Bugibba, Hotel Canifor

SK

Olisi kiva kuulla kyseisetä kylästä/kaupungista(?) enemmän. Ja hotellista jos joku on asustanut samaisessa paikassa.
Yllättävän vähän tietoa ja kuvia löytyy Internetistä.

Elokuussa olis lähtö, mahtava reissu varmasti tulossa!

3

1007

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maltalainen

      Bugibba on saaren pohjoisosassa sijaitseva turistialue. Asuu siellä paikallisiakin, mutta paljon löytyy hotelleja ja holiday-complexeja sekä tosiaan niitä turisteja. Turistiorukan keski-ikä on korkeampi kuin Sliemassa ja ST. Juliansissa, joissa majoittuu todella paljon kielikoululaisia. Bugibbassa näkyy paljon eläkeläispariskuntia ja jonkun verran lapsiperheitä.
      Maltan "kyliä" on vaikea erotella toisistaan, sillä useimmat ovat kasvaneet kutakuinkin yhteen, sillä saarihan on todella pieni. On vaikea sanoa missä raja esim. Bugibban ja vieressä olevan Qawran sekä toisella puolella olevan St. Paul's Bayn välillä menee. En saanut tästä koskaan itsekään oikein selvyyttä, vaikka siellä olen asunutkin. Bugibbassa on rantakadun varrella jonkin verran turistikrääskauppoja ja ylihintaisia turistiravintoloita. Bugibban alueelta löytyy kaksi hyvää kebab-paikkaa, "Ala"-Sofra torin kupeessa ja "Ylä"-Sofra turistikadulla (Triq it-Turisti) joiden avulla paikallisetkin pysyvät hengissä. Kolmesta muusta kebaberiasta kannattaa pysyä erittäin kaukana.
      Paikallinen ruoka ei oikein maistu millekään ja turistialueilla varsinkin hinta/laatusuhde on naurettavan huono. Useat paikat tarjoavat brittityylistä ruokaa, ja aamupäivisin english breakfastia.
      Keskusaukion yhteydessä on pari baaria ja pieni yökerho. Rantakadun varrella om yksi hieman isompi yökerho (Amazonas) ja Qawrassa, niemen toisella puolella on toine (Fuego) mutta jos yöelämää etsii niin suunta on kyllä St. Juliansiin päin. Rantakadun varrella St. Paul's Bayn päässä on muutama kahvila/koju josta saa todella hyvää italialaistyylistä jätskiä!
      Uimarantoja Bugibbassa ei ole, mutta muutama kallioinen uimapaikka löytyy, sekä yksi rakennettu hiekka-alue, josta kyllä pienen akrobatian avulla pääsee veteen. Bussilla kannattaa lähteä Ghajn Tuffieha-rannalle tai Mellieha Bayn rannalle. Viimeinen on kylläkin erittäin täynnä kesäisin.
      Canifor-hotelli on niemen keskellä Qawran puolella, ja perusmaltalaista tasoa, eli jättää kyllä hieman toivomisen varaa. Qawran "lahdessa" on jonkinlaisia likaisia suola-altaita, joissa on seisovaa vettä, joten hajuhaitta koko Qawran alueella on tuulesta riippuen joko vähäinen tai melkoinen. Hotelli on kuitenkin lyhyen kävelymatkan päässä Bugibban pääbussiasemalta.

      • Maltalainen

        Kannattaa varautua siihen, että palvelu on parhaimmillaan välinpitämätöntä ja huonoimmillaan todella töykeää. Tämä on erittäin yleistä. Turistit ovat välttämätön paha, jota kestetään kun kerran rahaa tuovat, mutta yleisesti maltalaiset ovat aika itseriittoisia ja sisäänpäinlämpiäviä. (Poikkeuksiakin luonnollisesti löytyy!)Ei kannata ottaa itseensä, eikä myöskään antaa periksi mahdollisessa konfliktitilanteessa, vaan pysyä lujana.
        "Ulkomaalaisten" omistamissa paikoissa saa yleensä normaalitasoista palvelua.
        Yleisesti Malta on turvallinen kohde, mutta vaihtorahojen kanssa pitää olla tarkkana koko ajan.


      • SK

        siinähän tuli jo oikein paljon uutta tietoa. Kiitos.
        Vielä jos osaisit kertoa jotain Blue lagoonista? Monet kehuneet sitä täällä, pääsekö sinne helposti bussilla jne ?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2525
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2203
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1877
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1641
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1606
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1605
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1558
    8. 75
      1459
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      108
      1376
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe