suominaisissa vikaa??

koskapa

Miehiä parjataan thaimaanmatkoista ja yleensä kaikesta mahdollisesta. Niin eipä kai ole muuta vaihtoehtoa kuin lähteä sinne aasiaan jossa kunnioitetaan ihmisiä ja hymyilläänkkin joskus, mitä suomeesa ei osata vaan ihmetellään ja kysytään:miksi hymyilet jne..
Taitaapa olla suomi-naisissa jotain puutteita tai vikoja jos ne thaikut vaikka kiinnostaakin enemmän ja heissä on enemmän sexyä. paikan päällä nyt todenneena voin näin sanoa. Siellä myös osataan pukeutua,..johtuukohan siitä että ovat hoikia ja naisellisia.
nytpä teille naisille jääkin paljon parannettavaa, kuten esim. se että monisssa muissa kulttuureissa naiset arvostavat miehiä, mutta peräpohjolassa naiset haluavat ottaa kaiken vallan ja MIEHISTYÄ... tosi sexyy

9

837

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pa joo,..,.

      kaikki suomalaiset naiset ovat huonosti pukeutuvia, vallanhaluisia mököttäjiä jotka eivät osaa edes pukeutua naisellisesti.
      Thaimaan naisväestö taasen on naisellista ja iki-hoikkaa, eivätkä he koskaan vanhene.
      Legendahan kertoo heidän eteerisesti, kuin saippuakuplat konsanaan seksikkäästi hymyillen katoavan mikä-mikä-maahan viimeistään kolmikymppisinä.....

    • Vaaleaverikkkkö

      No mene sinne Aasiaan, tuskin me "huonostipukeutuvat ja epähoikat" suominaiset siinä paljon menetetään.

      Mutta ei tosiaan tarvitse tänne tulla yleistämään sitä että KAIKKI suominaiset ovat juuri niinkuin väitit. Luuletkos että kaikki suomimiehet ovat sitten jotain kovaa huutoa? Minusta se on yksilöstä kiinni, ei kansallisuudesta.

      .Ja totta kai monien suomalaisten miesten mielestä aasialaiset pukeutuvat tosi seksysti - niin paljon paljastavammin pukeutuvat ja syy on se että siellä usein lämpimämpi kuin täällä, ei heidän siellä tarvitse kulkea missään toppatakeissa. Pitäisikö meidän liikkua minihameissa ja topeissa ympärivuoden, talvellakin, että varmasti mielytettäis kaikkia.. Eipäs me mitään mahdeta että kärsitään usein talvella pakkasista täällä pohjolassa.. mutta onneksi kesällä voi rennosti pukeutua. En vaan ymmärrä mikä toi sun yleistys on, juuri katselin kuinka paljon hyvinpukeutuvia ja hoikkia suomalaisia naisellisia naisia ja tyttöjä kaupungilla oli.

      Siinä olet oikeassa, ettei Suomessa usein tuntemattomat toisilleen hymyile - sekä miehet että naiset. Kyllä itsekin tykkään etelässä käydä kun siellä miehet ovat yleensä kohteliaampia ja hymyilevät toisin kuin suomimiehet ja kun palaa Suomeen niin tuntuu että kaikki vastaantulijat ovat pelkkiä hapannaamoja. En silti ala arvostelemaan oman maan miehiä mitenkään huonommiksi, se on vain se kulttuuriero. Itse tykkäisin hymyillä tuntemattomillekkin ihmisille, ei aina vain ole uskallusta koska täällähän pidettäisi silloin ihan friikkinä.

      Ja eiköhän täälläkin naiset osaa arvostaa miehiä, eivät ehkä niin näyttävästi ja samalla tavalla kuin aasialaiset.

      No mutta toivotan sulle hyvää tulevaisuutta täydellisten aasianaisten kanssa, toivottavasti sun ei tarvitse kauan meitä kamalia suominaisia katsella! :)

      • lehmä että

        Luet rivien välistä..mitä sattuu, sanoinko KAIKKI, JA TÄYDELLISIÄ, sorry en löytänyt mutta sun tekstistä kylläkin. Jos tarkoitan yleensä niin niin on ja VOI VOI, kun suomin.yleensä jää kakkoseksi. Et tosin menetä minussa kuin ehkä"hymyn", uskallan olla oma itseni ja hymyillä kaikille. silti ei tarkota että ollaan heti iskemässä kaikkea liikkuvaa, kuten etelänmaalaiset tekevät. Sit suomessakin on kesä kuten nyt mutta se pukeutuminen on ihan eri sorttia siellä. joten aina ei olla toppatakki päällä. Hei saa ajatella ihan oikeesti...


    • suomimiehet

      Suomenmaassa. Sairaat miehet Suomenmaassa suomityttö hoitaa....

      • joka pojan unelma

        Ahkera suomineito hankkii koulusivistyksen, käy ansiotyössä ja hoitaa siinä sivussa lapset ja kodin! On pohjolan kasvatti, pysyy niin lumikolan kuin autonrattikin hyppysissä, pärjää niin hiihdossa kuin laskettelussakin!

        Jos suomipoika haikailee varvastossumaahan siliteltäväksi, kestää senkin, ja menestyy yksinhuoltajana aivan hyvin!

        Aikuistason vuorovaikutusta tarjoaa ihanainen, viehkeä Suomineito, tosin vaatimuksena on kuitenkin, että myös mies pystyy muuhunkin kuin rötköttämään sängynpäällä paijattavana!!


    • liian pitkällä

      Suomalaiset naiset notkuvat kadulla aamuneljään kaljapullo kourassa ja sätkä huulessa. Kiroilevat kuin raksamiehet ja ahmivat roskaruokaa, ylipainoa vähintään 5kg vyötäröllä.

      Eipä juuri muualla maailmassa (onneksi) moista vielä näe.

    • Miss-85

      kyllä elävät, pukeutuvat ja käyttäytyät niin kuin itse haluavat, EI vain miestä varten. Sorry jos en ole mielestäsi sexy, mutta mulle riittää kun pukeudun niin kuin haluan ja olen niin itsenäinen ja "vallanhaluinen" kuin haluan.
      Jos sulle ei kelpaa älykäs ja fiksu suominainen, niin mene vaan sinne Thaimaahan tai vaikkapa Venäjälle. Vaikka jäisin vanhaksipiiaksi niin silti en ala pukeutumaan sexysti (mitä se sitten tarkoittaakaan) ja käyttäytymään miehiä nuoleskelevasti ja alistuvasti. Enkä hymyile jos ei hymyilytä!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe