Jonnan bileet ja lyhyt vaippatarina osa1

xena.....

Jonnan bileet ja lyhyt vaippatarina
Jonna on juuri täyttänyt 18. Heti syntymäpäivänä Jonna tilasi netistä vaippoja. Jonna tilasi teippivaippoja jotka kestivät suuremman määrän pissaa. Viikonloppuna Jonnan vanhemmat ja pikkusisko lähtivät pois kotoa ja Jonna jäi yksin kotiin.
Niinpä Jonna järjesti heti bileet ja kutsui illaksi kaikki kaverit hänen luokseen. Jonna oli lukiossa tutustunut uusiin kavereihin. Jonna kävi peräti kaksi kertaa kaupassa ostamassa olutta ja siideriä kun hän ei jaksanut kantaa kaikkia keralla. Lisäksi Jonna oli käskenyt kavereiden tuoda myös omia juomiaan. Jonnan vaippatilaus ei ollut vielä saapunut. Joten bileet oli pärjättävä ilman niitä.
Kuuden aikaan illalla Jonna avasi siideripullon. Jonna oli aikaisemmin vain maistellut mietoja alkoholijuomia eikä koskaan juonut itseään humalaan.
Kavereita odotellessa tyhjeni 2 pulloa ja kun kolmas pullo on menossa ovikello soi ja ensimmäiset kaverit saapuivat.
Kavereilla oli myös lisää juotavaa. Kavereiden kesken jutellessa alkoi Jonnaa pissattaa, mutta Jonna ei malttanut lähteä vessaan kesken hyvien juttujen ja pidätteli hätäänsä. Hieman myöhemmin ovikello soi ja lisää kavereita saapui. Jonnan kavereita ja niiden poikaystäviä ja heilläkin on juotavaa niin paljon, että jääkaappi on jo aivan täynnä. Runsaasta juomisesta Jonnan rakko alkaa myös olla aivan täynnä, mutta Jonna ei malta lähteä vessaan kesken hyvien juttujen.
Hetken kuluttua alkoi yksi kaveri kysellä Jonnalta vessaa. Jonna sanoi, että joo tuolla on sinne vaan.
Samalla Jonnalla alkaa olla tosi paha hätä ja sanoo muille kavereille, että huh mukin täytyy mennä vessaan. Jonna jää odottelemaan vessan oven taakse Jonnalla on niin kova hätä, että hän ei meinaa enää pystyä pidättelemään. Kaveri ei meinaa tulla vessasta pois ja jää sinne asumaan. Jonnalta meinaa väkisin tulla pissat housuun, mutta Jonna ei anna periksi vaan pidättelee kupla otsassa. Vihdoinkin vessa vapautuu ja Jonna sanoo vaan, että mäkin menen.
Jonna kerkiää juuri ja juuri riisua farkkunsa ja istua pöntölle kun pissaa alkaa tulla kunnon paineella ja hätä ei meinaa loppua ollenkaan ja pissaa tulee todella paljon!
Vessasta tultuaan Jonna meni hakemaan jääkaapista neljännen siiderin. Jonna laittoi samalla musiikkia soimaan. Sitten otettiin vielä viides siideri ja kuudeskin
Jonna ei ole aikaisemmin juonut näin paljon alkoi Jonna olla kuudesta siideristä aika kännissä. Jonna asui vanhempien luona kerrostalossa hän muisti, että kymmenen jälkeen ei saa enää soittaa musiikkia. Jonna sanoi, että hei kello on kymmenen. Nyt pitää sammuttaa musiikki, etteivät naapurit häiriinny.
Kaverit sitten sano, että höh. Sitten yks kaveri sanoi, että hei mennään baariin jatkoille. Jonna sano, että hitto mä olen ihan kännissä, mutta ei se mitään mennään. Kavereiltakin alkoi juomat olla loppu, mutta Jonnalta jäi jääkaappiin vaikka kuinka paljon. Sitten tuli hirveä vessa ruuhka kaikki kaverit halusivat ennen lähtöä käydä vessassa. Jonnallakin oli kauhea vessahätä ja Jonnaa myös hieman oksetti kun hän vielä ollut tottunut juomaan alkoholia.
Kaikki muut kävivät vessassa, mutta Jonna lähti seitsemäs siideripullo kädessä ulos kauheassa pissahädässä. Jonnan vanhempien asunto oli aivan Helsingin ydinkeskustassa joten baareihin ei ollut pitkä matka, mutta sitten ruvettiin miettimään, että mihin mentäisiin. Jonna sanoi, että sen täytyy olla sellainen paikka joka on K18. Sellainen paikka löytyi, mutta sinne ovat pitkät jonot. Jonna sitten sanoo, että joo kiva jono, mutta mennään silti.
Jonottaessa baariin Jonnalla on ihan hirveä hätä, mutta Jonna on ihan hiljaa eikä puhu siitä kenellekään. Aika kuluu ja jono etenee hitaasti.
Lopulta Jonna sanoo kavereille, että kauhea vessahätä. Yksi kavereista sano, että ai? Kaveri oli huomannut, että Jonna oli ainoa joka ei käynyt ennen lähtöä vessassa ja sanoi, että no miksi et käynyt ennen lähtemistä vessassa. Jonna vaan vastaa, että no ei ollut vielä silloin niin hätä.
Jono eteni hieman ja oltiin jo lähellä ovea. Jonnalla on niin paha hätä, että Jonna ei pysty seisomaan enää suorassa vaan kumarassa pidellen käsillään polvistaan kiinni. Jonna kuitenkin vaan sitkeästi pidättelee ja kestää. Sitten ollaan menossa sisään Jonna on aika kännissä, mutta yrittää näyttää hyväkuntoiselta kun mennään sisälle. Portsari kysyy Jonnalta onko papereita. Jonna kaivaa hädissään laukustaan passiaan. Tässä. Portsari sanoo ok. Sisään vaan. Lopulta päästään sisälle ja takit annetaan narikkaan. Jonna sanoo kavereilleen, että huh minulla niin kauhea vessahätä, että mun rakko halkeaa kohta. Yks kavereista sanoo sitten, että no vessaan sitten äkkiä! Jonna kiirehtii vessaan. Naisten vessa on aivan täynnä! Jonna ei jaksa Jonottaa ja lähtee vessasta pois ja huomaa ja hei miesten vessa. Jonna avaa oven ja katsoo ja siellä ei ole ketään. Jonna menee koppiin ja päästää pitkän pissan hirveällä paineella. Jonna lähtee kopista ja menee pesemään käsiään. Samaan aikaan ovesta astuu sisään jätkä joka

3

6731

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xena.....

      joka sanoo Jonnalle, että hei tämä on kyllä miesten vessa. Jonna poistuu ja sanoo, että sori oli pakko. Jonna lähti etsiskelemään kavereitaan. Jonnan kävely alkoi horjua sillä alkoholi aikoi yhä enemmän vaikuttaa.
      Jonna lähtee etsimään kavereitaan. He olivat baaritiskillä jonottamassa juomia. Jonna liittyi jonoon mukaan. Ostettiin sitten juomat ja mentiin pöytään istumaan.
      Hieman myöhemmin pöytään tulee yksi jätkä joka pyytää Jonnaa tanssimaan. Jonna suostuu ja lähtee mukaan tanssiin. Tanssitaan pitkään ja Jonna sanoo, että huilataan välillä. Jonna alkoi tuntea taas pissahädän tunnetta. Jätkä kysyi Jonnalta, että haluatko juoman minä tarjoan. Jonna sanoi, että joo kiitos minä olen ihan kännissä , mutta kai sitä vielä yhden voi ottaa. Sitten Jonna sanoi, että tule tonne mun kavereiden kanssa niin jutellaan. Jonna tuli hyvin juttuun jätkän kanssa aina valomerkkiin asti. Jonnan kaverit olivat jo lähteneet aikaisemmin pois ja Jonna oli jäänyt kahdestaan tapaamansa jätkän kanssa. Jonna oli käynyt vessassa vain kerran heti kun baariin mentiin ja Jonnalla oli pois lähtiessä ihan hirveä pissahätä. Jonna sitten kysyi jätkältä, että tulisitko mun luokse. Meillä ei ole ketään kotona mun porukat on matkoilla ja minä asun tässä keskustassa. Jätkä suostui sitten ja lähti Jonnan mukaan, mutta kadulla Jonna ei meinannut enää pystyä pidättelemään hätäänsä. Pissaa alkoi karkailla ja lopulta koko rakko tyhjeni Jonnan tiukkoihin farkkuihin. Jonna oli pahoillaan ja sanoi, että sorii mä oon pahoillaan sori. Kauheasti sorii. Jätkä sitten sanoi, että jos kuitenkin menen omaan kotiin ja tuun sun luo joku toinen kerta. Jonna lähti sitten pettyneenä märissä farkuissaan yksin kotiin.
      Aamulla Jonna voi pahoin ja ei muistanut illasta mitään. Hän heräsi kun häntä alkoi oksettaa ja huomasi märät farkut tuolilla ja ihmetteli, että mitä ihmettä oonko minä pissannut housuun. Voihan v1ttu hän sanoi ja meni vessaan oksentamaan.


      Tähän samaan vielä lyhyt vaippatarina.

      Viikkoa myöhemmin Jonnan vaippatilaus oli saapunut. Jonna lähti suoraan lukiolta hakemaan postista vaippoja. Jonna oli käynyt viimeksi aamulla seitsemältä vessassa ja postissa Jonnalla oli kauhea hätä, mutta Jonna jaksoi kuitenkin helposti pidätellä hätäänsä kotiin asti.
      Kotona Jonna oli yksin ja laittoi heti vaipat jalkaan. Jonnalla oli todella kova hätä, mutta Jonna edelleen pidätteli eikä päästänyt pissaansa vaippoihin. Jonna päätti todella koittaa pidättely rajojaan ja meni keittiöön joi nopeasti kolme lasillista vettä. Tämän jälkeen Jonna meni sänkyynsä makailemaan mahalleen. Jonna pidätteli aivan kipupisteeseen asti. lopulta Jonnalle tuli vaan sellainen refleksi, että nyt ei voi enää pidätellä. Jonna nousi sängystä ja päästi pissansa vaippoihin. Jonna katsoi farkkujaan ja ajatteli yes! ne kesti farkut ei kastunut yhtään!

      Pahoittelut mahdollisista kirjoitusvirheistä.

      • HaHxx

        Hmph.. ihan surkee tarina!


    • gsgs

      paska tarina

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe