Median tarkoitusperät

Jaahas, tämäkin keskustelu on hiljenemään päin, mitään uutta ei vähään aikaan ole palstalle ilmaantunut. Keskustelu tuntuu juuttuneen laimeaan juupa/eipäs -väittelyyn, jonka lukeminen lähinnä tympäisee. Mutta muutama huomio on pakko tehdä. Ja niinkuin aiemmin, huomioni koskevat mediaa.

Täällä on toistuvasti väitetty, että suomalainen media on vaiennettu "joltain taholta" ja se ei kirjoita mitään myönteistä Wincapitasta. Lainaus toisesta viestiketjusta:

...."mutta voinet kertoa, mikä taho on vaientanut median, joka ei saa kertoa WinCapita -tapauksesta muuta kuin pakon edessä. Ja silloinkin mahdollismman halventavasti.
Kun - näin oletan - kun tiedät, millä taholla on käytösssään sellainen painostus-/kiristys-/vakivaltakoneisto, joka saa estetyksi mediaa kirjoittamasta WinCapitasta asiallista tekstiä ja median polvilleen kirjoittamaan tahtonsa mukaisesti, niin voinet sen kertoa. Minulla on uumoilut, mutta varamuus olisi parasta.
Joka tapauksessa monet toimittajat ovat "pistooli ohimollaan" tälläkin hetkellä."

Ensiksi (taas kerran) muutama perusasia tiedonvälityksestä. Uutinen on jokin tapahtuma, joka välitetään joukkotiedotusvälineitä käyttäen suurelle yleisölle. Uutinen EI KOSKAAN ole objektiivinen, vaan jo pelkästään tuo välittäminen aiheuttaa siihen subjektiivisuutta, eli sitä perusuutista käsitellään jotta sen julkaiseminen yleensäkkään olisi mahdollista. Uutiseen, tai sen välittämään viestiin vaikuttaa myös paljon muita muuttujia, joita en tässä nyt tilanpuutteen vuoksi käymään läpi. Jos asia kiinnostaa, ottakaa yhteyttä sähköpostilla.

No, WC:n tapauksessa on ainakin nyt kaksi erinevää mielipidettä. Poliisin ja syyttäjälaitoksen mukaan kyseessä on puhdas pyramidihuijaus, vastapuolen mukaan taas rehellinen valuuttakauppa. Tästä voinemme kaikki olla samaa mieltä?

Seuraavaksi tarkastellaan sitä, miten nämä kaksi osapuolta ovat julkisuutensa hoitaneet. Poliisi (KRP) on tiedottanut tutkimustensa etenemisestä säännöllisen epäsäännöllisesti, ja mukana on aina ollut yhteyshenkilön tiedot, jolta on voinut tarvittaessa kysellä lisätietoja. Joita on saanutkin sangen hyvin mikäli jokin yksityiskohta on jäänyt askarruttamaan.

Toisella puolella tiedotuksen on hoitanut lähinnä EOK, jonka tiedotteet ovat olleet hyvinkin WC -myönteisiä. EOK:n tiedotteet (mm. Kailajärven syömälakon alku/loppu) ovatkin ylittäneet uutiskynnyksen melkoisen hyvin. Sen sijaan tiedotteet "Valuuttakauppaa on käyty, ihan oikeasti on käyty" eivät ole ottaneet tulta. Ja syykin tähän on sangen selkeä.

Poliisin tiedotteet yleisesti ottaen luetaan nk. varmoiksi tietolähteiksi, joihin media on tottunut luottamaan ja joista on voinut kysellä lisätietoja. EOK:n tiedotteet ovat olleet, ainakin tähän asti, lähes samaa tasoa kuin pääosa tänne kirjoittavien teksteistä. EOK:n lehdistötiedotteissa on viitattu "valuuttakaupan ammattilaisiin" tai joihinkin muihin nimettömiin lähteisiin, jotka eivät todellakaan aiheuta suomalaismediassa minkäänlaista luottamusta.

Ihan pikku sivujuonteena voisin kertoa sen, että kontaktini eräästä saksalaisesta lehdestä otti yhteyttä ja kertoi heidän saaneen jonkinmoisen "tiedotteen" viranomaisrikollisuudesta Suomessa WC:n ympärillä. Hän ihmetteli tiedotteen epäammattimaisuutta, mm. sitä ettei siinä ollut mainittu minkäänlaisia yhteystietoja asioiden tarkistamista varten. Niinpä tiedote pääsi kymmenien tuhansien muiden vastaavien tiedotteiden kanssa mappi ööhön, eli silppuriin. Vinkki; kun lähettätte tiedotteita tiedotusvälineille, pistäkää niihin yhteystiedot henkilöstä jolta voi tarvittaessa kysellä lisätietoja. Tämä auttaa ainakin yhden pykälän eteenpäin.

Mutta takaisin tuohon suomalaiseen mediaan siis. Kumman luulette toimivan paremmin toimituksessa, jossa yleensä on aina kiire; KRP:n tiedotteen vai nimettömän tiedotteen, jossa ei ole edes yhteystietoja? Medialla kun tuppaa olemaan jo ihan lain vaatima tapa tarkistella tietoja joita se julkaisee... Sitä kutsutaan lähdekritiikiksi. Myönnän, että lähdekritiikki "ampuu joskus yli", eli jos jokin asia on todettu huuhaaksi, on tämän kohtuullisen vaikea sen jälkeen enää saada oikeaakin asiaansa läpi ja julkisuuteen. Ja juuri näin tässä WC -tapauksessa tuntuu käyneen, jolta tosin sitä oikeaakaan asiaa ei vaan tunnu löytyvän. Ei sitä ainakaan edistä yhtään se, ettei ketään, joka voisi omilla kasvoillaan julkisuudessa kertoa kuinka ja ketkä valuuttakauppaa ovatkaan käyneet ja miten, ei tunnu löytyvän. Vinkki; etsikää joku, joka on valmis astumaan lehdistön eteen ja todistamaan WC:n rehellisyyden. Takaan että palstatilaa tulee!

Ja mitä tulee Kailajärven avautumiseen viisi sivuisella kirjeellä, se onkin sitten aivan oma tarinansa, josta jatkossa hieman lisää.

62

1465

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hannu Kailajärvi vaati, ja sai tilaisuuden selventää hänestä julkisuudessa liikkuneita tietoja. Mutta kun Kailajärvi toimitti tuon viisisivuisen avautumisensa julkisuuteen "luottotoimittajansa välityksellä", siitä syntyikin yllättäen suuri haloo. Taas oli lehdistö "käsitellyt" Kailajärven tiedotetta, taas siitä oli kaivettu vain ja ainoastaan ne huonot kohdat jne.

      Lehtien toimituksiin tulee päivittäin kymmeniä, jollei satoja vastaavia tiedotteita. Kaikki ne luetaan ja julkaistavat toimitetaan, sillä ilman tuota toimitustyötä ne eivät mahtuisi lehteen. Maailmassa kuin tapahtuu paljon muutakin kuin juuri se näiden tiedotteiden laatijoiden sydämenasia. Näin toimittiin myös Kailajärven kirjeen kanssa aivan varmasti.

      Itseasiassa ainoa tiedotusväline, joka julkaisi Kailajärven kirjeen sellaisenaan, oli koko kohun aloittanut Aamulehti, josta pisteet menevät Tampereen suuntaan. Jopa Kailajärven ja WC -uskovaisten äänitorvena toimiva EOK "toimitti" kirjettä ennenkuin julkaisi sen nettisivuillaan. Tässä kohdin herää vain kysymys että miksi?

      No, toimitettuna Kailajärven kirje ei sitten toiminutkaan toivotulla tavalla. Lehdet olivat capitalaisten mukaan ottaneet esille aivan vääriä asioita, unohtaneet ne tärkeät jne.... Tässä kohdin syyttävä sormi osoittaa kyllä tuota "luottotoimittajaa" kohti, ei niinkään asiasta uutisoineita tiedotusvälineitä kohden.

      Jos hän on oikea toimittaja, ja jos hän työskennellyt päivääkään missään toimituksessa, hän tietää aivan varmasti ettei mikään tiedotusväline julkaise viiden sivun mittaista kirjettä. Ja tämä hänen olisi pitänyt kertoa myös Kailajärvelle. Jos Hannu edelleen olisi halunnut kirjoittaa tuon kirjeen noin pitkänä, seuraava kysymys olisi pitänyt olla, että mitä asioita Kailajärvi pitää tärkeimpinä kirjeessään. Ja sen jälkeen laatia lehdistötiedote kirjeen pohjalta, jossa painotetaan juuri noita tärkeitä asioita. Tiedotteen pituus olisi voinut olla maksisimissaan yksi A4. Ja loppuun omat yhteystiedot josta voisi kysellä lisää.....

      Näin toimien tämä Kailajärven luottotoimittaja olisi saanut varmasti enemmän palstamillimetrejä, enemmän näkyvyyttä ja enemmän niitä haluttuja asioita esille kuin nyt. Vaikka toisaalta, tämä koko Wincapita -case alkaa olla vanhan talven lumia, mitään uutta ja ihmeellistä tuskin kuuluu ennen oikeudenkäyntejä. Jotka poliisin tiedotuksen mukaan alkavat vasta kun tutkinta on riittävän pitkällä. Sitä odotellessa muutama vinkki kertauksena vielä sitä julkisuutta hamuaville capitaateille;

      - laatikaa riittävän lyhyet tiedotteet
      - muistakaa mainita kontaktitiedot joista saa lisätietoa
      - jos käytätte jutussa asiantuntijoita, mainitkaan nämä nimeltä. "Eräs asiantuntija sanoo/on sitä mieltä" ei mene läpi missään toimituksessa.
      - kun kerrotte jotain tiedotteessa, varautukaa todistamaan väitteenne. Joskus kiireessä saattaa jokin asia mennä nk. läpi ennen tarkistusta, mutta voitte olla varmoja että kun päätoimittaja astelee toimittajan kanssa käräjille jostain tarkistamattomasta uutisesta, ovat ne kaverit kohtuullisen tarkkoja faktoista .
      - kun teette tiedotteen, keskittykää yhteen asiaan. Kertokaa jutun kärki tiedotteen alussa (=miksi tämä asia on tärkeä) ja laventakaa tietoa tausta-aineistolla, asiantuntijalausunnoilla etc. myöhemmin. Tämä siksi, että toimituksissa tiedotteet luetaan kiireessä, ja jos juuri siinä teidän tiedotteessa on kärkenä jokin kiinnostava asia, sen varmemmin se julkaistaan.

      Ja lopuksi, kuten aina aiemmin. Sähköpostini on edelleen auki asiallista keskustelua varten. Osoite löytyy tuota nimimerkkiäni klikaten. Jos tässä asiassa ei muuta ilmene, niin vetäydyn jälleen palstalta toivoen että nämä kaksi kirjoitustani aukaisivat osaltaan hieman tiedotusvälineiden toimintaa. Oikein lämmintä kesäjatkoa kaikille!

    • mediaa

      Se on muutaman kerran testattu ja huonoksi havaittu, eli saatte harrastella lähdekritiikkiänne aivan kuten haluatte.

      Meillä oli Ilkka-lehdessä aika puolueeton toimittaja, joka sai luottamuksemme, mutta sitten jotakin tapahtui ja hänet työnnettiin sivuraiteille, että se siitä.

      Meillä oli varalla jopa Katariina Laurila, mutta hän tössi jatkonsa totaalisesti itse tai muiden määräyksestä törkeästi. Me emme vain luota teihin enää pätkääkään ja tähän missioon riittää meille ainut meille puolueeton taho, eli EOK ja Sanomat24.fi
      mitään muuta emme jatkossa tarvitse.

      Homma etenee suunitelmien mukaan ja tulee vielä aika kun jutunaiheita riittää, mutta kohteet ovat muuttuneet, ainakin negatiiviset kohteet.

      • Sivusta tarkkaileva

        Onpas taas asiallista tekstiä Jaguekselta, mukava saada mies takaisin. Sen sijaan tuo vastaus kirjoituksiin osoittaa taas kerran capitaattien älynlahjat - meillä oli sitä ja meillä oli tätä - mikään ei vaan toiminut... Niinpä niin, ja loppuun vielä tämä jo lähes legendaksi muodostunut "tulette vielä näkemään" ja leuat loksahtaa" -mantra, johon tuskin uskoo enää kukaan.

        Nyt teillä WC -uskovaisilla on edessänne toimituksen ammattilainen, miksi ette hyödynnä tätä? Sanomat24 kun ei vaan toimi, ei ainakaan jos heittelee noita nimettömiä asiantuntijalausuntoja.... Ja siitä EOK:n puoluettomuudestakin voidaan olla montaa eri mieltä.

        Ps. huomasitteko muuten että Jaguesh ei syylllistänyt ketään, ei tuominnut ketään syylliseksi tai syyttömäksi, ja silti sai moisen loskakirjeen niskaansa. Mitähän miehen (?) sähköpostista mahtaneekaan löytyä?


      • jauhantaa on
        Sivusta tarkkaileva kirjoitti:

        Onpas taas asiallista tekstiä Jaguekselta, mukava saada mies takaisin. Sen sijaan tuo vastaus kirjoituksiin osoittaa taas kerran capitaattien älynlahjat - meillä oli sitä ja meillä oli tätä - mikään ei vaan toiminut... Niinpä niin, ja loppuun vielä tämä jo lähes legendaksi muodostunut "tulette vielä näkemään" ja leuat loksahtaa" -mantra, johon tuskin uskoo enää kukaan.

        Nyt teillä WC -uskovaisilla on edessänne toimituksen ammattilainen, miksi ette hyödynnä tätä? Sanomat24 kun ei vaan toimi, ei ainakaan jos heittelee noita nimettömiä asiantuntijalausuntoja.... Ja siitä EOK:n puoluettomuudestakin voidaan olla montaa eri mieltä.

        Ps. huomasitteko muuten että Jaguesh ei syylllistänyt ketään, ei tuominnut ketään syylliseksi tai syyttömäksi, ja silti sai moisen loskakirjeen niskaansa. Mitähän miehen (?) sähköpostista mahtaneekaan löytyä?

        Aivan tarpeeksi nähty suolimuro pelle.jos sinulla olisi edes joku järkevä ajatus pienessä finnisessä päässäsi,tajuisit olla hiljaa edes hetken.Median paskan jauhantaa on luettu aivan tarpeeksi,on aika tehdä.


      • omaisuudet
        jauhantaa on kirjoitti:

        Aivan tarpeeksi nähty suolimuro pelle.jos sinulla olisi edes joku järkevä ajatus pienessä finnisessä päässäsi,tajuisit olla hiljaa edes hetken.Median paskan jauhantaa on luettu aivan tarpeeksi,on aika tehdä.

        vaihtaa kohta omistajaa.


      • pahasti hakusessa

        Surullista luettavaa. Aloittajan kahteen asialliseen viestiin tulee vastauksena joutavaa mökellys-tasoista kiukuttelua.

        "Meillä oli Ilkka-lehdessä aika puolueeton toimittaja,"

        Jos toimittaja oli "teillä", niin tuskinpa erityisen puolueeton oli. Puolueetonta toimittajaa ei voi pitää omana.

        "tähän missioon riittää meille ainut meille puolueeton taho, eli EOK ja Sanomat24.fi"

        Jos EOK:n lakimiehet edustavat winkkarilaisia oikeudessa, niin ei tuota tahoa voi puolueettomana pitää.

        "Homma etenee suunitelmien mukaan "

        Aika masokistiset suunnitelmat teillä näyttää olevan, kun vakuustakavarikot saavat jatkua ja negatiiviseen julkisuuteen ette näytä millään pystyvän vastaamaan.


      • Mikko pa
        pahasti hakusessa kirjoitti:

        Surullista luettavaa. Aloittajan kahteen asialliseen viestiin tulee vastauksena joutavaa mökellys-tasoista kiukuttelua.

        "Meillä oli Ilkka-lehdessä aika puolueeton toimittaja,"

        Jos toimittaja oli "teillä", niin tuskinpa erityisen puolueeton oli. Puolueetonta toimittajaa ei voi pitää omana.

        "tähän missioon riittää meille ainut meille puolueeton taho, eli EOK ja Sanomat24.fi"

        Jos EOK:n lakimiehet edustavat winkkarilaisia oikeudessa, niin ei tuota tahoa voi puolueettomana pitää.

        "Homma etenee suunitelmien mukaan "

        Aika masokistiset suunnitelmat teillä näyttää olevan, kun vakuustakavarikot saavat jatkua ja negatiiviseen julkisuuteen ette näytä millään pystyvän vastaamaan.

        Ei varmaan tarvitse arvata mistä lehdestä? =)


      • kirjoitti neutraalisti
        Mikko pa kirjoitti:

        Ei varmaan tarvitse arvata mistä lehdestä? =)

        Niin ei ole capitalaisia, mutta oli sikäli poikkeava toimittaja, että kirjoitti rehellisesti
        Wincapitasta ei edes puolesta, mutta se riitti meille.


      • "#¤%&
        Mikko pa kirjoitti:

        Ei varmaan tarvitse arvata mistä lehdestä? =)

        Vai vartiotorni?


      • Hienoa lukea, että homma etenee suunnitelmien mukaan. Tuntuu vain ne suunnitelmat olevan melkoisen poukkoilevia - jutut kun muuttuvat aina tilanteen mukaan.

        Jos tarkoitat tuolla Ilkka -lehden luottotoimittajalla ystäväämme S.H:ta, mitään ei tapahtunut, Ilkka ja SH vain totesivat, ettei WC:stä näillä näkymin ole mitään kirjoitettavaa. Elämää ja uutisia kun on muuallakin.

        Ja KL:n tekstinhän me olemme kaikki saaneet luetuksi Aamulehdestä. Mielenkiintoisia ovat nämä valintanne... Oletteko koskaan tulleet ajatelleeksi, miksi luottotoimittajaksenne on "hakeutunut" vain kaksi toimittajaa?


      • de la Fontaine
        jaquesh kirjoitti:

        Hienoa lukea, että homma etenee suunnitelmien mukaan. Tuntuu vain ne suunnitelmat olevan melkoisen poukkoilevia - jutut kun muuttuvat aina tilanteen mukaan.

        Jos tarkoitat tuolla Ilkka -lehden luottotoimittajalla ystäväämme S.H:ta, mitään ei tapahtunut, Ilkka ja SH vain totesivat, ettei WC:stä näillä näkymin ole mitään kirjoitettavaa. Elämää ja uutisia kun on muuallakin.

        Ja KL:n tekstinhän me olemme kaikki saaneet luetuksi Aamulehdestä. Mielenkiintoisia ovat nämä valintanne... Oletteko koskaan tulleet ajatelleeksi, miksi luottotoimittajaksenne on "hakeutunut" vain kaksi toimittajaa?

        "Hienoa lukea, että homma etenee suunnitelmien mukaan. Tuntuu vain ne suunnitelmat olevan melkoisen poukkoilevia - jutut kun muuttuvat aina tilanteen mukaan.
        -------------
        Missäs sisäpiirissä sinä olet, jos tiedät juttujen poukkoilevan, vai suolipalstaltako
        olet itseäsi suunitelmistamme sivistänyt? Lähdekritiikki jne.;)

        "Jos tarkoitat tuolla Ilkka -lehden luottotoimittajalla ystäväämme S.H:ta, mitään ei tapahtunut, Ilkka ja SH vain totesivat, ettei WC:stä näillä näkymin ole mitään kirjoitettavaa. Elämää ja uutisia kun on muuallakin.
        -------------
        Heh! No sitäpä juuri tarkoitin, että SH:lla alkoi yllättäen olla sellaisia näkymiä, että
        WC:stä ei ole mitään kirjoitettavaa ja kuitenkin hänen kanssa oli suuniteltu uutisoida mm.tulevia kokouksia yksinoikeudella ja mahdollisesti päästä johonkin tilaisuuteen sisällekin.
        SH vaikutti rehelliseltä kaverilta ja sanoi heti, että mitään bullshittiä hän ei tule julkaisemaan. Hänellä on myös rikosoikeudellista tietämystä asioista.

        "Ja KL:n tekstinhän me olemme kaikki saaneet luetuksi Aamulehdestä. Mielenkiintoisia ovat nämä valintanne... Oletteko koskaan tulleet ajatelleeksi, miksi luottotoimittajaksenne on "hakeutunut" vain kaksi toimittajaa?
        -------------
        Äläpäs vääristele, en ole sanonut missään, että luottotoimittajaksemme on hakeutunut vain kaksi toimittajaa, sillä niitä on ollut kymmeniä ja minusta aivan tuntuu kuin sinäkin kerjäisit yhteistyötä kanssamme, mutta valitettavasti et olisi kelvannut ja enään ei tarvita välttämättä ketään Sanomat24.fi toimituksen lisäksi.


        Ehkä joskus tulevaisuudessa valitsemme TV toimittajan, joka järjestää leikkelemättömän vastaväittelyn livenä valuuttakaupasta Puttonen vs. Kailajärvi otsikolla "Onko valuuttakauppa kolikonheittoa?"


      • de la Fontaine kirjoitti:

        "Hienoa lukea, että homma etenee suunnitelmien mukaan. Tuntuu vain ne suunnitelmat olevan melkoisen poukkoilevia - jutut kun muuttuvat aina tilanteen mukaan.
        -------------
        Missäs sisäpiirissä sinä olet, jos tiedät juttujen poukkoilevan, vai suolipalstaltako
        olet itseäsi suunitelmistamme sivistänyt? Lähdekritiikki jne.;)

        "Jos tarkoitat tuolla Ilkka -lehden luottotoimittajalla ystäväämme S.H:ta, mitään ei tapahtunut, Ilkka ja SH vain totesivat, ettei WC:stä näillä näkymin ole mitään kirjoitettavaa. Elämää ja uutisia kun on muuallakin.
        -------------
        Heh! No sitäpä juuri tarkoitin, että SH:lla alkoi yllättäen olla sellaisia näkymiä, että
        WC:stä ei ole mitään kirjoitettavaa ja kuitenkin hänen kanssa oli suuniteltu uutisoida mm.tulevia kokouksia yksinoikeudella ja mahdollisesti päästä johonkin tilaisuuteen sisällekin.
        SH vaikutti rehelliseltä kaverilta ja sanoi heti, että mitään bullshittiä hän ei tule julkaisemaan. Hänellä on myös rikosoikeudellista tietämystä asioista.

        "Ja KL:n tekstinhän me olemme kaikki saaneet luetuksi Aamulehdestä. Mielenkiintoisia ovat nämä valintanne... Oletteko koskaan tulleet ajatelleeksi, miksi luottotoimittajaksenne on "hakeutunut" vain kaksi toimittajaa?
        -------------
        Äläpäs vääristele, en ole sanonut missään, että luottotoimittajaksemme on hakeutunut vain kaksi toimittajaa, sillä niitä on ollut kymmeniä ja minusta aivan tuntuu kuin sinäkin kerjäisit yhteistyötä kanssamme, mutta valitettavasti et olisi kelvannut ja enään ei tarvita välttämättä ketään Sanomat24.fi toimituksen lisäksi.


        Ehkä joskus tulevaisuudessa valitsemme TV toimittajan, joka järjestää leikkelemättömän vastaväittelyn livenä valuuttakaupasta Puttonen vs. Kailajärvi otsikolla "Onko valuuttakauppa kolikonheittoa?"

        "Missäs sisäpiirissä sinä olet, jos tiedät juttujen poukkoilevan, vai suolipalstaltako
        olet itseäsi suunitelmistamme sivistänyt? Lähdekritiikki jne.;)"

        En ole väittänytkään olevani missään sisäpiirissä, perustan väitteeni julkisuudessa olleisiin tietoihin ja omiin keskusteluihini capitalaisten kanssa. On hyvä, että linjanne on vakaa ja tähtää tiettyyn maaliin, se onkin yksi tiedonvälityksen ja progandan tärkeimpiä tehtäviä. Vielä hienompaa on se, että olette valinneet vain yhden tiedotuskanavan, tällä varmistatte ainakin sen, että viestinne hukkuu yleiseen uutispöhinään.

        Mitä tulee noihin keskusteluihin noin 10-15 capitassa mukanaolleen kanssa, suurin osa heistä on jo tunnustanut itselleen tulleensa huijatuksi. Mitään vastaanlaista paloa kuin vaikkapa eri keskustelupalstoilla on esiintynyt capitan rehellisyydestä tai sen uudesta noususta, en ole heidän keskuudessaan kokenut. Myönnän toki, että otos on tilastollisesti aivan riittämätön pidemmälle vietyihin johtopäätöksiin, kunhan vain kerron omista kokemuksistani.

        ---------------------------------------------------------------------------

        "No sitäpä juuri tarkoitin, että SH:lla alkoi yllättäen olla sellaisia näkymiä, että
        WC:stä ei ole mitään kirjoitettavaa ja kuitenkin hänen kanssa oli suuniteltu uutisoida mm.tulevia kokouksia yksinoikeudella ja mahdollisesti päästä johonkin tilaisuuteen sisällekin. SH vaikutti rehelliseltä kaverilta ja sanoi heti, että mitään bullshittiä hän ei tule julkaisemaan. Hänellä on myös rikosoikeudellista tietämystä asioista."

        SH sanoi heti, ettei ala mitään bullshittiä kirjoittamaan. Ja lopetti Wincapitasta kirjoittamisen. Huomaatko missä on pihvi?

        Itseasiassa Ilkka (ja aika moni muu tiedotusväline) on todennut sen, ettei capitasta ole paljoa kerrottavaa, koska sen ympärillä ei vaan kertakaikkiaan tapahdu mitään kiinnostavaa. Poliisitutkimukset etenevät, Kailajärvi pysyy vangittuna, osa capitaateista kaivelee mitä mielikuvituksellisimpia todisteita rehellisyydestä, vastikkeellisuudesta ja off-shore -yhtiöistä, mutta mikään näistä ei kiinnosta tavallista lehden lukijaa. Niin kauan se aivan toisarvoista tietoa ja turhaa lätinää, kunnes joku tulee ihan oikeiden todisteiden kanssa ulos. Jos tämä tapahtuu vasta oikeudenkäynnissä, niin hyvä, mutta silloin on turha itkeä miksei meistä ja meidän mielipiteistä kukaan kirjoita mitään. Niin raakaa kun se onkin, lehdet kirjoittavat niistä aiheista, jotka kiinnostavat suurta yleisöä. Ja Capita -asia ei tällä haavaa ole sellainen.

        -------------------------------------------------------------------

        "Äläpäs vääristele, en ole sanonut missään, että luottotoimittajaksemme on hakeutunut vain kaksi toimittajaa, sillä niitä on ollut kymmeniä ja minusta aivan tuntuu kuin sinäkin kerjäisit yhteistyötä kanssamme, mutta valitettavasti et olisi kelvannut ja enään ei tarvita välttämättä ketään Sanomat24.fi toimituksen lisäksi."

        Äläpäs vääristele, en ole koskaan "pyrkinyt luottotoimittajaksenne", olen vaan pyrkinyt antamaan ohjeita siitä, miten saisitte sanomanne julkisuuteen. Ja lisäksi tarjonnut väylää todisteiden esiin saamiselle, mutta yhtään konkreettista todistetta en saanut, eikä kukaan muukaan niitä ole julkisuudessa pahemmin heilutellut. Mitä tulee Sanomat24 -"toimitukseen", onnea vaan heidän kanssaan. Kommentoinkin valintaanne jo tuolla edellä.

        ------------------------------------------------------------

        Ehkä joskus tulevaisuudessa valitsemme TV toimittajan....

        Tässä lauseessa kiteytyy koko capitaattien ongelma. Teillä tuntuu olevan rajaton luottamus ja usko siihen, että "te valitsette, te tiedotatte, te kerrotte" ja koko muu maailma pyörii teidän valintojen ympärillä. Sitten kun näin ei tapahdukkaan, alkaa kauhea itku ja poru siitä kuinka koko muu maailma on salaliitossa teitä kohtaan.

        Tuo Kailajärven televisioväittely olisi kyllä aika mielenkiintoinen, mutta sen esteenä on muutama pikku seikka. Ensinnäkin pitäisi selvitä muutamasta tuloillaan olevista syytteistä kuivin jaloin, vapautua tutkintovankeudesta, aikaansaada toimiva valuuttakauppa-alusta ja vieläpä todentaa se. Lisäksi pitäisi selittää noin 8000 tuhannelle yhä rahojaan odottelevalle ihmiselle että mihin rahat ovat kadonneet ja tehdä niistä vaikkapa jonkinlainen maksusuunnitelma (sic). Vasta sitten Kailajärvi voisi alkaa keskustelemaan jonkun Putkosen kanssa valuuttakaupoista.

        Ihan tähän loppuun vielä, kunnioitan ihmisiä joilla on vankka usko johonkin asiaan. Kunnioitan esimerkiksi vaikkapa vakaasti uskovia, vakaasti johonkin poliittiseen linjaukseen uskovia ja salaa säälien jopa näitä WC -uskovaisia. Se ei kuitenkaan tarkoita että olisin asioista aina samaa mieltä, ja pidätänkin itselläni oikeuden tuoda risteävät mielipiteeni julki. Sitävartenhan nämä keskustelupalstat ovat, eikö vaan?


      • de la fontaine
        jaquesh kirjoitti:

        "Missäs sisäpiirissä sinä olet, jos tiedät juttujen poukkoilevan, vai suolipalstaltako
        olet itseäsi suunitelmistamme sivistänyt? Lähdekritiikki jne.;)"

        En ole väittänytkään olevani missään sisäpiirissä, perustan väitteeni julkisuudessa olleisiin tietoihin ja omiin keskusteluihini capitalaisten kanssa. On hyvä, että linjanne on vakaa ja tähtää tiettyyn maaliin, se onkin yksi tiedonvälityksen ja progandan tärkeimpiä tehtäviä. Vielä hienompaa on se, että olette valinneet vain yhden tiedotuskanavan, tällä varmistatte ainakin sen, että viestinne hukkuu yleiseen uutispöhinään.

