Bilteman halpispotta

pesi kalliit merkkipotat

Bilteman halpispotta pesi testissä kalliit merkkipotat.

Mikä hiivatti siinä on, että motoristit suostuu maksamaan tuotteesta sikana enemmän kun siinä kyljessä vaan on mopon kuva.
Bilteman kypärä on hyväksytty kypärä ja törmäystestissä näyttää kalliille kypärille kaapin paikan.

Delvacci voitelee koneen siinä missä kallis mp-kuvalla varustettu ns. mp-öljy. Ellei jopa paremmin.

No mulle nyt on sama mihin jengi rahansa tuhlaa.

11

6666

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mika2

      .... kun on vielä sen verran vähän kokemusta. Itse ajattelen, että kun kypärä on hyväksytty, niin se tarjoaa silloin riittävän suojan. Veikkaisin kuitenkin, että yksi juttu mistä jengi on valmis maksamaan prändin lisäksi, on käyttömukavuus. Toinen juttu voi olla valmistusmateriaaleista johtuvat erot. Esim muovipotta on vaurioalttiimpi eikä kestä maalausta ja hapristuu ajan saatossa kuitukypäriä helpommin. Nykyjään tuntuu kuitenkin olevan nuo kypärät ties mimmosia komposiittikummajaisia ettei niistä meikäläinen tiedä niin tarkkaan. Ehkä sellaisia oikein huonoja kypäriä ei olekaan.
      Kävin itsekin sovittelemassa noita bilteman ja motonetin kypäriä ja minusta niissä kyllä on isojakin eroja istuvuudessa ja varustelutasossa (esim. miten tuuletus on järjestetty) tai miten varaosia on saatavana. Kokeilin kyllä varsin kalliitakin kypäriä, mutta päädyin lopulta satasen maksavaan Nolanin N41 malliin, joka tuntui kaikkein parhaalta (mutta avopotta niin ei varmaan tarjoa kummoista suojaa).
      Toinen seikka mikä voi olla sukua käyttömukavuudelle on keveys. Kun haetaan sitä kaikkein keveintä integraalia niin ne tuppaa olemaan aika kalliita. Jollain kyykyllä radalla sellaisellakin seikalla lienee merkitystä.

    • TimoEv

      Mikähän siinä on, että toiset haluavat muitakin ominaisuuksia, kuin halpaa?
      Olen jo harjoitellut Bilteman "laadun" ja todennut, että sitä ei olekaan! Jos todellakin hinta olisi ainoa kriteeri, niin maantiet olisivat täynnä Ladaa ja Mossea. Kaikilla olisi korealainen pyörä jne. Jos pelkkä hinta ratkaisisi, niin kaikki ostaisivat Pirkka-tuotteita ja kävisivät Natsi-Siwassa ( Lidl ), mutta kun se ei mene niin.
      Ostin äskettävin Biltemasta pesuletkuun liittimen joka hajosi ekalla kerralla. Olihan se halpa... Tai Bilteman pistepuikko, joka kestää vaikka kuinka kauan, jos sitä ei käytä - yhdellä iskulla se menikin tylsäksi ja vääräksi.
      Minulla on Schubertin kypärä - ei halpa, mutta hyvä ja varaosia saatavissa, jos tarvitsee.

      Mutta osta Sinä Biltemasta - onneksi on valinnan vapaus!

      • SaGuu

        Itse ajelen bilteman kypärällä ja kyllä se on hyvä.
        En suostu maksamaan jostain kypärästä montaa sataa, kun isomman iskun tullen sekin pitää vaihtaa - kuten halvemmatkin..

        Ja ei bilteman kypärät varaosia tarvi - ne kestää alkuperäisillä xDD


      • pottara
        SaGuu kirjoitti:

        Itse ajelen bilteman kypärällä ja kyllä se on hyvä.
        En suostu maksamaan jostain kypärästä montaa sataa, kun isomman iskun tullen sekin pitää vaihtaa - kuten halvemmatkin..

        Ja ei bilteman kypärät varaosia tarvi - ne kestää alkuperäisillä xDD

        on varmaan ihan kiva, mutta montakohan desibeliä siellä on satasen vauhdissa. "kun isomman iskun tullen sekin pitää vaihtaa". Suunnitelmissa ei kylläkään ole ottaa noita iskuja vastaan. Enkä ole ottanutkaan. Tolla logiikalla autokin pitäisi valita sen mukaan, että kolarin sattuessa auto yleensä pitää vaihtaa, joten tien päälle halvimmalla karvalakkimallilla vaan. Kia mallit taitaa olla tossa luokassa. Ostetaan vaan halvin auto mitä rahalla saa. EU hyväksyttyjä ne on kaikki. Muulla ei ole väliä.


    • en ota edes ilmaiseksi

      -bilteman potalla ilmavirta suhisee häiritsevästi
      -visiiri ei ole laadukasta karkaistua
      -sisustan materiaalit ja muodot
      -kypärään ei ehkä saa varaosia esim visiiriä kun esim 6 vuoden päästä tarvitsisi

      • mika2

        ..... karkaisematon visiiri kuutta vuotta ei sitten millään, vaikka kuinka koittaisi sitä varjella. Itselläni on kokemusta AGV Longway ja Nolanin N41 kypäristä. AGV:n visiirit on sika kalliita (viitisen kymppiä tsibale) ja naarmuuntuvat piloille ihan tosi helposti (vaikka ei pudottelisi sitä). Nolanin visiiri taas on edullinen kolmisen kymppiä, mutta se sitten myös kestää ja lisäksi visiiri menee lipan alle piiloon joten on hyvin suojassa säilytyksessä. AGV:n potta pitää ihan uskomatonta melua, vaikka oli aika paljon kalliimpi. Nolan on siihen verrattuna hiljainen vaikka on avomallia. Totta kai avokypärä on kaikkein mukavin, mutta se ei luonnollisesti tarjoa integraalin suojaa. AGV on avattavaa mallia, mutta siinä on semmoinen muoviripellys se maskiosa ja olen vähän miettinyt, että se taitaa kolaritilanteessa olla jokseenkin yhtä mitätön kuin avokypäräkin, mutta ei vain yhtä mukava. Missään tapauksessa en usko avattavan olevan oikean umpikypärän tasoa mukavuudessa tai suojaavuudessa. Proidilla on se Schubertin C3 joka on aika vakuuttavan oloinen, mutta avattavaa mallia sekin. Itse olen vähän miettinyt sitä Shubertin J1 avokypärää sitten kun tuosta Nolanista luovun (N41 mallia ei kai enää valmisteta). Harmi vaan, että ei ihan älyttömästi enää ole noita malleja joissa visiiri menisi lipan alle suojaan (onkohan se pahaksi valmistajien visiirikaupalle?).


    • Minä en päätäni laittaisi halppis potan varaan. 100km/h, kun kolaroi ja halppis potta halkeaa keskeltä niin ei paljoa sun omaisias naurata hautajaisissa.

      • heheh

        ....ketä hautajaisissa sitten naurattaa...ehkä sitten,kun on kuollut merkkikypärä päässä?


      • Joo joo joo

        Testien ja tutkimusten mukaan kalliissa kypärissä usein liikennekäyttöön sopimattoman kova vaimennusmateriaali. Kypärä kestää ehkä kovemman kolauksen mutta ei hidasta massan liikettä halpiskypärän lailla. Aivot siis lässähtävän lujempaa kalloa vasten ja vaurioaste on suurempi.

        Tärkeämpää on valita umpikypärä ja suojata myös leukansa, kuin ostaa esim hintava avokypärä ja kaikkein tärkeintä on tajuta, että yleiset tiet eivät ole kilparata ja leikkikenttä Bombereille ym. Parisataa lasissa metikköön, päin mäntyä, kypärä ehjä, niska poikki.


    • merkit vittuun

      Oon ajanut Litdlin kypärällä vuosia ja hyvin on pelannut! Sisusta on aika nopeasti kuluva ja alkaa olla kohta kypsä...mutta ei paljon maksanut,eli ostan kohta uuden!

      • Anonyymi

        Ostaisin jos olisi myytävänä. Ei vaan ole ollut moneen vuoteen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4453
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      4040
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2720
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      21
      1643
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1571
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe