3 viikkoa matkaan...

muksujen 6v ja 8v kera

Elikkäs matkakuume alkaa meillä vähitellen nousta.
Millaisia retkiä voisi tuumiskella muksujen kanssa?
Valaista ja kauniista luonnosta ainakin ollaan kovasti kiinnostuneita. Osaisiko joku ystävällisesti antaa vinkkejä "ehdottomasti suositeltavista/näkemisenarvoisista" perheretki-kohteista?
Näillä näkymin olisimme mahdollisesti ottamassa taxin ja sillä sitten huristelisimme ympäriinsä päivänä tahi kahtena, josko keksittäisiin mukava reitti nähtävyyksineen...
Toinen vaihtoehto tietty vuokrata auto; mutta lienee nautinnollisempaa? saada keskittyä vain maisemien ihailuun ja antaa ajovuoro paikat tuntevalle ja osaavalle kuljettajalle.
Hotellimme viikon ajan on Bahia Palace. Ponta Delgadaan lienee sieltä pääsee bussilla?
Onko saarella jotakin mukavaa esim. vesipuistoa tahi muuta muksuja innostavaa kohdetta? Missä esim. paikallisetkin saman ikäluokan mukeloiset viihtyvät?
Miten löytyy ravintoloita hotellin lähistöltä?
Ilomielin ja hymyssä suin jäämme odottelemaan mielenkiintoisia ja asiallisia vinkkejä tämän ikäluokan kanssa saarella jo vierailleilta. T. meidän perhe

5

324

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Haukkaturisti

      >Ponta Delgadaan lienee sieltä pääsee bussilla?

      Kyllä muutaman kerran päivässä. Aikataulu kannattaa hankkia. Se on täällä verkossakin jossain. Ennen tuosta hotellista oli ilmainen kuljetus keskustaan aamulla ja illalla. Voi olla vieläkin. Useimmat kai kuitenkin vuokraavat auton tuossa hotellissa.

      Vila Franca do Campossa on pieni vesipuisto. Hotellin luona on saarten suurin uimaranta. En nyt muista, oliko hotellilla uima-allas. Luultavasti on. Lapset voisivat pitää retkistä kuumille lähteille tai vesiputouksille. Muutamaan paikkaan pääsee polskimaankin.

    • Azorien varsinaiset luonnonnähtävyydet ovat kraatterijärvet ja kuumat lähteet. Näitä ympäröi vehmas luonto pensaineen ja kukkineen. Matkanne aikaan hortensiat ovat monin paikoin jo komeassa kukkaloistossa.

      Kraatterijärvikohteet ovat Furnas, jossa on myös kuumia lähteitä ja erittäin viehättävä vanha Terra Nostran puutarha, jylhä Lagoa do Fogo ja Sete Cidades kaksois- ja muine kauniine kratteerijärvineen.Kaikista näistä kohteista on mahtavat näköalat. Myös meren rannalla näköalapaikkoja tiheään ja joillakin niistä on mahdollisuus grillata.

      São Miguelin saaren ainoa vesipuisto Aquaparque, sijaitsee Vila Franca do Campossa, muutaman kilometrin päässä hotellistanne. Povoaçãon kunnan keskustassa sijaitsevan puiston laidalla on pieni kokoelma eläimiä, mm. muutamia apinoita. Vila Franca do Campon edustalla on kraatterisaari, joka on suosittu kesäkohde (uiminen, snorklaus). Saarella on venekuljetus kaupunginrannasta. Hotellin vieressä on São Miguelin saaren suosituin uimaranta, Praia de Água d Alto.

      Kesäaika on Azoreilla vilkasta juhlakautta. Ribeira Quenten kalastajakylssä on chicharro-festivaalit 3.-5.7. Chicharro=piikkimakrilli. Alueella saattaa olla muitakin juhlia matkanne aikana.

      Hotellinne vieressä on bussipysäkki. Ponta Delgadaan kulkee busseja suhteellisen tiheään ja matka kestää noin 45 min. Vastakkaiseen suuntaan bussilla pääsee Furnasiin ja Povoaçãohin. Valasretket lähtevät Ponta Delgadasta.

      Neljän hengen taksin retkikäyttö maksaa 16,50 e/t. Kotisivuillani on vinkki luotettavasta ja asiantuntevasta kuljettajasta, joka on meitä ja vieraitamme kuljettanut lukemattomia kertoja.

      Hotellianne lähimmät ravintolat sijaitsevat Vila Fanca do Campossa ja Água de Paussa. Niihin on Bahia Palacesta 5-6 euron taksimatka. Alueella ei ole kävelyteitä, tai jos on, niissä on katkoja. Maasto on kumpuilevaa.

    • Azorfani

      Vastaanpa,vaikka meidän "lapsonen",joka oli mukana,on jo 16 v.Ja ihastui Azoreihin,kuten myös me vanhemmat.Me asuimme myös Bahia Palacessa ja tykkäsimme kovasti.Hotelli ihana,vaaleanpunainen,keskellä" ei mitään ".
      Allasalue hyvän kokoinen,pyyheliinat sai ottaa pienestä kioskista,joka on kesällä auki ja siitä saa kuulemma pientä naposteltavaa.Me olimme syyslomalla ja se ei ollut silloin enää auki.Ihana pikkuruinen kirkko keskellä pihaa.Hyvä saunaosasto,joka ei ainakaan meidän aikanamme maksanut mitään,varaus vaan respasta.Kuntosali,suppea sellainen.Aamupala ihan hyvä.Meillä oli sellainen juniorsuite,tosi iso huone,jääkaappi,sekä suihku,että amme.
      Vila Francaan on noin 5 kilometriä,minkä kävelimmekin monta kertaa.Jalkakäytävät paikoittain parikymmentä senttiä,mutta autoilijat olivat varovaisia ja hyvin pääsi kulkemaan.Vesipuisto löytyy,kun kävelette suoraan satama-alueelle,se on vähän vasemmalle yläviistoon.Tuolloin lokakuussa se oli jo kiinni,mutta ihan mukavan näköinen paikka.
      Me vuokrasimme auton ja se kyllä kannatti.Jos menette Furnasiin katselemaan kuumia lähteitä,niin ottakaa kisuleille pikkusen syötävää.Niitä oli siinä vessojen luona,ihania otuksia.
      Kävimme valas ja delfiinireissulla,mutta ei Hispanian retkellä.Satamassa myydään lippuja.Mutta jos on yhtään taipumusta pahoinvointiin,niin jättäisin kyllä menemättä,se meno on aika haipakkaa.Mutta toisaalta taas,ne delfiini on tosi söpöjä,ja me näimme myös kaskelotin ihan läheltä.
      Kysele,mitä tulee mieleen,vastailen mielelläni.Olemme ensi vuonna suunnitelleet kahden viikon matkaa ja saarihyppelyä.Poikamme haluaisi päästä ainakin Santa Marian saarelle.
      Ai niin,hotellin lähellä ei ole ravintolaa,lähimmät löytyy Vila F:stä.Sellanen pikaruokapaikka on isohkossa tavaratalossa vasemmalla.kun tulette sinne.

    • Bussiaikataulut Ponta Delgadasta lähteviin ja sinne päätyviin busseihin löytyvät kotisivuiltani (Minun Azorit/Azorit/FAQ). Kyseisen aikataulun kokoaa São Miguelin matkailutoimisto Ponta Delgadan rantakadulla. Siihen saattaa nyt kesäkuussa tulla joitakin pieniä päivityksiä. Kokoelma ei sisällä kaikkien São Miguelilla kulkevin bussien aikatauluja eikä sellaista aikatauluyhteenvetoa ole.

      Taksiretkillä kuljettaja vähentää maksusta ruokailun ajan. Me yleensä kutsumme kuljettajan syömään kansamme ja annamme tippiä lounaan hinnan vähemmän.

      Bahia Palace -hotellista voi luonnollisesti kävellä, mutta mikään nautinto se ei mielestäni ole, koska liikenneväyliä ei ole suunniteltu jalankulkjoille. Paikalliskuljetuksista voi sopia etukäteen paikallisen taksin kanssa.

    • saomiquelissa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2936
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2692
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2168
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1757
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe