kiljuminen!!

aiaiaiaia

Meidän 8kk neiti on alkanut kiljua ihan järjettömän lujaa. Yleensä kiljuminen liittyy johonkin vaatimiseen, eli tahtoo jotain, mutta ei aina ymmärretä mitä tahtoo. Kiljuu myös ilosta ja kiukusta. Tätä on nyt jatkunut n. 3 viikkoa. Kiljuminen on niin lujaa, että oma pää tulee kipeäksi ja korviin sattuu. Olen miettinyt tosissaan korvatulppien käyttämistä. Oletan tämän olevan ohimenevää, ehkä rauhoittuu kun pääsee itse liikeelle ja saa helpommin itse sitä lelua/esinettä mitä haluaa. Kuinka kauan teillä muilla on tämä kiljuminen jatkunut? Oletteko keksineet mitään mikä sitä helpottaa? Uskoisin siis sen meillä johtuvan turhautumisesta, kun ei pääse liikeelle ja ei pysty ilmaisemaan itseään vielä oikein muuten. On vaan tosi kurjaa, kun ei kohta kehtaa kauppaan mennä, kun järkyttävä ääni lähtee neitistä. Ennen kyläilty ja kauppareissuja tehty paljon yhdessä.

-Huokaus-

11

2499

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kiljuja??

   Enpä osaa tuohon kiljumiseen oikein mitään sanoa, mutta älä ainakaan mieti, ettet kehtaisi kauppaan tai kylään lähteä!! Kyllä maailmaan ääntä mahtuu ja AINA on niitä, jotka katsoo kieroon huutavia tai vähän kovaäänisempiä lapsia, mutta se on tasan ainoastaan heidän ongelmansa! Tuon ikäistä lasta et voi hiljentää sanomalla, että nyt ollaan kaupassa tms. ja kuitenkin pakolliset menot on hoidettava, joten anna mennä vaan!:) Ja kyllä varmasti kiljuminen menee ohi ajan kanssa ja tosiaan kunhan lapsi oppii ilmaisemaan itseään muuten.

  • kiljuminen

   voi tosiaan olla todella äänekästä ja ottaa hermoille. Tämä kuuluu kuitenkin useimmilla terveillä lapsilla ehitykseen. Noin 6kk ikäisestä lähtien äänen tuotaminen tuottaa vauvalle mielihyvää ja vauva tykkää testailla ääntän eri tavoilla. Tasaantuu kyllä ajan kanssa, useimmiten esim. n. 1v ikään saakka.

  • kjhgöj<hn

   meilläkin mies on suunnitellut korvatulppia. kiljunta ,karjunta tms ulina alkaa syömään käydessä, leikkiessä, aamuisin ja oikeestaan millo se vaan sattuu mieleen tulemaan. meillä poika(8kk) jo konttailee ja seisoskelee eli ei ainekaa turhautumista ja teksan puutetta!!! kaikesta kivaa on kun ulvonta ja kiekuminen alkaa 4-5 aamulla ja poika hiljenee heti ku se on saanu pöllytettyä meidät sängystä ylös...

  • kiljukaula

   Meillä 5,5 kk tyttö, joka kiljuu ilosta. Tätä on jatkunut ehkä kuukauden. Täryklavot vaan heiluu korvissa, kun toinen päästää sydämensä kyllyydestä. Todella nauttii!!! Ei voi ymmärtää, miten pystyy tuottamaan niin korkeita ääniä. ???

  • äityli1983

   kiljutaan välillä todella kovaa, vauva on 7,5 kk ja näyttää nauttivan kaikenlaisien äänien päästämisestä. Kyllä sinne kauppaan ja muuallekkin kehtaa mennä kiljuvan vauvan kanssa, sillä se kiljuminen kuuluu kehitykseen ja on normaalia. Itse en ainakaan nolostele vauvani kiljumista tai muitakaan ääniä, mutta välillä kyllä luodaan pahoja katseita, mutta harvemmin (tai sitten en vaan kiinnitä niihin huomiota). En kyllä tiedä, että millon se kiljuminen sitten rauhoittuu mutta kaippa tuo ajan kanssa.

  • Tiiuska

   meilläkin 8 kk poika kiljuu niin kovaa että korviin sattuu, ei ole turhautumista ku ryömii hienosti ja nauraa yleensä kiljumiusen jäljkeen :) Meidän mielestä se on vaan hauskaa:)Muutenkin paukuttellee kaikkea ja tykkää just äänistä aika paljon...

  • rastaa rastaa

   Meillä asuu tuommoinen kiljukalle naapurissa. En keksi mitään hauskaa siinä, että pentu alkaa kiljumaan kuin syötävä joka aamu 04 ja töihin pitäisi taas aamulla jaksaa. Nukun korvatulppien kanssa, mutta kiljuminen on niin kovaa, että tulpat eivät auta. Pitää kai itsekin alkaa kiljumaan, kun ei naaapurin jakeluun mene muuten. Mikäs siinä, jos itsekin saisi jäädä päiväksi kotiin persettä levittämään yhteiskunnan tuilla.

   • Perseen levittäjä

    Ei se vanhemmillekaan helppoa ole kuunnella kuluvaa lasta, että tiedoksi vaan! Ja eikä ne yhteiskunnan tuet niin suuren suuria ole , niillä ei paljon persettä levitellä. Hyvä kun juuri ja juuri toimeen tulee.


  • koirankouluttaja

   millä sen kiljukaulan sais hiljennettyä? Auttaisko koirakoulusta tuttu huomiotta jättäminen, eli jääkausi, eli kun penska kirkuu ja kiljuu, niin sille käännetään selkä eikä puhuta mitään, ennekuin turpa menee tukkoon. sama sen parkumisen kanssa?

  • nmmknsnb

   Kyllä se äitiäkin ärsyttää jos vauva kiljuu,eikä mikään siihen kiljumiseen auta.Tiedoksi vaan teille, Koirankouluttaja ja rastaa rastaa.

  • ei laulata

   Meilläkin kiljuttu, karjuttu, muristu ja kaikkea siltä väliltä jo useamman kuukauden. Laps nyt 8kk ikäinen ja vieläkin jaksaa kokeilla erilaisia ääniä.
   Se on välillä raastavaa ja korvat on koetuksella, mutta lapsi vain testailee minkälaisia ääniä siitä omasta suusta lähtee :)
   Meidän poikanen tykkää varsinkin murista ja kiukutellessaan harrastaa kiljukarjuntaa. Kai se siitä ajan kanssa hälvenee, tiedä näitä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   2405
  2. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   196
   2327
  3. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   53
   1131
  4. Kirjoitan sulle sydämestäni

   Syvin toiveeni on päästä kanssasi suhteeseen, saada tutustua sinuun ja että sinäkin tuntisit minut sellaisena kuin olen. Minulla on paljon rakkautta s
   Tunteet
   58
   853
  5. Homseksuaaliksi syntyminen - vuosisadan sumutus?

   Tieteellinen fakta on ettei homoseksuaaliksi voi syntyä vaan homoseksuaaliksi ruvetaan. Tätä kylmää ja itsestäänselvää tosiasiaa ei aivan viime vuosik
   Luterilaisuus
   256
   779
  6. uskallatkohan laittaa

   Kerro jotain mistä sinussa pidän? Tunnemme toisemme riittävän hyvin tietääksemme toisistamme nämä asiat melko osuvasti.
   Ikävä
   36
   768
  7. Meillä on vain telepaattinen suhde

   Tai siis mulla suhun. Yksipuolinen se on, ja romanttinen kaikesta huolimatta. Mielikuvitus korvaa sen, mitä ei koskaan ollut.
   Ikävä
   61
   721
  8. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   69
   715
  9. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   238
   704
  Aihe