sauna ilta 1

sauna ilta

Olin työmatkalla frankfurtissa. Tutkin kokouspäivän jälkeen hotelli huoneessa paikallisia lehtiä.
Ilokseni huomasin lehdessä ilmoituksen gay-saunasta. Pikainen suihku, karvanpoisto ja saunomaan.
Taksi miehen ammattitaito vei odotuksesta hermostuneen itseni varmasti perille. Maksaessani sain merkitsevän katseen johon vastasin hymyllä.

Seisoin talo edessä ja katselin ympärilleni. Avasin oven ja astuin sisään. ystävällinen mies istui lasi vitriinin takana toivottamassa tervetulleeksi. Ostin kaapin avaimen ja pyyhkeen. Valitsin sopivat kumisandaalit ja siirryin ylös riisuutumaan.

Rappuset ylös ja muutaman kulman kautta käytävää pitkin seuraavaan kerrokseen jossa pukukaapit sijaisivat. Käytävä jonka ohitin oli toinen toisensa viereen rakennettuja pieniä lepohuoneita. Kopit oli suljettavissa ja varustettu pienellä ikkunalla. Ikkunasta näit television jossa pyöri filmejä. Kaikki kopit olivat samanlaisia, mutta toinen toistaan hienompi kohtaus kutsui katsomaan kopin ikkunasta.
Seuraavalla kerralla otan tuollaisen, mietin.

Löysin koppini kolmannesta kerroksesta pujoteltuani koppien ja niiden keskelle rakennetun lasikuution, jossa oli sisällä neljä suihkua, ohi. Koppini oli viimeisen kulman takana, heti ennen wc.tä.
Riisuin ja otin pyyhkeeni mukaan. Kävin suihkussa. Se oli mielenkiintoinen kokemus. Suihkuttelu lasi kaapissa keskellä riisuuntuvia tai muuten vaan istuskelevia miehiä sai paineen tunteen nivusiin.
Vaahdotin itseni huolella. Pestessäni vaahtoa pois käteni viipyivät hetken liian pitkään nännien huuhtelun parissa ja sai aikaan veren vyöryn kohti kulliani joka oli seuraavaksi huuhtelu vuorossa .
Käteni saavuttivat nivuset ja laskeutuivat hitaasti karvattoman kullin päälle. Kullini reagoi heti. Pesin kovattuvaa kulliani ja kopin lasien yläosa alkoi huurtua. En enää nähnyt kunnolla ulos, mutta minut näki ulkoa rinnasta alas päin. Seisokki ei ollut enään peiteltävissä. Huuhtelin lopun vartalostani ja kuivasin naamani. Suunnistin kohti saunaa joka oli oikella suihkusta.

Sauna oli pieni tumma koppi ikkunalla. Penkki oli matala ja ylälaudetta ei ollut nimeksikään. Ylälauteen sijaan saunan taakse oli rakennettu seinä jonka takana ei ollut mitään. Heikko dark room ajattelin. Seura saunassa vaihtui ja aina vieraiden vaihtuessa ruiskutin vettä kiukaalle saadakseni jotain lämpöä aikaan. Käteni lepäsivät reisilläni jotka olivat avoinna. Kiimaisuuteni oli näkyvissä ikkunasta lankeavassa heikossa valossa. Hyväilin kulliani vapaasti, päästämättä sitä täyteen seisokkiin.

Hikoiltuani riittävästi laskeuduin alas baariin ja otin vesi pullon. Pyyhe vyötäröllä istuin ulkoilma terassille. Join pitkän kulauksen ja sytytin tupakan. Paikka oli miellyttävä. Ainoastaan ihmiset puuttuivat. Yläkerrassa oli joitain ollut alhaalla näit vain henkilökunnan touhuamisen. Nuoret hoikat miehet touhusivat töitään. Tupakoinnin lomassa seurasin jokaista erikseen ja herkuttelin ajatuksella mitä voisin kokea heidän kanssaan.

Toisen tupakan aikana seurakseni tuli toinen vieras. Tervehdin ja tummat lyhyeksi leikatut hiukset iloisten ruskeiden silmien yllä istuutui viereeni. Tarjosin tulta ja kyselin kuulumiset komealta urokselta. Juttelimme niitä näitä ja lopuksi kysyin oliko dark room saunan takana oleva seinä. Komea mies narahti ja selvitti että kerrosta ylempänä oli lisää saunoja, turkkilainen sauna ja varsinainen dark room.

Yksi kerros lisää. Haluni istua ja poltella loppui. Kiipesin portaita pitkin kolmanteen kerrokseen.
Heti oven jälkeen oli sauna ja sen takana punainen amfiteatteri joka nousi kerroksittain ylös tasanteeksi. Kävelin korokkeen suuntaan ja löysin laajakangas tv.n jossa pyöri pornoa. Kiiltävät vartalot, kiiltävät kyrvät viimeisilleen turvonneina upposivat odottavaan anukseen. Istuuduin muutaman katsojan joukkoon ja katsoin filmiä. Kullini reagoi filmiin ja yritti tulla pyyhkeen läpi.
Nousin ja jatkoin uuden ihmemaan tutkimista.

Saunan takana oli muutama koppi ovella varustettuna ja käytävä jatkui eteen päin suoraan. Käytävä jakautui kahdeksi ja kiersi tunnelin omaisena keskelle riiputetun nahkakeinun. Nurkassa oli kaksi miestä. Toinen seisoi nurkkaan nojaten ja toinen oli polvillaan imemässä. Miehiä ei häirinnyt ohi kulkuni.
Nousin nahkakeinuun ja kuvittelin filmin miehet luokseni. Kullini seisoi kuin pisan torni enkä haaveilultani huomannut saaneeni seuraa. Kaksi miestä kulmasta seisoivat vieressäni ja arvostelivat näkyä ilmeillään. En liikkunut vaan katsoin takaisin kaksikkoon joka läheni. Toinen miehistä oli 50 paikkeilla, toinen n.35 urheilullinen kaveri ja mahtava paisunut kyrpä haarojen välissä. Vanhempi kantoi mukanaan normaali varustusta. Miehet lähestyivät enkä tehnyt muuta kuin tuijotin nuoremman miehen kovettuvaa elintä. Odotin haarat levällään anus sykkien häntä. Kahdet kädet tarttuivat jalkoihini ja sitoivat ne kiinni keinun kahleisiin. Olin avuton mutta se vaan lisäsi kiimaani ja jo ajatus odottavasta sai kiima tipan kiiltämään turvonneen elimeni suulla. Nyt miehet sitoivat käten

3

6655

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2

      käteni ja olin puolustuskyvytön. He leikkivät nänneilläni toinen toiselta sivulta ja toinen toiselta sivultani. Anukseni huusi elintä. Miesten kädet laskeutuivat kuin yhteisestä käskystä kohti pakahtumaisillaan heiluvaa kulliani. Kummpikaan ei koskenut suoraan kovaa kulliani mutta kivekseni eivät saaneet rauhaa. Niitä vedettiin puristeltiin ja käännettiin. Anukseni muistutti varmasti jo ruusua. Olin sekoamassa kiimasta. Toiset kädet irroittivat kiveksistäni ja laskeutui anukselleni. Keskustelua ei oltu käyty. Nyt nuorempi kuitenkin sanoi: katsotaan mitä meille on annettu ja sormeili sykkivää ruusuani. Hän tiesi tarkalleen miten ruusuja kasvatetaan. Anuskseni halusi syöksyä ulos hakeamaan haluamansa. Nuoren miehen sormet liukuivat sisään yksi kerrallaan. Hän leikki kiimallani kiduttavasti. Toiset kädet leikkivät kiveksilläni yhtä tuskallisen kiimaisesti.

      Nuorempi veti sormensa ulos ja totesi olevansa saaliiseen tyytyväinen. Hän siirtyi eteeni ja näin kovana seisovan kyrvän. Se nauroi kuin omistaja, joka katsoi minua mietteliäs hymy kasvoillaan.
      Hän liikkui kohti ja kosketti kyrvällään ruusuani. Vavahdin. Tule sisään huusi ruusuni. Hän pursotti liukuvoidetta ruusulleni ja leikitteli kyrpän päällä sillä. Jos käteni olisivat olleet vapaat olisin riistänyt hänen harteista sisääni. Mies lopetti kuitenkin leikkinsä ja sanoi että ei saa olla malttamaton. Hän tuli kohti päätäni ja tarrasi siitä kahdella kädellä. Työnsi kyrpänsa kiinni kasvoihini ja käski nuolla kiveksiään. Otin huulillani otteen kurttuisesta pussista ja imin niitä suuhuni. Mies auttoi molemmat kivekset suuhuni. Ime sanoi hän ja nussi naamaani. Silmieni edessä seisoi valtava kova kyrpä ja suuni oli täynnä. Imin karvattomia kiveksiä. Kivekset liikuivat suussani edes takaisin. Mies veti pussinsa ulos ja asetti kyrpänsä huulieni kanssa yhteen.kuin merkistä toinen miehistä veti keinua pois päin tuosta ihanasta kyrvästä jonka halusin suuhuni maistettavaksi. Mies läheni uudestaan ja leikitteli kyrvällään huulillani. Haistoin kiimatipan ja kurkoitin kielelläni sitä kohti.
      Sain sen napatuksi mutta samalla läpsäytyksen takaraivooni. Eipäs hätäillä, hän sanoi.

      Hän loittoni ja kutsui kaverinsa. Kaverin kyrpä oli saanut kokoa ja lähestyi kasvojani. Hän työntyi sisään suuhuni ilman suurempaa odottelua. Tunsin kirpeän maun ja imin sitä työntöjen tahdissa. Mies liikutteli kyrpäänsä rauhalliseen tahtiin kuin nautiskellen. Välillä hän pysähtyi vain terska suussani ja käski imemään kunnolla. Imin kuin mielipuoli ja sain sen kasvamaan vieläkin suuremmaksi. Mies työntyi suuhuni hitaasti juurta myöten. Sain komeuden kokonaisuudessaan. Ime käskyn jälkeinen hetki tuntui ikuisuudelta. Ime sanoin hän tähdensi ja läimäytti takaraivoani. Imin kyyneleet silmissä ja yritin niellä terskaa yhä syvemmälle. Hän alkoi liikkua. Veti koko kuuman syljestä kiiltävän kyrvän ulos ja syöksyi takaisin sisään juurta myöden. Ensin rauhallisesti, mutta tahtia kiristäen. Hetkessä suuni oli muuttunut himokuiluksi jota hän nussi kasvavalla raivolla. Kohta en saanut henkeä kuin lyhyinä vetoina. Kyrpä liukui edes takaisin kiimassa ja yritin auttaa parhaani mukaan. Tunsin kyrvän ensi reaktiot ja kädet jotka tarrasivat takaraivosta kiinni. Hän nussi yhä kiihtyvällä tahdilla kunnes puristi pääni vasten kyrpäänsä uskomattomalla voimalla. Ime hän sanoi ja minä yritin niellä kyrpää saadakseni ilmaa. Hänen kyrpänsä kasvoi ennen räjähdystä joka täytti nieluni. Yritin niellä kuumaa spermaa ja vielä kovaa kyrpää. Mies huusi kiimassaan ja vetäytyi

      • 3

        Kuinka monta kertaa se uusiutui en osaa sanoa. Kiima ja halu niellä tuo mahtava kyrpä hämärsi kaiken. Lisäksi vanhempi leikki anuksellani. Hänen sormensa pyörivät ruusuni reunoilla menemättä sisään. Nuorempi veti kyrpänsä ulos suustani ja siirtyi eteeni. Vanhempi kiersi pääni taakse ja tarttui keinuun. Nuorempi asetti kyrvän nupin anukselleni. Tunsin sen kovuuden ja samalla vanhempi työnsi hartioistani voimakkaasti. Nuorempi pysyi paikallaan ja tunkeutui sisääni. Tunsin joka tuuman joka täytti minua ja hänen kätensä tarttuivat lantiooni. Tunsin lantionsa omaani vasten ja kuuman kovuuden sisälläni. Perseeni huusi lisää vaikka oli turvoksissa kyrpää. Hän veti käsillään ja vanhempi keinutti keinua samaan tahtiin. Mahtavia pamahduksia aikaan saaden kohtasivat lantiomme toisensa. Vauhti kiihtyi ja ruusuni kasvoi ulos ja päin silmissäni tummeni. Kiimani purkaantui vatsalleni. Kuumana ja kiimaisena seisova kyrpäni ruiski kauan kerätyt mehut vatsalleni. Anukseni pumppasi nuoremman kivi kovaa kyrpää hänen odottaessa hurmioituneena. tultuani olin valmis. Orgasmin jälkilöylyjä en saanut kauan nauttia kun nuorempi aloitti kiivaan työntelyn. Hän hakkasi kyrpäänsä sisään sykkivään anukseeni ja huohotti kiimasta. Paksu parru jyrisi suoleeni vastustamattomasti voimalla jota en ole ennen kokenut. Miehen kestävyys oli mahtava orgasmini tuntui jatkuvan ja jatkuvan. Hänen kätensä puristivat nilkkojani jotka sojottivat kohti kattoa. Niiden puristus lisääntyi nilkoistani ja hän työnsi kyrpänsä viimeisen kerran sisään ja sai aikaan ruiskauksen myös edelleen seisovasta kyrvästäni. Hänen kyrpänsä kasvoi entisestään ja ruiskutti kuumat siemenensä syvälle suoleeni.
        Vanhempi mies jahtasi spermaani vatsaltani ja toi sen nuoltavakseni sormillaan. Hänen mielestään sitä ei saa hukata. Hyvää ainetta.

        Nuorempi kaveri ei vetäytynyt ulos perseestäni ennen kuin anukseni pumppasi sen veltostuneena ulos. Hän leikki hetken ruusullani joka punotti ja kihelmöi kiimaisena. En enää ymmärtänyt kaikkea. Maailma oli peittynyt valloittavaan ihanuuteen. Miehet avasivat siteet ja kertoivat minun olevan kuuma kaveri. Olisin tervetullut uusiin leikkeihin mukaan koska vaan. Nyt he pitäisivät tauon poreammeessa. Miehet jättivät minut roikkumaan voimattomana keinuun. Yritin kerätä itseni.
        Hetken päästä laskeuduin keinusta ja huojuvin jaloin kävelin kohti suihkua. Tunsin polttavan ihanuuden lisääntyvän kun nesteet valuivat jalkojani pitkin alas matkalla suihkuun. Tästä on hyvä lähteä ajattelin hymyillen kun vedin vetimestä joka sai veden juoksemaan.


      • saunoja_
        3 kirjoitti:

        Kuinka monta kertaa se uusiutui en osaa sanoa. Kiima ja halu niellä tuo mahtava kyrpä hämärsi kaiken. Lisäksi vanhempi leikki anuksellani. Hänen sormensa pyörivät ruusuni reunoilla menemättä sisään. Nuorempi veti kyrpänsä ulos suustani ja siirtyi eteeni. Vanhempi kiersi pääni taakse ja tarttui keinuun. Nuorempi asetti kyrvän nupin anukselleni. Tunsin sen kovuuden ja samalla vanhempi työnsi hartioistani voimakkaasti. Nuorempi pysyi paikallaan ja tunkeutui sisääni. Tunsin joka tuuman joka täytti minua ja hänen kätensä tarttuivat lantiooni. Tunsin lantionsa omaani vasten ja kuuman kovuuden sisälläni. Perseeni huusi lisää vaikka oli turvoksissa kyrpää. Hän veti käsillään ja vanhempi keinutti keinua samaan tahtiin. Mahtavia pamahduksia aikaan saaden kohtasivat lantiomme toisensa. Vauhti kiihtyi ja ruusuni kasvoi ulos ja päin silmissäni tummeni. Kiimani purkaantui vatsalleni. Kuumana ja kiimaisena seisova kyrpäni ruiski kauan kerätyt mehut vatsalleni. Anukseni pumppasi nuoremman kivi kovaa kyrpää hänen odottaessa hurmioituneena. tultuani olin valmis. Orgasmin jälkilöylyjä en saanut kauan nauttia kun nuorempi aloitti kiivaan työntelyn. Hän hakkasi kyrpäänsä sisään sykkivään anukseeni ja huohotti kiimasta. Paksu parru jyrisi suoleeni vastustamattomasti voimalla jota en ole ennen kokenut. Miehen kestävyys oli mahtava orgasmini tuntui jatkuvan ja jatkuvan. Hänen kätensä puristivat nilkkojani jotka sojottivat kohti kattoa. Niiden puristus lisääntyi nilkoistani ja hän työnsi kyrpänsä viimeisen kerran sisään ja sai aikaan ruiskauksen myös edelleen seisovasta kyrvästäni. Hänen kyrpänsä kasvoi entisestään ja ruiskutti kuumat siemenensä syvälle suoleeni.
        Vanhempi mies jahtasi spermaani vatsaltani ja toi sen nuoltavakseni sormillaan. Hänen mielestään sitä ei saa hukata. Hyvää ainetta.

        Nuorempi kaveri ei vetäytynyt ulos perseestäni ennen kuin anukseni pumppasi sen veltostuneena ulos. Hän leikki hetken ruusullani joka punotti ja kihelmöi kiimaisena. En enää ymmärtänyt kaikkea. Maailma oli peittynyt valloittavaan ihanuuteen. Miehet avasivat siteet ja kertoivat minun olevan kuuma kaveri. Olisin tervetullut uusiin leikkeihin mukaan koska vaan. Nyt he pitäisivät tauon poreammeessa. Miehet jättivät minut roikkumaan voimattomana keinuun. Yritin kerätä itseni.
        Hetken päästä laskeuduin keinusta ja huojuvin jaloin kävelin kohti suihkua. Tunsin polttavan ihanuuden lisääntyvän kun nesteet valuivat jalkojani pitkin alas matkalla suihkuun. Tästä on hyvä lähteä ajattelin hymyillen kun vedin vetimestä joka sai veden juoksemaan.

        Hieno tarina. Gay sauna tarinoita olisi kiva kuulla lisää. Itsekin käyn saunoissa :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1817
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1687
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      809
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe