HANKO - Hangon majoituksen kauheus

jaavik

Missä vika kun pitää valittaa ? 21.6.2009

Tellinan majoitus Hangossa on melko erityislaatuinen. Sisään mennessä haisee home. Paikka näyttää nettisivuilla ihan hienolta, kun kuvattu on ulkoapäin joitakin tiettyjä kulmia.

Saamani huone oli noin 8 neliötä pieni koppi ,jossa ei vessaa, ei suihkua, ei jääkaappia, ei oikein mitään muutakuin sänky, jossa kosteat haisevat vuodevaatteet ja lakanat. Lisäksi huoneessa oli ihan kauhean kylmä.

No he pakottivat minut ottamaan huoneen kahdeksi päiväksi, ja maksoi yhteensä 140 euroa. MInun mielestäni aivan hävytön hinta. Kärsin niin paljon, että LÄHDIN SIELTÄ PÄIVÄÄ AIKAISEMMIN, yritin pyytää hyvitystä tapahtuneesta - olinhan palellut huoneessa koko yön. Mitään hyvitystä ei luvattu, vaan tylysti sanottiin vain että HANGOSSA ON ERILAINEN ILMASTO KUIN MUUALLA SUOMESSA. Mitä ihmettä? Pitääkö ilmastoon varautua myös majoituksen suhteen????

Käsittääkseni en ole ainut, joka on järkyttynyt. Respassa nelihenkinen ryhmä oli myös käärmeissään jostain asiasta. LIsäksi nettisivuilla vieraillessa ei näe ollenkaan, millaisia huoneet ovat. KUNPA EN OLISI IKINÄ MENNYT HANKOON!!!!

Muista majoituksista ei ole tietoa. Mielestäni on todella törkeää kun palvelut ovat näin huonolla tasolla. LIsäksi pakko mainita myös jotkut rakennukset, joita ei keskustan alueeella ole hoidettu lainkaan.

Itkuinen & pettynyt nainen

12

11502

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokemuksia myös

      Ikävä juttu!

      Suomalaiset majoitusyrittäjät ovat jotkut aivan pihalla laadusta ja tasosta ja pitävät yritystä tyyliin rahat pois hölmöiltä. Minä vihaan sitä asennetta yli kaiken ja tein itse aikoinaan pohjoisissa töitä majoitusyritykselle, jossa ihmisille myytiin hirveitä koppeja ja pystyyn mätänevän rantasaunan vuoroja omistajien käsittämättä että kyse oli silkasta p***a! Koska majoitusyrittäjiä suojaa se, että heillä on oikeus vaatia etukäteen varatuista huoneista korvaus on asiakkaan joskus hankala vaatia oikeuksiaan.

      Kannattaa kannattaa yrittäjiä, joiden nettisivuilla on maininta olemisesta mukana jossakin majoitusalan laatuluokituksessa. He ovat silloin vapaaehtoisesti suostuneet jonkun matkailua edistävän alueellisen tai valtakunnallisen instanssin laatuehtoihin ja voit olla jo etukäteen varma saavasi vastinetta rahoillesi. LaatuTonni, Mola-luokitus yms.

      Tai sitten vain hyväksyt yhdeksi yöksi siivouskaapin, jossa saat levättyä jatkaaksesi matkaa.

      Jos olisin sinä valittaisin majoituspaikasta Hangon matkailutoimistoon. Mitä enemmän tietystä majapaikasta valitetaan sen varmemmin asialle alkaa tapahtumaan jotakin. Ainkaaan sitä ei ilman varausta suositella kellekään....

    • Helena & Tapio

      Valitettavasti mekään emme lukeneet nettiarvosteluja ennen kesäistä Hangon reissua. Todellakin, nettisivuilla annetaan ymmärtää Hangon yhden vanhimman pensionaatin / pitsihuvilan olevan jotain muuta kuin karu todellisuus on. Yksi yö hirveässä homeisessä ja siivottomassa loukussa riitti. Hintaa kertyi 90€. Käytävällä oli yksi vessa ja suihku ainakin kahdellekymmenelle ihmiselle! 2-5 hlön huoneita kerroksessa oli kahdeksan. Näin opiskelijanakin on päättänyt että turhasta ei kannata valittaa, mutta nyt oli pakko vastata "Itkuiselle & Pettynelle Naiselle" ja kaikille jotka kenties harkitsevat reissua Hankoon. Kyseinen majoituspaikka on auki vain kesäisin jolloin siitä revitään rahat kyllä tehokkasti irti. Home, lika, yleinen siivottomuus ja kylmyys eivät johdu mistään Hangon erilaisesta ilmastosta, kuten "Itkuiselle ja pettyneelle naiselle" oli tylysti ilmoitettu. On surullista että asemakaavalla suojellut rakennukset, kuten Tellina ovat henkilöiden käsissä jotka ovat antaneet niiden täysin rapistua rahastuksen nimissä. Surullista. Mutta jotain hyvää on tähänkin palautteeseen laitettava: Hangon jälkeen suuntasimme viereiseen Tammisaareen. Tammisaaren vanha kaupunki ympäristöineen on todella tutustumisen arvoinen paikka. Ihmiset ovat ystävällisiä ja palvelu joka paikassa pelasi todella hienosti. Sinne suuntamme vielä uudestaan. Hyviä kesäloma kokemuksia kaikille toivottaen, Helena & Tapio

      • Itkuinen ja pettynyt

        Yritin katsoa Tammisaaren sivuilta, mitä palveluita nykyään siellä on, kun paikka on muuttanut kuulemma nimensä Raaseporiksi. Näin netissä uutisen, jossa kerrottiin, että yökerho lopettaa toimintansa. Kuitenkin joku tuttavani oli poikennutkin sinne, eikä se ollutkaan totta. Paikka oli edelleen auki ja mainosti esiintyjiään julisteilla.
        Raaseporin nettisivujen tekijät, laittakaa paremmat nettisivut, ettei sen takia kukaan eksyisi Hankoon.
        Tammisaaressa majoitus on aina ollut huippuluokkaa, aivan kuin Tampereellakin on. Erityisesti suosikkimme Hotel Motel Marine on kiva ja uskomattoman mukava paikka. Palvelu pelaa moitteettomasti. Ei enää ikinä Hankoon!



        Itkuinen ja pettynyt


    • reissu mies

      Tammisaaren motelli Marine on sekä hyvä että huono olen siellä yöpynyt työni puolesta monta kertaa. Alussa sain huoneeni uusista taloista huoneet on siistit ja asialliset. Nyt sitten olen kaksi kertaa saanut huoneeni vanhasta rakennuksesta ne ovat ihan tuubaa. Viimeksi oli sisälämpötila 13 asetta ja kun menin valittamaan tuli henkilökunta silmille. Sitten kun minä myös vähän avauduin sain toisen huoneen tosin samasta talosta jossa suihkusta tulee lämmintä vettä keralla korkeintaan kaksi minuuttia. Jos käytätte kyseistä motellia pyytäkää valmiiksi huonetta uusista rakennuksesta jos et ole suomen ruotsalainen on kohtelu helposti kun toisen luokan kansalaisella.

    • pettynyt tellinaan

      Yövyin myös Tellinnan Villa Evassa ja kokemus oli kamala. Homeinen huone, jota tuskin oli siivottu kuukausiin. Näytti siltä, että kalusteet oli haettu kierrätyskeskuksesta, patteri oli ruosteessa, tapetti kupruili seinillä, peilistä puuttui pala. Talo vaikutti täysin hoitamattomalta. Edes alkeellisella kesämökillä ei ole tällaista ja yöpyminen maksoi 90 €! En myöskään jäänyt toiseksi yöksi.

      • kaksi häävierasta

        Samanlainen kokemus meilläkin, häävierailla. Olimme Hangon Casinolla häävieraina ja jouduimme yöpymään Tellinan villa Evassa.
        Vaikka oli lämmin sää oli "hotelli" kolea ja kostea. Ikkunoita ei saanut auki, tai olisi saanut, mutta poka olisi pudonnut pihalle.

        Huoneessa oli pesuallas eikä lainkaan pyyhkeitä. Häiden jälkeen olisi mieluusti peseytynyt kaiken tanssimisen jälkeen, mutta se sitten onnistunut
        koska pyyhkeet olivat poissa.

        Yö oli levoton ja kylmä. Huoneessa oli kosteaa ja sängyssä oleva peite oli nihkeä, tyyny kamala lättänä. Patjoja oli kaksi vanhan laverin päällä, varmaankin kirpputorilta haettuja. Ei juurikaan nukuttanut.

        Lattia notkui askelten alla, joten pisti epäilemään, että muovimaton alla on mätä puulattia. Onneksi seuraavana päivänä pääsi lähtemään kotiin ja suihkussa käyntikin onnistui kun kuivasi itsensä lakanaan.

        Ulos kirjautuessamme mainitsin vastaanoton virkailijalle (omistaja itse?) että pyyhkeitä ei ollut ja olemme vihaisia ja haluamme huonehinnasta alennusta.
        Meille väitettiin, että pyyhkeet olivat varmasti huoneessa ja jos näin ei kuitenkaan ollut, olisi pitänyt soittaa heidän palvelunumeroonsa, joka oli
        ovessa. Voi hyvä tavaton, soittaa nyt keskellä yötä numeroon, joka oli toisen rakennuksen ovessa 300 m päässä.

        Saimme kuitenkin 20 euroa alennusta, koska seurueessamme oli muitakin
        todistamassa tapahtunutta.

        Aamiainen oli hyvä ja riittävä, siitä kiitos. Siltikin, Hangon puutteellinen majoituskapasiteetti pistää ihmettelemään voiko homeen hajuista majoitusta
        tarjota viikonloppuvieraille hotellihintaan, suihkun ja wc:n ollessa yhteiskäytössä.

        Ehkäpä sitten idyllistä pitää maksaa, jos idylliksi lasketaan halkeileva maali, rapisevat ikkunakitit ja notkuva lattia. Emme taatusti käytä enää kyseisen pensionaatin palveluja.

        -Kaksi häävierasta.


    • Vanhan villa fiilis

      Tellinan fiilis on omanlaisensa. Joo - se on vanha talo, joka on kesäkäytössä. Vanhoissa taloissa on ominaishajunsa eikä se ole automaattisesti hometta. Tulimme sieltä juuri ja muutama sana.

      Palvelu oli erinomaista; sekä Bigi että Antti Haahti ovat mukavia ja isäntä tietää kertoa sen kymmenet tarinat Tellinan vuosikymmenten ajalta. Oli tosi hauska jutella niistä. Me yövyimme koiran kanssa Tellinassa. Huone oli siisti ja tilava. Joo, on se vanhahtava, mutta jotenkin mulla Hangon käynteihin liittyy se meininki. Siis mua se ei haittaa.
      Hangossa on nykyään vaihtoehtoja. Korkeasesongin aikana sesonkihinnoittelu koskee ihan kaikkia Hangon paikkoja...Kausi on lyhyt ja kysyntä kova.
      On juuri rempattu hotelli Regatta alk 150e/2hh -> max 350e/2hh
      Villa Maija 120-160e/2hh
      Villa Tellina alkaen 100e/2hh
      Villa Solgård alkaen 90e/2hh, muuten ihan kiva tämäkin, samantapainen kuin Tellina; vaatimaton mutta siisti, tosi hyvä palvelu kun olemme parina kesänä olleet.
      Kyselin yksityismajoituspuolen tilannetta ja kallein paikka kysymistäni oli huoneisto, jossa majoitus olisi maksanut about 400 egeä/vrk. Ihan ihana, mutta en nyt ihan tuota tällä budjetilla maksa.

      Oishan noita yksityiskohtia, joissa olisi fiksaamista, mutta mulle tuolla oli riittämiin toimivia asioita. Suihkuun pääsimme, kun halusimme. Lämmintä vettä riitti. Aamiainen oli vaatimaton, mutta riittävä. Tellinan pitkät, katetut parvekkeet ovat kivat. Istuimme iltahämärissä ja kuuntelimme meren aaltoilua rantaan ja Hangon sirkkojen siritystä. Sijainti ihan meren äärellä on loistava.

      Kun talvella yövyn duunien takia ketjuhotelleissa, kesällä voi sitten jonkun yön nukkua vaatimattomimminkin. Päivät vaelsimme Hangon rannoilla ja kallioilla, nautimme Neljän Tuulen tuvan ruoista ja Alanin kahvilan herkuista. Nappireissu.

      • SarijaAffe

        Viesti Hämeestä! Tulee siis viiveellä, kun ei ole tullut käytyä tällaisilla sivuilla.

        Olen juuri varaamassa Tellinasta pari huonetta. Juuri siksi sitä yritän, koska olimme mieheni kanssa siellä pari yötä viime kesänä. Ihastuimme paikkaan.

        Siinä henkii vanha pensionaatti, joista on kuullut viime vuosisadan alkupuolen ihmisten suulla. Silloin oli tapana, että ihmiset lomailivat joko yksin tai perheen kanssa Hangon villoissa ja pensionaateissa, jos omaa villaa ei ollut.

        Toki paikka oli jännittävä sisärakenteiltaan. Kaikki oli kulunutta ja vanhanaikaista, mutta siinä se viehätys osittain olikin. Pääsi asumaan historian havinassa. Huone oli yksinkertainen, mutta kaikki olennainen oli. Vessa ja suihku oli käytävässä ja jopa eri kerroksessa, mutta niillä pärjäsi.

        Aamiaishuone oli viehättävä. Merimaisemat upeita. Huoneemme ikuunan sai auki ja näkymä oli merelle. Omistajaperhe oli mukavaa ja palvelualtista. Tuli tunne, että tänne voisi tulla toistekin jo ihan heitä tapaamaan ja tunnelmoimaan aikojen patinasta.

        Heidän ja paikan takia juuri sinne siis tänäkin kesänä. Viemme mukanamme 83 vuotta täyttävän anopin. Arvelemme, että paikassa on hänelle erityinen arvo, koska hän on viettänyt vanhempiensa kanssa Hangossa kesiä Villa Thalattassa, aivan Tellinan naapurissa.

        S&A


    • Puuvillat

      Hangossa on kaikkialla hometta, terveyskeskusta myöten.

    • Eskonne

      Tellinasta on aina valitettu, omistajat eivät välitä.
      Villa Maija on hieno.

    • kazimierz

      Kukaan ei pakota yöpymään Tellinassa. Minulle kelpaa aina uudestaan, vaikka hinta kieltämättä on aika kova. Upea, ainutlaatuinen paikka, jota ei ole pilattu mauttomalla täysrempalla niin kuin useimmat vanhat kiinteistöt Suomessa. Mitä nämä nirppanokat täällä kitisee.

    • Anonyymi

      Hirveä homeloukku. Ei Tellinan huoneissa voi olla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3729
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2327
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2039
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1924
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      402
      1350
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      136
      1118
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1000
    Aihe