Alle 18v seurustelu pitäis kieltää lailla

ja heti!

Mikään ei oikeasti ole säälittävämpää, kuin joku ruikuttava paskaitsetuntoinen teini, joka on takertunut kuin perskärpänen johonkin hyypiöön eikä pysty sekuntiakaan olemaan ilman että jauhaa tästä sontaa tai palvoisi tätä. Nuorista nimenomaan pitäisi tulla vahvoja työelämän kandidaatteja, eikä mitään surkeita "en voi elää ilman sua" -nössöjä, joiden ainut elämäntehtävä on kylvää ihQmussuhalikuvia irc-galleriaan vahvistaakseen surkeaa itsetuntoaan. Ja sitten kun lopulta tämä toinen lähtee kävelemään, niin alkaa hirveä ruikutus ja valitus ja koko maailma kaatuu ikään kuin mitään ei olisi enää tehtävissä! Toivottavasti hallitus saa säädettyä lain, millä kielletään kaikki kanssakäyminen vastakkaisen sukupuolen kanssa niin pitkäksi aikaa, kunnes itsetunto on sen verran kehittynyt ettei sitä lähdetä vahvistamaan millään pillun- tai pallinkantotelineellä. Vastaavasti myös koulujärjestelmä pitäisi uusia niin, että pojat ja tytöt on erillään toisistaan, sillä mikään muu ei tuhoa koulumenestystä enempää, kuin keinotekoinen itsetunnon vahvistaminen jollain pissiksellä tai finninaamamullaonlippisväärinpäin-idiootilla. Samoin poliisit ja armeija partioimaan kaduille, jotta kaikki nuoret saataisiin pois lorvimasta kaduilta ja keskittymään työelämää varten. Myös lisääntymisoikeus tulisi saada lainvaraiseksi, koska mikään ei ole oikeasti tuhoisampaa yhteiskunnalle, kuin joku vahinkolaukaus mikä on syntynyt surkean itsetunnon vahvistamisprosessin seurauksena!

80

5332

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • improvisointia

      Nuoruuteen kuuluu itsensä etsiminen, "sähläys", ihastumiset, rakastumiset, pettymiset ja itsetunnon vahvistaminen. Nuoruuden aikana ihminen kasvaa henkisesti ja vahvistuu kohtaamaan aikuisuuden kylmän ja kovan maailman pettymysten kautta. Mielestäni on vain hyvä, että nuoret saavat olla ihan kunnolla nuoria. Kyllä he ehtivät hyvin oppia työelämään ja kunnon kansalaisiksi sitten vähän isompina :) Annetaan heidän ihan rauhassa seurustella alaikäisinäkin, ettei mene "kultainen nuoruus" ohi elämättä. Sitähän on mukava muistella sitten vanhempana :D

    • :)

      Anteeksi mutta taisit hieman ylireagoida aiheeseen. Oletko kateellinen ettet ole itse nuorena seurustellut ja hölmöillyt poikien/tyttöjen kanssa? Tämä vaihe kuuluu elämään ja onhan myös niitä jotka seurustelevat myös tosissaan. älä vähättäle ihmisiä joita et tunne!

      • Hei me lennetään!

        KUN JEESUS SAAPUU

        Kun Jeesus saapuu, niin pilviin,
        hän uskovaiset, vie kotihin,
        ja siellä alkaa häät karitsan,
        ja uskovaiset siellä kruunataan.
        Uskossa nostan katseen ylös pilviin
        kotimaani siellä nähdä saan,
        sieltä välkkyy näky hengen silmiin.
        ja levon siellä keeran pyhät saa.
        Kun Jeesus saapuu, me muutumme,
        ja saamme ruumiin, kirkastuneen,
        se veren hinta on Jeesuksen,
        hän osti meidät kerran omakseen.

        Kun Jeesus saapuu, niin kuolleetkin,
        saa kuulla kutsun, hääjuhlihin,
        ken kerran uskoi vapahtajaan,
        nyt usko heille siellä palkitaan.

        Kun Jeesus saapuu, halleluja!
        Me saamme laulaa halleluja!
        Karitsan juhlat halleluja!

        Tällä miehellä on vaatimuksena se että hän on antanut kaikki synnit anteeksi ( niille jotka haluavat ). Haluttomat menevät sinne mitä herraa palvelevat. Jeesus on heille paikan jo varannut.


    • entinen-88

      Joku on tainnu syntyä väärällä jalalla ja on pikkusen kateellinen, jos toisilla nuorilla menee paremmin, kuin itellä saman ikäsenä? Kannattaisko kattoa peiliin ja lopettaa muiden syyllistäminen.
      Ihastuminen ja rakkaus on parhaimpia tunteita maailmassa. Mitä iloa elämällä on, jos ei sitä voi jakaa rakkaitten kanssa? Aika lapsellista syyllistää lakia ja yhteiskuntaa siitä, että nuorilla on mahdollisuus elää onnellista elämää. Päinvastoin, kaltaistesi typerien, kateellisten ja ennen kaikkea mielenvikaisten ihmisten tapaa elää ja vaikuttaa tähän maailmaan pitäisi oikaista ajatusmaailmansa täysin, tai painua takaisin sinne homeiseen kivenkoloon, josta olet tänne ryöminyt!
      Shame on you!

      • Polotskkjj

        Eipä tuo nuorten nykyajan lirkuttelu kyllä rakkaudelta näytä vaan pikemminkin juuri joltain pintakiiltokuvan koristamiselta. Vuoden aikana joku lökäpöksyhemmo iquilee 30 eri tytön kanssa ja sitten kehuu kun on saanut pillua monesti ja päälle.

        Olisihan tuo poikien ja tyttöjen edistäminen melko hyvä asia ja se varmasti tyrehtyttäisi koulukiusaamista sekä parantaisi tuntityöskentelyä. Nykyajan Suominuorisosta melko moni tulee varmasti viettämään aikansa 40 vuotiaana baarissa ryppysiä riipputissi eukkoja paneskellen ja kossua lätkien monta koria.


      • --
        Polotskkjj kirjoitti:

        Eipä tuo nuorten nykyajan lirkuttelu kyllä rakkaudelta näytä vaan pikemminkin juuri joltain pintakiiltokuvan koristamiselta. Vuoden aikana joku lökäpöksyhemmo iquilee 30 eri tytön kanssa ja sitten kehuu kun on saanut pillua monesti ja päälle.

        Olisihan tuo poikien ja tyttöjen edistäminen melko hyvä asia ja se varmasti tyrehtyttäisi koulukiusaamista sekä parantaisi tuntityöskentelyä. Nykyajan Suominuorisosta melko moni tulee varmasti viettämään aikansa 40 vuotiaana baarissa ryppysiä riipputissi eukkoja paneskellen ja kossua lätkien monta koria.

        Ensinnäkään kaikki nuoret evät ole noita saatanan pinnallisia paskoja. Toki niitäkin löytyy, mutta jos muutamaan törmäät niin älä leimaa samantein kaikkia!
        Toiseksi tyttöjen ja poikien eristäminen toisistaan ei toimisi. Kun muualla elämässä pitäisi harrastaa sosiaalista kanssakäymistä vastakkaisen sukupuolen kanssa, tulisi ongelmia, sillä olisi varmasti hankaluuksia suhtautua neutraalisti toiseen sukupuoleen.


    • gfddf

      Hyi helvetti mikä tekstiseinä, jaottele vaikkapa ne kappaleet tosta tekstistä. Ei tollasta tekstiä pysty lukemaan, silmät vuotaa verta

      • Kinkkupakara

        Eipä tuo nuorten nykyajan lirkuttelu kyllä rakkaudelta näytä vaan pikemminkin juuri joltain pintakiiltokuvan koristamiselta. Vuoden aikana joku lökäpöksyhemmo iquilee 30 eri tytön kanssa ja sitten kehuu kun on saanut pillua monesti ja päälle.

        || ihan turhaan siellä yleistämään


    • Annamariabellamia

      ei toimi.

      Tuolla sinun taktiikallasi nuoriso menisi täysin sekaisin.

      Taidat itse olla neitsyt ja katkera siitä? :D 30v arvaan?

      Nuoruus täytyy saada elää, kantapään kautta oppii. Jokainen tekee virheitä. Turha odottaa täydellisyyttä ilman kunnon vanhempia jotka osaavat todella kasvattaa lapsiaan paremmaksi ihmiseksi.

      Et voi estää seurustelusuhteita sillä että pistetään tytöt ja pojat eri kouluihin: homoseksuaalisuus on olemassa.

      Eivät kaikki nuoret ole kuvaamiasi stereotypioita. Meitä normaaleja tasapainoisia löytyy kyllä (vaikkakin paikkakunnittain katsottuna hieman harvassa). Olet vain liian sokea näkemään tarpeeksi ympärillesi. Tai liian ahdasmielinen?

      Olen 17v ja seurustelen vakavasti. Yritä estää :)

    • jooku---

      ja nää pellet tääl uskoo et joku täysjärkine on tosissaa kirjottanu tän. :D

      • Mean_Babe

        Katoa jo hyvän sään aikana....inhoan sun kaltasia ärsyttäviä vajokkeja,jotka nimittelee muita netissä...teetkö sitä oikein julkisesti?


    • jello1

      Kannattais miettiä useampaan kertaan ennen kuin kirjoittaa tolasta paskaa mihinkään.

    • jokurandompoika

      "Samoin poliisit ja armeija partioimaan kaduille, jotta kaikki nuoret saataisiin pois lorvimasta kaduilta ja keskittymään työelämää varten. Myös lisääntymisoikeus tulisi saada lainvaraiseksi, koska mikään ei ole oikeasti tuhoisampaa yhteiskunnalle, kuin joku vahinkolaukaus mikä on syntynyt surkean itsetunnon vahvistamisprosessin seurauksena!"

      Kuulostaisi siltä, että tälläkin hetkellä 13-17-vuotiaat kuuluisivat töihin. Ensinnäkin Suomessa on peruskoulun oppivelvollisuus aina 17 vuoteen asti. Toiseksi mitäs luute tapahtuvan kun 13 nuori ellei jopa tässä suhteessa vielä iha suorastaan lapsi menisi esim. rakennustyömaille töihin kokopäiväiseksi palkalliseksi ilman mitään koulutusta ja ruummillista valmiutta.
      Ja oletan että alle 18-vuotiaille nuorille on suhteellisen vähän paikkoja viettää aikaa yhdessä sisätiloissa, joten nuoret tyytyvät käymään koulujen, kirkkoja, leikkipuistojen ja muiden pihoilla. Luulisi sinun olevan tyytyväinen ettei ne "naperot" vaikuta sinun elämääsi mitenkään. Vai vaikuttaako?

    • duffyy

      Mee roskii.
      Kuka helvetti täällä maailmassa jaksais enää ees olla jos viimenenki kiva pitäs kieltää!
      Elämä ois teininä ollu _paljon_ tylsempää ilman poikaystävää.
      Jos vasta 18 vuotiaana sais ottaa seurustelukumppanin niin tuho ois paljon suurempaa, kun 20 vuotiaat itkee ja tekee koulua/työpaikka-ammuskeluja eron tullessa ekasta tyttö-tai poikaystävästä.
      Shit happens.

      • TYTTÖ18VEE

        Se on ohi menevä vaihe,ja opettaa meille nuorille tunne elämän saloja :) Kyllä se "järki"tulee päähän takas iän myötä,vaikka hormoonit sen hetkeks sumentaaki :D


    • janne...

      Nykyajan teinit on pikkupentuja, joilla ei ole hajuakaan siitä, miten suhteet solmitaan ja
      mitä on rakkaus. 8-vuotiaat jo pukeutuu kouluissa kuin horot, että poikia kiinnostaisi.
      Tämä on kiellettävä lailla. Seurustelun ikärajaksi 20 vuotta.

      • teini112

        nuorena kyllä pitäisi tietää että millaista seurustelu on. jos suhde menee karille niin osaa valita seuraavan paremmin. kantapään kautta oppii!!


    • jaa sulla on menny oma teini-ikäsi isin ja äipän helmoissa ja nyt katkerana yrität kieltää elämisen nykyisiltä teineiltä..otan osaa

    • aaaaaaaa420

      oon mäki paukuissa sekoillu...mutta en niin pahasti

      • janne 30.

        "Anteeksi mutta taisit hieman ylireagoida aiheeseen. Oletko kateellinen ettet ole itse nuorena seurustellut ja hölmöillyt poikien/tyttöjen kanssa? Tämä vaihe kuuluu elämään ja onhan myös niitä jotka seurustelevat myös tosissaan. älä vähättäle ihmisiä joita et tunne! "



        Miksi kukaan olisi tuollaisesta kateellinen? Ei kaikki tykkää ees semmosesta.


      • janne 30-
        janne 30. kirjoitti:

        "Anteeksi mutta taisit hieman ylireagoida aiheeseen. Oletko kateellinen ettet ole itse nuorena seurustellut ja hölmöillyt poikien/tyttöjen kanssa? Tämä vaihe kuuluu elämään ja onhan myös niitä jotka seurustelevat myös tosissaan. älä vähättäle ihmisiä joita et tunne! "



        Miksi kukaan olisi tuollaisesta kateellinen? Ei kaikki tykkää ees semmosesta.

        "VITUN KATEELLINEN PASKA LOPETA SE ITKEMINEN!! Et voi tehdä asialle vittujakaan! Voitko?? No hanki sitten oma rakas vierees saatana! Onko yhtään simppelimpää!? Onhan se ikävää jos itse on jo vaikka kuinka vanha eikä ole saanut vielä pillua kertaakaan! TIEDÄN TUNTEEN! Siksi voit lopettaa sen angstisi ja piristyä PERKELE! Ei elämä siihen lopu!! Sulla on vielä aikaa saatana! Käytä se hyvin! "



        Vastaan kaverin puolesta.
        KUkaan ei ole kateellinen tuollaiselle säälittävälle apinalle. Elämäsi on paskaa siihen asti kunnes kasvat kolmekymppiseksi ja sinulla alkaa ehkä olla karismaa, jos tulet yhtä komeaksi ja lihaksikkaaksi kuten minä.
        Sinun iässäsi ei pillua ole edes tarjolla. Pikkulikat 15-25v tarjoilee pilluaan meille vanhemmille eikä teistä pikkupojista ole meille edes vittuilemaan jos tulisimme pakolla hakemaan sitä tyttöfrendiltänne.

        menehän mamin luo syömään vähän puuroa, jookos?


      • janne.

        "ei toimi.

        "Tuolla sinun taktiikallasi nuoriso menisi täysin sekaisin.

        Taidat itse olla neitsyt ja katkera siitä? :D 30v arvaan?"


        Menköön vaan sekaisin, sekaisinhan ne ovat nytkin. äks-dee.
        Onneksi olen jo 32v, typerä nuoruus ohitse ja nyt on vapaata. ei opiskelua enää.
        Löytyy vaimo ja oma talo, käykö kateeksi, läl läl lää?



        "Nuoruus täytyy saada elää, kantapään kautta oppii. Jokainen tekee virheitä. Turha odottaa täydellisyyttä ilman kunnon vanhempia jotka osaavat todella kasvattaa lapsiaan paremmaksi ihmiseksi."

        Mikä nuoruus? Elämä täytyy saada elää. Mulla ei ole mitään nuoruusvaiheita vaan mulla on se sama vaihe päällä vaikka koko elämän, yritä estää. kuvitteletko että sulle ollaan kateellisia kun olet nuori?
        ehei... samat asiat voi tehdä milloin itseä huvittaa. nuorempana sitä on vaan tyhmempi.



        "Et voi estää seurustelusuhteita sillä että pistetään tytöt ja pojat eri kouluihin: homoseksuaalisuus on olemassa."

        Niin joo, onhan se kiva todeta olevansa huora jo noin nuorena. itseään arvostava nuori nainen ei seurustele vielä vuosiin vaan kehittää itseään. läl läl lää!

        "Eivät kaikki nuoret ole kuvaamiasi stereotypioita. Meitä normaaleja tasapainoisia löytyy kyllä (vaikkakin paikkakunnittain katsottuna hieman harvassa). Olet vain liian sokea näkemään tarpeeksi ympärillesi. Tai liian ahdasmielinen?

        Olen 17v ja seurustelen vakavasti. Yritä estää :) "


        Mikä on normaali?
        ketä kiinnostaa katsella ympärilleen sitä enempää mikä nyt kiinnostaa?
        seurusteletko? tuleva ilotyttö siis. tsemppiä!


    • kohta täysi-ikäinen

      Tässä tuntemattomien ihmisten mollaamissessiossa ja vittujen haistattamisessa on unohtunut asioiden oikeat puolet. Maailmasta tuskin löytyy 2 täysin samanlaista ihmistä tai elämäntarinaa. Ja eikä kenelläkään ole oikeutta haistatella toista esim. tämän kokemattomuuden vuoksi! Seurustelun jotkut taas aloittavat jo 12 vuotiana.( mikä on mielestäni turhan aikaista, sillä koko elämä on vielä edessä) ja jotkut vasta yli 20 vuotiaina. Eikä se tee kenestäkään huonompaa tai parempaa ihmistä.

      Näen punaista aina kun jonkun toisen ihmisarvoa ja kunniaa loukataan muitta mutkitta tällaisilla keskustelupalstoila! Minusta sellainen ihminen, joka on täysin kypsä esim. seurusteluun ei sillää pahemmin kehuskele ja levittele sitä tämän tapaisille sivustoile.... vanha sanonta sanooki kaiken tarvittavan; hullu naimisensa kehuu!

      Tiedoksi kaikille lukijoille, että en ole himo uskovainen tai muutenkaan kaapissa elänyt hörhö

      • eletääntätähetkeä

        :D Vai ihmisten pitäisi elää maapallolla vain työn takia... Se miksi me ollaan maapallolla johtuu, siitä että me ollaan sosiaalisia eläimiä.


      • biiitch
        eletääntätähetkeä kirjoitti:

        :D Vai ihmisten pitäisi elää maapallolla vain työn takia... Se miksi me ollaan maapallolla johtuu, siitä että me ollaan sosiaalisia eläimiä.

        no ompa kauheaa! nykyään jopa 12-13v. nuoret seurustelevat, niin mitä väliä? siitä ei ole hyötyä tai mitään, mutta mikäs siinä jos se tekee heidät onnelliseksi!


    • asdasdasdasdasdasdas

      varmaa ite olit nuorena joku syrjitty hyypiö vaan eikä itelläs ollu poika/tyttöystävää ja oot katkera siitä ku kuhaan ei halua sua ja purat turhautumises johonki suomi24:n keskusteluun... aika tyhmää tollanen. kyllä nuoret saa seurustella ihan vapaasti jos haluaa!

    • ...

      Tästäkin keskustelusta on tullut ihan hirveä sota.

    • lobodomia

      Taitaa olla pipo taas liian kireällä, kun tuommoista sontaa suollat. Ei loukkaavassa mielessä, mutta miten yksikään nuori voisi pitää tollasesta ihmisestä?
      Tuo on mun mielestäni sortoa, kyllä esimerkiksi 15-vuotias olisi tarpeeksi vanha seurustelemaan, seksiin ei kannata ryhtyä, jolleivät kumpikin koe olevansa valmiita siihen.

      Tietenkin ihmisillä on erilaisia mielipiteitä.
      Tämä on mun mielipiteeni.

      • Dr bellA

        Minunkin mielestä 15v olisi tarpeeksi valmis seurustelemaan.. mutta ihmiset ovat erillaisia.
        Olen vain sitä mieltä että en ymmärrä 10-13v seurustelua.
        Miten se eroaa sitten normaalista kaverisuhteesta sen ikäisenä? Ja mikä kiire sitä on alkaa seurustelemaan? Onhan sitä aikaa löytää kumppani sitten vanhempana. Tuon ikäisenä kannattaa keskittyä muuhun.
        Mutta jokaisen mielipidettä on kunnioitettava.


    • Oot varmaa katkera siitä ku ittelläs ei oo ollu hyvää poikaystävää alle 18-vuotiaana

    • JS

      En viitsinyt edes lukea tätä paskaa kokonaan.
      Taidat olla, elämääsi kyllästynyt, keski-ikäinen nainen tai mies jolla ei ole ollut koko elämänsä aikana seurustelukumppania. Alle 18-vuotiaana sinua kiusattiin, koska et saanut seurustelukumppania. "Varttuneempana" ihmisenä sinua on alkanut kaduttamaan asia, ja olet siitä katkera.
      Osuko edes lähelle.. Aivan varmasti osu..

      Haluaisin tietää, miksi aikuiset "sorvivat" nyky nuorisoa.. Lukekaa lehtiä, miettikää mitä olette tehnyt 15-18 ikäisinä "pentuina."
      Lehdistä saa lukea joka päivä, kuinka te "muka fiksut ja viisaat" aikuiset olette käyttäytyneet.. Herätkää.
      Te aikuiset ette anna sitä vähääkään hyvää esimerkkiä nykynuorisolle.. Katsokaa peiliin!

      T. 17-vuotias, ainaiseen aikuisten turhan päiväiseen valitukseen kyllästynyt poika.

      • vittuuntunut

        Pitäsköhän tuhota vaan koko maapallo niin päästäis koko ihmiskunnasta eroon ja samalla näistä teidän ainaisista valituksista.Maailmanloppu pitäs varmaan aiheuttaa ja ihmiskunnan täystuho nii johan loppuu valitukset!


    • Troll Thread

      Liian pitkä, en lukenut.
      -2/10

    • ljndgfljdn

      :D:D:D:D
      sain ainakin hyvät naurut!!

    • repe17

      mä kin etsin tässä kuule seuraa ja oon vasta 17 v ja hyvin pysyy samalla veitsi kädessä

    • TeenGirl_93

      Sulla ei oo tainnu olla "kultaista nuoruutta" koska noin reagoit nuorten rakkaudenosoituksiin. Tietty niitä teinixihQuttaja-pissaliisoja on, mutta älähän yleistä! Ei kaikki ole mitää ihquttajia.

      Mitä rakkauteen tulee... Jokainen ilmaisee sitä omalla tavallaan. Sulla ei ole tainnut olla rakkautta? Äitin ja isin helmoissa pyörit, kunnes ne potkas sut pihalle.

      Kaikilla teineillä ei ole huono itsetunto! ÄLÄ YLEISTÄ KAAPISSA ELÄNYT HÖRHÖ!!!

    • viisaampikuinsinä

      Sä et varmaan nuorena ole ikinä seurustellut ja oot vaan niin vitun katkera siitä :) pitäiskö sun mielestä tosiaan jo 13 vuotiana olla valmis työelämään? tai 14, 15, 16, 17? ne ovat vuosia jolloin pitää just elää ja kaikkee, ja onhan niitä 18v pareja jotka "lorvivat kaduilla" eli varmaan sun mielestä seurustelu täytys kieltää kaikilta alle 69 -vuotialilta, jotka eivät varmasti pistä irkkiin kuvia itsestään ja rakkaastaan ja lorvi kaduilla :DDDDD voisit vaan olla hiljaa siellä poikamies boksissas, sinä 40v neitsyt :)

    • hahahahahaha

      Onneks sä oot elänyt koko elämäs tyylillä:

      L I V E, W O R K, D I E

      ootko ikinä seurustellut? kysyn vaan, et varmaan kun et näytä tietävän yhtään mistä puhut

    • joku...

      Huomaan, että yli puolet tämän aiheen kirjottajista (esim. juuri minua edeltäneet viestit) ovat juuri sellaisten massateinien tekemiä, jotka kertovat kuinka aiheen aloittaja on niin katkera, mutta itse taas nähtävästi ovat ERITTÄIN katkeria aiheen aloittajalle, niin pitää sitten vetää herneet nenään ja huutaa yhtäaikaa "NO HAISTAKZ NY PASKA WITU MULKKU!111!111" Kasvakaa aikuisiksi, itsekin olen vasta 17 mutta osaan silti käyttäytyä.

      Yrittäisitte edes tajuta viestin pointtia, vaikka se nähtävästi onkin ainakin osittain läpällä heitetty, älkääkö torjuko sitä suoraltakädeltä. Näyttäähän se toki erittäin typerältä, kun jo semmoiset 12-v kakarat pukeutuvat kuin nartut ja luulevat koeneensa elämässä kaiken kun heillä on joku fruittaripoika siinä rinnalla, ja sitten jo erotaankin 2 viikon päästä. Se siitä "tosirakkaudesta". Jooh, ehkei kannata yleistää, kyllä niitä "normaalejakin" aina löytyy, mutta yleistä tuo silti on!

      Mut jos kaikki seukkailu sun muu nyt niin ihqdaa on, niin antakoot heidän olla rauhassa. Kai he joskus ajan myötä viisastuvat, kuten myös minä ja kaikki muut. Seurustelun tai muidenkaan asioiden kieltämien tuskin yhtään mitään auttaa (pikemminkin yllyttävät), kuitenkin niitä normaalejakin löytyy ja itse kokisin tuollaiset kiellot lähinnä vapaudenriistona. Että antaa nuorten sekoilla, dokaa,yms. , toivottavasti luonnonvalinta sitten hoitaa lopulta hommansa.

      • Nainen vaan-

        Nyt tulee fiksulta nuorelta asiaa!


    • eih....

      Kieltämättä osa tosta tekstistä on ihan asiaa. Muakin on aina ärsyttänyt nämä nykyteinit. Lissut haarat auki tuolla kaduilla, ja nää "hedelmäpojat" muka maailman napaita.
      Onneksi vielä 10 vuotta sitten näitä säälittäviä kakaroita oli paljon vähemmän. Mut nyt tuntuu, että niitä tulee lisää ja lisää. Eikö teidän vanhemmat opeta teitä kotona, mitä kannattaa tehä ja mitä ei? Ymmärrän, että ollaan tossa iässä vähän seikkailunhaluisia, mut hei.. rajansa kaikella. Kyllä mäkin olen ollut teini ja tehnyt tyhmiä, mutta ainakin opetettu, että omaa kehoa kunnioitetaan. Mut tuntuu, ettei monella suomalaisella ole tälläistä. Tuntuu, että tytöt ajattelee omaa kehoaan "hauskoina leluina, joilla pojat voivat leikkiä". Ja pojat luulee, että kun lippis on väärin päin ja housut polvissa, niin se on niin coolia. Eipä taida olla.. Vähän vääriä kuvia saanut nykyteinit tästä maailmasta. Voivoi...

      • 82882

        Painukaa sinne 60 ikäryhmän keskusteluu valittamaan teinien jutuista. Kukaan ei jaksa kuunnella teitä täällä


    • sdgfdg

      Totta puhut!

      • Sugimoto

        Tai kyllä jaksaa, mutta tuohonhan se loppui.... :)
        En mä kyllä nauruja saanut, mutta paljon tietoa noista uusista "mielipiteistä".
        t.11.w
        (kannattaa oikeasti mennä jonnekkin, missä ei kaikki tätä keskustelua näe...)


      • karski ja komea

        ei helvetti.... nämä apinat täällä on ihan yksinkertaisia. eikö teillä muuta elämää ole kun 16v - 20v? sillonko on ainoa aika että pääsette nussimaan? monenkohan vanhemmat antaa kakaroiden levitellä haarojaan ? onko tää jotain "hiekkalaatikkoseurustelua"...

        nää tekee itsestään täällä jotain vitun jumalia. vittu ei meitä aikusia kiinnosta mitään näiden lässyttämiset täällä, ei me olla mitään menetetty. te urvelot ette vaan tajua että seksi on aikuisten juttu ja sitä harrastetaan ihan aikuisten kesken, teidän ikäset kakarat vaan opettelee sitä terveystiedon tunneilla sielä kouluissa. vitun hikarit. suurin osa elelee jollain vitun opintotuilla ja tulot päin persettä. isi ja mami ostaa auton että napero pääsee ajelemaan kun meillä 30v on jo omat autot.
        niin mistä vitusta teille pitäisi kateellisia olla? kymmenen pelleä täällä huutelee että ilmeisesti pitäis olla katkeraa hah hah. mitä vittua ? sillonkun teidän iässänne olin niin viikkorahoista sai irtokarkit ja muut namut tai sitten kesätöitä piti vääntää, opiskelua kaikki tyynni, viikonloput sullakin siellä hörökorva menee "bilettäessä" ja arjet väännät koulua nenä kirjassa eikö nii? joten älä nyt yleistä siellä hiiri vaan sano missä sun elämä on jos meillä aikuisilla ei sitä muka ole? hah.

        opettele sä poika runkkaamaan niin mä näytän niille sun ikäsille 18v muijille kuinka aikuinen taitaa muutkin asiat. mulla on tässä hyvää aikaa leikkiä muijien kanssa vaikka lopun elämää, että vedä sinä nää jutut huussista kuule alas vaan, ja pelleile ja ole nii olevinas kun ikinä lystäät. ei se multa pois ole, koska mä olen teitä naperoita isompi, komeampi ja kokeneempi monis asioissa joten ihan turhaan uhoatte siellä ja vittuilette. tässä teille tuli nyt juuri totuus koko paskasta enkä ota mitään vastuuta mitä te tästä ajattelette. asiat vaan on näin.

        koko vitun netti on perseestä. suurin osa nauttii elämästään vasta kun on TYÖ ja VAIMO ja oma elämä. suurin osa teidän ikäsistä rääpäleistä elää elämän PASKINTA aikaa, uskokaa pois vaan. suurin osa ruikuttaa vittua ja paskaa pitkin " yhyy kuinka on tylsää" sitten päristetään mopoilla ja ollaan niin "aikuista"... 20 vuotiaana isin maksamalla pirssillä ajetaan ryhmässä. sekö on teidän sitä elämää?? hahhah.
        luuletko urpo ettei m ulla ole mahollisuutta ajella ympäriinsä ja saada pillua? vaikea kuvitella että joku 18-20v dorka on joku naisten mies. voi vittu. ei tosiaankaan ole. sulla on oppimista poika vielä elämästä helvetisti jos nyt luulet eläväs parasta aikaa. ole kaveri onnellinen koska se on vasta tulossa, vasta sit kun alat lähestymään miehen ikää ja se ei ole mikään 20v koska nyt oot pelkkä poika.

        ja nää pissaliisat täällä on ihan tyhmiä. koettu on ja nähty ennenkin. kieroilevia kusipäitä. suurin osa näistäkin jatkaa kieroiluaan lopun ikäänsä ja käy päivät baareissa, elelee sinkkuna. onko vähän tylsä elämä? no en ihmettele.

        hankkikaa vittu työ ja elämä ihan oikeasti ja lopettakaa paskanjauhanta täällä. suosittelen naimisiin menoa jokaselle pöntölle jos haluatte oikeasti tietää mitä elämä on. tällä hetkellä jokainen näistä täällä on pihalla kuin lumiukot.


        hah hah


      • ilmari väinämöinen.
        karski ja komea kirjoitti:

        ei helvetti.... nämä apinat täällä on ihan yksinkertaisia. eikö teillä muuta elämää ole kun 16v - 20v? sillonko on ainoa aika että pääsette nussimaan? monenkohan vanhemmat antaa kakaroiden levitellä haarojaan ? onko tää jotain "hiekkalaatikkoseurustelua"...

        nää tekee itsestään täällä jotain vitun jumalia. vittu ei meitä aikusia kiinnosta mitään näiden lässyttämiset täällä, ei me olla mitään menetetty. te urvelot ette vaan tajua että seksi on aikuisten juttu ja sitä harrastetaan ihan aikuisten kesken, teidän ikäset kakarat vaan opettelee sitä terveystiedon tunneilla sielä kouluissa. vitun hikarit. suurin osa elelee jollain vitun opintotuilla ja tulot päin persettä. isi ja mami ostaa auton että napero pääsee ajelemaan kun meillä 30v on jo omat autot.
        niin mistä vitusta teille pitäisi kateellisia olla? kymmenen pelleä täällä huutelee että ilmeisesti pitäis olla katkeraa hah hah. mitä vittua ? sillonkun teidän iässänne olin niin viikkorahoista sai irtokarkit ja muut namut tai sitten kesätöitä piti vääntää, opiskelua kaikki tyynni, viikonloput sullakin siellä hörökorva menee "bilettäessä" ja arjet väännät koulua nenä kirjassa eikö nii? joten älä nyt yleistä siellä hiiri vaan sano missä sun elämä on jos meillä aikuisilla ei sitä muka ole? hah.

        opettele sä poika runkkaamaan niin mä näytän niille sun ikäsille 18v muijille kuinka aikuinen taitaa muutkin asiat. mulla on tässä hyvää aikaa leikkiä muijien kanssa vaikka lopun elämää, että vedä sinä nää jutut huussista kuule alas vaan, ja pelleile ja ole nii olevinas kun ikinä lystäät. ei se multa pois ole, koska mä olen teitä naperoita isompi, komeampi ja kokeneempi monis asioissa joten ihan turhaan uhoatte siellä ja vittuilette. tässä teille tuli nyt juuri totuus koko paskasta enkä ota mitään vastuuta mitä te tästä ajattelette. asiat vaan on näin.

        koko vitun netti on perseestä. suurin osa nauttii elämästään vasta kun on TYÖ ja VAIMO ja oma elämä. suurin osa teidän ikäsistä rääpäleistä elää elämän PASKINTA aikaa, uskokaa pois vaan. suurin osa ruikuttaa vittua ja paskaa pitkin " yhyy kuinka on tylsää" sitten päristetään mopoilla ja ollaan niin "aikuista"... 20 vuotiaana isin maksamalla pirssillä ajetaan ryhmässä. sekö on teidän sitä elämää?? hahhah.
        luuletko urpo ettei m ulla ole mahollisuutta ajella ympäriinsä ja saada pillua? vaikea kuvitella että joku 18-20v dorka on joku naisten mies. voi vittu. ei tosiaankaan ole. sulla on oppimista poika vielä elämästä helvetisti jos nyt luulet eläväs parasta aikaa. ole kaveri onnellinen koska se on vasta tulossa, vasta sit kun alat lähestymään miehen ikää ja se ei ole mikään 20v koska nyt oot pelkkä poika.

        ja nää pissaliisat täällä on ihan tyhmiä. koettu on ja nähty ennenkin. kieroilevia kusipäitä. suurin osa näistäkin jatkaa kieroiluaan lopun ikäänsä ja käy päivät baareissa, elelee sinkkuna. onko vähän tylsä elämä? no en ihmettele.

        hankkikaa vittu työ ja elämä ihan oikeasti ja lopettakaa paskanjauhanta täällä. suosittelen naimisiin menoa jokaselle pöntölle jos haluatte oikeasti tietää mitä elämä on. tällä hetkellä jokainen näistä täällä on pihalla kuin lumiukot.


        hah hah

        mä en ole ainakaan kuksinut kenenkään kanssa ennenkun täytin tarpeeksi vuosia. onko jännää muka kuksia jos kaksi 18v ipanaa keskenään hihittelee auton takapenkillä? voinhan mäkin viedä vaikka kaikkien teidän "muijat" jos niitä muka teiltä löytyy, heh. hyvin äkkiä on mulla 20x enemmän muijia kun sulla tavan urpo, lyödäänkö vetoa? lyödään pois vaan. voidaan samalla kattoa kumpi laittaa lätyn lätisemään, murkkuikänen 20v poikanen vai aikuinen riuska mies? sinä siinä vässykkä saat turpaasi niin että tukka lähtee ja sun pusikkos saa uutta tulta ja parempaa. usko pois vaan poika.

        lähin ilotalo ei ole kaukana mutta sinne pääsee vain komeat ja aikuiset.
        ei ole lähin raflakaan kaukana, sinnekin voi mennä ja hakea seuraa, m utta vittuako minä seuralla? mulla on jo.
        muijat vaan kaunistuu kun 25 ylöspäin, tissitkin paisuu paremmaksi. kannattaa katella niitä muijia sitten kun on ikää. näiltä naisia esittäviltä pissiliisoilta menee viikkorahat meikkaamiseen kun yritetään esittää kolme ja nelikymppistä, silti tutkitaan vaakaa ettei vaa pari kiloa tule liikaa, heh.

        mitäs jos menisitte vähä seisoskelemaan parkkikselle ja toljottamaan? siellähän te aina seisotte tumput suorina, 4 urpoa ja 1 pikkutyttö takapenkillä. vähän hienoa?

        tää on kyl vittu ihan täynnä PASKANJAUHAMISTA TÄÄ NETTI. ei voi muuta sanoa. idiootteja, pässejä ja mahtuu joukkoon ylimielisiä pilallehemmoteltuja teinejäkin.

        teil on vielä tietoa kadoksissa X kappaletta jos tota mieltä asioista olette. sen voin sanoa ihan rehellisesti. pitäsköhän käydä pokaamassa muutama pisuliisa kesällä ? enpä taida jaksaa kun ei täällä ole kuin rumia muijia jotka ei kelpaa kuin nettiin huutelemaan.


      • Janne.
        ilmari väinämöinen. kirjoitti:

        mä en ole ainakaan kuksinut kenenkään kanssa ennenkun täytin tarpeeksi vuosia. onko jännää muka kuksia jos kaksi 18v ipanaa keskenään hihittelee auton takapenkillä? voinhan mäkin viedä vaikka kaikkien teidän "muijat" jos niitä muka teiltä löytyy, heh. hyvin äkkiä on mulla 20x enemmän muijia kun sulla tavan urpo, lyödäänkö vetoa? lyödään pois vaan. voidaan samalla kattoa kumpi laittaa lätyn lätisemään, murkkuikänen 20v poikanen vai aikuinen riuska mies? sinä siinä vässykkä saat turpaasi niin että tukka lähtee ja sun pusikkos saa uutta tulta ja parempaa. usko pois vaan poika.

        lähin ilotalo ei ole kaukana mutta sinne pääsee vain komeat ja aikuiset.
        ei ole lähin raflakaan kaukana, sinnekin voi mennä ja hakea seuraa, m utta vittuako minä seuralla? mulla on jo.
        muijat vaan kaunistuu kun 25 ylöspäin, tissitkin paisuu paremmaksi. kannattaa katella niitä muijia sitten kun on ikää. näiltä naisia esittäviltä pissiliisoilta menee viikkorahat meikkaamiseen kun yritetään esittää kolme ja nelikymppistä, silti tutkitaan vaakaa ettei vaa pari kiloa tule liikaa, heh.

        mitäs jos menisitte vähä seisoskelemaan parkkikselle ja toljottamaan? siellähän te aina seisotte tumput suorina, 4 urpoa ja 1 pikkutyttö takapenkillä. vähän hienoa?

        tää on kyl vittu ihan täynnä PASKANJAUHAMISTA TÄÄ NETTI. ei voi muuta sanoa. idiootteja, pässejä ja mahtuu joukkoon ylimielisiä pilallehemmoteltuja teinejäkin.

        teil on vielä tietoa kadoksissa X kappaletta jos tota mieltä asioista olette. sen voin sanoa ihan rehellisesti. pitäsköhän käydä pokaamassa muutama pisuliisa kesällä ? enpä taida jaksaa kun ei täällä ole kuin rumia muijia jotka ei kelpaa kuin nettiin huutelemaan.

        "Anteeksi mutta taisit hieman ylireagoida aiheeseen. Oletko kateellinen ettet ole itse nuorena seurustellut ja hölmöillyt poikien/tyttöjen kanssa? Tämä vaihe kuuluu elämään ja onhan myös niitä jotka seurustelevat myös tosissaan. älä vähättäle ihmisiä joita et tunne"


        Saanko jälleen kommentoida tähänkin ? en ole aloittaja mut haluan kommentoida.
        Mitä vittua sä tarkoitat hölmöilyllä poikien ja tyttöjen kanssa? ryhmäseksiä? hah. en nyt ymmärrä yhtään?? ja mikä vitun vaihe? "vaihe"? what the fuck is that?
        Onhan noita vaiheita koko fuckin elämä ihan täynnä. Olen sua 10 - 15 vuotta "vanhempi" ja viikko sitten hölmöilin muijan kanssa pienessä kännissä ja onnistuu ihan selvinpäin? oliko tää sulle uutta. Pitäisikö sulla olla ihan kateellinen kun sä hölmöilet nyt pikkuisena ? mitenpäin sä hölmöilet?
        onhan niitä hölmöilyjä varmaan pitkin elämää? vai mitä? heh.
        niistä sun tosisssaan seurustelevista ei kyllä mulla mene päivä väärään sukkaan. voi voi.
        nyt ei voi kyllä muuta kun nauraa...

        mä taidan harrastaa kunnon panoa vaikka tänään ihan "tosissaan"? mitäs siihen sanot?
        taidan tehdä samat temput 10 vuoden päästä uudestaan. mikäpä siinä. en tosin halua pettää
        kumppaniani joten valitsen seurani tarkkaan.

        että pusipusi. et kuule tiedäkään kuinka paljon pillua saisin jos kävisin hakemassa. tuossa iässä muijat ei anna kuin kännissä, mutta sinuna poika kasvaisin aikuiseksi ( 20v ei ole aikuinen ) niin pian huomaat että sitä pillua tulee ASENTEELLA ja KOOLLA. annan 2 neuvoa:
        1. irvistelijöitä vedetään turpaan heti kun katse vaihtuu (miehiä)
        2. muijia tulee kun sulla on kokoa ja voimaa ja karismaa ( nuorilla ei ole )
        3. pillua irtoaa menet suoraan asiaan ja vonkaat mukaan ( toimii vain baareissa pienessä pierussa )
        4. ronskilla puheella paskat ujostelematta sä saat muijan muualta kun tuot esiin mitä oikeasti
        siltä haluat.
        5. kukaan muija EI oikeasti tiedä paskaakaan kuka sille sopii, oli sulla lippalakki tai haarniska tai
        kunnon fleda, sillä ei ole mitään vitun merkitystä. lässyttämällä ei tule jaskaa eikä paskaa ja jaska lähti jo.
        6. muija jolla on suhteita sinne ja tänne, niin sille sanotaan ota tai jätä, ja sitten etitään parempi.
        7. sopiva annos kossua, vissyä ja läskiä ja lihaksia, luoteja, niin sinä menet ja otat. jos ei tunnin sisällä ole yhtään muijaa autossasi niin vaihda maata ja yritä uudestaan. paskalla englannillakin pärjää jos kehtaat ajaa poliisia pakoon pienessä pierussa. vitut siitä, mitä laki sanoo. homman nimi on aika ja raha ja nopeus.
        8. loput hoituu romantiikalla, eli unohdetaan actionit. supermiestä voi esittää parhaiten 30-50v, sitä nuoremmat on niitä nukkeja joita käytetään action elokuvien kuvauksissa.
        9. paskanjauhamista haluaa kuulla moni muija, mutta vitut siitä. ei tarvi lesoilla, ei tarvi esittää.
        ole oma ittes. kyllä siinä erottuu kusipäät jotka kelpaa vaan yhdenl illan panoiksi ja fiksut ja kauniit. luonnon kauniita ei ole kun unissasi.
        10. jos muija etsii sitä oikeaa, niin se ei tiedä mistään mitään. oikean löytää vain tutustumalla yhteen. jos sillä on ukkoja kavereinaa pari kymmentä, niin muija voi unohtaa ne oikeat.

        ja ylisosiaalisille pelleille sanon ----> haistakaa vittu ja imekää munaa.


      • JayJay,
        Janne. kirjoitti:

        "Anteeksi mutta taisit hieman ylireagoida aiheeseen. Oletko kateellinen ettet ole itse nuorena seurustellut ja hölmöillyt poikien/tyttöjen kanssa? Tämä vaihe kuuluu elämään ja onhan myös niitä jotka seurustelevat myös tosissaan. älä vähättäle ihmisiä joita et tunne"


        Saanko jälleen kommentoida tähänkin ? en ole aloittaja mut haluan kommentoida.
        Mitä vittua sä tarkoitat hölmöilyllä poikien ja tyttöjen kanssa? ryhmäseksiä? hah. en nyt ymmärrä yhtään?? ja mikä vitun vaihe? "vaihe"? what the fuck is that?
        Onhan noita vaiheita koko fuckin elämä ihan täynnä. Olen sua 10 - 15 vuotta "vanhempi" ja viikko sitten hölmöilin muijan kanssa pienessä kännissä ja onnistuu ihan selvinpäin? oliko tää sulle uutta. Pitäisikö sulla olla ihan kateellinen kun sä hölmöilet nyt pikkuisena ? mitenpäin sä hölmöilet?
        onhan niitä hölmöilyjä varmaan pitkin elämää? vai mitä? heh.
        niistä sun tosisssaan seurustelevista ei kyllä mulla mene päivä väärään sukkaan. voi voi.
        nyt ei voi kyllä muuta kun nauraa...

        mä taidan harrastaa kunnon panoa vaikka tänään ihan "tosissaan"? mitäs siihen sanot?
        taidan tehdä samat temput 10 vuoden päästä uudestaan. mikäpä siinä. en tosin halua pettää
        kumppaniani joten valitsen seurani tarkkaan.

        että pusipusi. et kuule tiedäkään kuinka paljon pillua saisin jos kävisin hakemassa. tuossa iässä muijat ei anna kuin kännissä, mutta sinuna poika kasvaisin aikuiseksi ( 20v ei ole aikuinen ) niin pian huomaat että sitä pillua tulee ASENTEELLA ja KOOLLA. annan 2 neuvoa:
        1. irvistelijöitä vedetään turpaan heti kun katse vaihtuu (miehiä)
        2. muijia tulee kun sulla on kokoa ja voimaa ja karismaa ( nuorilla ei ole )
        3. pillua irtoaa menet suoraan asiaan ja vonkaat mukaan ( toimii vain baareissa pienessä pierussa )
        4. ronskilla puheella paskat ujostelematta sä saat muijan muualta kun tuot esiin mitä oikeasti
        siltä haluat.
        5. kukaan muija EI oikeasti tiedä paskaakaan kuka sille sopii, oli sulla lippalakki tai haarniska tai
        kunnon fleda, sillä ei ole mitään vitun merkitystä. lässyttämällä ei tule jaskaa eikä paskaa ja jaska lähti jo.
        6. muija jolla on suhteita sinne ja tänne, niin sille sanotaan ota tai jätä, ja sitten etitään parempi.
        7. sopiva annos kossua, vissyä ja läskiä ja lihaksia, luoteja, niin sinä menet ja otat. jos ei tunnin sisällä ole yhtään muijaa autossasi niin vaihda maata ja yritä uudestaan. paskalla englannillakin pärjää jos kehtaat ajaa poliisia pakoon pienessä pierussa. vitut siitä, mitä laki sanoo. homman nimi on aika ja raha ja nopeus.
        8. loput hoituu romantiikalla, eli unohdetaan actionit. supermiestä voi esittää parhaiten 30-50v, sitä nuoremmat on niitä nukkeja joita käytetään action elokuvien kuvauksissa.
        9. paskanjauhamista haluaa kuulla moni muija, mutta vitut siitä. ei tarvi lesoilla, ei tarvi esittää.
        ole oma ittes. kyllä siinä erottuu kusipäät jotka kelpaa vaan yhdenl illan panoiksi ja fiksut ja kauniit. luonnon kauniita ei ole kun unissasi.
        10. jos muija etsii sitä oikeaa, niin se ei tiedä mistään mitään. oikean löytää vain tutustumalla yhteen. jos sillä on ukkoja kavereinaa pari kymmentä, niin muija voi unohtaa ne oikeat.

        ja ylisosiaalisille pelleille sanon ----> haistakaa vittu ja imekää munaa.

        "mä kin etsin tässä kuule seuraa ja oon vasta 17 v ja hyvin pysyy samalla veitsi kädessä "

        tungen sen veitses sun perseeseen ja otan sen tytön kunnon miehen huostaan.
        kato pikkupojille on mopot ja miehille ( 30v ) tytöt ja naiset. kokeillaanko vaikka?


      • eräs parempi janne
        Janne. kirjoitti:

        "Anteeksi mutta taisit hieman ylireagoida aiheeseen. Oletko kateellinen ettet ole itse nuorena seurustellut ja hölmöillyt poikien/tyttöjen kanssa? Tämä vaihe kuuluu elämään ja onhan myös niitä jotka seurustelevat myös tosissaan. älä vähättäle ihmisiä joita et tunne"


        Saanko jälleen kommentoida tähänkin ? en ole aloittaja mut haluan kommentoida.
        Mitä vittua sä tarkoitat hölmöilyllä poikien ja tyttöjen kanssa? ryhmäseksiä? hah. en nyt ymmärrä yhtään?? ja mikä vitun vaihe? "vaihe"? what the fuck is that?
        Onhan noita vaiheita koko fuckin elämä ihan täynnä. Olen sua 10 - 15 vuotta "vanhempi" ja viikko sitten hölmöilin muijan kanssa pienessä kännissä ja onnistuu ihan selvinpäin? oliko tää sulle uutta. Pitäisikö sulla olla ihan kateellinen kun sä hölmöilet nyt pikkuisena ? mitenpäin sä hölmöilet?
        onhan niitä hölmöilyjä varmaan pitkin elämää? vai mitä? heh.
        niistä sun tosisssaan seurustelevista ei kyllä mulla mene päivä väärään sukkaan. voi voi.
        nyt ei voi kyllä muuta kun nauraa...

        mä taidan harrastaa kunnon panoa vaikka tänään ihan "tosissaan"? mitäs siihen sanot?
        taidan tehdä samat temput 10 vuoden päästä uudestaan. mikäpä siinä. en tosin halua pettää
        kumppaniani joten valitsen seurani tarkkaan.

        että pusipusi. et kuule tiedäkään kuinka paljon pillua saisin jos kävisin hakemassa. tuossa iässä muijat ei anna kuin kännissä, mutta sinuna poika kasvaisin aikuiseksi ( 20v ei ole aikuinen ) niin pian huomaat että sitä pillua tulee ASENTEELLA ja KOOLLA. annan 2 neuvoa:
        1. irvistelijöitä vedetään turpaan heti kun katse vaihtuu (miehiä)
        2. muijia tulee kun sulla on kokoa ja voimaa ja karismaa ( nuorilla ei ole )
        3. pillua irtoaa menet suoraan asiaan ja vonkaat mukaan ( toimii vain baareissa pienessä pierussa )
        4. ronskilla puheella paskat ujostelematta sä saat muijan muualta kun tuot esiin mitä oikeasti
        siltä haluat.
        5. kukaan muija EI oikeasti tiedä paskaakaan kuka sille sopii, oli sulla lippalakki tai haarniska tai
        kunnon fleda, sillä ei ole mitään vitun merkitystä. lässyttämällä ei tule jaskaa eikä paskaa ja jaska lähti jo.
        6. muija jolla on suhteita sinne ja tänne, niin sille sanotaan ota tai jätä, ja sitten etitään parempi.
        7. sopiva annos kossua, vissyä ja läskiä ja lihaksia, luoteja, niin sinä menet ja otat. jos ei tunnin sisällä ole yhtään muijaa autossasi niin vaihda maata ja yritä uudestaan. paskalla englannillakin pärjää jos kehtaat ajaa poliisia pakoon pienessä pierussa. vitut siitä, mitä laki sanoo. homman nimi on aika ja raha ja nopeus.
        8. loput hoituu romantiikalla, eli unohdetaan actionit. supermiestä voi esittää parhaiten 30-50v, sitä nuoremmat on niitä nukkeja joita käytetään action elokuvien kuvauksissa.
        9. paskanjauhamista haluaa kuulla moni muija, mutta vitut siitä. ei tarvi lesoilla, ei tarvi esittää.
        ole oma ittes. kyllä siinä erottuu kusipäät jotka kelpaa vaan yhdenl illan panoiksi ja fiksut ja kauniit. luonnon kauniita ei ole kun unissasi.
        10. jos muija etsii sitä oikeaa, niin se ei tiedä mistään mitään. oikean löytää vain tutustumalla yhteen. jos sillä on ukkoja kavereinaa pari kymmentä, niin muija voi unohtaa ne oikeat.

        ja ylisosiaalisille pelleille sanon ----> haistakaa vittu ja imekää munaa.

        "20v ei ole aikuinen"

        imehän ite sitä munaas, ite oon 22 ja usiammanki vuojen jo naimisissa että päättele siitä paljonko pillua oon saanu. 14-vuotiaanaki oli jo luokan isoimmat muskelit ja voimat ja leveimmät hartiat ja yks koulun komeimmista naamoista, aikuisen miehen ääni 12.vuotiaasta ja spermaa 11 ikäisenä. Sen kun tulisit turpiin vetelemään nii johan nolaisit ittes perinpohjaisesti, pelle.


    • ÖRKKID44

      HOMOUS KUNNIAAN !

    • FUCK YOUUUUUU

      HAISTA PITKÄ PASKA mikään ei ole yhtä ihanaa kuin nuori rakkaus kun saa olla toisen kanssa ei siihen aina liity alkoholi ja tupakka vitun hyypiö nyyppä '' JUST FORGET ABOUT HATE'' ime kullia horo



      T:pasi kalliomaa seurustelu terapeutti tampereen yliopistosta

    • HOROOOO MÄ VEDÄN SUT

      mitä sulla on pissiksiä ja finninaamoja vastaa RASISTI PASKA just tollaset pitäis katukuvasta poistaa ja polttaa roviolla itselläni on akne eikä se ole minun syyni mitenkään joten '' FUCK YOUUUUUUUUUUUUUU'' vali vali ootte te yliherkkiä paskoja te vanhemmat välillä ku aina valitatte

    • sanonpa vaan tähä

      "Nykyajan Suominuorisosta melko moni tulee varmasti viettämään aikansa 40 vuotiaana baarissa ryppysiä riipputissi eukkoja paneskellen ja kossua lätkien monta koria"


      ja näin puhuu finniposkinen 20v selluliittiperse joka luulee olevansa nainenkin, buhahahaa.
      taidat olla kateellinen 40v naisille koska ne on sua kauniimpia ja niillä
      yleensä seuraakin mitä sulla pikkuhoratsulla ei ole paitti jotain lökäpöksymunasuita.
      pidä sä pääskiinni ja kasva aikuiseks. mikään ei oo ärsyttävämpää
      kun tommoset ihkuteinit jotka luulee olevansa jotain.

    • Ylireagointi ja turha yleistys... Ellei sitten ollu trolli taas, sen verran typerää tekstiä.

    • PAAKARI KÄÄRME_SNAKE

      Hummeri-tenho, myllis yms-jumalat suNMSJFRIPO 4W IJV 32J9EUIDE0IÅ0R32I!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111 IIGLES KOTKA FATSERIIII!!!! FAAAAHRKAKRGLÖFÖD!!!1 1-7-7-7-7-7-7-77.7 7 7 5 040 3))===)= IIGLES K07K0.

    • idiootit

      teidät pitäisi kieltää :D :)

      • msiirtola

        todellaki se joka tuosta kiellosta on alottanu paskanjauhamisen nii se pitäs kieltää


    • valita vittu lisää

      aika paska ajatusmaailma sul

    • pomperipoff

      troll

    • miinaaa

      mitä vittua?=D

    • nuubituuni

      puhe mistä puute. Täytyy myöntää että ei ole tosissaan kirjoitettu aihe, mutta silti täyttä paskaa

    • Elkku<3Ninni

      Törkeää tollanen puhe!!!! Mä oon 13 ja oon jo löytänny elämäni rakkauden. Painu sinä vittuun homo joka on kateellinen paskiainen.

    • Kennypoika

      Just joo... Oon Kolmekymppinen mies ja seurustelin jo 12v. Se oli pelkää halimista ja juttelua. Ei sitä pitäs kieltää.

    • skipaduweinau

      Alle 50 ÄO:n omaavilta pitäs kieltää mielipiteenvapaus lailla.

    • diddipsi

      ja mikähän sinun ongelmasi taas oli? miksi nuorilta pitäisi kieltää vastakkaisen sukupuolen kanssakäyminen? eihän siinä olisi mitään järkeä. sitten aikuisina oltaisiin ihan pihalla koska ei oltaisi voitu oppia virheistä ja viettää aikaa toisen sukupuolen kanssa. silloin ei vain yksinkertaisesti osattaisi hakeutua suhteeseen. ja eiköhän nuoren pidä saada nauttia nuoruudestaan koska aikuisena pitää tehdä töitä. jos nuorena keskityttäisiin pelkästään opiskeluun, niin ei opittaisi muita taitoja. ei ihminen ole kone vaan ihmisen pitää tehdä virheitä ja elää päivä kerralaan jotta oppisi jotakin. eikä silloin kehittyisi mitään muut taidot kuten kanssakäyminen. ei ihmistä ole luotu pelkästää työntekoon. taidat vain itse olla ollut epäsuosittu koulu aikoina ja nyt päätit koittaa kostaa muillekkin koska et itse ole saanut huomiota vastakkaiselta sukupuolelta. ja tuosta sinun tekstistäsi sain sellaisen käsityksen että itse koitat parantaa surkeaa itsetuntoasi olemalla ''kova'' ja vähättelemällä nuoria. nuoret ovat aivan yhtä tärkeitä kuin yhteiskunnan muutkin jäsenet. nuoruus on aikaa jolloin opitaan virheistä ja ottamaan itsestä vastuu! näitä taitoja tarvitsee kun joutuu asumaan yksin.

      • diddipsi

        en sano etteikö näitäkin idiootteja löytyisi joiden mielestä on vain ''hienoa'' olla suhteessa ja olla ''kova'' joka ei omasta mielestä ole lainkaan kovaa vaan säälittävää. omassakin koulussa näitä on aika reippaasti, mutta tämä ei tarkoita sitä, että kaikki olisivat tällaisia. onneksi fiksumpiakin nuoria löytyy.


    • Vipseli vuppo

      Valetta!

    • narisssa

      ei helvetti, miks jauhatte täst asiast näi paljo ?

    • msiirtola

      EI TODELLAKAA, se on oma päätös et seukkaako vai ei

    • Miettisit vähän

      Ehdotan keskustelun aloittajaa astumaan hirteen. Aika vitun stereotyyppistä menoa. Enkä nyt muutenkaan nää mitään järkeä miksei lapset saisi olla lapsia.

    • eetu11111

      selvennys kaikkeen: suomalaiset eivät osaa kasvattaa lapsia, ulkomaalaiset vanhemmat kunniaan! milloinkos olisi huivipäinen tyttö nähty sekoilemassa poikien kanssa ulkona? minä ainakin kunnioitan huivipäisiä, jotka ovat niitä maailman ihanimpia kunnollisia tyttöjä ja niissä vasta sitä naimisiin meno ainesta löytyy, eikä mitään suomalaisia huoria... mutta mutta kyllä luulen, että hekin kelpuuttavat itselleen ainoastaan hyvän miehen eli me suomalaiset miehet, joilla ei ole elämää kauas heistä :) !

      t. suomalainen mies, joka meni naimisiin maailman ihanimman huivipäisen turkkilaisen kanssa !

    • es

      Mulla on ES

    • justiinsaju

      Ei kyllä uskoisi, että täällää skriivailevat 16 tyypit, voi herranjestas sentään

    • Järkiolento

      Tämän aiheen alullepanija on kärsinyt selvästi vakavasta puutteesta jo jonkin aikaa. Täysin yleistämistä ja naurettavaa. Yhtälailla yli 30 -vuotiaiden avioelämä pitäisi kieltää, kun eroonhan johtaa kuitenkin suuri osa - että naiviutta voi vetää monelle tasolle.

      Omat vanhempani tapasivat 15 -vuotiaina, ja ovat nyt olleet siitä asti yhdessä, ja hyvin pyyhkii. Samoin, itse tapasin omna tyttöystäväni 15 -vuotiaana, ja nyt on jo viisi vuotta täynnä - opinnot menee loistavasti ja kaikki toimii. Yksilöitä on, mutta ei kaikilta seurustelua tarvitse kieltää, jos 80% teineistä ei ole siihen vielä kypsiä. Osa on ja SUURI OSA EI.

      Mutta täysin vesipäinen idea kieltää... Herranjumala, laittakaa nyt vielä uuniin kuten Hitler konsanaan. En tiedä, mikä Sinusta isona tulee, todennäköisesti yksi yhteiskunnan varoilla pyöritettävä syöpäläinen!! Että suuta soukemmalle, jos kateus onnistujia kohtaan on noin suuri, ja itsellä ei ole seurustelu kukoistanut.
      Luoja, miten voi joku olla noin NAIVI!!!

    • Aloittaja ei selvästi itse ole ollut ikinä nuori, tai sitten ei ollut normaali nuori eikä tiedä miltä tuntui ihastua ekoja kertoja ja ehkä seurustella jne. Se on ihan jokasen oma asia seurusteleeko vai ei, mitä se sua haittaa? ei tarvii luesekella niitä ärsyttäviä ihkutuksia sieltä irkistä jos ei kiinnosta...

    • ,khjmghnfgbdfv

      Minusta on naurettavaa kun jotkut 12-14 vuotiaat on mukamas "parisuhteessa" 2 viikkoa ja sitten tulee ero ja kohta on taas joku yhden viikon juttu ja taas ollaan sinkkuja. Tuossa iässä nuorten kuuluisi viettää aikaa ihan vain kavereiden ja perheen kanssa, kun taas nämä seurustelu jutut on järkevä aloittaa vasta siinä 16-18 vuotiaana.

    • Itse olet ilmeisesti lihava ja ruma sekä katkeroitunut siitä ettet ole saanut huomiota vastakkaiselta sukupuolelta. Ikinä. Kukaan muu ei olisi kirjoittanut noin. Viimeisimmät lauseeli ovat myös loukkaavia. MENE ITSEESI VITUN MULKKU!!!!!

    • Anonyymi

      Vastakkaisen sukupuolen???? Kaikki ei edes ole heteroita. Eikä kaikkien itsetunto edes parane täysi-ikään mennessä, ihan hyvin joku saattaa paskan itsetunnon takia alkaa käyttää huumeita vasta 50 vuotiaana. Mulla on yhä itsetunto ihan täysin romuna vaikka olen lähemmäs 30-vuotias.

    • Anonyymi

      Niin että sinulle normaali nuoruus on väärin. Hyvähän se on että ymmärretään nykyaikana kehityksen joka vaiheet , ja onhan se surullista vaikka olis miten vanha jos toinen jättää. Joten ihanaa ettei nykyajan nuorten tarvitse purra hammasta ja teeskennellä etteikö ero ystävästä koskettaisi mitenkään.
      Ja kyllä monilla nuorilla on myös työpaikka jonne menevät uskollisesti joka päivä, jottei tartte yleistää tätäkään asiaa . Ihmiset ovat erinlaisia , kukin tyylillään

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      1906
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1316
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1206
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1182
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1171
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1166
    Aihe