viiden kympin saunakaveri

SCNA

Olin paikallisessa marketissa perjantain alkuillan ruuhkan keskellä ja yritin mahdollisimman nopeasti suoriutua hankinnoista viikonloppua varten.Ulkona vallitseva kesähelle ja ihmisten hirveä kiire viikonlopun viettoon sai pientä kaaoksen poikasta kaupassa aikaan,poikamiehenä naureskelin perheensä kanssa hermoilevia vanhempia.

Jonottaessani kalatiskille,tuli viereeni itseäni pyöreähkö nainen,jonka iän ajattelin olevan viidenkymmenen paikkeilla.Hän oli pukeutunut vaaleanruskeisiin shortseihin,valkoisiin sandaaleihin ja ehkä pyöreyteensä nähden aavistuksen liian kireään t-paitaan.
Tosin aina hiemän rehevämpiin naisiin aina kiinnostuneena,olin hyvin tyytyväinen paidan antavaan kaula-aukkoon,joka paljasti hyvin näyttävän ja raskaan oloisen rintavarustuksen suurelta osin.Vaihdoimme naisen kanssa muutaman sanan jonossa keleistä,ruuhkasta yms. kunnes tuli vuoroni päästä tiskille ja hän jäi vielä jonoon.
Sen jälkeen en ko.naista kaupassa enää nähnyt,vaikka vielä kassajonossa katseeni haki,jos ne mahtavan kokoiset rinnat vielä osuisi kohdalle ja saisin niitä salaa ihailla.
Päätin kassalta päästyäni käydä kaupan kahviossa nauttimassa yhden kylmän cokiksen ja istuutuessani pöytään,
riemukseni huomasin tapaamani naisen päättäneen tehdä samoin.Kahvion kassalta lähtiessään,hän vilkuili melko täydessä kuppilassa ympärilleen ja tuli pöytäni luo kysyen sopisiko hän hetkeksi pöytään istumaan.Pelkäsin paljastavani suunnattoman innostukseni,mutta hillitsin itseni ja sain suht. rauhallisella äänellä sanotuksi,että käy oikein hyvin.Keskustelimme pitkään aivan niitä näitä,kunnes esittelyiden jälkeen Sari kysyi minulta:"Mitäs nuoren miehen viikonlopun suunitelmiin kuuluu,jos saa udella?"
En ollut oikeasti edes miettinyt mitään erikoista ohjelmaa,ehkä jonkun pienen baarikierroksen,joten vastasin: "Jos illalla suihkun jälkeen kaupungilla pyörähtäisin, eipä kummempaa."
Keskustelumme jatkuessa kävi ilmi,että Sari asuu laitakaupungilla omakotitalossa,hänellä on mies,ei lapsia... Jotenkin katseeni aina palasi noihin valtavan kokoisiin rintoihin,joiden katseleminen sai housuissani jotain pakottamista aikaan.Mielikuvitukseni laukkasi jo aika kovaa,kunnes Sari yht`äkkiä sanoi lähtevänsä kotiin päin. Petyin hieman,mutta toiveajatteluni oli ehkä saanut minut odottamaan liikoja...
Olimme jo kaupasta ulkona,kun Sari yllättäen ovella kääntyi ja sanoi:"Jos ei hirveä kiire ole baarikierrokselle,tule piipahtamaan luokseni illalla? Mieheni tulee vasta huomenna kotiin,eikä ole kiva viettää näin hienoa kesäiltaa ihan yksin." Onnesta soikeana lupasin poiketa ja saatuani osoitteen kiiruhdin kotiin.Taisi ostokset unohtua keittiön lattialle,kun ryntäsin suihkuun ja vaatteita valitsemaan... Lyhyt hihainen kauluspaita,farkkucaprit ja sandaalit päälle ja kaverin kyydillä Sarin luo.
Soitin ovikelloa,kukaan ei tule avaamaan.Hetken ihmeteltyäni päätin koittaa ovenkahvaa ja ovi oli auki.Varovasti huutelin Saria nimeltä,ei vastausta.Kävelin hyvin vaaleaksi sisustetun talon läpi olohuoneeseen,jonka suurten ikkunoiden läpi aukesi suojaisa iso takapiha grillikatoksineen ja isoine terasseineen.Sari oli terassilla isossa aurinkotuolissa ottamassa aurinkoa selkä minuun päin ja liikkuessani olohuoneessa sivummalle huomasin,että ainakin yläosa bikineistä oli jätetty pois.Tunsin kalussani pienen värähdyksen jo ajatuksesta nähdä Sari alasti ja avasin terassin oven.

"Ai.sä ehdeit näin nopeasti" Sari sanoi,kun kuuli minun astuvan takapihalle.Hänellä ei ollut aikomustakaan peitellä minua näkemästä mitään tullessani hänen viereensä seisomaan."Ajattelin ottaa vähän aurinkoa,ennen suihkua ja saunaa."sanoi Sari ja korjasi vähän asentoaan.Bikinien alaosa hänellä kyllä oli,mutta minulle riitti kun sain katsella noita isoja valtavia rintoja,jotka hikisinä roikkuivat sivuille.Olin aivan kovana,siirsin tuólin hänen viereensä ja oli todella kova työ pitää sormet erossa tuosta ihanasta naisesta,juuri sellainen kroppa josta olin aina haaveillut: Pyöreä,vatsaa ja makkaroita löytyy... Nyt sellainen oli edessäni hiestä kiiltävänä ja aivan käden ulottuvilla.

Istuimme pihalla varmaan tunnin,minäkin paitani sentään avanneena,kun Sarille alkoi aurinko riittää ja hän halusi suihkuun.Lupasin odotella ilmastoidun olohuoneen puolella, joka oli Sarin mielestä poissuljettu ajatus:"Tulet myös suihkuun,tarvin saunakaverin ja jonkun saippuoimaan nämä aurinkorasvat pois!" Kahta kertaa ei tarvinnut käskeä,kun riisuin ja kiltisti kävelin Sarin perässä suureen harmaaksi kaakeloituun pesuhuoneeseen.
Sari huuhteli itseään viileällä vedellä ja ojensi minulle pullon saippuaa ja komensi aloittamaan pesun.Aloitin jaloista,ihan vain säästääkseni parhaita "paloja" myöhemmäksi... Siirryin hitaasti isoille pakaroille,vatsalle,selän kautta niskaan ja sitten siirsin käteni etupuolelle ja aloin leipoa saippuoiduin käsi valtavia rintoja.Sari huokaisi hiljaa kun hellästi nipistelin kovettuneita sormenpään kokoisia nännejä ja välillä suutelin kaulalle.Siirryin aivan Sariin kiinni ja hän tunsi... JATKUU

0

11032

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        60
        5957
      2. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        24
        3764
      3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

        Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
        Sinkut
        230
        2053
      4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

        Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
        Kokkola
        26
        1810
      5. Mitä ihmettä

        Kaipaat hänessä
        Ikävä
        95
        1256
      6. MAKEN REMPAT

        Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
        Suomussalmi
        31
        1249
      7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

        Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
        Hindulaisuus
        298
        1049
      8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

        5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
        Ähtäri
        54
        990
      9. Välillä käy mielessä

        olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
        Ikävä
        76
        919
      10. Mulla on kyllä

        Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
        Ikävä
        35
        868
      Aihe