Ruokailu ja edulliset vaateliikkeet?

heinäkuussa to budapest

Suosituksia keskustan tuntumassa olevista hyvistä ja edullisista ruokailupaikoista otetaan vastaan? mitä maksaa esim. 4 hengen ruuat? ja hyviä vaateliikkeitä muita katsomisen arvoisia kauppoja jos joku tietäisi?

5

1835

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lama kato

      Eikö shoppailu on tällä hetkellä erittäin epätrendikästä? Aika vanhanaikaista harrastaa shoppailumatkailua.

    • ei varmasti ole mikään edullinen shoppailukaupunki. Hinnat muitten eurooppalaisten suurkaupunkien tasolla.
      Kannattaisi varmaan keskittyä todella kauniin kaupungin nähtävyyksiin ja kulttuuritarjontaan.
      Nykyisessä Euroopassa kun on samat vaatetusliikkeet tarjolla kaikissa kaupungeissa, maasta riippumatta.
      Ainoa mikä voisi tehdä Unkarista edullisemman, on Forintin suhteellisen hyvä kurssi €uroon verrattuna.
      Antoisaa matkaa Budapestiin!

    • -hamupipöke-

      Melko edullinen itsepalvelulounaspaikka löytyy ison kauppahallin yläkerrasta. Taatusti unkarilainen tunnelma ja laaja valikoima. Lista on unkariksi ja saksaksi isolla liitutaululla seinällä. Jos ette ymmärrä mitä siinä on, niin otatte vaan tarjottimet ja kuljette jonossa tiskille ja osoitatte niitä ruokia, joita haluatte, ja jatkatte jonossa kassalle, jossa ostetaan myös juomat.

      Siinä melko lähellä kauppahallia on myös Ráday utca, jolla on paljon edullisia lounaspaikkoja ja kahviloita. Hallista voi ostaa myös eväät ja mennä piknikille esim. Margit-saarelle, kaupunginpuistoon (Városliget) tai metsään Budan rinteille. Mukavia ja kohtuuhintaisia illallispaikkoja on mm. Liszt Ferenz -térillä, lähellä Oktogon-aukiota.

      Jos olette perhe, niin voisitte ehkä syödä melko edullisesti keskustassa myös Fatál-ravintolassa, jossa on niin suuret annokset, että ainakin itse usein kahden lapsen kanssa tilaan yhden annoksen ja jaamme sen kolmeen osaan. Fatál on Molnár utcalla, lähellä kauppahallia Váci utcan sivukadulla.

      Vaateliikkeitä ja muita kauppoja on paljon Nyugatin eli läntisen rautatieaseman vieressä olevassa West End -ostoskeskuksessa. Se on todella iso ostoskeskus, mutta hintataso on melkein sama kuin Suomessa. Huomattavasti edullisempia ostoksia voi tehdä Nyugatin asematunnellissa maan alla olevissa pikkukaupoissa. Toinen, pienempi ja hiukan edullisempi Árkád-ostoskeskus on punaisen metron pääteasemalla Örs Vezér terellä. Árkádissa on alakerrassa erinomainen ja melko edullinen kenkäkauppa, lähellä H&M:n myymälää. Mammut-ostoskeskuksesta Budasta, läheltä Moszkva-tériä löytyy mm. Mexxin liike ja hyviä urheilukauppoja.

      Kunnon shoppailija kiertää tietysti myös Váci utcalla kaikki merkkiliikkeet. mm. Gant, Jackpot&Cottonfield, Mango, Marks and Spencer, Salamander ja Esprit ainakin - ja ehdottomasti kannattaa käydä myös Lollipop Factoryn liikkeessä, Váci utca 45.

      Lopuksi parhaat paikat, eli paikallisten suunnittelijoiden butiikit. Unkarilaisista suunnittelijoista nimekkäimpiä ovat Tamás Náray, Barbara Léber ja Lucia Hegyi. Nárayn butiikki on aika lähellä Ferenciek tereä, Károly Mihály utca 12 kulmassa. Barbara Léberin salonki ja kauppa on Budassa, XII kaupunginosassa, Krisztina körút 23. Lucia Hegyin Lucia studio on osoitteessa Bajcsy Zsilinszky utca 62. 1/7. Tämä on siis kerroksessa sijaitseva hieno salonki, ei katutason myymälä. Englanniksi saa hyvää palvelua. Siinä aika lähellä on myös edullisempi nuorten suunittelijoiden boutique, joka kannattaa katsastaa. Butiikki on nimeltää Öltözö ja se sijaitsee lähellä oopperaa, Hajós utca 26/a.

    • Kyllä Hamupipőke annoi 100% vastauksen.
      Yksi lisäys:http://emporium.hu/
      Se on unkarilainen laadukas kauppaketju ja muoti vaativimmille. Siis ei kiinalasta tavaraa on kyseessä. Putiikit ovat sekä ostareissa että suurkaarikadulla, niin myös outlet emporium putiikki on lähellä M2 Blaha Lujza tér metroasemaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe