Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Risteilyllä Tukholmaan (ei takaisin..)??

...

Hei!

Olemme menossa Tukholmaan muutamaksi päiväksi elokuussa. Onko kenelläkään kokemusta siitä, voinko ottaa risteilymatkan Turusta, mutta jäädäkin sitten pois Tukholmassa? Ja toisinpäin? Se olisi nimittäin (paljon) halvempaa kuin ottaa reittimatka... jostain ihmeen ja kumman syystä. Kysyin asiaa Vikinglinelta, ja vastasivat että näin ei voi tehdä; risteilyltä ei voi poistua kesken Tukholmassa. Miksi ei? Eihän laivasta poistuneita tarkasteta millään tavalla?

Kiitokset vastauksista etukäteen.

7

833

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jos meet turusta

      Tukholmasta otetaan matkustajia, mutta laivasta ei voi nousta pois, urpo. niillä on satamamaksut risteilyn mukaan, irmeli

      • yhtä kivaa

        Kiitos asiallisesta vastauksesta!


      • ...

        Kyllä varmasti voi nousta pois. Voin ottaa esim. risteilyn 21.8., laiva on Isabella, ja palata sillä takaisin. Tai sitten voin ottaa reittimatkan 21.8, laiva Isabella, ja nousta pois Tukholmasta. Mistä ne tietää olenko risteilyllä vai reittimatkalla???


    • ...

      Niillä on kova kiire saada ne hytit siivottua, jotka vapautuvat niiltä, jotka jäävät pois Tukholmassa. Ja aikaa taitaa olla tunti-puolitoista. Ei siellä kukaan mitään "laivastapoistumiskorttia" katso, koska sellaista ei ole olemassa.

    • yksi vaan

      Risteilyllä sinulla on se sama hytti tullen mennen. Mutta jos hyppäät välillä pois Tukholmassa niin sinunhan on silloin ostettava uusi matkalippu ja hytti johonkin muuhun vuoroon. Kyllä saat hypätä pois laivasta Tukholamssa mutta mites menet sitten takaisin jos et osta uutta lippua ja maksa uutta hyttiä.

      • se menee...

        Joo, tottakai. On vain halvempaa ostaa risteily (20€) mennessä kuin reittimatka (98€). Halvinta olisi siis ostaa mennessä risteily ja paluumatkaa varten varata reittimatka. Päähäni ei vain mahdu tuo 78 euron ero risteilyssä ja reittimatkassa, missä reittimatka kestää vieläpä puolet vähemmän aikaa.


      • mannis73
        se menee... kirjoitti:

        Joo, tottakai. On vain halvempaa ostaa risteily (20€) mennessä kuin reittimatka (98€). Halvinta olisi siis ostaa mennessä risteily ja paluumatkaa varten varata reittimatka. Päähäni ei vain mahdu tuo 78 euron ero risteilyssä ja reittimatkassa, missä reittimatka kestää vieläpä puolet vähemmän aikaa.

        että risteilyt halvempia kuin pelkät menot. Ainoa on ettei kukaan tule herättämään sua aamulla joten muista laittaa kello soimaan jos aamulla olet tukholmassa perillä. Lippuja ei ole kukaan tarkastanut tähän 10v mitä olen näin matkustanut,juuri samasta syystä kuin sinä koska matkat tuhottaman kalliita vain yhteen suuntaan. Ennen ei kuitenkaan pystynyt varaamaan yksin risteilyhyttiä vaan piti olla väh 2 jotka olivat hytissä. Jos kysyt varustamoilta niin eivät varaa mutta kerrot vain varaavasi risteilyn. Ja sitten vaan takaisin päin samanlainen risteily.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe