkä onkin, harvinaisen moni novellin lukija kiihottuu juuri näistä ehkäisyn puuttumisista, siitä että vaimo/tyttöystävä/täti/sisko/kuka nyt ikinä paneskelee tuntemattomien setien kanssa jne. Jätä ne varoittelut sinne tositarina osastolle ja muilla osastoilla voitkin sitten heittää aivot narikkaan ja vain nauttia tarinasta,sen sijaan että varoittelisit kirjoittajaa, joka pyrkii vain kiihottamaan lukijaa.

        Ja kuka edes puhui että se olisin minä joka tuo tarinan tyttö on? Tyttö voi olla samaa ikäluokkaa kuin minä, mutta muuta yhteistä ei minulla ja tarinan tytöllä olekaan. Ja jos se nyt sinua rauhoittaa yhtään niin päätän tässä ja nyt elää loppuelämäni selibaatissa. Sitähän voi vaikka muuten joutua harrastamaan seksiä jos eteen osuu joku tarpeeksi epätoivoinen poika joka huolisi näin ruman tytön.


      • Levoton_neito
        että tämä oli kirjoitti:

        fantasianovelli eikä tositarina. Jos olet oikeasti 18 lähdet tuumasta toimeen menettämään neitsyyttä jossain puskassa kahden tuntemattoman ukon kanssa, olet HENGENVAARASSA. Tällä tavalla hankit itsellesi takuuvarmasti vähintään jonkun taudin (HIV tarttuu helpoiten anaaliseksissä, jossa limakalvot aina hankautuvat enemmän tai vähemmän rikki), tulet raskaaksi (abortti EI ole mikään huviretki - se on rankka toimenpide) tai päädytpuskaan jonkun vinksahtaneen kanssa, joka pahoinpitelee tai tappaa sinut.

        Ymmärrän ja tiedän omastakin kokemuksesta, että nuorellakin voi olla tosi rankkoja fantasioita, ei pelkkää pussailua omenankukkien alla kiharatukkaisen naapurinpojan kanssa. Fantasiat ovat hauskoja ja niistä saa parhaimmillaan jopa energiaa. Pitää vain osata tehdä ero mitä kannattaa toteuttaa ja mikä kannattaa jättää oman pään sisäiseksi materiaaliksi.

        Senkin takia olisi hyvä pitää erossa fantasia ja tositarina, että joku toinen kaheli teinityttö voi kilahtaa esimerkistäsi ja alkaa kuvitella, että parasta, mitä ekassa seksikokemuksessa voi tapahtua on se, että joku tuntematon äijä panee peräsuoleen.... (Voi olla, että tarvit kolmekymppisenä kakkavaippoja, jos venytät sulkijalihastasi edelleen tähän tahtiin.)

        Sorry, ei ollut tarkoitus saarnata - tai oikeasti OLI TARKOITUS varoittaa, siis saarnata. Seksi on kivaa ja aikuisten kesken saa puuhata mitä tahansa, mikä ei loukkaa toista. Joku tolkku ehkä kuitenkin kannattaa pitää kokemusten keräilyssä... Ja on siinä vanhan ajan hellyydessä oman tutun kumppanin kanssakin puolensa - voi olla yllättävän eroottista, kokeilla ainakin kannattaa....

        Niille jotka tämän näkevät, niin lopetan seksinovellien kirjoittamisen. Syyn lopettamiseen löytää profiilistani.
        Toivottavasti varoittelija tuntee nyt olonsa rauhallisemmaksi. Nyt sinun ei tarvitse pelätä että menettäisin neitsyyttäni KENELLEKÄÄN tai harrastaisin seksiä ylipäätään koko elämäni aikana.


      • ei järkee
        Levoton_neito kirjoitti:

        Niille jotka tämän näkevät, niin lopetan seksinovellien kirjoittamisen. Syyn lopettamiseen löytää profiilistani.
        Toivottavasti varoittelija tuntee nyt olonsa rauhallisemmaksi. Nyt sinun ei tarvitse pelätä että menettäisin neitsyyttäni KENELLEKÄÄN tai harrastaisin seksiä ylipäätään koko elämäni aikana.

        Ei oo järkee lopettaa kirjottelua yhden kukkahattutädin takia.

        Oon itekin tyttö ja vähän yli parikymppinen ja lueskelin tuon novellin ja minusta se oli hyvä seksinovelliksi. Lukiessa mietiskelin just että tämmösiä seksinovellien pitää just ollakin, mennä vähän överiksi ja et fantasiamaailmassa voi huoletta tehdä kaikkea tyhmää ja kiihottavaa mitä tosielämässä ei voi... sikshän fantasiat just niin kiihottavia onkin! Ja tää on sentään pelkkää tekstiä ja sinänsä aika viatonta. Internetti nimittäin on tulvillaan pornoa jossa "pikkutyttöjä pannaan jokareikään ilman kumia" ja vaikka nekin on näyteltyä niissä se kuitenkin oikeesti tapahtuu. Niistä kannattais ennemmin olla huolissaan..

