Pavlinia vs Christabelle

khlkhlk

Moikka,
olemme lähdössä elokuussa Kyprokselle Ayai Napaan neljän hengen porukalla (20-30v porukkaa). Onko kellään kokemusta Tjäreborgin hotellivaihtoehdoista Pavliniasta ja Christabellesta, kumpi kannattaisi valita?? Matkalla on tarkoitus nauttia auringosta ja hyvästä seurasta...joka ilta ei kuitenkaan ole tarkoitus olla neljään asti baareissa, joten onko kokemusta kumpi hotelleista olisi hieman rauhallisempi?? Entäs hotellien hygienia- ja torakkataso??? Muita matkavinkkejä, millaiset ovat ayia napan shoppailumahdollisuudet???

5

1506

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itse tulin eilen Agia Napasta. Christabellessä piipahdin moikkaamassa paria kaveria, ihan siistiltä vaikutti. Sijaitsee suhteellisen hiljaisella alueella bilealueen läheisyydessä kuitenkin, mutta en yksin pimeällä välttämättä sinne kävelisi. Pavliniasta en osaa sanoa mitään, olen vain kuullut että se on bilehotellin maineessa. Aurinkoa ainakin riitti ja hauskoja ihmisiä oli ihan jokapaikassa kun vaan suunsa avasi :)Torakoita nyt on jokapaikassa, mutta kunhan ette pidä ikkunoita auki pimeällä varsinkaan niin ei ainakaan meitä haitannut kuin parvekkeella. Ruokaa ei saa jättää mihinkään ja mukit kannattaa huuhtoa niin ei muurahaisetkaan kiusaa. Eli aika pitkälle omasta hygieniasta riippuu saatteko kavereita. Shoppailemassa en itse käynyt, pieniä putiikkejä siellä kyllä on vaikka kuinka, mutta jos kunnon isoja kauppoja etsitte niin kannattanee lähteä vaikka Larnakaan omatoimisesti bussilla, taitaa maksaa alle 10e suunta.
      Taksi Christabellestä Nissi beachille maksaa suunnilleen 8e suunta, aurinkovarjot ja pedit rannalla on 2,5e kpl, Nissillä maksaa suihkussakäynti muistaakseni euron.. Pienet tavernat on aivan ihania ruokapaikkoja ja ihmiset ystävällisiä. Marinasta voi ostaa matkan päiväksi veneelle löhöilemään, siellä on myös merirosvolaiva Black Pearl mikä tekee retkiä merelle.. Ja illalla kannattaa kysyä aina tarjouksia jos/kun baariin menette, baareja kun siellä on vieri vieressä niin sisäänheittäjät kilpailevat asiakkaista :)
      Ja ihan ehdoton asia muistaa: korvatulpat. Älkää menkö baariin ilman niitä tai voi käydä hassusti, musiikilla ei ole desipelirajoja.

    • Ayia Napa

      Muutama vuosi sitten olimme Pavliniassa. Rauhaa sieltä ei kyllä löydy, bileet jatkuivat läpi yön, joka yö. Torakoita näkyi muutama.
      En suosittele yli 25-vuotiaille, jotka haluavat nukkua edes jonkun tunnin öisin :)

    • :-----------)

      Ollaan 24.8 lähdössä tyttö porukalla ja Christabelleen menossa. Ajatuksena myös sekin, että hotellissa vain yövytään, heh :-) Ranna ja yöelämässä on kuitenkin näkemistä ja kokemista.

    • Ei enää ikinä Pavliniaan

      Tulimme tänään kotiin Agia Napasta ja Pavliniasta. Meillä oli äkkilähtö, koska matka ei varsinaisesti ollu loppuloman ajaksi suunnitelmissa. Kyprokselle ei ollu just silloin oikein muita vaihtoehtoja kuin Agia Napa ja Pavlinia. Lähinnä mentiin hakemaan aurikoa ja lämpöä - sitä myös saatiin, mutta hotelli oli niin alta riman etten ole edes Venäjällä ollut paskemmassa hotellissa. Mihinkään luksushotelliin ei oltu menossakaan eikä luksusta lähdetty edes hakemaan, mutta olis ollu ihan kiva, että olis edes yönsä saanu nukuttua rauhassa. Ilmeisesti Tjäreborg haluaa rangaista äkkilähtöasiakkaittaan majoittamalla heidät mahdollisimman saastaiseen huoneistoon. Tjäreborgin sivuilla on hotellikuvat vain niistä parhaimmista huoneistoista, ei kannata ihan täysin luottaa niihin kuviin. Olimme jo pahimman turistikauden lopussa eikä minua nyt muutenkaan ole nuorten biletys haitannut. Vessas haisi kusi koko vtun ajan (ostin vähän Cillittiäkin, mut ei lähteny hajut), suihku- ja pyyhetangot pysyi pyhällä hengellä seinässä, suihkuverho rikkinäinen ja homeessa, vessanpönttö rikki, seinät ihan paskaset (mm. kengänkuvia katonrajassa!), keittiökaapistosta irti sokkeleita, makkarin toinen lukuvalo roikkui pelkän johdon varassa eikä sitä uskaltanu edes koskee, pimennysverhot paskaset ja rikkinäiset, ilmastointi oli vuodelta nolla, niin saatanan äänkäs eikä sitä voinu yöllä edes käyttää ja siitä piti erikseen vielä MAKSAA! Eikä se nuorten biletys ja muu yöelämä häirinnyt yhtään ku toi ilmastointilaite piti infernaalista meteliä. Torakoita ja pieniä muurahaisia vilisi. Piti ostaa omat myrkytkin sen takia. Meillä oli kaikki ruoat joko jääkaapissa tai erikseen muovipusseissa, mutta kuitenkin niitä torakoita siellä lattioilla pyöri, mut kaipa se on ihan luonollista noilla leveysasteilla.

      • komemi77

        Me oltiin likkakaverin kanssa reilu pari viikkoa sitten matkajokerilla ja päästiin christabelleen, kokemukset pelkkiä positiivisia, musiikki kuului allasbaarilta korkeintaan 12 asti yöllä ja alkoi aamulla muistaakseni 8. Ruoat siinä oli ihan hyviä, työntekijät huomaavaisia, ihania kaikki, etenkin vanha isäntä, joka ei viinaa paukuissaan säästelly;). torakoita me emme nähneet, muurahaisia pyöri parvekkeella muutama, mutta ei ongelmaksi asti. me ainakin (2 naista) yöllä kävelimme alhaalta baarikadulta yöllä kotiin ihan rauhassa.
        Christabellen alapuolella oli "kalamaras kebab house" jossa ainakin hampurilaiset ja pitaleipä olivat äärettömän hyviä ja kantsii ottaa ihan kaikilla mausteilla;)
        Shoppailemassa me käytiin larnakassa, jonne linkkalippu maksoi 10€/ menopaluu tai 7€ meno(kantsii ostaa menopaluu samantien, sillä voi tulla takaisin vaikka seuraavanakin päivänä). linkkalippu maksoi 1,50€, jos beachille kaipasi(london, nizza, makrisoss?) Larnacasta voin suositella Mc Donaldsin takana olevaa(Essence tai vast) isojen tyttöjen (42-60) vaateliikettä, aivan ihana palvelu ja aivan ihania vaatteita, mutta ei mtn kamalan halpoja ;/ pari löytöä tein alennusrekistä(musta aivan ihana juhlamekko(ovh70€), hinta 20€.

        Meillä siis kaikinpuolin onnistunut reissu, kyselkää, jos jotain unohtu;)

        aaaa, olihan reissulla jotain negatiivistakin.... tosin ei sattunut meille, mutta yhdelle naiselle samassa hotellissa... oli käynyt paikallisessa vesipuistossa ja laskenut jollain isolla renkaalla mihin tulee aina 3 ihmistä, sai silmät mustaksi ja oli vissiin murtunut poskiluutkin, toisella samassa renkaassa olleelta mieheltä murtunut nenä ja seuraavaksi laskenut poika vietiin ambulanssilla suoraan sairaalaan, sille kävi kuulemma vielä huonommin, joten vesipuistoon menoa en voi suositella...ja siellä oli ollut vain osa auki liukumäistä ym. liekö onnettomuuksien vuoksi suljettu vai miksi;/?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8406
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe