Kuvaamataito

Tavaamakuito

- Sori kaveri, olen Kari Soveri, ja olen narahtanut täytetyn suden kuvaamisesta haaskalla.

6

619

Vastaukset

 • Minä kuvasin vanhan huuhkajan pesää, oli nukahtanut sohvalle baarista tullessa ja kalsarit oli puolitangossa. Oli muuten karvaisin pesä mitä ikinä nähnyt...

  • Ole hyvä vaan! Pehko lemahtaa tänne asti.
   Yritän itse pysyä jotakuinkin asialinjalla.
   Tuosta harmillisesta narahtamisesta on jo niin kauan, ettei sitä tohtisi edes muistellakaan.
   Olen näinä vuosina ehtinyt pohtia seuraavaa kunnianhimoista projektia. Se on alkanut pikkuhiljaa hahmottua, mutta en aio paljastaa siitä mitään. Kerron kuitenkin, että aikomuksenani on tehdä nelivärivalokuvin ryyditetty kattava luontokirja villeistä susista. Olen maksanut jo käsirahan lappilaisille poromiehille viidestäkymmenestä sudesta, jotka tullaan jok’ikinen konservoimaan pieteetillä niin luonnollisen oloisiksi kuin mahdollista. En nimittäin halua toistamiseen tehdä samaa virhettä. Edellisen suden kohdalla oli tapahtunut amatöörimäistä töpeksintää; eläinmuseon nimilappu oli unohtunut susihukan kaulaan. Lisäksi sen toinen lasisilmä oli pudonnut.
   Sen verran voin raottaa salaisuuden verhoa, että kyseessä tulee olemaan mullistava, hyvät arvostelut saava eläinkirja, jossa on valokuvia.


 • Ero on aika pieni täytetyn ja käytetyn suden välillä. Vain yksi kirjain.

  -------------

  'Nyt valui kaikki hukkaan', sanoi sudenraiskaajakin.

  • Anteeksi toverit, pakko tehdä soverit.

   Olen pitkällisen, yön yli kestäneen harkinnan jälkeen päätynyt luopumaan vuoden päähän suunnitellusta kirjani julkistamistilaisuudesta. Tähän päätökseen minut ajoi tunne, etten voi käyttää täytettyjä susia, koska en halua täyttää käytettyjä susia. Olen ymmärtänyt, että susien pitää saada liikkua vapaina ilman linssiluteiden ynnä muiden tuulihattujen hätyyttelyjä.
   Sen sijaan aion viettää tämän kesän niityillä perhoshaavin kanssa., jotta saisin seuraavaksi suveksi riittävästi syöttejä tulevaa perhokalastusharrastustani varten. Seuraava kirjani tulee käsittelemään eri heittotekniikoita koskessa ja suvantopaikoissa.

   Lopuksi opettavainen tarina oikean ruokavalion merkityksestä.
   Punahilkalla oli kotiavaimet hukassa. Myös Punahilkka oli hukassa, ja avaimet Hilkan taskussa. Susihukkanen oli allerginen rautapitoiselle murkinalle, mikä oli Hilkan pelastus. Nyt Hilkka oli yrjössä, ei enää hukassa, vaan miltei kirjevän loisteliaassa kukassa.


 • Tämä on kyllä edelleen yksi hienoimpia keskusteluja mitä intterin webistä olen konsaan lukenut. Edes ajanhammas ei pysty kuluttamaan laatutuotetta.

 • Olet paremminkin Kari Runk, eli Runk Kari.

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  231
  3459