        Mutta silti luettuani novellin loppuun olin kyllä yllättynyt miten tuommosta kukkahattutäteilyä on tänne eksyny. "Toivon että tää on fantasianovelli eikä tositarina!!" Hohhoijjaa. Seksinovelli-palstallako fantasianovelleja? Älä viitti.

        Heh mua tosiaan kyllä myötäsuututtaa toi eka kommentti kans. Katsoo aiheelliseksi teroittaa että "Pitää vain osata tehdä ero mitä kannattaa toteuttaa ja mikä kannattaa jättää oman pään sisäiseksi materiaaliksi." Luuletteko te kukkahattutädit et noi kaikki miehet jotka kirjottelee novelleja joissa ne raiskaa jonku tytön on oikeesti tehny sen? Mennäänks yhessä poliisille tekeen rikosilmotus. Kerrotaan että suomi24jän seksinovelleissa lukee rivouksia.


      • palstapolliisi
        Levoton_neito kirjoitti:

        Niille jotka tämän näkevät, niin lopetan seksinovellien kirjoittamisen. Syyn lopettamiseen löytää profiilistani.
        Toivottavasti varoittelija tuntee nyt olonsa rauhallisemmaksi. Nyt sinun ei tarvitse pelätä että menettäisin neitsyyttäni KENELLEKÄÄN tai harrastaisin seksiä ylipäätään koko elämäni aikana.

        Tylsämielinen horo.


      • Ihme-Telle
        ei järkee kirjoitti:

        Ei oo järkee lopettaa kirjottelua yhden kukkahattutädin takia.

        Oon itekin tyttö ja vähän yli parikymppinen ja lueskelin tuon novellin ja minusta se oli hyvä seksinovelliksi. Lukiessa mietiskelin just että tämmösiä seksinovellien pitää just ollakin, mennä vähän överiksi ja et fantasiamaailmassa voi huoletta tehdä kaikkea tyhmää ja kiihottavaa mitä tosielämässä ei voi... sikshän fantasiat just niin kiihottavia onkin! Ja tää on sentään pelkkää tekstiä ja sinänsä aika viatonta. Internetti nimittäin on tulvillaan pornoa jossa "pikkutyttöjä pannaan jokareikään ilman kumia" ja vaikka nekin on näyteltyä niissä se kuitenkin oikeesti tapahtuu. Niistä kannattais ennemmin olla huolissaan..

        Mutta silti luettuani novellin loppuun olin kyllä yllättynyt miten tuommosta kukkahattutäteilyä on tänne eksyny. "Toivon että tää on fantasianovelli eikä tositarina!!" Hohhoijjaa. Seksinovelli-palstallako fantasianovelleja? Älä viitti.

        Heh mua tosiaan kyllä myötäsuututtaa toi eka kommentti kans. Katsoo aiheelliseksi teroittaa että "Pitää vain osata tehdä ero mitä kannattaa toteuttaa ja mikä kannattaa jättää oman pään sisäiseksi materiaaliksi." Luuletteko te kukkahattutädit et noi kaikki miehet jotka kirjottelee novelleja joissa ne raiskaa jonku tytön on oikeesti tehny sen? Mennäänks yhessä poliisille tekeen rikosilmotus. Kerrotaan että suomi24jän seksinovelleissa lukee rivouksia.

        "Mutta silti luettuani novellin loppuun olin kyllä yllättynyt miten tuommosta kukkahattutäteilyä on tänne eksyny. "Toivon että tää on fantasianovelli eikä tositarina!!" Hohhoijjaa. Seksinovelli-palstallako fantasianovelleja? Älä viitti."

        Meitä on niin moneksi. Jotkut haluaisivat kieltää moraalittomat ajatuksetkin...


      • Levoton_neito kirjoitti:

        Niille jotka tämän näkevät, niin lopetan seksinovellien kirjoittamisen. Syyn lopettamiseen löytää profiilistani.
        Toivottavasti varoittelija tuntee nyt olonsa rauhallisemmaksi. Nyt sinun ei tarvitse pelätä että menettäisin neitsyyttäni KENELLEKÄÄN tai harrastaisin seksiä ylipäätään koko elämäni aikana.

        Novellisi oli ihanan irstas ja seksintäyteinen.
        Haluaisin sinuun yhteyden. Olen aikuinen mies Hgistä.
        Ota yhteyttä meilillä, osoitteeni on: [email protected]
        taikka: [email protected]

        HALUAN kokea sinua.


    • Hei, enkeli, levoton_neito; ota minuun yhteyttä tapaamisen merkeissä, haluan rakastella kanssasi. Kirjoita mulle: [email protected]

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6153
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3916
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2299
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1910
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1353
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1030
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe