35min vaihto Charles de Gaullella ?

paniikkinappula

olen matkustamassa ylihuomenna new yorkiin.. mennessä sinne vaihtoaikaa pariisissa on minulla yli 3 tuntia, mutta kun tulen takaisin new york - pariisi - hki, on minulla pariisissa koneen vaihtoaikaa 35min! tyhmänä otin äkkilähdön enkä osannut arvatakaan että aika olisi noin vähän. Onko kokemuksia noin lyhyestä vaihdosta cdg:lla ? ajattelin tuhlata menomatkan 3 tuntia tutustumalla kenttään jotta edes minimoisin möhläyksien mahdollisuudet paluumatkan kiireisessä vaihdossa..

Koneeni saapuu pariisin 11:00, check-in deadline on 11:35.. Koneeni koto-Suomeen lähtee klo 12:20.. miten tarkkoja tuosta deadlinesta ollaan?

5

603

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • transatlantic

      En tiedä mitä tarkoitat 'check-in deadline':lla koneen vaihdon ytheydessä. Tuo kuulostaa lähinnä Parisiista matkansa aloittavien check-in ajalta. Yleensä Euroopan lennoilla pitää olla portilla 30-40 min ennen koneen lähtöä (USA:n lennoilla aikaisemmin).

      Jos koneesi saapuu 11:00 ja Suomen lento lähtee 12:20, niin sinulla on 1h20min vaihtoaikaa, elikä vajaan tunnin sisällä sinun pitäisi ehtiä jatkolennon portille. On tietysti täysin tuurista kiinni onko NYC:n lento aikataulussa ja sitä on kenenkään mahdoton ennakoida ilman kristallipalloa. Eurooppaan saapuessasi sinun täytyy myös käydä passi- ja turvatarkastuksen läpi ja niissä voi olla jonoa.

      Ehkä joku muu voi kertoa sinulle CDG:n kentästä - vaikka tässä vaiheessa asialle ei kuitenkaan voi mitään - sillä oma muistakuvani on yli kymmenen vuoden takaa ja muistan paikan aika sekalaisena. Lentoyhtiön lehdessä, jonka löydät paikkasi istuintaskussa, on lentokenttien pohjapiirroksia. Siitä voit paluulennollasi kartoittaa reittisi, sillä NYC:ssä toivottavasti saat 'boarding pass':in jatkolennollesi, jossa on lähtöportin numero. Pariisin saavuttuasi muista heti tarkistaa monitorilta onko lähtöportti pysynyt samana vai vaihtunut.

      Have a great trip!

    • ....

      35 minuutissa et todennäköisesti ehdi vaihtamaan. CDG:llä on useita eri terminaaleja...mielestäni New Yorkin lennot tulevat eri terminaaliin. Suomen lennot lähtee 2 terminaalista.

      Selvitä terminaalit ja jos on eri, niin vaihtoaika ei riitä. Terminaalien välillä menee bussi, mutta terminaalista toiseen kestää n. 10 minuuttia.

      Ja ovat tarkkoja check-in ajoista.

      • inniä

        tarvitse toistamiseen tehdä, jos sinulla on liput jo lähtiessä. Marssit vain suoraan seuraavalle portille. Eli sinulla on kyllä tuo lähes 1 h 20 min käytettävissä. Aika naftihan tuo aika on, mutta yritä kiirehtiä. Yritä päästä nopeasti koneesta pois. Ja huomioi myos terminaalit etukäteen. Matkatavaroiden ehtiminen on ehkä kriittisintä, joten varaa stradegiset tavarat käsimatkatavaroihin.


      • terminaali 1.....2.....

        lento yhtiöstä - se terminaali meinaan


    • pariiiiiisi

      Miten kävi lentojen, ehditkö vaihtamaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1525
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      171
      1220
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1070
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      957
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      83
      885
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      803
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      744
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe