Millainen bokseri on?

kumman kuuloista

Jotku kehuvat bokseria ihmisrakkaaksi, ystävälliseksi, lempeäksi, helläksi ja kärsivälliseksi, toiset vartioivaksi, suojelevaksi, epäluuloiseksi ja kovaksi. Kumpi fakta pitää paikkansa?

3

667

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bokserimamma

      Oikeastaan bokseri voi olla kaikkea kuvailemaasi. Se on ihmisrakas ja ystävällinen ja hellä, lapsirakas ja pitkäpinnainen. Meidän bokserivanhus kestää kärsivällisesti pienen lapsenlapsen kiipeilyt selässään. Välillä vaan hellästi nuolee naamaa. Bokseri osaa kyllä vartioida ja suojellakkin. Meillä ei niinkään vartioi reviiriä, mutta suojelee kyllä tarpeen tullen omia ihmisiä ja varsinkin lapsista pitää huolta. Epäluuloinen meidän koira on ainoastaan humalaisia miehiä kohtaan ulkona, varsinkin hämärän aikaan. Kova se ei ole koskaan ollut. Bokseri on nuorena hyvin villi ja touhukas, joka tekee koulutuksesta haastavaa. Kaikki asiat vaan kiinnostaa niin kovasti, ettei yhteen asiaan jaksa keskittyä kovin pitkään. Mutta niin kauan kuin ihminen osaa tehdä koulutuksesta tarpeeksi mielenkiintoisen ja vaihtelevan, boksu oppii nopeasti ja muistaa myös oppimansa. Hyvin koulutettu bokseri on korvaamaton ystävä, kunnon kuoma, joka rakastaa perhettään yli kaiken. Jos boksulle ei järjestä pentuna tarpeeksi aivojumppaa, sen huomaa kyllä sisustuksessa. Huonekalut menee akkiä uusiksi, kun touhukkaalla pennulla on tylsää. Koska bokseri on myös erittäin kiintynyt omaan "laumaansa", se voi kärsiä myös eroahdistuksesta, ellei sitä oikealla tavalla totuta yksinoloon heti alusta alkaen. Jos pitkää päivää joutuu olemaan pois kotoa, ei kannata ehkä ottaa bokseria ollenkaan.

      • boxumme

        on lähes kaikkea tuota, vaikka onkin äiti sakemanni ja isä boxu,, muuten boxun näköinen ja kokoinen, paitsi häntä ja villahousuja sakemannin tyyliin, kirsu ei ole ns. oikealla paikalla ylhäällä, ja luonne tosi hyvä ja suojeleva ja komee punainen ja naama kuin mustanaamion, mutta kaikki ihmiset ja eläimet hyväksyvä, vieraatkin sisään tullessa, ja tosi lipsuava kaikkia kohtaan!

        Mutta osaa kyllä puolustaa kotiväkeä tarvittaessa boxumme, ja koirakavereitaan kotona, eli meillä on sakemanni 10v ja nyt uusin tulokas:

        äiti saku ja isä sharpei, 6kk musta tyttö nyt, eli nimi MUSka, on lyhytkarvaisen sakemannin näköinen, pikkase löysää niskassa, eipäs vielä muuta "sylttynahkaa" näy muualla, ihana pentu, mutta arka ulkona äänille ja ihmisille, äkkiä pitää päästä portaille jos jotai outoa kuuluu ulkona tai tiellä menee vaikka ihmisiä, omakotitalo alueella asumme, menee silloin tällöin auto tai ihmisiä ohi, tie lähellä...missähän syy, osaako kukaan sanoa?

        Kiitos jos reagoit tuohon arkuuteen! ja hyvän neuvon annat?

        Koiria on ollut meillä nyt nämä mukaan lukien 7 ja kaikki pitkäikäisiä (13v keski-ikä)
        joten tuo viimeisimmän pennun pelko ihmetyttää meitä, mitä tehdään...et pelko pois???


    • todellakin

      tosi hyviä vartioimaan, ihmisrakkaita, ystävällisiä, lempeitä, helliä, kärsivällisiä ja suojelevia. Riippuu paljon koulutuksesta ja kaikki ovat erilaisia.

      Vanhoina ne ovat yleensä melko kankeita ja nukkuvat paljon. Meillä oli tiikerijuovainen bokseri nimeltään Köpi, mutta se kuoli taakajalkojan luhistuttua(se piti lopettaa,ei päässyt ylös enää) 15.12.2008.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4873
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2310
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1836
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1520
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1156
    Aihe