Viimeinen mahdollisuus

Elossa.

Kuuluuko satanismiin millään tavalla taikuus, musta magia, noituus tms? Vai kuuluvatko ne pelkästään sitten esim. saatananpalvonnan piiriin? Onko olemassa kirjallisuutta, jossa käsitellään satanismia em. asioiden yhteydessä?

Olen vapaamielinen agnostikko ja satanismi kiinnostaa minua. Olen myös taipuvainen uskomaan noituuteen ja erittäin kiinnostunut kokeilemaan siihen liittyviä asioita. Suoraan sanottuna haluaisin kokeilla pahoja taikoja, siis sellaisia, joissa aiheutetaan joillekin (ilkeille) ihmisille jotain (pientä) pahaa, ei-väkivaltaisella tavalla. Monet saattavat pitää tällaista aikomusta ja halua naurettavana ja lapsellisena, mutta itse pidän mahdollisina tällaisia yliluonnollisia tekoja, vaikkakaan en ehkä kovin todennäköisinä.

Olen ihan pienestä lapsesta lähtien tuntenut olevani erilainen kuin muut. Olenkin erilainen, myös muiden ihmisten mielestä. Minusta ei ole koskaan pidetty, ei missään yhteisössä koko elämäni aikana. Kun olin lapsi, muistan kuinka äitini silitti päätäni ja sanoi surullisella äänellä "Miksi kukaan ei pidä sinusta?".

Nyt olen jo aikuinen. Minulla on pari kaveria, jotka jostain ihmeellisestä syystä ovat lyöttäytyneet seuraani ja pysyneet läheisyydessäni jo useita vuosia. Toinen heistä on kiinnostunut new age -hengellisyydestä ja posiitivisesta energiasta, kanavoimisesta jne. Hän on ollut kiinnostunut kys. asioista jo varhaisesta teini-iästä alkaen. Toinen on kiinnostunut illuminatista, joskaan ei harrasta kovin aktiivisesti kys. asioita. Itse en ymmärrä kummastakaan em. hengellisyydestä mitään eikä minua myöskään oikeastaan kiinnosta.

Olen kuitenkin aina ollut kiinnostunut pahuudesta, hyvyydestä ja siitä onko tällainen vastakkainasettelu edes mielekäs ja onko sillä lopulta mitään vastaavuutta luonnossa tai edes ihmisten symbolitodellisuudessa. Oikeudentunto minulla on aina myös ollut poikkeuksellisen voimakas. Kostaminen ja koston moraalifilosofia on ollut elämässäni pysyvä teema, mieleni askartelee säännöllisesti oikeudenmukaisuuden, koston ja toisaalta armon merkityksen ympärillä. Tämä kiinnostus koston oikeutukseen ei ole mikään ihme, sillä minua kohdellaan jatkuvasti väärin ja epäreilusti, syystä jota en tiedä. Ihmisten ilkeys ei jäänyt minun kohdallani ainoastaan koulukiusaamiseen, vaan minua on kiusattu myös esim. yliopistossa ja työelämässä. Eikä kyse ole pelkästään minun omasta tulkinnastani, vaan myös muut ovat huomanneet sen, että ihmiset suhtautuvat minuun kielteisesti ilman syytä. Osa ihmisistä vaikuttaa pelkäävän minua, osa vihaavan. Olen myös kohdannut ihmisiä, jotka uskovat minulla olevan yliluonnollisia voimia (se on pitkä ja hauska tarina... :D ).

Koen ettei minulla enää ole mahdollisuuksia selvitä sosiaalisessa todellisuudessa ja että tarvitsen nyt jotain peruspsykologiaa ja sen laatimia selviytymisstrategioita väkevämpää apua. Uskonnot on koluttu läpi, ja vaikka olen erittäin kiinnostunut uskosta kokemuksellisella tasolla, uskonnoista yhteiskunnallisena ja sosiaalipsykologisena ilmiönä jne, minulle ei ole koskaan ollut mitään varsinaista hyötyä niistä. Tänä aamuna herätesäni mielessäni oli kirkkaana vastaus, viimeinen mahdollisuuteni: satanismi ja left-hand path. Onko satanismi siis "pelkkää" filosofiaa vai voiko siitä hyötyäkin jotenkin elämässään? Miten siitä voi hyötyä? En ole (enää) kiinnostunut vain filosofoinnista vaan haluan jotain kouriintuntuvaa.

