häiden teemaväreistä??

morsian2010

haluaisin tietää kokemuksia teidän häihin tulevista teemaväreistä, tai millaisissa häissä olette olleet -onko joku kokemus jäänyt hyvänä mieleen, tai kamalana? aluksi mietin etten halua mitään tiettyä, mutta nyt tulikin pakottava tarve saada teema. miten olette päätyneet ja mihin teemaväriin? vain värejä joista pidätte, vaiko jollain muulla perusteella? entä miten monta väriä teillä on ollut? kiitos jos joku osaa ja viitsii vastata :)

8

1723

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hääthäät

      Kirkkaanpunainen, vaalenapunainen ja valkoinen. Jotakin kerma sävyä myös löytyy. Mutta neljällä värillä mennään. Punainen tuli, kuin luonnostaan. Morsiammen lempiväri ja myös hääpuku on punainen.
      Punainen väri sopii myös häiden ajankohtaan. Syksyyn.

      Olen ollut häissä joissa oranssi eri sävyineen. Mielenkiintoinen ja harvemmin nähty. Sopi heille joiden häät olivat.

      Ja häissä joissa valkoinen, tummanvihreä ja hento keltainen. Ihan mukava kokonaisuus.

    • ...............

      Meillä oli väreinä kirkas oranssi, hot-pinkki, limenvihreä ja ripaus lilaa...oli muuten makee yhdistelmä kukissa. Kaikki kukkakimput (oma pöydissä) oli noista väreistä, ja muut koristelu noudatteli samoja väriskaaloja, esim pöytäliinat, servetit, namit...

    • HeinäHuntunen

      Heippa!

      Hääkemu-teemat voi jakaa näinkin:

      Teemana voi olla joku tietty kukka (punainen ruusu, päivänkakkara, auringonkukka tai luonnonkukat) Näitä teema-kukkasia voi käyttää mm kutsuissa, ohjelmalehtisissä, hääpaikan koristeluissa.. varsinaista väriteemaa ei välttämättä tarvitsetai se tulee itsestään kukkien värin kertomana.

      Hääparin harrastusten tai olennaisena osana heihin liittyvä teema. Esim jos hääpari on luontoihmisiä, teemana voi olla metsä, niitty, puutarha... Tai jos pari pitää vaikka lapista voi teema olla lappi-henkinen.

      Värin perusteella kehitelty teema puolestaan on ns varma valinta. Valitsee pari-kolme itselle ja puolisolle mukavaa väriä ja alkaa suunitella muut rekvisiitat sen mukaan.

      Vuodenaika voi itsessään olla myös teemana. Talvella talvihenkinen valkoisen, hopean, sinisen sävyin, tunnelmallisin kynttilöin ja tuikuin. Syksyllä syksyn sävyt punaisen-ruskean- oranssin sävyin ja koristeiksi jotain kuivakukista ja oksista.
      Keväällä puolestaan kevään ensihetket kannattaa huomioida kuten mm. juuri aukenevat koivunoksat, pienet kivet .. ja kesällä kesänhetket käyttöön.. mansikkakausi, puutarhankukkasten käyttö jne..

      Itse olen ollut järjestämässä tai muuten mukana useissa häissä ja suosituimpia teemoja ovat olleet punasävyiset ruusujuhlat sekä johonkin väriin kiinnitetyt juhlat.

      Väriteemoina ovat olleet mm.
      Vanharoosa, kermanvalkoinen ja kulta
      Violetti, valkoinen ja vaaleasininen
      Valkoinen, kermanvalkoinen, hopea
      Tummasuklaanruskea, poltettuoranssi ja vaaleakeltainen
      Tummansininen, vaaleansininen ja laventeli
      Kirsikanpunainen, tummanpunainen ja kermanvalkoinen
      Tummanvihreä, vaaleanvihreä ja tosi hempeä keltainen

      Vaikka jotkut ovat tälläkin palstalla kritisoineet sitä että morsmaikut stressailee häidensä teemojen kanssa ja väreistä ym ym.. mun mielestä on ihan hyvä että teemaa ja väriskaalaakin miettii, silloin on helppo tehdä valintoja kutsujen ja koristeiden ym kanssa.

      Meillä on häät tulossa parin viikon päästä ja me valittiin värit ja teema häihin jo alkumetreillä. Ei ole missään vaiheessa ressi iskeny minkään kanssa kun tietää mitä hakee, muut teemaan sopimattomat voi unohta :)

    • morsian2010

      kiva kun olette jaksaneet vastailla :)
      me suunniteltiin kaasojen kanssa nyt kovasti tuota väri juttua.. haluaisimme teemäväreiksi kulta&hopa, vaalean lila ja vaalean punainen. värit kuulostaa ihanilta, mutta alunperin ajattelin vain 3 väriä (ettei tule liian sekava)... kuitenkin, minä halusin kullan ja mies hopean, ja jos jomman kumman vaaleista jättää pois, tulee kovin synkän näköinen vaikutelma (siis paperilla, sehän ei nyt täysin totuutta kerro!)...

      näistä kulta olisi kyllä vain ns. tehoste väri, sitä ei paljoa, mutta kylläkin näkyvissä paikoissa. mitä mieltä olette, tuleeko 4 värillä liian sekava vaikutelma? ..ja ainahan paikassa on myös valkoista (minun puku, hääpaikan seinät yms), eli mahtaakohan se "rauhoittaa" vai sekoittaa vielä enemmän?

      mielipiteitä vaan tulemaan, en loukkaannu ;)

      • Henni78

        pidä vaan nuo neljä väriä, hyviä ovat. Kannattaa vain katsoa, ettei kultaa ja hopeaa kauheasti rinnakkain laita, ettei mene metallit sekaisin. Vaalea lila ja vaal punainen sopivat kivasti yhteen. Eikä niitä kaikkia kerralla tarvitse samaan paikkaan tunkea :)

        Meillä oli oranssia ja tummaa lilaa, ja hopeaa tehosteena...sopivat muuten yllättävän hyvin yhteen, varsinkin syyshäissämme.


    • ture11

      Meillä oli meri teemana, koska häät olivat merimaisemassa.. Juhlapaikan koristelussa käytimme sinistä, vihreää ja valkoista. Mukana oli mm.helmiä ja kiviä. Olisi ollut hiekkaa, mutta juhlapaikalta tuli sen suhteen kielto.

    • sanontahdon

      Täällä meidän väriteemasta kuva ja näppärä halpa lahjarasia ohje askarteluun vieraslahjoille


      Tervetuloa lukemaan häiden suunnittelua koskevaa blogia, myös uusia ideoita ja mielipiteitä askarteluista ja häistä otan enemmän kuin mielelläni vastaan!

      Sanontahdon.blogspot.com

      :)

    • tiiittq123

      musta ja hopea.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8086
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      39
      2905
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2213
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1876
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      13
      1624
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1493
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1425
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    Aihe