Minä Ja Mira

-Nylkynen-

Tapahtumat on vierineet sitten viimetapahtumien. Olemme nyt asuneet Miran kanssa jokusen vuoden yhdessä, ja viettäneet rattoisaa seksielämää.

Tässä jutussa tapahtumat sijoittuvat aika laajasti omistamani mökin ja kaupungissa olevan osake-huoneistonkin välimaastoon.

Oli kaunis ja lämmin Kesäkuinen aamu-päivä, Minä Ja Mira suunnittelimme lähtevämme viettämään mukavaa ja kenties rentouttavaa viikonloppua mökilleni. Pakkasimme tavaroita, enkä voinut olla katselematta Miran Kiinteitä pakaroita, mitkä pistivät himottavasti esiin shortsien läpi.

Havahduin ajatuksistani kun Mira kysyi, Kulta laitoitko jo shamppoon laukkuun? En tahtonut saada katsettani irti pakaroista, ja vastasin, Joo. Haalin tavaroita kasaan, ja ajatukseni oli edelleen Mirassa. Mira kysyi mitä etsit, ja huomasin hänen kasvoillaan hymyn kareen. Vastasin, geeliäni. Se on jo laukussa, Mikä sinulla oikein nyt on, Jäin kiinni. Mira sanoi, voidaan me mennä tuonne makuuhuoneen puolelle.

Totesin että pakataan nyt nämä tavaerat, meillä on pitkä ajomatka edessä. Noin 500 kilometriä. Mikäs toi nyt oli, Mirä kysyi, ja totesi, Taitaa pelkkä tekosyy olla. Minä ainakin kaipaisin vähän romantiikkaa eilisen jälkeen. Kyllä kulta, Tuumasin, ja lisäsin. Me ei ehditä perille ennen iltaa, ja saunankin lämmittämisessä menee aikaa.

Pyh, tuumasi Mira, ja jatkoimme vielä tavaroiden pakkaamista. Enää ei voinut vaarantaa tilannetta katselemalla liiankauan Miran ihania muotoja. Tavarat alkoivat olla Laukuissa, ja kannoin niitä autoon, osittain raavaan työn ja lämpimän aamupäivän ansiosta, aloin hikoilemaan. Mira huomasi tämän, ja alkoi kiusaamaan, Taidat hikoilla seksin tuskasta. Se olikin osittain täysosuma, olin pudottaa vaatelaukun maahan, sain kuitenkin naamioitua sen mukamas puoliksi kompastumiseksi, katukiveuksen reunaan.

Laukut on nyt autossa, sanoin, Onko jotakin vielä, kysyin, enkä voinut enää teeskennellä etten olisi kiihoittunut. Joo, Mira sanoi, Ai niin otitko sä sen grillihiilipussin mukaan, Mira kysyi. On se autossa, sanoin. Taidan käydä vielä vaihtaa puhtaamman paidan ennenku lähdetään, sanoin. Vaihtaessani paitaa, tunsin kädet jotka kiertyivät tiukasti lantiolleni ja pehmeät huulet suutelivat niskaani. Sain paidan päälleni, ja käännyin hitaasti ympäri, ja laitoin omat kädet Miran pepulle, ja vedin häntä lähemmäs itseäni, se oli vaistomainen liike, ei ollenkaan suunniteltua.

Huulemme kohtasivat toisensa, vaihdoimme kiihkeitä suudelmia, se sai entisestään himoni heräämään yhä voimakkaammaksi. Irtauduin Miran kiihkeistä huulista ja puristavista käsistä, riisuin uudestaan paitani pois, ja farkut. Mira riisui oman mapapaitansa ja shortsit, niiden alta paljastuivat Vaaleanpunaiset stringit ja rintsikat. Kullini oli jo boksereissa juhlakunnossa, joten emme kovinkaan kauaa aikailleet.

Kulta, Laitoitko auton ovet lukkoon, kun tulit sisälle, kysyin. Joo ja suljin ulko-ovan perässäni, Mira vastasi, ja lisäsi, Haluan että naidaan ja kunnolla nyt. En voinut kieltääkkään, kun itse ajattelin ihan samaa. Kaappasin Miran syliini ja kannoin makuuhuoneeseen. Huone on hiukan niukasti kalustettu, vähäisistä tuloistamme johtuen. Sänky joka on tuplaleveää mallia, yöpöytänä stereoista jäänyt pahvilaatikko, mikä oli peitetty tyylikkäästi pöytäliinalla. Seinällä roikkui muutama vanha suosikin juliste, ikkunoissa oli sälekaihtimet ja tummahkot verhot.

Aurinko paistoi ilkeästi suoraan silmääni sälekaihtimien ja verhojen raosta. Laskin miran sarovaisesti sängylle, ja kiskaisin verhot kunnolla kiinni. Sitten menin sängylle ja aloin hiljalleen suutelemaan häntä. Aluksi aloitin huulilta siirtyen pikkuhiljaa alaspäin. Huokaukset täyttivät makuuhuoneemme.

Huohotusten lomasta kuuluivat Miran kuiskaukset, Kulta... Jatka alemmasss.. Ihanaa.. Jatkaaa.. Kun tässä vaiheessa, käteni oli eksynyt Miran stringien siällle ja pyöritin sormenpäillä hänen ihanan kiimasta kovaa klitorista. Joko otan sun stringit pois, kysyin. Vaikka tiesinkin vastauksen. Ota, mä haluun sua, kuului Miran suusta. Aloin nuolemaan Miran ihanaa klitorsista, ja hänen vartalonsa nytkähteli kieleni lipoessa kiimaista pimppaa.

Kullini oli housuissa niin kovana jo nyt että mieleeni tuli rautakanki, hetkisen vielä nuoltuani ja kädellä hierottuani klitorista, oli vaihto. Mira nousi ylös, ja riisui vielä päällään olevat rintsikat pois, ja mun bokserit. Jotka jo kiristivät kovan kaluni päällä. Helpotus oli suuri, ja nautinto sitäkin suurempi. Mira tarttui kulliini kiinni ja alkoi hieroa sitä edestakaisin, ja samalla lipoen sitä välillä kielellään.

Mällit jo alkoi tehdä tässä vaiheessa tuloaan, joten päätin sanoa että, Kulta haluan naida sinua ennenkun laukean sinun ihanaan käteesi. Mira vain naurahti ja sanoi, ei se haittaa onhan meillä aikaa. Mira jatkoi ja upotti kaluni suuhunsa, se oli liikaa. Pienen imutuksen jälkeen mällit tulivat Miran suuhun. Mmm ihanaa, Mira vain sanoi, ja pyyhi enempiä spermoja suupielistään pois. Näky oli todellakin kiihoittava.

Jatkuu vastauksessa->

6

10473

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -Nylkynen-

      Suutelin huellästi Miraa ja pyysin häntä seläälle makuulle sänkyyn, ja hänen siinä maatessaan, Raotin Miran reidet. Hän oli ihan märkä, pimppi sykki ja mehua valui pitkin pillunreunoja. Upotin kieleni Miraan, Se oli paras tapa kiittää saamastani nautinnosta. Mira laukesi oikein voimakkaaseen orgasmiin, ja kasvoni olivat märät pillun nesteistä. Litkin hänen nesteitään ja pillua, hänen lauetessa uudelleen ja uudelleen.

      Nautinnon huudot täytti huoneen. Tunsin kuinka kullini alkoi hiljalleen jäyksitymään uudelleen. Sormetin Miraa ja nuolin, vielä hetkisen. Olin nyt jo märkä muustakin kuin hiestä. Mira katsoi minua ja alkoi nauramaan, ja sanoi. Kulta sä olet ihan märkä. Nostin kasvoni ylös Miran jalkovälistä, ja katsoin suoraan silmiin. Olet ihana pakkaus, joko nyt mä saan naida sinua?. Muuta ei enää tarvittukaan.

      Varovasti laitoin kovan kullini Miran todella märkään pilluun, ja aloin työntelemään edes takaisin, hiljalleen lisäten vauhtia. Mira jo huusi melkein suoraa huutoa nautinnosta, ja pillun lihakeset pureutuivat kovan kyrpäni ympärille. Nautinto oli sanoin kuvaamaton, ja silmissä oli kuin tähtiä. Hetken vielä tästä asennosta nussittuani, vaihdoimme asentoa ja reikää. Laitoin kullini miran vieläkin kireämpään peppuun, ja se oli vieläkin satumaisempaa.

      Hetkisen työnneltyäni Mira laukesi todella voimakkaaseen orgasmiin, hän tärisi ja vapisi kuin haavanlehti syksyisessä tuulessa ja huusi nautinnosta. Itsellänikin oli tuskaa pitää mälli vielä hetkisen kullissani. Mira huusi, ja seasta tuli lause, Kulta, älä vaan lopetaaa mä saan isoon... Ja samassa Miran keho tärisi edellistäkin voimakkaammin, ja minä laukesin hänen ihanaan pyllyynsä.

      Rojahdimme molemmat sängylle hengästyneinä ja märkinä. Hetkisen kuluttua kun hengityksemme oli tasaantuneet, Mira sanoi, Sä olet todella ihana kulta, Mun jalat on ihan hyytelöä, sä annoit mulle ihanan nautinnon. Sanoin takaisin, olet sä ihana itsekin, ja mä sain kanssa nautinnon. Enempää ei puhuttu hetkeen aikaan, kun mun känny alkoi soimaan.

      Pomo soittaa, mitäs sillä nyt on, kun tää piti olla vapaapäiväkin, tuumin ja vastasin. Mitä nyt on tekeillä, mulla piti olla tänään vapaapäivä. Pomo sanoi, että joku idiootti on sotkenut tietojärjestelmän, en saa toukokuun tilastoja printattua ulos. No mikset pyydä miettistä katsoo, kysyin. Miettinen on Thaimaassa, pomo sanoi. Ai niin mä unohdin, totesin. No onko sulla etähallinta ohjelma päällä, kysyin. Kun meillä on semmoinen järjestelmä, että pystyn kotoa hallitsemaan työmaan koneita. Juu on se päällä. No mä katson sitä, kunhan saan päiväkahvit juoduksi sanoin.

      Mira tuli mun viereeni ja sanoi, et sitten ala lupaamaan mitään pitkäkestoista, meidän on lähdettävä mökille vielä tänään. Okei sanoin Miralle. Ja pomolle, et siinäs kuulit mitä muija sanoi, ei passaa suututtaa sitä. Katson et saat ne tilastot esiin, muuhun en ehdi, soita tunnin päästä ellet löydä sanoin, ja lopetin opuhelun.

      Mitä sillä oli, Mira kysyi? Joku oli sotkenut järjestelmän ja tilastot hukassa, sanoin. Räplään sen esiin varttis, ellei se joka sen on sotkenut oo poistanut niitä. No Kulta, sanoin. Mennäänkö nyt suihkuun ja sit hoidan sen homman ja lähdetään mökille. Ei tarvinnut Miraa houkutella yhteiseen suihkuun. Kohta taas olimme toisiemme kimpussa, eikä pesemisestä meinannut tulla mitään.

      Pestyämme Mira lähti keittään kahvia, ja mä menin koneen ääreen, ja löysinkin pomon tilastot kohtuu nopeasti, joku oli mennyt siirtämään koko tilasto arkiston väärän hakemiston alle. Sain palautetuksi tiedot omille paikoillensa, ja menin kahville. Mira istui keittiön pöydän ääressä päällään edelleen pelkkä kylpytakki. Kiinteät rinnat pullottivat ihanan houkuttelevasti kylpytakin alta, pingottaen sen etumusta hieman kohiolleen.

      Miran pitkät mustat hiukset roikkuivat märkinä hartioilla, ja kädet, jotka olivat sirot, puristivat juuri nyt kahvimuksia. Huulet olivat täyteläisen pehmeät, niillä kareili hymy, ja tyytyväinen ilme. Hänen sinertävän vihervät silmät tuikkivat, kuin tähdet taivaalla. Hän oli ruumiinrakenteeltaan, puoliksi hoikka puoliksi pyöreähkö. Noin 165 cm pituinen, upea kaunotar.

      Kun olimme juoneet kahvit, puhelin alkoi jälleen soida. Nyt pomao oli tyytyväinen kun tilastot löytyivät taas oikeasta paikasta, ja sanoi että pidä maanataikin vapaata, ja että lisää hiukan extraa seuraavaan tiliin. No sehän sopi minulle ja Miralle erittäin hyvin, ainakin kolmepäivää mökillä, eikä kuummankaan tarvi olla työssä, Miralla oli ylityö vapaita pitämättä.

      Kun olimme pukeutuneet päätimme vihdoista ja viimein lähteä ajelemaan mökille. Matka oli kaikkea muuta kuin joutuisa, kun kumpikin yhtenään silmäsi toisiaan, ja käsi eksyi välillä ratista Miran reidelle. Ja Mira välillä hipelöi minun jalkoväliäni. Ajatukset olivat sataprosenttisesti muualla kuin autolla ajamisessa. Mulla oli vielä tuolloi vanha sataneljäkaks volvo, joka alkoi jo olla parhaat päivänsä nähnyt.

      Jatkoa vastauksessa->

      • -Nylkynen-

        Päivä alkoi jo kääntyä iltaa kohti, kun päätimme poiketa matkanvarrella olebaan ABC, huoltoasemalle tankkaamaan ja haukkaamaan jotakin. Ostimme parit sämpylät ja kahvit. Sitten oli tarkoitus jatkaa matkaa, muttemme päässeetkään lähtemään, kun rakas volvo, ei suostunut starttaamaan. Mietin mitä helskuttia tässä nyt tehtäis, ja sanoin miralle, Se on taas se starttimoottorin käämi varmaan.

        Mira Katsoi mua silmiin ja sanoi, Anna olla nyt hetki, ja mennään takapenkille, mä haluan että nait mua nyt heti. Se oli suoraa puhetta, ei auttanut vastaankaan laittaa. Menimme takapenkille. Onneksi oli jättänyt auton hiukan sivummalle, varjoon, ei heti kaikki huomaisi touhujamme. Riisuimme toisemme kiireesti, ja aloin melkein heti luolemaan Miran pillua, no ei kauaa tarvinnut litkiä kun Mira jo sai orgasmin. Tätä jatkettiin jonkun aikaa, ja sitten Mira otti multa suihin, se tuntui, kun olisi ollut taivaassa, palleissa pakotti ja tykytti, tunsin kuinka mällini olisi pian tulossa, joten pyysin Miraa lopettamaan imutuksen. Sitten aloin työntää ahtaassa autossa kulliani Miran märkään pilluun. Nautinnon huudot kiirivät, ja minä ähkin työnnellessäni kullia Miran märkään pilluun.

        Pillu supisteli todella voimakkaasti kaluni ympärillä, enkä voinut enää kestää nautinnosta aiheutuvaa tykytystä enää, ja laukesin Miran märkään pilluun. Hetkisen kuluttua hengahdettyämme, suutelimme toisiamme kiihkeästi, ja pukeuduimme, Mira kävi huoltoaseman vessassa siistiytymässä, ja minä koplasin volvon starttia. Onneksi vika ei ollut käämissä, vaan löyhtyneessä johdossa startin päässä. Kiristin johtoa, ja sainkin sen pysymään kiinni.

        Mira tuli vessasta ja mä pesin käteni ämpärissä, missä on ykleinsä pesuainevettä tuulilasin pesua varten. No onko siellä isokin vika, kysyi Mira? Ei onneksi ole, totesin, oli vaan johto löystynyt, nyt sen pitäisi lähtee käymään, sanoin. Ajatko sä loppumatkan, Kysyin kädet vielä märkänä. Mira sanoi, et voin mä ajaa. No lähdettiin sitten liikkeelle. Ilta alkoi jo tehdä tuloaan, matka taittui, avasin radion, ja sieltä ääneen pääsi juuri Elvis, Piisillä love me tender.

        Tunteellinen piisi sai muistoja nousemaan mieleeni, kun olimme Miran kanssa olleet kumpikin ravintolassa ympäri kännissä ja tanssineet, hitaana kyseistä biisiä, ja reissu oli päätynyt siihen että Mira oli sammunut minun kämpilleni, kun olimme muka menneet jatkoille, vaikka kumpikin oli niin kännissä ettei jalat enää pitäneet.

        Muistatko tän biisin, Kysyin miralta. Joo, eikä me tanssittu sitä ravintolassa? Jep, ja sä taisit olla silloin loppuillasta hiukan väsynyt. Joo, en mä muista muutakun et me tanssittiin, ja sitten aamulla oltiin samassa sängyssä, kumpikin vaatteet päällä. Hetkisen naureskelimme muistoillemme, ja sitten palasimme todellisuuteen. Oikastaas hiukan, Koukkaa vasemmalle seuraavasta ramopista. Hetkisen taajaman jälkeen käännyttiin pienelle hiekkatielle.

        Miks me tän huonon tien kautta mennään, Mira kysyi. Säästetään aikaa ja päästään muistelemaan tanssi-iltaa tarkemmin, hyvän patongin ja viinin kera kynttilän valossa. Sanoin. Älä viitsi kiusata, ei keritty eilen alkoon, ja patonkiakaan ei oo, Mira tokaisi. Kaikki järjestyy ihan varmasti, totesin. Soitin kännyllä yhdelle tutulle naapurille, ja kerroin et ollaan tulossa mökille, viittikkö käydä järjestää tavanomaisen illan, kun meillä kestää vielä ainakin puolituntia.

        Mira ihmetteli mitä mä mahdoin tarkoittaa, ja tyytyikin sitten selitykseen, että perillä näet. Ollaan tunnettu mökkinaapuri jo jokunen vuosi, on tapana käydä joskus yhdes kalassa, ja sauna-iltojakin on pidetty. Perille päästyämme, olikin naapuri käynyt laittamassa kaiken valmiiksi. Kaappasin miran Syliini ja kannoin hänety sisälle. Takassa paloi tuli, ja pöydällä pari kynttilää. Kaksi lasia, ja tuoretta patonkia ja valkkaria pullo.

        Mira oli ihan ällistynyt, eikä ollut saada sanaa suustaan. Kulta nyt ollaan ihan kaksistaan mökin rauhassa, ja lupaamani patonki ja viini on on kanssa. Söimme patonkia ja joimme viiniä, istuimme molemmat nojatuolissa sylikkäin hämärässä kesä-illassa, takkatulen loisteessa ja katselimme toisiamme, kumpikin oli ihan hiljaa ja tunsi toinen toisensa sydämenlyönnit takkatulen räiskeestä huolimatta. Ilta kului myöhäiseen yöhön ja nukahdimme takan lämmittäessä meitä...

        Arvosteluja otetaan vastaan.


      • Mira ja minäkin
        -Nylkynen- kirjoitti:

        Päivä alkoi jo kääntyä iltaa kohti, kun päätimme poiketa matkanvarrella olebaan ABC, huoltoasemalle tankkaamaan ja haukkaamaan jotakin. Ostimme parit sämpylät ja kahvit. Sitten oli tarkoitus jatkaa matkaa, muttemme päässeetkään lähtemään, kun rakas volvo, ei suostunut starttaamaan. Mietin mitä helskuttia tässä nyt tehtäis, ja sanoin miralle, Se on taas se starttimoottorin käämi varmaan.

        Mira Katsoi mua silmiin ja sanoi, Anna olla nyt hetki, ja mennään takapenkille, mä haluan että nait mua nyt heti. Se oli suoraa puhetta, ei auttanut vastaankaan laittaa. Menimme takapenkille. Onneksi oli jättänyt auton hiukan sivummalle, varjoon, ei heti kaikki huomaisi touhujamme. Riisuimme toisemme kiireesti, ja aloin melkein heti luolemaan Miran pillua, no ei kauaa tarvinnut litkiä kun Mira jo sai orgasmin. Tätä jatkettiin jonkun aikaa, ja sitten Mira otti multa suihin, se tuntui, kun olisi ollut taivaassa, palleissa pakotti ja tykytti, tunsin kuinka mällini olisi pian tulossa, joten pyysin Miraa lopettamaan imutuksen. Sitten aloin työntää ahtaassa autossa kulliani Miran märkään pilluun. Nautinnon huudot kiirivät, ja minä ähkin työnnellessäni kullia Miran märkään pilluun.

        Pillu supisteli todella voimakkaasti kaluni ympärillä, enkä voinut enää kestää nautinnosta aiheutuvaa tykytystä enää, ja laukesin Miran märkään pilluun. Hetkisen kuluttua hengahdettyämme, suutelimme toisiamme kiihkeästi, ja pukeuduimme, Mira kävi huoltoaseman vessassa siistiytymässä, ja minä koplasin volvon starttia. Onneksi vika ei ollut käämissä, vaan löyhtyneessä johdossa startin päässä. Kiristin johtoa, ja sainkin sen pysymään kiinni.