5

384

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • implacable

   Viestejä täältä lukiessasi olisit saanut jo paljon selville. Lisäksi googlettamallakin. Mutta joo, fiksuinta olisi ehkä lukea ensi alkuun Kotkavuoren vasemman käden polku ja sitten perään Laveyn Saatanallinen Raamattu. Niissä molemmissa on paljon tekstejä rituaaleista. Silleen lyhyesti kerrottuna on myötätuntoriitti, tuhoamisriitti ja rakkausriitti. Tuhoamisriitti sinua varmaan eniten kiehtoo. Siinä on tarkoitus purkaa kaikki se paha olo, mitä kyseinen henkilö on sinulle aiheuttanut ja samalla purkaa se magiana niin, että pahalla tyypille käy hassusti. Kaikki satanistit eivät kuitenkaan usko magian toimivuuteen, vaan pitävät sitä psykodraamana. Kuitenkin on monia satanisteja, jotka uskovat siihen. Lavey myös itse uskoi siihen. Enivei. Olen itse tehnyt näitä rituaaleja ja on sattunut hassuja sattumia. Ehkä vain ironista tuuria tai sitten oikeaa magiaa. Mene ja tiedä. En kuitenkaan mielelläni puhu omista kokemuksistani vain annan suuntaa. Osta nuo kirjat jostakin ja tutustu riitteihin. Googleta myös satanismi englanniksi ja suomeksi ja tarkastele teististä satanismia. Se on samaa kuin normaali satanismi, mutta siinä magiaan uskotaan oikeasti.

   Ja ps. saatananpalvontaa ei ole erillisinä uskontona satanismista. On vain satanismia ja erilaisia Saatana-käsityksiä.

  • cybo-ceronimo-cabriel-61

   //Tämä kiinnostus koston oikeutukseen ei ole mikään ihme, sillä minua kohdellaan jatkuvasti väärin ja epäreilusti, syystä jota en tiedä. Ihmisten ilkeys ei jäänyt minun kohdallani ainoastaan koulukiusaamiseen, vaan minua on kiusattu myös esim. yliopistossa ja työelämässä.//   - Ajattelitko laittaa vahingon kiertämään?

   • Elossa.

    kosto on eri asia kuin vahingon kiertoon laittaminen. Ja saa nyt nähdä tuleeko kostostakaan mitään, jos henget eivät ole suotuisia =D


  • oletko kuulolla viellä

   Suosittelen että lukisit Matti kankaanniemen ja Päivi Niemen kirjan "Voimat vastakkkain" ennen kuin päätät mitään lopullista.

  • myökin_elossa

   Olisin voinut kirjoittaa täsmälleen samanlaisen aloituksen, mutta löytyikin valmis, vanha ketju! Asia on minulle hyvin ajankohtainen.

   Olen pitkään harkinnut, miten pitäisi suhtautua ihmisiin, joille ei tämän maailman keinoin mahda mitään, mutta joiden kanssa/armoilla on kuitenkin pakko elää. Poskien kääntely ei loputtomasti onnistu. Kun oikeus ja kohtuus eivät pitkälläkään aikavälillä toteudu, kostaminen alkaa tuntua oikeutetulta. Miten olette kokeeneet onnistuneenne tällä saralla?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Valkeakosken tappo

   "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
   Henkirikokset
   155
   27408
  2. Kuka oli tekijä?

   Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
   Valkeakoski
   191
   17396
  3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

   Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
   Maailman menoa
   340
   9139
  4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

   Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
   Poliisi
   27
   6328
  5. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

   Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
   Maailman menoa
   19
   4083
  6. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

   Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
   Valkeakoski
   191
   3738
  7. Onko tekijän nimi tiedossa?

   Joko tiedetään?
   Valkeakoski
   21
   1614
  8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

   https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
   Valkeakoski
   43
   1457
  9. Miten meidän käy

   Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
   Ikävä
   49
   1205
  10. Toivottavasti tekijää ei suojella

   Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
   Valkeakoski
   50
   1134
  Aihe