Meillä on kaksi konetta.
sellaista "sisäänkirjautumis -juttua" ei tarvita...eli toimii kun napsauttaa "avaa" -painiketta.
Mitä on meneillään, kun kone ilmoittaa seuraavanlaisen tekstin kun olen sulkemassa konettani (ja TOINEN KONE ON SULJETTUNA): "Muut käyttävät tätä tietokonetta. Sammuttaminen voi aiheuttaa tietojen häviämistä. Sammutetaanko tietokone siitä huolimatta"
sellaista "sisäänkirjautumis -juttua" ei tarvita...eli toimii kun napsauttaa "avaa" -painiketta.
Mitä on meneillään, kun kone ilmoittaa seuraavanlaisen tekstin kun olen sulkemassa konettani (ja TOINEN KONE ON SULJETTUNA): "Muut käyttävät tätä tietokonetta. Sammuttaminen voi aiheuttaa tietojen häviämistä. Sammutetaanko tietokone siitä huolimatta"
Vastaukset 2
Vanhimmat
poista muut käyttäjätilit!
ilmoittelee jos käyttäjätilejä on useampia kuin yksi. Poista muut tai jos et voi poistaa koska muut käyttää konetta joskus niin sitten älä välitä koko ilmoituksesta.