        Mira tuli vessasta ja mä pesin käteni ämpärissä, missä on ykleinsä pesuainevettä tuulilasin pesua varten. No onko siellä isokin vika, kysyi Mira? Ei onneksi ole, totesin, oli vaan johto löystynyt, nyt sen pitäisi lähtee käymään, sanoin. Ajatko sä loppumatkan, Kysyin kädet vielä märkänä. Mira sanoi, et voin mä ajaa. No lähdettiin sitten liikkeelle. Ilta alkoi jo tehdä tuloaan, matka taittui, avasin radion, ja sieltä ääneen pääsi juuri Elvis, Piisillä love me tender.

        Tunteellinen piisi sai muistoja nousemaan mieleeni, kun olimme Miran kanssa olleet kumpikin ravintolassa ympäri kännissä ja tanssineet, hitaana kyseistä biisiä, ja reissu oli päätynyt siihen että Mira oli sammunut minun kämpilleni, kun olimme muka menneet jatkoille, vaikka kumpikin oli niin kännissä ettei jalat enää pitäneet.

        Muistatko tän biisin, Kysyin miralta. Joo, eikä me tanssittu sitä ravintolassa? Jep, ja sä taisit olla silloin loppuillasta hiukan väsynyt. Joo, en mä muista muutakun et me tanssittiin, ja sitten aamulla oltiin samassa sängyssä, kumpikin vaatteet päällä. Hetkisen naureskelimme muistoillemme, ja sitten palasimme todellisuuteen. Oikastaas hiukan, Koukkaa vasemmalle seuraavasta ramopista. Hetkisen taajaman jälkeen käännyttiin pienelle hiekkatielle.

        Miks me tän huonon tien kautta mennään, Mira kysyi. Säästetään aikaa ja päästään muistelemaan tanssi-iltaa tarkemmin, hyvän patongin ja viinin kera kynttilän valossa. Sanoin. Älä viitsi kiusata, ei keritty eilen alkoon, ja patonkiakaan ei oo, Mira tokaisi. Kaikki järjestyy ihan varmasti, totesin. Soitin kännyllä yhdelle tutulle naapurille, ja kerroin et ollaan tulossa mökille, viittikkö käydä järjestää tavanomaisen illan, kun meillä kestää vielä ainakin puolituntia.

        Mira ihmetteli mitä mä mahdoin tarkoittaa, ja tyytyikin sitten selitykseen, että perillä näet. Ollaan tunnettu mökkinaapuri jo jokunen vuosi, on tapana käydä joskus yhdes kalassa, ja sauna-iltojakin on pidetty. Perille päästyämme, olikin naapuri käynyt laittamassa kaiken valmiiksi. Kaappasin miran Syliini ja kannoin hänety sisälle. Takassa paloi tuli, ja pöydällä pari kynttilää. Kaksi lasia, ja tuoretta patonkia ja valkkaria pullo.

        Mira oli ihan ällistynyt, eikä ollut saada sanaa suustaan. Kulta nyt ollaan ihan kaksistaan mökin rauhassa, ja lupaamani patonki ja viini on on kanssa. Söimme patonkia ja joimme viiniä, istuimme molemmat nojatuolissa sylikkäin hämärässä kesä-illassa, takkatulen loisteessa ja katselimme toisiamme, kumpikin oli ihan hiljaa ja tunsi toinen toisensa sydämenlyönnit takkatulen räiskeestä huolimatta. Ilta kului myöhäiseen yöhön ja nukahdimme takan lämmittäessä meitä...

        Arvosteluja otetaan vastaan.

        Hyvin keksitty tarina. Toisin paikoin on toistoa, mutta pääasiassa sopivan kiihottavaa. Ei tämä tietenkään ole totta, mutta hyvää fantasiaa luettavaksi.


      • We want more
        Mira ja minäkin kirjoitti:

        Hyvin keksitty tarina. Toisin paikoin on toistoa, mutta pääasiassa sopivan kiihottavaa. Ei tämä tietenkään ole totta, mutta hyvää fantasiaa luettavaksi.

        Lisää miraa


    • 11.v tyttö

      Ehkä enemmän rakkaustarina, kun seksi, mutta kyllä kiihottumisen aiheita löytyy. Oon 11.v ja haluaisin seksiä, mutta mistä sitä tän ikäisenä saa? :)

    • panija1

      Et mistään pentu!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      Yleistä iskelmämusiikista
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe