Suomalaisia Barcelonassa?

Henkka_barca

Moikka! Olen äskettäin muuttanut työn perässä Barcelonaan ja olisi hauska saada jotain suomalaista seuraa. Elämä täällä on varsin mukavaa mutta välillä tulee kova halu myös puhua suomea ja onhan se niin että arvot kohtaavat parhaiten suomalaisten kanssa. Jep, jep eli jos olet täälläpäin vakituisesti tai matkalla niin pistä viestiä. Olen 28v helsingistä kotoisin oleva hetero mies joka tykkää biletyksestä, urheilusta ja hengailusta.
Hasta pronto!

Henkka
[email protected]

11

4058

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Antti__79

      Morjesta, eli taala ollaan, Graciaan muutan tanaan.. vastaappa tahan jos taala viela kayt viestiasi lukemassa.

      • RaulGomez

        Emännän kanssa muuttamassa myös Barcaan syyskuun lopulla, kielitaito on hukassa, englanti menee.. osisiko joku sanoa mistä kannattaisi etsiä töitä näin jo etukäteen..?


      • ...
        RaulGomez kirjoitti:

        Emännän kanssa muuttamassa myös Barcaan syyskuun lopulla, kielitaito on hukassa, englanti menee.. osisiko joku sanoa mistä kannattaisi etsiä töitä näin jo etukäteen..?

        riippuu siita minkalaista tyota meinasit etsia? itse oon asunut taalla nyt puoli vuotta ja tarjonta ei ole ollut parhaimmasta paasta, heikko on tyotilanne taalla talla hetkella.


      • Henkka_taas

        Moi! Joo, en ole käynyt täällä aikoihin. Ihan unohtunut että olin pistönyt viestin, nyt tuli vahingossa vastaan. Eli täällä ollaan edelleen, pirun kylmäksi muuttui tosin toi ilma tänään. :) Plaza Reaialilla asun kuten kunnon turisti! Olisi hauska nähdä vaikka viikonloppuna?!


    • lopulla

      tulossa Barcelonaan 28 v blondi (ja 50v mutsi) muutamaksi päiväksi. Meistäkin olis kiva puhuu suomee muutaman Espanjassa vietetyn (Cosat Blancalla) viikon jälkeen ja tietty kiva jos joku osais pyörittää meitä siellä :) Hotellia emme ole vielä varanneet, mutta suunnitelmissa jostain La Ramblan tuntumasta.

    • timppakin

      Hyvät ja parhaat ystävät eivät tunne kieli ja kulttuurirajoja. Hyvät Suomalaiset ystävät löytyvät tekemisen kautta ajan kuluessa.
      Käppäile Bornen aukiolla (Passeig del Born) su 19.07. klo 20 kieppeillä ja höpöttele ääneen Suomea. Nykäisen hihasta kun kuulen Suomea ja heitetaan juttua.

    • saribarcelona

      Hei!

      Kyllähän täältä suomalaisia löytyy vaikka millä mitalla. Ja tapaamisia järjestyy varmasti :) Itse olen asusnut täällä vuoden verran ja suomalaisiakin tuttavia on kertynyt jo jonkin verran.
      Itseasiassa etsiskelen tässä suomen sekä ruotsin kielen omaavia asiakaspalvelu työntekijöitä
      Barcelonassa sijaitsevaan toimipisteeseen. Jos löytyy tuttavia niin viestiä eteenpäin. MOL:lin sivulla ilmoitus vielä muutaman päivän.

      sari

    • Henkka taas

      ELi toi mun ilmoittama maili ei enää toimi kun yliopisto ei enää ilmeisesti tykännyt että opintoviikkoja ei ole tullut kolmeen vuoteen... :)
      Uusi on [email protected].

      t.Henkka

      • Saspi

        Moi!!! Jos sinä haluat puhua suomea, sinä voit yritää myös kielivaihto... sinä voit löydä hullu ihmisiä (esim. minä) että halua opiskella ja harjoitella suomenkieli ;)


    • barcelonesa

      Hei! Jos olet Facebookissa, sieltä löytyy ryhmä "Katalonian Suomalaiset". Seuraava kokoontuminen maaliskuun alussa. Tervetuloa! ;)

    • lennie

      Hei mahtavaa! En oo tienny tuosta yhteisöstä. Viime kesän vietin Barcelonan läheisyydessä enkä tajunnut ettiä suomalaisia. Täks kesäks meen sinne myös, joten eiköhän nähdä siellä sitten. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3387
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      2035
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      197
      1678
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1583
    5. 80
      1135
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1094
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      266
      996
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      122
      926
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      909
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      855
    Aihe