Piccadilly Backpackers - hostelli

heiu

Onko kellään kokemuksia kyseisestä hostellista?
Tarkoitus olisi majoittua ko mestaan viikoksi kuun lopulla.
Lueskelin netistä arvosteluja ja aika vaihtelevaa on; toiset kehuu, toiset haukkuu. Myös bedbugseista (eli luteista?) oli huomautettu useaan otteeseen. Toisaalta hostellin suht edulliseen hintaan ja keskeiseen sijaintiin nähden ei paljoa voi odotaakaan (n. 250€/hlö, Piccadilly Circuksen kulmilla).

8

537

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei Suomen hygieniaa

      En tiedä juuri tuosta hostellista, mutta mielestäni noita arvosteluja ei pidä ottaa kuoleman vakavasti. Olemme oman perheen kanssa majoittuneet matkoilla lähes aina edullisiin B&B tai retkeilymajoihin, hostelleihin. Kovasti on tuurista kiinni, onko oma huone siivottu, tuleeko lämmintä vettä jne.

      Yleinen hygieniataso ei juuri missään ole samalla tasolla kun pohjoismaissa, joten hotelleissakin voisi sen tähtiluokituksen vaihtaa aina vähän alaspäin mielessään. Pohjoismaiden 3* on monen muun maan 4**** ja enemmän.

      Kannattaa ottaa mukaan varoiksi omat pyykeet ja paperi(kuitukangas)lakanat (ei paina paljon kassissa ja lakanat voi laittaa roskiin kun lähtee).
      Varvastossut, niin ei tarvii astua paljain jaloin huoneen lattialle tai suihkun kaakeleihin.
      Savetteja, ehkä vähän vessapaperia.

      Voi tuntua monesta turhalta ja liioittelulta, mutta näillä pienillä "turhilla" tavaroilla pärjää vähän vaatimattomammassakin majapaikassa ja nukkuminen on paljon miellyttävämpää omissa, taatusti puhtaissa petivaatteissa.

      Hotellin kalleus ei myöskään takaa sitä, ettei siellä olisi torakoita, hiiriä, luteita tai muita kivoja kotieläimiä! Eikä se tarkoita, etteikö hostellissa tai hotellissa siivottaisi. Niitä on todella hankala hävittää esim viemäreistä, lattian koloista jne. Ja seuraava asiakas voi tuoda ne taas tullessaan.

      Omalle kohdalle ikävin on ollut rotat Italiassa 3* hotellissa, torakat Pariisissa 4* hotellissa, niitä luteita on lähes kaikkialla esim NewYorkin hotelleista.

      Kun tulet kotiin matkoilta ja edes vähän epäilet kuljettavasi mukana epäilyttäviä seuralaisia, heti kaikki pyykkiin.

      Me monesti jätämme matkalaukut pihalle, vaatteet suorinta tietä pesukoneeseen ( 60C riitää tappoon) ja kaikki muut tavarat myös ravistetaan/tarkistetaan ennen sisälle vientiä.
      Talvella on kätevää jättää laukku vaikka sinne ovensuuhun yön yli pakkaseen, tehokas tappokone sekin. Ei tietenkään varkaiden ulottuville.

      Paras kutsumaton tuliainen oli kerran Floridasta. Ihmettelimme, miksi pihalle jättämämme matkalaukku alkoi yht äkkiä heilua itsekseen.
      Jätimme sen sitten pihalle pakkaseen yön yli -25C.
      Aamulla kun varoen avattiin laukku, sieltä putkahti esille puoli kohmeessa oleva iso lisko :D
      Osoittautui jälkeenpäin gekkoksi.
      Ja ihan mysteeri kaikille, miten se pääsi sinne laukkuun ja koska, kenenkään huomaamatta! Tuttava, joka on biologi, epäili, että on voinut tulla vaikka lentoasemalta.
      Liskot kuulemma pystyvät luikertelemaan uskomattoman pienistä raoista sisälle (samoin kun hiiretkin). Joku pieni veitsen menevä rako riitää, ja matkalaukuissahan on aina saumat.

      Tiivistettynä: raha ei takaa majoituksen tasoa, eikä muutamaa torakkaa tai ludetta kannata pelätä (ikäviä ja epämiellyttäviä ne kyllä on!).
      Mutta matkustelua ei siis kannata sen takia loputtaa.

      Jos on pahasti allerginen, luteiden puraisusta voi jäädä ikäviä jälkiä pidemmäksi aikaan. Ja näitä ei aina huomaa, kun tahtovat liikkua enemmän öisin.

      Matkalaukku jonnekkin ylähyllylle mielummin kun sängyn alle (jos mahdollista). Ja omat vaatteet suljettuun muovipussiin. Jollain voi myös yrittää tukkia viemäri/lattiakaivo yöksi. Pahimmassa tapauksessa tietty rahat takaisin ja majoitus vaihtoon.

    • lontoohin

      Olemme parin viikon päästä menossa samaiseen hostelliin ja Ryanilla lennetään. Ilmeisesti Terravision bussi olisi paras vaihtoehto mennä yöllä hostellille?

      • en menis itse

        Vieläkö siellä on luteita? ainakin artikkelin mukaan on ollut ja usein.


    • lontoohin

      Luteita saattaa olla missä paikassa vain, eipä sitä etukäteen tiedä kun tuolta netin kautta hostellia varailee. sijainti vaikuttaisi kuitenkin olevan hyvä ko hostellilla ja myös edullinen. toivotaan, että säästytään yöllisiltä vierailta.

    • netzuliini

      Hei!

      Itse olin viime vuonna tässä hostellissa varmaan kuukauden verran yhteensä useamman Lontoon-matkani aikana. Tykkäsin kyllä kovasti, hostellia paremmalla sijainnilla ei lontoosta löydy!

      Suihkutilat ovat toki jaetut, mutta usein niissä on hiljaista ja naisten ja miesten suihkuhuoneet tietenkin erikseen. En siellä hostellissa sentään mitään torakoita tai luteita tai mitään muitakaan kotieläimiä nähnyt, enkä puremia saanut, että en tiedä mitä urbaanilegendaa tuokin on. Siistit ja puhtaat lakanat saa respasta, turhaa ottaa omia mukaan.

      Eli: Jollei ole ihan luksukseen tottunut, tosin itse olen yöpynyt jopa Naantalin Kylpylän presidentin sviitissä, niin seikkailumieltä mukaan ja ilolla tuohon hostelliin. Kokemushan sekin ;) Kiva sellainen.

    • Heippa!
      Olen yöpynyt vuoden sisään kaksi kertaa ko hotellissa, ei mitään havaintoa luteista!! Trust me, ei olisi jäänyt huomaamatta!!! :D Huippu hostelli, PARHAALLA paikalla, SINNE! :)

    • Maikku maikku

      SIta saa mista maksaa !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      73
      5196
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2376
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1897
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1588
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1358
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1277
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1216
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1197
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe