sylissä istuttaminen

reilu 3kk

meillä vähän reilu 3kk vauva kampeaa väkisin itseään istuma-asentoon sylissä. Missä iässä sylissä saa istuttaa tai olette vauvoja sylissä istuttaneet?

En ole tohtinut istuttaa vielä, joten vauvaa on lähes mahdotonta enää pitää sylissä tietyissä asennoissa, kuten ihan perinteisessä syliasennossa.

7

669

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ...............

   Jos lapsi itse kampeaa ylös eli osoittaa jo jonkinlaisia valmiuksia, niin voit antaa lapsen vaikka nojata selkä sinun vatsaasi vasten. Voit huoleti pitää istuvammassa asennossa sylissä kunhan vauvan paino ei jää tämän lantion varaan kokonaan. Makuulleen ei tarvitse pakottaa, kun lapsi ei kerran halua. Meillä kans todella pienestä lähtien kampesi koko ajan ylös eikä tykännyt maata paikallaan.

  • poika nyt 1v2kk

   Meillä jäntevä pojankoltiaisemme alkoi kaksikuisena pyrkiä istuvampaan asentoon sylissä, annoin hänen sitten köllötellä selkä tuettuna vatsaani puoli-istuvassa asennossa. Istumaan itse hän ei silti oppinut mitenkään keskimääräistä aikaisemmin (7kk).

   • ympärillä

    tapahtuu...noi on hyviä konsteja ja toimii, anna katsella...sitteri on kans hyvä.


   • 3kuinen
    ympärillä kirjoitti:

    tapahtuu...noi on hyviä konsteja ja toimii, anna katsella...sitteri on kans hyvä.

    oletteko pitäneet sitteriä puoli-istuvassa asennossa 3kuisilla? Voiko siitä olla jotain haittaa... Makuuasennosta ei kyllä paljon ympärille näe.


   • Henni78
    3kuinen kirjoitti:

    oletteko pitäneet sitteriä puoli-istuvassa asennossa 3kuisilla? Voiko siitä olla jotain haittaa... Makuuasennosta ei kyllä paljon ympärille näe.

    Ei meillä koskaan vauva ollut sitterissä makuuasennossa. Hieman kohotettuna oli selkänoja alusta asti, ja mitä vanhemmaksi tuli, niin nostettiin hieman lisää. Selkänojan ei tarvitse olla kovinkaan koholla...ei esimerkiksi yhtä jyrkässä kulmassa kuin auton turvakaukalossa, mutta kyllä kolmikuisen selkä normaalisti kohotetunkin asennon kestää. Pääasia, ettei kokonaan ole paino lantion varassa.


  • ---

   Ei minun vauva siedä lainkaan olla makuuasennossa sylissä paitsi jos syö tai on kovin väsynyt. Mieluummin on olkapäällä tai vatsallaan tai tuettuna istuma-asennossa vaikka onkin pieni. Mutta enhän minä voi makuuasentoon pakottaa...siitä tulee vain huutoa ja pahaa oloa. Edellisen lapseni kanssa oli samoin, kyllä minä häntä kainaloista tuettuna istuma-asennossa pidin myös. Tykkää myös "körötellä" sylissä ja silloin myös tuettuna istuma-asennossa. En ole ikinä ajatellutkaan että pitäisi makuuttaa sylissä vastoin tahtoa. Eikä neuvolassa minua istuma-asennossa kielletty pitämästä. Totta kai vauvaa tulee tukea kun selkä ei vielä kanna ja vauva menee kasaan, ellei häntä tue. Mutta ihan hyvin istuu kun selän tukee kainaloista ja vauva itse kannattaa niskan. Ei isommalle tytölle ainakaan tullut mitään selkäongelmia tms. Lieneekö väärin tai ei niin en minä ainakaan rupea vauvan kanssa tappelemaan ja häntä makuuasentoon pakottamaan.

  • Anonyymi

   Mä pidinkin stripparia sylissä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mietitikö nainen koskaan

   Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
   Ikävä
   132
   2338
  2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

   Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
   Maailman menoa
   284
   2245
  3. Vernu Vasunta

   On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
   Suomussalmi
   74
   1729
  4. En kelpaa sinulle

   Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
   Ikävä
   119
   1442
  5. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

   Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
   Ikävä
   130
   1289
  6. Olisi hauska tietää

   Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
   Ikävä
   64
   1288
  7. Taidat vanhempi nainen

   Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
   Ikävä
   72
   1020
  8. Minun on vaan päästettävä irti

   Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
   Ikävä
   37
   1010
  9. Kertoisit jo

   Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
   Ikävä
   47
   915
  10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

   Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
   Sinkut
   156
   891
  Aihe