EDULLINEN Tavaratalo Berliinissä

matkamies30

Haussa olisi "Anttilan tapainen" sekatavarakauppa, kohtuuhinnat. Vinkkejä?

14

5052

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • edullisia

      vaatteita ja kenkiä C & A tavaratalo lähellä eläintarhaa.

      • Halt

        C&A:ssa ei ollut vaatteita ainakaan mun makuuni. Kovasti tuntui sen kaupan vaatteet kiinnostavan ainakin noita muslimimaista tulleita asukkaita. Alexanderplatzilla kävin shoppailemassa, siellä oli iso tavaratalo Gallerie. (Bussi 100 pysähtyi ihan vieressä).

        Valitettavasti uskoimme tällä keskustelupalstalla liikkunutta huhua, että siellä olisi sunnuntainakin kaupat auki ja jätimme vaateostoksemme tuon päivän varaan. Juu, ei sitten ollutkaan kaupat auki, ei. Eli tarvii tehdä Berliiniin vielä uudempi ostoskierros, nyt kun kävimme lähinnä katselemassa nähtävyyksiä ja kuuntelemassa U2:sen mahtavaa konserttia.

        Niin ja sitten pitää vielä käydä hakemassa Itä-Saksan virallinen leima passiin, kun sen saaminenkin olisi mahdollista.


    • mercan

      Karstadt, Kaufhof, Wertheim

    • Berliinistä

      Itse olen tehnyt ostoksia Alexanderpatzin Kaufhofista ja Tiergartenin aseman lähellä olevasta Karstadtin urheiluliikkeestä. C&A tarjoaa paljon halvalla, mutta ei ole ainakaan meidän makuun.

      Jos olet sopiva saksalaisten mittoihin, kaupunki on farkkujen ostajan paratiisi. Eri hintaista löytyy. Esim ostaessani sammarit: samaa kokoa löytyi kuutta pituutta Kaufhofissa.

      • isis85

        Karstadt`in urheiluliike ei ole Tiergartenin aseman lähellä, vaan Zoon aseman. Se kun ei ole Berliinissä sama asia. Tiergarten on iso puistoalue, joka ei siis ole eläintarha, nimestään huolimatta. Zoo sen sijaan on Berliinin (länsi-) eläintarha.

        Tuon jutun, että housuja saan useammissa pituusmitoissa, olen itsekin huomannut ja todennut hyvin hienoksi jutuksi, siksi käynkin noin kerran vuodessa Berliinissä vaateostoksilla.


    • tämä on

      semmoinen Anttilan tyylinen(,joka ei kyllä suomessa oo enää halpa ollenkaan) löytyy esim. Wilmersdorfstrassen kävelykadulta (U-Wilmersdorferstrasse) ja on nomeltään Woolworth,kaikki turkkilaiset käy siellä. Saman ketjun myymälöitä on joka kaupunginosassa vanhan lännen puolella.Rompetta jos jonkin moista.Vaattet saa tosiaan edullisesti C&A ;sta jossa myös kenkiä ja laukkuja ja koruja..

      • matkamies300

        Mutta en osaa saksaa ja googlella tulee monta tulosta, saisinko vielä katuosotteita tai muita tunnisteita, mistäpäin kyseiset kaupat löytyvät?


      • Kulkija84
        matkamies300 kirjoitti:

        Mutta en osaa saksaa ja googlella tulee monta tulosta, saisinko vielä katuosotteita tai muita tunnisteita, mistäpäin kyseiset kaupat löytyvät?

        Palasin itse juuri Berliinistä, ja kyllä ne tavaratalot siellä pistää silmään. Juuri tuo C&A mm. on Anttilan tyylinen, josta varmasti löytyy hyviä tarjouksia. Eri tavarataloja lienee eri puolilla Berliiniä, Karstadt sport löytyy tosiaan Zoon aseman läheltä. C&A, Karstadt ja pari muuta tavararaloa satoja muita liikkeitä löytyy Kurfürstendammilta(lännessä), joka on Berliinin kuuluisin ostoskatu. Myös Wilmesrsdorferstrasselta ja lähialueilta löytyy pari tavarataloa. Minne päin Berliiniä olette matkalla?Ostosmahdollisuuksia on paljon, eikä liikkeitä voi olla huomaamatta:) Tässä nyt vain pari mainitakseni. Jos ei tunnu löytyvän niin kannattaa kysyä! Tavaratalo on esim. Warenhaus. Saksalaiset ovat mukavaa porukkaa:)


    • matkaaja2016

      No halpaa löytyy Primarkin tavaratalosta

      • KalleAnka

        Anttila ei ollut halpa tai kohtuuhintainen enää 2009, joten kaikki käy...


    • molemmatlopettijo

      Anttilan tapainen Saksassa on esimerkiksi Hertie -tavarataloketju.

    • kljhgfds3445678

      KaDeWe kauppa - helios helios

      • VaiEdukas

        Jos ei Anttila ollut edukas viimeiseen 10 vuoteen, niin sitä kadewe ei ole ollut ikinä.


    • Sam1649

      Lähes koko Mitte alueena on vain turisteille. Hinnat on 2x muualle berliiniin verrattuna. U:lla tai muulla pari kilsaa sivuun, niin alkaa löytymään. Markettikulttuuria ei ole, joten joutuu tutustumaan pienempiin kauppoihin. Hinnat vaihtelee tosi paljon, jopa saman kauppaketjun eri myymälöissä: Viereisen korttelin Lidl saatta olla paljon kalliimpi kuin toinen vastaava. Woolwort, joo. Naisille suosittelen Rossmann, kemikaalio. Halpaa meikkiä vaiks kuinka. Ruokakaupoista Netto, Aldi, LIdl on halpoja. Esim Aldissa aito Shampanja 8 egee pullo. (suomessa jotain 40 egee sama) Vaatteita Kik ja Primark, riippuu mitä etsii. KaDeWe ja KurfysrtenDamm:n tienoo on myöskallista. Käsilaukkoja alkaen 1000 egee. :) Hyvin mielenkiintoinen on Vietnamilainen kortteli, http://www.dongxuan-berlin.de/de. Ehkäpä 500 maahantuojakauppaa, lähes kaikkea maan ja taivaan välillä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1265
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe