bileissä

cosworth

Jossulla oli bileet ja sinne oli kutsuttu vähintäänkin puolet meidän kurssin oppilaista.
Periaatteena oli nyyttärit eli jokainen toi omat juomansa.

Jossun kämppä alkoikin täyttyä pikkuhiljaa joraavista ihmisistä. Pullojen kilinä ja naurun helinä sekoittuivat musiikin alla melusaasteeksi, jonka läpi ei omia sanojaan kuullut.

Jossu oli ehdottomasti kurssimme kaunein tyttö, olihan paikalla muitakin aika hyvännäköisiä, mutta Jossu oli silkkaa pornoa. Paikalla oli toistakymmentä bailaajaa. Stereot soittivat Ramonesia ja meno eikun kiihtyi.

Porukka alkoi olla jo kännissä ja bailatessa tulee hiki, niinpä vaatteet vähenivät yhdellä sun toisella. Jossukin oli riisunut jumpperin, pomppivaa rintavarustusta hillitsivät enää niukat
rintaliivit, jotka läpinäkyvinä eivät peittäneet mitään.

Samaa ilmiötä alkoi näkyä muissakin naisissa, ensimmäinen oli jo täysin yläosattomissa esitellen pienehköjä rintojaan kaikille halukkaille, joita paikalla oli tietysti riittävästi.

Musiikki vaihtui hitaaksi, kuin ilkikurisesti ja hoipuin Jossun tykö hakeakseni häntä tanssimaan.
Jossu istui sohvalla ja sain vetää hänet pystyyn.
Kaatua mätkähdimme lattialle ja jäin kasan alimmaiseksi. Sain Jossulta märän suudelman.

Käteni etsiytyivät Jossun selkäpuolelle ja löysivät rintaliivien hakasen. Liivit lensivät nurkkaan. Suutelin noita jumalaisia nännejä, jotka kivikovina törröttivät odottaen.....

Lattialla ja sohvalla oli jo jokunen toisiinsa tutustuva pari muiden vielä hoippuessa lattialla
psykedeelisen musiikin jumputtaessa, tai mitä se nyt olikin. Nurkassa joku makasi sammuneena, näytti Ristolta.

Jossu ei pannut pahakseen rintojensa suutelemista, joten annoin palaa. Käteni liukuivat värisevää vatsaa pitkin alas aina farkuille saakka, avaten napin ja vetoketjun yhdellä ranneliikkeellä.

Jossu heittäytyi lattialle selälleen ja nosti takamustaan, vedin farkut hänen jalastaan.
Pitsikuvioiset pikkuhousut eivät juurikaan peittäneet runsasta karvoitusta, jota näkyi kuvioiden lomasta.

Välittämättä muista ihmisistä repäisin pikkuhousut riekaleiksi ja heitin ne kattokruunuun roikkumaan. Jumalaisen Jossun jumalainen pillu oli silmieni edessä. Lievästi turvonneena, häpyhuulet raollaan ja selvästi kostuneena. Odottaen.

Työnsin sormeni hänen sisäänsä. Lämmin kosteus ympäröi etusormeni, jolla tein kömpelöitä naintiliikkeitä. Jossu pyöritti lantiotaan silmät suljettuina. Kalevi näki mitä tapahtui ja tuli myös Jossun ja minun luo.

Sanomatta sanaakaan Kalevi riisui housunsa ja työnsi muhkeassa seisokissa värisevän kalunsa Jossun suuhun. Minulle tuli kiire ja riisuin omat housuni. Työnnyin avoimeen, litimärkään pilluun juopuneen hurmoksella.

Luokkamme kaunotar Jossu vikisi Gang-bangin kiihottamana ja imi Kalevin kyrpää kuin lapsi jäätelöä. Kalevi huohotti raskaasti ja jännitti lantiotaan. Sumein silmin katselin, kuinka spermaa alkoi pursuamaan Jossun suupielistä.

Näky oli niin irstas, että vedin kullin ulos Jossun pillusta ja annoin mällin lentää hänen vatsalleen ja rinnoilleen. Kalevi siirtyi takaisin sohvalle ja hieroi kaluaan tyytyväisen näköisenä.

Autoin spermaa valuvan Jossun ylös ja saatoin hänet kylppäriin. Katselin ympärilleni ja näin jokusen parin toistensa kimpussa, osa oli kai lähtenyt jatkoille jonnekin. Kukaan ei tainnut kiinnittää huomiota minuun ja Jossuun.

Laitoin Jossun seisomaan suihkun alle ja väänsin hanasta lämpimän veden päälle. Huuhtelin spermat pois tuolta upealta vartalolta. Pesin vielä jokaisen sopukan käsin. Kun käteni etsiytyi Jossun jalkoväliin, tämä käänsi minulle selkänsä ja pyllisti.

Hyväilin käsilläni pakaroitaan ja samalla suihkutin hänen jalkoväliään. Mmmmmm. Jossulta pääsi tukahtunut huokaus ja tunsin, miten tuo nainen sai. Märkä nainen edessäni oli kuin dopingia kalulleni, joka paisui taas käyttökuntoon. Saippuoin edessäni näkyvän anuksen ja asetin terskan varoen reiälle.

Tunsin kuinka Jossu värähti, olikohan kukaan aikaisemmin päässyt vetäisemään takaa? Jossu ei kuitenkaan estellyt, ehkä se johtui alkoholista, ehkä ei. Työnnyin ahtaaseen aukkoon milli milliltä. Hyvä fiilis ikäänkuin selvitti pään ja pystyin keskittymään suoritukseen rauhallisesti.

Kun olin edennyt muutaman sentin, aloitin varovaisen naimisen. Samalla Risto saapui kylppäriin ja näki mitä teimme. Ristokin halusi osansa, enkä viitsinyt käydä väittelemään humalaisen kanssa. Risto työnsi kyrpänsä Jossun suuhun.

Muodostimme siis eräänlaisen junan, juoppojunan, jossa jokainen sai kyllikeen. Risto pumppasi siemenensä Jossun suuhun ja tämä nieli kaiken. Minä laukesin peräsuoleen polvet vavisten, niin hyvältä se tuntui. Uudestaan suihkuun ja kuivaukseen.

Talutin Jossun vuoteeseen jossa näyttikin jo nukkuvan ainakin Tiina ja Sanna, Kari kuorsasi lattialla. Jossun parivuoteessa oli onneksi tilaa, joten laskeuduimme Jossun kanssa makuulle.

Eihän nukkumisesta tullut mitään, päätä alkoi jo kivistää ja heppi ei meinannut asettua vaan seisoi juhlakunnossa. Olin Jossun ja Sannan välissä kyljelläni. Sanna selin minuun. Ojensin käteni hänen ylitseen ja hieroin rintoja. Sanna ynähti ja työnsi takapuoltaan lähemmäs.

Tilaisuus tekee varkaan ja ujutin käteni Sannan housujen sisälle ja aloin vetämään niitä pois.
Unissaan Sanna auttoi liikuttamalla lantiotaan sopivasti, jotta housut sai alas nilkkoihin.
Työnsin kalun Sannan pakaroiden väliin ja etsin tietä oikeaan koloon.

Sannan pillu oli tiukempi kuin Jossun, oli kuin perseeseen olisi nainut, nukahtanut Sanna ynisi hiljaa ja liikehti työntöjen tahtiin. Vielä jostain löytyi pari tippaa spermaa, jotka ruiskutin puolitajuttomanan Sannan sisälle.

Aamuaurinko herätti krapulaisen ihmisjoukon. Sanna ihmetteli kipeää jalkoväliään, mutta ei muistanut yöllisestä mitään.Jossu sen sijaan muisti ja sainkin läksiäisiksi muikean suudelman ja kutsun uudelleen, kunhan jaksan.

Sannan näin parin kuukauden päästä ja tämä oli kuulemma raskaana. Isästä ei ollut tietoa, ei edes Sannalla...Minä olin hiljaa....

2

7588

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaveri

      Hyvä lopetus tarinaan. Älä vaan kerrokaan sille muijalle, säästyt elatusmaksuilta.

    • Kaitsu

      Idiootti olet, mikäli et kerro.
      Toivottavasti tää oli satua, jos ei niin
      tovon, että tuleva vaimosikaan ei kerro sinulle, ettet ole ns. lapsesi isä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1484
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe