Jos sulla on mesessä jonkun henkilön yhteystiedot ja sitten poistat ne, niin näkeekö tämä henkilö silti sut aina jos tulet onlineen?
Onko mitään tapaa millä saat tehtyä niin, ettei myöskään se henkilö jonka yhteystiedot poistat näkisi sua enää?
Onko mitään tapaa millä saat tehtyä niin, ettei myöskään se henkilö jonka yhteystiedot poistat näkisi sua enää?
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.