kun käyn tarkistamassa sähköpostini niin lähes päivittäin poiskirjautumisen jälkeen tulee tälläinen pikkuikkuna viesti:
"Olet kirjautunut ulos tilistä.
Tämä on voinut tapahtua automaattisesti, koska toinen käyttäjä on kirjautunut samalta selaimelta. Sinun täytyy kirjautua tiliisi uudelleen. Näin suojataan tiliäsi ja varmistetaan tietosuojasi."
Mitä tämä tarkoittaa näin yksinasujan ja eläjän kohdalla, jolla on kiinteä ADSL?
"Olet kirjautunut ulos tilistä.
Tämä on voinut tapahtua automaattisesti, koska toinen käyttäjä on kirjautunut samalta selaimelta. Sinun täytyy kirjautua tiliisi uudelleen. Näin suojataan tiliäsi ja varmistetaan tietosuojasi."
Mitä tämä tarkoittaa näin yksinasujan ja eläjän kohdalla, jolla on kiinteä ADSL?
Vastaukset 2
Vanhimmat
usein silloin, kun nopeasti vain vilkaisen ja poistun saman tien, johtuisiko siitä, että järjestelmä ei ehdi mukaan ja varoittaa varmuuden vuoksi.
Ei tästäkään liittymästä kukaan toinen voi nettiin mennä.
aika järkevä ajatus tuo ja hyvä. Kiitos.