Kiire sitoutumaan, miehellä ei..

pikkupikkuvaimo

Olen vasta 20-vuotias nuori nainen. Olen seurustellut nykyisen poikaystäväni kanssa vasta reilu vuoden.
Häntä ennen seurustelin entisen poikaystäväni kanssa reilut 7v, eli ihan pikkutytöstä asti. Olimme myös ns. "teinikihloissa" ja asuimme muutaman vuoden yhdessä.

Nykyinen poikaystäväni on myös seurustellut useampaan otteeseen pidempiä aikoja (hän on minua 5v. vanhempi) ja ollut myös ex avokkinsa kanssa kihloissa.


Voi kuulostaa todella kornille, mutta itsekin jo paljon kokeneena tuntuu vilpittömästi siltä, että olen löytänyt elämäni miehen. Olen mielettömän rakastunut.
Entisessä suhteessa olin myös rakastunut, mutta kaikkina niinä seitsemänä vuotena tuntui siltä, että minun on vielä pakko päästä kokemaan ja näkemään. Tähän suhteemme loppupeleissä kaatuikin.
Kerkesin viettämään sinkkuelämää muutaman kuukauden kunnes tapasin nykyiseni.
Palat loksahtivat kohdalleen. Mitä enemmän tutustuin häneen, sitä enemmän halusin hänet itselleen.

Olen pienestä pitäen ollut tietoinen miesihanteestani ja siitä millainen tulevan aviomieheni ja lasteni isän tulee olla. Hän on sitä kaikkea.
(Toki hänessäkin huonoja puolia eikä yhteiselomme ole todellakaan aina ruusuilla tanssimista, mutta silti.)
Tuntuu, ettei tällaista ole olemassakaan, tätä on niin vaikeaa selittää, kun tuntuu, ettei kukaan muu ole kokenut ikinä samaa, eikä voi siten samaistua tunteisiini :D

Joka tapauksessa, pitkän sekavan selostukseni jälkeen pointti on tämä:
Koska olen löytänyt mielestäni niin ihanan aviomies- ja lasteni isäehdokkaan, haluaisin sitoutua tämän kanssa pian. En ymmärrä mistä tämä kiire kumpuaa, haluaisin vain mahdollisimman pian muuttaa hänen kanssaan yhteen, mennä naimisiin, jne. Lapsiakin ehkä, joskus.
Tiedän mieheni ajattelevan minusta myös kuta kuinkin samalla tapaa, ei ole kuulemma ikinä ollut yhtä rakastunut ja ihmettelee usein ääneen kuinka vieläkin on tällainen "alkuhuuma" eikä loppua näy. Sen sijaan hän vierastaa todella paljon tulevaisuutta koskevia keskusteluita. Rivien välistä voi nähdä, että hän sai "traumoja" jostain syystä edellisestä suhteestaan, jossa oli kihloissa jne. Ei halua tehdä "samoja virheitä uudestaan", mitä sitten ikinä tarkoittaakaan. Olen myös kuullut kommentin "heti kun ne sormukset ilmestyivät sormiin lähti asiat menemään päin persettä".
Joskus mietin mikä minussa on vikana, vaikka hän kuulemma rakastaakin minua enemmän kuin ketään aikaisemmin, eikä silti suostu tekemään "edes" samoja asioita kanssani mitä teki eksänsä kanssa. Typerää ajatella asia noin, tiedän sen itsekin.

Tunnen oloni usein asian takia loukatuksi ja pelko mieheni menettämisestä on kasvanut. En todellakaan ole painostanut miestäni kihlaukseen tms, eikä hänkään edes tiedä omasta palavasta halustani sitoutua hänen kanssaan. Pelkään edes kertoa, sillä tiedän hänen ottavan sen joka tapauksessa jollain tapaa painostuksena ja se vasta ajaisikin meitä kauemmas toisistaan...

Miksen osaa vain nauttia nykytilanteesta ja antaa asioiden mennä omalla painollaan? Varsinkin kun kaikki on hyvin? Mistä tämä jumalaton kiire ja palava halu sitoutua näin aikaisin kumpuaa? Huhhuh... :(

14

1668

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihmettelevä2

      "Mistä tämä jumalaton kiire ja palava halu sitoutua näin aikaisin kumpuaa?"

      Nainen on fyysisesti parhaimmillaan kakskymppisenä, hedelmällisyys on myös huipussaan. Siinä iässä naisella on mahdollisuus saada mahdollisimman tasokas mies. Toisaalta miehen kiinnostavuus naisten silmissä nousee vielä kun ikävuosia ja sosiaalista asemaa karttuu, joten hänellä ei ole kiirettä sitoutua vielä.

    • kaiken

      melkein kokeneena 32 vuotiaana voin sanoa, että jäitä hattuun.
      Hätäilemällä ei tule kuin kusipäisiä kakaroita. Itse meni 6kk tuntemisen jälkeen naimisiin miehen kanssa jonka luulin olevani elämäni mies...
      Noo, jotkut pysyy yhdessä romattisesti koko elämän, mutta minä olen vuosien saatossa lopettanut uskomisen rakkauteen ja hullaantumiseen. Uskon kyllä kannattavaan parisuhteeseen, jossa voi tykätä toisesta, kunnioittaa ja arvostaa, mutta ikuiseen ihanaan rakkauteen en usko.

    • "Voi kuulostaa todella kornille, mutta itsekin jo paljon kokeneena tuntuu vilpittömästi siltä, että olen löytänyt elämäni miehen. Olen mielettömän rakastunut."
      Tottakai olet. Suhteenne on vielä "honey moon" asteella. Jos mä saisin euron jokaisesta tapauksesta, jossa ennen kahta vuotta ollaan "palavasti rakastuneita" ja ennen kolmea vuotta erotaan siitä "hirveästä ihmisestä", mä oisin TODELLA rikas. Sorry. Todennäköisyys ei vaan oo teidän puolella. :(

      "Mistä tämä jumalaton kiire ja palava halu sitoutua näin aikaisin kumpuaa?"
      Valitettavasti yleisin syy mun_kokemuksen mukaan on: epävarmuus. Sopis hyvin tohon kaavaan, että sun miehes on vielä jonkinverran vastahankainen, kuitenkin. Mitä enemmän sinä haluat, sitä enemmän hän vastustaa ja sitä enemmän sinä taas halua sitä. Oravanpyörä.
      Todella raskasta, tiedän omasta kokemuksesta. :( Se halun täyttymättömyys syö enemmän vuosi vuodelta.. :(

      Vielä omasta kokemuksesta.. Mitä enemmän se toinen haluaa niitä kihloja, sitä enemmän se suhde kaipaa paikkailua. Kuvitellaan, että se sormus tms. selkeä sitoutumisen merkki korvaisi jotain, mitä siitä suhteesta puuttuu.. :(
      Mun_nähdäkseni fakta on, että jos mies nyt suostuu kihloihin, teidän suhde muuttuu ratkaisevasti. Käy juuri, niinkuin miehen edellisessä suhteessa. Ehkä muutos lähtee sinusta, ehkä miehestäsi, mutta koska se on toiselle noin merkityksellistä, sitä ei voi toteuttaa ilman muutosta.
      Jos olet niin onnellinen ja tyytyväinen nyt, kuinka todennäköistä on, että asiat muuttuessaan kääntyisivät_paremmiksi? Vai onko huomattavasti todennäköisempää, että " lähti asiat menemään päin persettä"?

      • kokenut 42v.

        Uskomatonta kyynisyyttä..Itse uskon puhtaisiin ja vilpittömiin tunteisiin, jotka pitää näyttää avoimesti ja keskustella ongelmat selviksi. Itsellä juuri tuollainen tilanne, eli tahtoisin muuttaa yhteen miehen kanssa parin vuoden seurustelun jälkeen..viimeinkin.
        Se vain, että hän ei halua. Ei ainakaan vielä ja vaikka asiasta on keskusteltu ja tapeltu jo pari vuotta, niin mikään ei ole muuttunut. Ei tunteitani voi pakottaa hiljenemään, mutta toisaalta en voi toista vaatia sitoutumaan jos hän ei ole tähän valmis. Oravanpyörä on tilanne. Vaihtoehtoina on siis lopettaa suhde tai tyytyä pelkkään tapailuun..


    • Nea123

      Niin miksi mies ostaisi lehmän kun saa maitoa ilmaiseksi, kuvainnollisesti sanottuna näinhän se on, se vaan on kurjaa, että nykyään aina ensin seurustellaan ja sitten vasta naimisiin, jos kaikki naiset vaan päättäisivät että ei heru ennenkuin ollaan naimisissa, niin ehkä maailma olisi erilainen. Mitä jos kyselisit häneltä että mitkä ovat hänen tulevaisuuden suunnitelemansa? kuuluko siihen avioliitto ja lapsia, ja jos ei niin miksi ja sitten kerrot mitä itse haluaisit, sitten mietit jonkun päivämäärään vaikka 3 kuukauden päähän johon mennessä pitää olla selvä haluaako hän naimisiin vai ei jos kerran itse haluat, ja jos hän ei halua mennä naimisiin niin lopetat suhteen ja etsit miehen joka haluaa mennä naimisiin.

      • Juu, ei kiitos

        Tämä oli ehkä vitsi, mutta vastaan kuitenkin...

        Eli sitten vasta aviossa tutustuttais? Vai oltaisko ensiksi 1-2 vuotta kavereita, mutta ei seurusteltais päivääkään ja sitten mentäs naimisiin? Vai riittäskö jopa, että tulevan puolison näkisi vasta alttarilla?

        Kyllä maailma olisi varmaankin erilainen, jos kaikki menisi esim. viikon tutustumisen jälkeen naimisiin. Avioeroja tulisi vielä enemmän kuin nyt. Olen nainen ja haluan kyllä ensiksi seurustella jonkin aikaa ennen kuin haluan naimisiin. Silti ei ole kyse mistään, että en haluaisi ostaa koko lehmää (sonnia?), kun saan maitoa (tai jotain muuta) ilmaiseksi? Kyllä sitä maitoa saisi seurustelemattakin! Ja kyllä kait ennenkin vanhaan ja nykyäänkin jopa uskovaisetkin seurustelevat ennen avioliittoa?

        Kyseinen pari on seurustellut vasta vähän yli vuoden. Ei kai vielä tarvitse olla huolestunut ja asetella 3 kk takarajoja ja potkasta ukkoa pellolle? Huhuh... "etsit miehen joka haluaa mennä naimisiin" Joo niitä varmaan löytyy paljonkin, jos se riittää, että mies on valmis menemään naimisiin.

        Olen samaa mieltä siinä, että kannattaa kuitenkin ottaa selville, että haluaako mies ylipäätänsä naimisiin ja lapsia. Siitähän voi keskustella vaikka ihan suhteen alussa yleisellä tasolla.

        Ja mitä tulee sitoutumiseen, on pareja, jotka ovat pysyneet yhdessä vuosikymmeniä vaikka eivät ole naimisissa. Sitoutuminen ei välttämättä vaadi avioliittoa. Ja varsinkaan sitä sormusta.


    • Voitte muutenkin

      Mä olen myös tuon biologian kannalla yhtenä syynä kiireeseen, nimittäin muistan edelleen tuon iän oikein hyvin.
      Mutta se ei tarkoita ettei mies voisi olla elämäsi mies. Kyynikot väittäkööt mitä vaan, mutta oma enoni ja hänen miehensä menivät naimisiin puolen vuoden jälkeen, kyllä pullat uunissa, mutta ovat olleet 45 vuotta yhdessä, ja: rakastuneet! Siis oikeasti, nukkuvat vierekkäin ja kävelevät käsikkäin, puhuvat toisistaan kauniisti ja kunnioittaen, ovat aina olleet rakastuneita minun elämäni ajan jne. Eli eivät vain velvollisuudesta. Ja kuitenkin kriisejäkin on ollut, vakavia ja kamaliakin. He vain todella olivat oikeasti luodut toisilleen. Eivätkä olleet muuten toistensa ensimmäisiä, että kumotaan sekin luulo nyt tähän. Joten teillä voi kuin voikin olla pitkä taival edessä, eikä tuo välttämättä ole virhe, vaikka olette nuoria. Eno ja sen vaimo olivat 18.

      Esität ite sen kysymyksen: Miksei vaan osaa nauttia nykytilanteesta?
      Niin, miksei. Miksi sä valitset vatvoa pelkoa ja lietsoa ittees, kun kaikki on hyvin. Mieskin saattas vähän innostua ajatuksesta pikkuhiljaa, jos se ei kokis hoputusta. Annat vaan olla, päätät, itse, että odotat nyt ainakin vuoden, ennenku sanot: eihän teillä ole kiire!
      Ajatukses sä valitset itse kuitenkin, ja se mitä ittelles hoet, kyllä on ja lisääntyy.

      Eri asia on, jos te olette vaikka 6 vuotta yhdessä ja vielä se vaan epäröi: sitten mä ymmärtäisin ton huolen, jos 5 vuotta ois jo jauhettu, ja vielä rakastettais ja ei vaan mennä. Jos molemmat ylipäätään siis haluaa.

      Mutta mä ymmärrän miestäsi, niin meilläkin lähti asiat menemään heti päin persettä, kun mies muuttui kun sormus tuli sormeen. Se oli siinä, ja loppuaika olikin pelkkää suhteen kaatumista. Ja kyllä mulle pelko siitä jäi, että toinen esittää ja valehtelee, ei olekaan se kuka on.
      Turhaan sä koet ittes loukatuksi, ei se ole sun kokemukses eikä sun pelkos, sun täytyy antaa sen miehen itse rakentaa luottamus uudelleen. Sulla on joku sulonen teinirakkaus ja liitto kokemus, ja joillain ihmisillä on pelkkää sontaa niskassa, joten tietkö te olette eri tilanteissa. Ja tää on nyt teidän liiton eka isompi juttu: pystytkö sä todella hyväksymään sen toisen sellasena kun se on, rakastamaan sitä haavoineen kaikkineen, ja sitoutumaan siihen silti, vaikkei sormusta tuliskaan? Pystytkö sä hyväksymään sen, että et heti saakaan nyt just sitä mitä haluaisit, tää on nyt näin.

      Sun täytyy tehdä tietoinen päätös, mihin suuntaan ittees kannustat, ja mitä ajatuksia viljelet, ja miten tärkeää liitto on.
      Kannattaa myös myöntää se biologian vaikutus, koska kun sen tajuaa, ajatukset helpottaa vähän.
      Sitäpaitsi, kun te kuitenkin ette tee lapsia heti vaan omien sanojesikin mukaan "joskus" ei ole mitään tarvettakaan heti sitoutua sinänsä. Joten minkään asian puolesta teillä ei ole niin kiire, ettette voisi paria vuotta vaan seurustella.
      Sitten voitte mennä rauhassa naimisiin, kun kumpikin tuntee toisen paremmin ja luottaa enemmän, ja nauttia pari vuotta ehkä liitosta ja sitten tehdä ne lapsetkin. Teillä on vuosia aikaa.

      • sitä vielä

        Ok, enollasi kävi hyvin ja eikä hän ei varmaan ole ainut maailmassa, mutta suurin osa nuorena solmituista suhteista ei kestä kovinkaan kauan. Ja monet kihlaukset purkautuvat. Ennen oli melkeimpä pakko mennä nuorena naimisiin, avoliitot ei olleet hyväksyttyjä. Nyt kun ei ole pakko, niin ei tarvitse kiirehtiä. Odottamisesta ei varmaan ainakaan ole haittaa? Kyllä sitä sitten ehtii vielä olla naimisissa vuosikymmeniä, jos hyvin käy.


      • guinnesiin

        "Kyynikot väittäkööt mitä vaan, mutta oma enoni ja hänen miehensä menivät naimisiin puolen vuoden jälkeen, kyllä pullat uunissa, mutta ovat olleet 45 vuotta yhdessä, ja: rakastuneet!"

        Nyt jäi vähän epäselväski, että oliko enosi raskaana naimisiin mennessä vai tekikö hän toisen miehen raskaaksi? Niin tai näin, maailman sensaatio tosiaan. Ja ilmeisesti tapahtunut jo 45 vuotta sitten aikana ennen sukupuolenvaihdosleikkauksia. Aika eno sulla!


    • ilman sormuksia?

      Sinulla on palava halu sitoutua? Etkö voi olla sitoutunut ilman kihlausta? Mene sitten vasta kihloihin, kun tunnet olevasi sitoutunut ja tunnet, että mies on. Jos ette ole sitoutuneet henkisesti niin, ei ne sormukset pelkästään sido. Kuten tuli todistettua molempien edellisissä suhteissa. Unohda koko sana kihlaus. Mieti vain avioliittoa. Ja sitten kun aikanaan siitä sovitte = kihlaudutte. Olethan ollut jo teinikihloissa?

      Jos olette toisillenne ne oikeat niin ei ole mitään hätää eikä kiirettä. Jos ette ole, sormus ei siinä auta. Kihlauksen voi purkaa. Se, että mies menisi kanssasi kihloihin ei todista mitään, eikä takaa mitään. Se, että mies ei halua vielä kihloihin, ei johdu välttämättä sinusta lainkaan. Hän on vain varovainen, kun on kuitenkin epäonnistuneita suhteita takana. Se kertoo sen, että hänelle kihlaus on tärkeä asia ja hän ei halua hätiköidä tärkeissä asioissa. Kuten ehkä joskus on mennyt tekemään. Jos haluta, että mies tekee samoja asioita sinun kanssa niin... he taisivat erotakin, eikös? Unohda siis ne ajatukset. Älä vertaa suhdettanne edellisiin.

      Hienoa, jos olet löytänyt ihanan miehen. Ainahan voit keskustella tunteistasi. Kunhat muistat olla painostamatta ja kunnioitat miehenkin mielipidettä.

      • siinä se oli

        Kiitos sinulle. Olen pyörinyt itsesäälissä melkein vuoden verran sen vuoksi, kun avomieheni ei kosi eikä siis olla kihloissa. Mutta sinä olit nyt se järjen ääni, jota kaipasin. "Unohda kihlaus, mieti vain avioliittoa". Huomasin että kaipasinkin vain ulkoista merkkiä meidän suhteellemme, eli siis sormusta. Avioliittoon en taida olla vielä valmis. Kiitos!


    • Meikkuinen

      Ehkä vähän sama tilanne täällä, että itse haluaisi jo "virallistaa" suhteen avopuolisoista kihlatuiksi. Mutta siinä mielessä eri juttu, että olemme olleet avopuolisotasolla jo 6 vuotta. (Minä 25, mies 33)

      Aina kun yritän ottaa asian esille, mies hermostuu ja syyttää minua painostamisesta. Kun kysyn syytä miksei voitaisi mennä kihloihin, tulee a) emme voi olla täysin onnellisia koska seksielämä on vähentynyt ja b) tarttis mennä pian naimisiin kihlojen jälkeen. Joo-o... Siis ensinnäkin keillä pareilla ei olisi jotain "ongelmia"? Mies ilmeisesti odotti että seksitahti pysyy samana kuin tavatessa. Ja monet ovat nykyään pitkällä kihlausajalla, jos se avioliitto niin kovasti karmii.

      Kun nämä syyt on kuorittu pois päältä, niin seuraavaksi mies pelaa kortin "Mutta mitäs jos meillä sit meneekin tulevaisuudessa sukset ristiin". Olen vastannut, että en osaa ymmärtää ihmistä joka voi elää niin, että pelkää asioita jotka tapahtuu/ei tapahdu joskus tulevaisuudessa.

      Meni vähän omaksi valittamiseksi, mutta perussanomani sulle on tämä: Teillä ei ole vielä mitään hätää eikä kiirusta. Kunhan olette eläneet yhdessä vähän kauemmin niin näette millaista se todellinen arki tulee olemaan alkuhuumien jälkeen.

      • on selvä molemmille

        Eli sulle kihlaus ei ole välttämättä lupaus avioliitosta vaan suhteen virallistaminen? Mun mielestä avoliitto on jo aika virallinen suhde! Miksi pitäisi mennä kihloihin, jos avioliitto kovasti karmii? Ja tarvitsisi ainakin vielä muutaman vuoden miettimisaikaa, että mennäkö naimisii vaiko eikö. Tuntuu jotenkin ristiriitaiselta. Eikö voi miettiä vielä muutama vuosi ja mennä sitten kihloihin, kun on varma asiasta? Kunhan et ainakaan huijaisi itseäsi ja valittele muutaman vuoden jälkeen, että kun mies ei halua naimisiin vaikka ollaan oltu 6 vuotta kihloissa... Jos vaihdatte sormuksia niin tehkää selväksi toisillenne mitä se merkitsee ja mitä se ei merkitse. Itse en olisi missään tapauksessa mennyt kihloihin, jos mies ei olisi ollut valmis menemään naimisiinkin.


      • Nutturatäti 1

        >>Kun kysyn syytä miksei voitaisi mennä kihloihin,

        Voi ei. Kaikkein typerin asia, mitä nainen voi mieheltä kysyä! Ja sitten vielä ihmettelet miksi mies kokee sinun painostavan häntä.

        Tuohon ikään pitäisi jo ymmärtää se mitä täälläkin on jo moneen kertaan tolkutettu: kihlaus = lupaus/sopimus avioliitosta. Ellet millään malta odottaa että mies pyytää sinua vaimokseen, niin kosi sitten itse. (Karkauspäivänä se on muuten kansanperinteenkin mukaan sallittua. Tämän vuoden helmikuussa oli; missasit tilaisuutesi ja joudut odottamaan neljä vuotta seuraavaa karkauspäivää.) Siinä on toki se riski, että saatkin rukkaset.

        >>tulee a) emme voi olla täysin onnellisia koska seksielämä on vähentynyt ja
        >>Mies ilmeisesti odotti että seksitahti pysyy samana kuin tavatessa.

        NIin? Mitä sinä olet tähän vastannut? Mies haluaa enemmän seksiä, sinä haluat sormuksen. Miksi sinun pitää saada tahtosi läpi mutta itse et ole kiinnostunut miehen toiveista? Koetapa hetkeksi irtautua omanapa-ajattelustasi ja miettiä asiaa miehen kannalta. Miksi hän haluaisi sitoutua naiseen, jonka kanssa ei olisi onnellinen?

        >>b) tarttis mennä pian naimisiin kihlojen jälkeen.

        Miehesi siis ymmärtää mitä kihlaus tarkoittaa, vaikka sinä et.

        >>Kun nämä syyt on kuorittu pois päältä, niin seuraavaksi

        Miten niin "kuorittu pois päältä"? Oletteko ollenkaan keskustelleet noista asioista, saati löytäneet niihin jonkun ratkaisun? Miehesi on kertonut sinulle rehellisesti miksi ei halua mennä kihloihin kanssasi, mutta sinä et edes noteeraa hänen perustelujaan. Toteat vain "Joo-o" ja jatkat kinuamista kuin hemmoteltu kakara: mutkumähaluunääääää.

        Miesystäväsi taitaa kuitenkin tykätä sinusta kovasti, kun ei ole vielä lopettanut suhdettanne kokonaan.

        Aloittajalle: Kannattaisi ottaa rennosti ja toistaiseksi vain nauttia ihanasta elämästä rakkaasi kanssa, vaikka pesänrakennusvimma on kova. Kirjoituksesi mukaan ymmärrät tämän nuoresta iästäsi huolimatta hyvin itsekin. Vaikka tuntuisi vaikealta, niin yritä noudattaa tuota järjen ääntä. Seurustelkaa nyt se pari vuotta ennen kuin rupeatte vakavammin sitoutumaan. Hiljaa hyvä tulee ja hyvää kannattaa odottaa. :-)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5369
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4785
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3036
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1767
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1653
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1581
    Aihe