Mielenterveyslääkkeet

..matkustaja..

Onko Japanissa mitään rajoituksia mielenterveyslääkkeitä käyttävälle? Niin kun käsittääkseni Kiinassa jotkut mielenterveyslääkkeet on kielletty. Voinko siis matkustaa Japaniin lääkkeiteni kanssa ilman pelkoa että joutuisin vaikeuksiin?

1

673

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • AbCdEfGhIjKlMnOpQrStUv

   Mielenterveyslääkkeistä en tiedä, mutta jotkin lääkkeet ovat kiellettyjä. Löysin vain USA:n kansalaisille tarkoitettua tietoa:

   CONFISCATION OF PRESCRIPTION DRUGS AND OTHER MEDICATION: It
   is illegal to bring into Japan some over-the-counter medicines commonly used in the United States, including inhalers and some allergy and sinus medications. Japanese customs officials have detained travelers carrying prohibited items, sometimes for several weeks. Some U.S. prescription medications cannot be imported into Japan, even when accompanied by a customs declaration and a copy of the prescription. Japanese physicians can often prescribe similar, but not identical, substitutes. Lists of Japanese physicians are available from the U.S. Embassy in Tokyo through its web site, from U.S. consulates in Japan, and from the Department of State, Bureau of Consular Affairs, Office of American Citizens Services. Persons traveling to Japan carrying prescription medication that must be taken daily should consult the Japanese Embassy in the United States before leaving the U.S. to confirm whether they will be allowed to bring the particular medication into Japan. Japanese customs officials do not make on-the-spot "humanitarian" exceptions for medicines that are prohibited entry into Japan.

   Sinun tapauksessasi ottaisin yhteyttä Japanin Suurlähetystöön Helsingissä ja kysyisin heiltä miten tulee toimia tai onko jotain ongelmia odotettavissa. Suurlähetystön sivuilta löytyy sähköpostiosoite, laita mailiin mukaan myös tarvitsemiesi lääkkeiden nimet ja valmistajat.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   303
   4245
  2. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   2426
  3. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   137
   2074
  4. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   1820
  5. Tuomo Ylipulli on kuollut

   Olympiavoittaja Tuomo Ylipulli on kuollut tänään perjantaina sairauskohtaukseen kotonaan Rovaniemellä. Tuomo oli kuollessaan vasta 56-vuotias.
   Rovaniemi
   30
   1602
  6. Sofia ja Stefan yhdessä!

   Tämä tieto henkilöllr, joka kyselee Sofian hinnastoa päivät. Ei ole sinkku, vaan lähes 2v parisuhteessa. Ei ole ollut Sofialla vuodessa 3 eri miestä!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   1364
  7. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   1205
  8. Atlantis FC:n pelaajia syytetään lapsiin

   kohdistuneista raiskauksista ja seksuaalisista hyväksikäytöistä.
   Maailman menoa
   43
   839
  9. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   73
   838
  10. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   19
   799
  Aihe