Vento -94, kantsiiko ostaa?

Ansu08

Viitsisikö joku neuvoa naista autonostossa? Pitäisi ostaa auto työmatkoja varten ja minulle tarjottiin vuoden 94 VW Ventoa, kilometrejä autossa 103000 ja hintapyyntönä oli 3000 euroa, kannattaako ostaa? Näin naisen tuntumalla hinta tuntuu vähän korkealta tuon ikäluokan autosta.

Mihin kannattaa varautua Ventossa? Millaisia vikoja autossa yleisimmin ilmenee? Aina ennen olen ajellut japseilla, joten saksalainen laatutuote on ajo-ominaisuuksiltaankin ihan outo.

Osaisiko joku vielä vihjata mitä kannattaisi autosta, erityisesti ventosta, tarkastaa pohjan kunnon lisäksi ennen ostoa?

8

957

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pahastu

      mutta se autohan on jo 15 vuotta vanha. Eli periaatteessa jo romuutusikäinen. Ei siitä 3ooo euroa pitäisi maksaa. Ehkä 500 euroa. Suositelen tuoreempaa vaika sitten pienempää. Uusia saa jo alle 10 tonnin. Tämä ihan turvallisuussyistä.

    • ....

      Älä missään nimessä lähde maksamaan 3000 tonikäisestä Ventosta, sä saat niitä parilla sadalla eurolla, ikinä et voi tietää mikä olisi tuonikäisistä se paras. Se mikä on hyvää tuossa autossa, on vähäiset ajokilometrit, mutta kuitenkin.

    • Veento

      Moikka. Hinta tosiaan tuntuu hiukan korkealta.... taitaa olla auto liike myyjänä ?
      Vertailua kannattaa hinnoista tehdä vaikka www.nettiauto.com osoitteesta mistä aika äkkiä löytyi Vento -96 175tkm ja hinta pyyntönä 2200 €. Jos myyjänä on autoliike niin tarjoa siitä 1500 euroa, voi olla että saat viedä sen pois!

      Meidän -94 ei ole pohjasta ruosteessa lainkaan vaan kaikki ruoste on "näkyvissä" eli takaluukun alareuna ja kummaltakin puolelta takalokasuojien kaaret siitä kohtaa missä on sellainen pieni sivulistan nysä. Meidän maksoi 140tkm mittarissa 2 vuotta sitten 2700 ja muuta eile tainnut mennä kuin pakoputki ja moottorin käyntiin vaikuttava termostaatti (oli edullinen osa) mikä kyllä käytännössä esti auton käynnistämisen...

      • Ansu08

        Ihan on yksityinen myyjä, joten vähän oli minusta hinnassa vedätyksen makua. Myyjä varmaan ajatteli, että nainen ei tajua hinnoista mitään! Itse etsin nyt vain sellaista luotettavaa käyttöautoa, joka kestäisi pari vuotta suht ongelmitta ajoja, joita kertyy reilut 300 km /viikko, joten vähän mietityttää kannattaako luottaa ja satsata 15 vuotta vanhaan autoon vai pitäisikö ostaa jokin uudempi.


      • ......

        Se toi sunkin hinta tuntuu. Tuolla aiemmin joku oli ottanut nettiautosta hinnan esim. diesel 1.9 ajettu vain 163 tuh ja hinta muistaakseni 300.-, lisäksi oli vm -95 Ventoja, joissa kaikissa hinta pyöri tuolla 300 eurossa, joten eiköhän se hinta taso liene alle 500 kuitenkin ole. Sehän ei ole tyhmä joka pyytää, vaan se, joka maksaa.


      • kaetsuh
        ...... kirjoitti:

        Se toi sunkin hinta tuntuu. Tuolla aiemmin joku oli ottanut nettiautosta hinnan esim. diesel 1.9 ajettu vain 163 tuh ja hinta muistaakseni 300.-, lisäksi oli vm -95 Ventoja, joissa kaikissa hinta pyöri tuolla 300 eurossa, joten eiköhän se hinta taso liene alle 500 kuitenkin ole. Sehän ei ole tyhmä joka pyytää, vaan se, joka maksaa.

        Mjoo mutta ne 300 euron ventot ym tuppaavat olemaan jo tiensä päässä. Tai mitä nyt pikaseen vilkaisi niin kaikissa reilusti alle tonnin ventoissa oli tiedoissa pientä projektin tynkää. Niin kuin yleensä. ihan pilkkahintaan saa enemmän tee-se-itse tyylisiä ilotteluja jos sellaisesta tykkää.

        Kilometrejä tuolla on kyllä vähän. Tosin joskin enemmän ajetun samanhintaisen venton saa liikkeestä tonnin pintaan. Ja onhan autokaupoissa liikkeelläkin aina maineensa pelissä mitä ei nyt yksityisellä ole.


    • Venton myyjä

      Tarjoan VW vento 96, 220 000km ja hinta olisi 1700 ,myyn ,kun ostin isomman auton.
      Puh .num 0404768351

      • Näin meillä

        Taitaa -94 mittari mennä nollille 300 tkm kohdalla, jos mittarissa lukee total voi se pitää paikkansa, muuten ei. Meillä meni hiljan 300 tkm rikki -95:ssa jossa lukee total ja ei nollautunut mittari. Ei ole vielä aikeita luopua ventosta, olaan hyvin tyytyväisiä oltu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2743
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2330
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1847
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1715
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe