Whirlpool

whir

Mitä mieltä olette whirlpoolin kodinkoneista?? Keittiön koneet hankinnassa seuraavaksi, vain merkki on hakusessa...

29

9190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokemuksia:(

      Itselläni pelkästään huonoja kokemuksia kyseisestä merkistä. Pesukone hajosi puoli vuotta takuuajan loppumisen jälkeen, eikä sitä kannattanut enää korjata. Korjaus olisi maksanut lähes uuden koneen hinnan. Minä ainakin tein johtopäätökset asiasta ja vaihdoin merkkiä. Jos on varaa ja vaihtelu virkistää, niin valintahan on vapaa.

      • wöörpool

        Samoja kokemuksia, en todellakaan suosittele ostamaan.


      • Anonyymi

        Koneessa on 2v takuu,et sitten käyttänyt takuuaikaa eduksesi?


    • mennyt alas

      Vanhat Philips merkkiset pesukoneet kestivät. Kun koneet muuttuivat Whirlpooleiksi, laatu alkoi mennä alaspäin vauhdilla. Muillakin merkeillä tosin nykyisin kestävyydessä suuriakin ongelmia, mutta Whirlpoolilla kärjistetysti.

      • suurimmaksi..

        valmistajaksi ei tulla sattumalta.(v.2008 syrjäytti electrolux-konsernin)
        eikä huonoa laatua tekemällä.

        nää on faktoja , muu voi olla propagandaa.


      • eri firmoja

        Ei Whirlpoolilla ole Philipsin kanssa mitään muuta tekemistä kuin se, että Whirlpoolin koneita tuotiin aikanaan Suomen (tai koko Euroopan) markkinoille paremmin tunnetun Philipsin tuotemerkin alla, koska täysin uppo-oudon merkin Euroopan valloitus olisi muutoin ollut pitkä ja kivinen tie. Varmaankin Philipsille maksettiin asianmukaiset kipurahat...

        Nyt tuo diili on ollutta ja mennyttä ja Whirlpoolit myydään aidosti Whirlpooleina. Amerikkalainen tämä merkki on alunalkajiaan ja enemmänkin tuonne halpakoneisiin suuntautunut. Itselläni on parista jääkaapista ja yhdestä pesukoneesta kokemuksia ja ihan hintansa väärtejä olivat. Siis hommat hoitui, mutta selväksi tuli myös ero kalliimpiin koneisiin ... esim. se pesukone oli mallia hyppyheikki.


    • homehtuvat laitteet

      Jos Whirlpool antaa koneillensa 5 vuoden takuun, niin ei ne aivan huonoja voi olla. Hinnaltaankin kohtuullisia.

      • Boshkhi

        ei ainakaan kotisivuilla.


      • mistä ostaa
        Boshkhi kirjoitti:

        ei ainakaan kotisivuilla.

        Kun ostat Whrpoolisi IKEASTA, niin saat 5 vuoden takuun!


    • Ei Wh-fani

      Kolme vuotta vanha Whirlpool astianpesukoneemme vetää juuri viimeisiään, rytisee ja pätkii.
      Etulevyssä lukee reppavasti Made in Germany, mutta kun koneen pellit irrottaa, koneosastolta silmiin tulee kyltti Made in Hungary. Olikohan siinä meidän koneessa muuta saksalaista kun etulevyssä oleva teksti.
      Yritän löytää seuraavaksi astianpesukoneeksi oikeasti saksalaisen, jos sellaisia enää on. Miele?

      • Boshkhi

        teräsrunkoiset ja UPOn ruottalaiset ihan hyviä nekin. Katso Helsingin energian neuvonnasta valmistusmaat.


    • veiris

      Meillä on erittäinhuonoja kokemuksia Whirlpool jääkaapista.
      Kohta 1. Ovi putoaa lattialle aika ajoin. Huolto on jo kerran käynyt pistämässä lukitusmutteriin kierre-
      liimaa, mutta ei auta ovi kopsahtaa saranoilta lattialle.
      Kohta 2. Valo palaa jääkaapissa, jos joskus haluaa palaa.
      Kohta 3. Jääkaapin sisäpinnassa on raollisia halkeemia siellä sun täällä. Kysyin huollosta miten hygienia
      kaapissa säilyy, ei kuulema ole kuin esteettinen vika. Luulisin, jos laitetta pestään, niin likavesistä saattaa
      pesiytyä bakteeria jääkaapin rakoihin. Minulle selitettiin, että jääkaapin sisus tehdään uusio muovista,
      joka jostain syystä ei kestä. Meidän jääkaapin takuu 2- vuotta oli justiin mennyt umpeen, joten sitä
      ei korvattu. Hyvät Whirlpool jääkaapin omistajat seuratkaa kaappejanne, ettei niissä ole vastaavia vikoja!
      Sen me opimme, ei enään ikinä Wirlpool tuotteita näy meillä.

    • Whirlpool takuu

      Kesällä ostettiin whirlpoolin kodinkoneet keittiöön ja nyt on jo side by side jääkaappipakastimen kirkkaat ovihyllyt murenemassa palasiksi! Ilmeisesti liian kovasta/ hauraasta muovista tehty. Soitin asiakaspalveluun ja sanoivat ettei 2-vuoden takuu koske kyseisiä hyllyjä, niillä on vain 2-viikon takuu!!! Muutenkaan en ole tyytyväinen koneisiin vaikka ovat whirlpoolin kalleimmat mallit. Edellisen asunnon Electroluxeissa ei mitään vikoja.
      Meillä kans ensimmäiset ja viimeiset Whirlpoolit, en suosittele kenellekkään!

      • takuuseen...

        Olis kannattanut ottaa yhteyttä maahantuojaan. Myyjiä kun ei kiinnosta vähääkään alkaa hoitamaan mitään takuuasioita, mutten kuin pakon edessä.


    • artsipp

      Astianpesukoneeni philips whirlpool ohjelmakortti hajosi kun aikaa oli kulunut hankinnasta 2v .Huoltomies kävi ja totesi vian.lisäksi yksi johto oli kortissa katkennut eli valmistus vika ilmeisesti.Myyjä liike ilmoitti että takuu aika on mennyt umpeen 2 kk sitten .Asun yksin ja olen puolet vuodesta matkoilla eli käyttö on ollut olematotonta,laitteen laatu on ollut heikko kun laita ei kestä tälläista käyttöä .mistään ei löydy ketään joka vastaisi tuotteen takuu ajan kysymyksiini .

    • Moulinex

      Minulla tulee Whirlpoolista mieleen kone jossa on paljon ominaisuuksia kohtuullisella hinnalla, mutta kestävyys ei ehkä niin hyvä kuin toivoisi.

      Meillä on reilun 11 vuotta ollut käytössä Whirlpool pyykkikone ja kuivausrumpu, jos en olisi tee se itse miehiä, niin koneet olisi menny romuksi jo vuosia sitten. Tosin niillä on kyllä pestykkin varovaisesti arvioiden varmaan yli 3000 koneelista pyykkiä.

      Positiivisena mainittakoon että näihin saa aika heposti varaosia.

      Kuivausrummusta hajosi aikaanan termostaatti sähköjohdon huonon kiinnityksen vuoksi. Rummusta on myös katkennut hihna, mutta sehän on periaatteessa kuluva osa. Nyt koneesta on lakannut toimimasta kosteuden tunnistava automatiikka.

      Pyykkikoneesta olen joutunut pari kertaa purkamaan poistopumpun irti ja puhdistamaan. Etulevyn kiinnitykset pettivät kerran linkouksessa ja koko etulevy luukuineen lensi lattialle.

      Muista samaan aikaan ostetuista koneista Siemenssin tiskari (piirikortti rikki) meni vaihtoon pari vuotta sitten, samoin elextroluxin uuni (syttyi tuleen). Moulinexin mikrosta hajosi ovikytkin.

      Pitkäikäisin kodinkoneemme on Moulinex leivänpaahdin, joka on saatu joululahjaksi ensimmäisenä yhteisenä jouluna 21 vuotta sitten. Edelleen ihan iskussa, se on sellainen missä on keraaminen lämpöputki, eikä mitään vastuslankoja, oli aikanaan hieno peli. Muovikin on pysynyt valkoisena eikä ole kellastunut.

    • PEEEETE

      Vuoden vanha keraaminen liesi rikki.Vuoden vanha jääkaappipakastin jääpalakoneella rikki.En todella suosittele kellekkään tätä Whirlpool merkkiä !!! Edellisessä talossa SIEMENS ei mitään vikaa 10 vuoteen eikä varmaan vieläkään.

      • yyyyyyy1

        Jos tuote todella alle 2 vuotta siinä on maahantuojantakuu voimassa eli koneista numerot ja ostopäivä ja soittamaan Whirpoolin asiakaspalveluun, niin saat huoltomiehen korjaamaan koneet. Huomio kuitenkin, mitä takuu korvaa, ei käyttö yms. virheitä eikä ulkopuolisista tekijöistä johtuvia vikoja.


    • Surkioita

      Ei kai nyt kukaan niitä wiherpoolin liesiä mene ostaan?

    • cccc2

      En koskaan ostaisi Whirlpoolia

    • Poronpurija2

      Täysi paska merkki! Kaikki Whirpoolit hajoaa jo alle vuodessa!

      • simo665

        onneksi 2 vuoden takuu,,,,kaupassa koneen kannessa luki että rekisteröimällä saa 5 vuoden takuun,,,,ei kyllä sivuilla puhuta mitään 5 vuoden takuusta!


    • Reepo

      Whirpoolin uuni hajosi 3,5 vuoden jälkeen . Ohjelman valintanuppi jäi sisään ja paisto katkesi omia aikojaan kesken kaiken. Aika ikävä ominaisuus jos illalla laitat kinkun uuniin niin aamulla raaka kinkku uunissa.
      Whirpoolin mukaan vikoja ei ole ostettaessa ollut kun on yli 3 vuotta kestänyt. Epäilivät verkosta saatua sähköpiikkiä. Itse epäilen kehnoja komponentteja. Sähköpiikki ei ainakaan hajota mekaanista valintanuppia. Siihen ei sitten kommenttia annettukaa. Kierrän Whirpoolit jatkossa kaukaa.

    • Anonyymi

      4 vuotta kesti meillä pesukone kunnes lopetti pyörittämästä mitään ohjelmaa.
      Kaikki valikot toimi normaalisti mutta rumpu ei enään pyörähtänyt.

      Kyljessä tarra lifetime guaratee for motor.
      Käytännössä takuuta ei ollut koska emme rekisteröityneet whirpoolin nettisivuille.
      Toiseksi takuu kaattaa vain osat, ei vaihtotyötä.

      Bosch:n puoleen käännyttiin seuraavaksi. Katsotaan meneekö pidempään kuin 4 vuotta.

    • Anonyymi

      Mulla on pian 4 vuotta vanha Whirlpoolin pyykkikone, ei ole ollut ongelmia. Tänään kylläkin pyykki oli pesun jälkeen oudon kylmää vaikka edellinen koneellinen samalla ohjelmalla oli lievästi lämmintä pesun jälkeen.
      Nyt putsasin pesuainelokeron, nukkaloukon ja pistin tyhjänä "huoltopesun" pyörimään 95 asteen lämpötilalla. Pelkäsin että lämmitinelementti olisi hajonnut kun pyykki oli kylmää mutta nyt tuolla huoltopesulla kyllä kone on selvästi kuuma eli koneen lämmitysvehkeet ovat sittenkin kunnossa.
      Nukkaloukossa oli pientä harmaata kalvoa, olisiko kalkkia tai pesuainejäämää. Pesuainelokerossakin oli huuhtoutumatonta pyykkipulveria jäljellä jotka pesin pois.
      Laitoin vain pienen määrän huoltopesuun pyykkipulveria.

      Taisi kone tällä kertaa kaivata vaan pientä putsausta ja huoltopesua.

    • Anonyymi

      Whirpool pyykinpesukone on noin 1v 4kk vanha ja kone alkoi vuotamaan huolto on käynyt neljä kertaa katsomassa ja kaksi kertaa vienyt mukanaan korvattavaksi ja pitänyt kolme vuorokautta huollossa . Whirpoolilta luvattiin soittaa mutta ei ole kuulunut mitään

    • Anonyymi

      Ostin jääkaappipakastimen. Ensimmäisen kuukauden aikana piti huoltomiehen käydä 6 kertaa korjaamassa erilaisia vikoja. Osoittaa sen että huolto pelaa hyvin. Se on yksityinen firma joka varmaankin nettoaa mukavasti Whirlpoolin kustannuksella.

    • Anonyymi

      Whirlpoolin pesukone EWE 9840. Tuossa ei ole hihnaa vaan moottori suoraan rummun akselilla. Ostettiin uutena ja hieman takuuajan päätyttyä alkoi rumpu jyrisemään eli laakerivika. Kone seisoi kesällä kuukauden verran ja sen jälkeen rumpu oli jumissa pysyvästi.

      Kun muuten oli hyvä käytössä ja nyt oli varaosiakin niin ostettiin toinen samanlainen vähän käytettynä. Se kesti meillä kolme vuotta kunnes sama oire eli koneesta alkoi kuulua jyrinää ja rumpua pyörittäessä laakeri tuntui vialliselta. Tämä yksilö onnistui jauhamaan jostakin alleen ruosteista metallipölyä siinä vaiheessa kun tuota jyrinää oli jatkunut pari viikkoa. Lopulta jyrinä muuttui kirskunnaksi jolloin uusi käytetty kone tilalle.

      Pesua kohti kustannukset ovat olleet pienet mutta koneen kestävyydessä on tosiaan sanomista. Uutena ostettaessa oli muistaakseni jossakin 600 euron hintaluokassa eli ei ihan huokea kapistus ja pesukerralle tuli hintaa. Käytetyn samanlaisen hinta oli satasen pinnassa joten siinä sai rahalle paljon paremmin vastinetta.

    • Anonyymi

      Whirlpool synonyymi paskalle

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1286
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1185
    3. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      896
    4. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      51
      852
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      73
      753
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      29
      742
    7. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      157
      734
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      60
      730
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      58
      727
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      665
    Aihe