Äitinä työharjoitteluun-mietityttää

Xamo

Hei

Onko kellään kokemusta lähihoitajan koulutuksen työssäharjoitteluista.. Itselläni ne odottavat syksyllä ja jo nyt mietityttää että miten saan sen hoidettua. Olen siis äiti ja poikani menee elokuussa päiväkotiin kun itse aloitan opiskelun uudestaan.. Olen siis aikaisemminkin kynyt tätä koulua ja se on jäänyt kesken.

Ensimmäinen huolenaiheeni ja suurin niistä on että kun poikani päivähoito alkaa vasta puoli 8 normaalisti mutta sillon kun on harjoittelut niin olen sopin ut että vien jo sillon kun paikka aukeaa eli 7.00, noh yleensähän työharjoittelu alkaa noihin aikoihin.. tai itselläni sillon ainakin edellis kerralla alkoi. Päiväkodissa ja terkkarissa ainakin 7.00alkaen alkoi vuoro..
Niimpä nyt mietinkin kuumeisesti että onkohan kenelläkään kokemusta että pystyykö työharjoittelu paikan kanssa sopimaan ns. joustavista työajoista tai että jos esim vuoro alkaisi jo 7.00 niin jos pystyisi sopimaan että vien pojan hoitoon 7.00ja tulen heti suoraan eli viim. puoli 8 mutta suunnilleen noin 7.15 olisin työpaikalla koska hoitopaikka on tuossa ihan keskustassa niin siitä ei mihinkään kauaa kestä..

Ja arvatenkin tulee kommentteja että käske jonkun toisen viedä hoitoon ym ym, mutta kun on ongelma että mieheni tekee työtä 6.00-14.00 joten hän ei pysty viemään ja sukulaisia ei ole mailla eikä halmeilla !!!

Toivoisin asiallisia kommentteja!! Kiitos

5

482

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja ilmaiset

      tarpeesi aiemmasta hoitoonviemisestä vaikkapa 6.45, ei harjoittelupaikoissa tykätä siitä, että joku tulee miten lystää. Syystä tai toisesta.
      Suosittelen kilautusta päiväkotiin ja neuvottelua asiasta, siellä voi olla muitakin jotka tulee 6.30-6.45 hoitoon.
      EIkös sulla ole se hoitoajoissa jo laitettuna? Vai etkö ole vielä sopinut...kannattaa sopia, molemmat päät, tuonti-aika ja kotiinhakuaika...

    • työpaikan..

      Kyllä työssäoppimispaikat olettaa että sen työaikoja noudatetaan. Jos niissä alkaa vekslaan ja myöhästelee, niin työssäoppiminen ja näyttö voipi katketa siihen.

      Valitettavan tylysti totean, että et ole ainoa, jolla on pieniä lapsia ja puoliso vuorotyössä. Niin työntekijöissä kuin opiskelijoissa on puienten lasen äitejä, joilla puolison myös vuorotyössä tai matkatöissä tai äidit ovat yksinhuoltajia. Kyllä lapsen hoito on järjestettävä työaikojen mukaan.

      neuvottele ajoissa päivähoitopaikan kanssa. Mieluusti jo ennen päivähoidotopaikan lomia. eivät hekään tykkää jos kysymys tulee viime tingassa. Yleensä päivähoito joustaa. Eihän to-jakso kestä kuin jonkun viikon.

      • Minna8787

        Hei! Minulla oli viime vuonna aivan samanlainen tilanne. Menin työharjoitteluun (asiasta sovittuani työpaikkaohjaajani kanssa) varttia myöhemmin, ja pääsin kotiin varttia myöhemmin. Siellä oltiin valmiina joustamaan, ja he ymmärsivät tilanteen. Se ei haitannut oppimista, eikä vaikeuttanut näyttöä.

        Sitäpaitsi aina kannattaa kysyä, jos asia ei käy, niin oletpahan ainakin sen verran viisaampi. Onnea ja voimia opiskeluun! :)


      • työharjoittelu

        ei kestä kuin jonkun viikon?? Mistä lie olet päähäsi tuollaista saanut. Harjoittelut kestävät neljästä viikosta koulutusohjelmien liki kahteen kuukauteen. vähän eri asia kuin yksi viikko.


    • MUNAKARI

      Eikö olisi paermpi pyöräyttää niitä lapsia tähän maailmaan vasta sitten kun kaikki koulut on käyty.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5245
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3277
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe