Suomalaiset Sydneyssä

JasminTea

Minnes päin Sydneytä on muuta Suomalaiset asetuneet? Ei tarvitse pelätä, en ole ovelle tulossa koputtamaan, ihan vaan mielenkiinnosta heräsi tämä kysymys :D En ole oikeastaan ketään Suomalaisia tavannut, joskus aina kohtaa sellaisia tuntunoloisia tyyppejä joista usein ajattelen, että "onkohan tuo Suomalainen?"

Kerran miekkoseni oli ostoskeskuksessa Suomesta lahjaksi saama Suomi-paita päällään ja ilmeisesti joku Suomalainen oli häntä sitten moikannut. Itse hän siis on ihan aussi ja kovasti ihmetteli minulle jälkikäteen, että ihan kuin joku olisi osoittanut häntä ja sanonut : "MOI!" Vasta peiliin katsominen muistuttu häntä Suomi-paidasta :)

3

1017

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ex.sitä sun tätä

      Suomalaisuus on haalistunutta ja tylsääkin verrattuna monikulttuurisuuteen heille, jotka ovat asuneet maassa pitkään. Toimeentulon hankkiminen ja omat tuttavat, ystävät, jotka eivät suomalaisillakaan aina ole suomalasia, vaan ympärmaailmaa tulleita ja samanlaisa emigrantteja, heidän kanssaan pidetään BBQ:uita ja käydään riennoissa. Toisen/kolmannen polven suomalaiset ovat koulunsa käyneet englanninkielellä, ystäväpiiri on paikallista, että tuskin osaavat suomea. Jotta toisen suomalaisturistin bongaus ihmisvilinässä saattaa olla se toinen finnish. Mutta jos kovasti haluaa suomalaisia tavata, kai Sydneyssä vielä toimii seurat, missä voi pelata pesäpalloa ja kuunnella humppaa ; ) Siitä on kauan sitten kun olen Sydneyssä käynyt ja asunut (11 v), mutta ystäviä asuu siellä, joiden kanssa skypetellään silloin tällöin.

      • JasminTea

        ei minullakaan mitaan kamalaa tarvetta ole juuri suomalaisten kanssa hengailla, (varsinkaan pesapallon ja humpan merkeissa :-D), tuntuu olevan sellanen kiire muutenkin koko ajan, ettei sita ehdi edes muita kavereita kunnolla tavata. Mietin vaan, etta minne lienee muut Suomalaiset asettuneet.


      • Safir_77
        JasminTea kirjoitti:

        ei minullakaan mitaan kamalaa tarvetta ole juuri suomalaisten kanssa hengailla, (varsinkaan pesapallon ja humpan merkeissa :-D), tuntuu olevan sellanen kiire muutenkin koko ajan, ettei sita ehdi edes muita kavereita kunnolla tavata. Mietin vaan, etta minne lienee muut Suomalaiset asettuneet.

        Itse oon asunu puoltoista vuotta Sydneyssä, Manlyssä....ja tavannut täällä kokonaista 2 suomalaista! Alussa ei niinkään ollu tarvetta alkaa hengailla muiden suomalaisten kanssa mutta nyt täällä pidempään oltua on käyny mielessä että olis ihan mukava tutustua ja saada myös suomalaisia ystäviä täältä. En ole tosin vielä edennyt tässä asiassa suunnittelua pidemmälle työ ja opiskelukiireiden takia mutta ehdottomasti aion hankkiutua johonkin seuraavaan suomi-iltaan :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      76
      1362
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1195
    3. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      934
    4. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      906
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      78
      848
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      31
      794
    7. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      162
      793
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      776
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      774
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      675
    Aihe