Yritin siis poistaa kaikki tietoni ko palvelusta. Tilanne nyt se että treffi-ilmoitukseni on näkyvillä kuvan kera, mutten pääse itse kirjautumaan palveluun; Käyttöestetty/ ei aktiivinen. Kuinka saan pois ilmoituksen???
En pääse kirjautumaan enää sivuille, mutta treffi-ilmoitukseni on edelleen näkyvillä?!?
ärsyyntynyt
1155
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 1
Vanhimmat
ota yhteys asiakaspalveluun, niin he poistavat sen.
Nim., kokemusta