        Mitä tulee noihin keskusteluihin noin 10-15 capitassa mukanaolleen kanssa, suurin osa heistä on jo tunnustanut itselleen tulleensa huijatuksi. Mitään vastaanlaista paloa kuin vaikkapa eri keskustelupalstoilla on esiintynyt capitan rehellisyydestä tai sen uudesta noususta, en ole heidän keskuudessaan kokenut. Myönnän toki, että otos on tilastollisesti aivan riittämätön pidemmälle vietyihin johtopäätöksiin, kunhan vain kerron omista kokemuksistani.

        ---------------------------------------------------------------------------

        "No sitäpä juuri tarkoitin, että SH:lla alkoi yllättäen olla sellaisia näkymiä, että
        WC:stä ei ole mitään kirjoitettavaa ja kuitenkin hänen kanssa oli suuniteltu uutisoida mm.tulevia kokouksia yksinoikeudella ja mahdollisesti päästä johonkin tilaisuuteen sisällekin. SH vaikutti rehelliseltä kaverilta ja sanoi heti, että mitään bullshittiä hän ei tule julkaisemaan. Hänellä on myös rikosoikeudellista tietämystä asioista."

        SH sanoi heti, ettei ala mitään bullshittiä kirjoittamaan. Ja lopetti Wincapitasta kirjoittamisen. Huomaatko missä on pihvi?

        Itseasiassa Ilkka (ja aika moni muu tiedotusväline) on todennut sen, ettei capitasta ole paljoa kerrottavaa, koska sen ympärillä ei vaan kertakaikkiaan tapahdu mitään kiinnostavaa. Poliisitutkimukset etenevät, Kailajärvi pysyy vangittuna, osa capitaateista kaivelee mitä mielikuvituksellisimpia todisteita rehellisyydestä, vastikkeellisuudesta ja off-shore -yhtiöistä, mutta mikään näistä ei kiinnosta tavallista lehden lukijaa. Niin kauan se aivan toisarvoista tietoa ja turhaa lätinää, kunnes joku tulee ihan oikeiden todisteiden kanssa ulos. Jos tämä tapahtuu vasta oikeudenkäynnissä, niin hyvä, mutta silloin on turha itkeä miksei meistä ja meidän mielipiteistä kukaan kirjoita mitään. Niin raakaa kun se onkin, lehdet kirjoittavat niistä aiheista, jotka kiinnostavat suurta yleisöä. Ja Capita -asia ei tällä haavaa ole sellainen.

        -------------------------------------------------------------------

        "Äläpäs vääristele, en ole sanonut missään, että luottotoimittajaksemme on hakeutunut vain kaksi toimittajaa, sillä niitä on ollut kymmeniä ja minusta aivan tuntuu kuin sinäkin kerjäisit yhteistyötä kanssamme, mutta valitettavasti et olisi kelvannut ja enään ei tarvita välttämättä ketään Sanomat24.fi toimituksen lisäksi."

        Äläpäs vääristele, en ole koskaan "pyrkinyt luottotoimittajaksenne", olen vaan pyrkinyt antamaan ohjeita siitä, miten saisitte sanomanne julkisuuteen. Ja lisäksi tarjonnut väylää todisteiden esiin saamiselle, mutta yhtään konkreettista todistetta en saanut, eikä kukaan muukaan niitä ole julkisuudessa pahemmin heilutellut. Mitä tulee Sanomat24 -"toimitukseen", onnea vaan heidän kanssaan. Kommentoinkin valintaanne jo tuolla edellä.

        ------------------------------------------------------------

        Ehkä joskus tulevaisuudessa valitsemme TV toimittajan....

        Tässä lauseessa kiteytyy koko capitaattien ongelma. Teillä tuntuu olevan rajaton luottamus ja usko siihen, että "te valitsette, te tiedotatte, te kerrotte" ja koko muu maailma pyörii teidän valintojen ympärillä. Sitten kun näin ei tapahdukkaan, alkaa kauhea itku ja poru siitä kuinka koko muu maailma on salaliitossa teitä kohtaan.

        Tuo Kailajärven televisioväittely olisi kyllä aika mielenkiintoinen, mutta sen esteenä on muutama pikku seikka. Ensinnäkin pitäisi selvitä muutamasta tuloillaan olevista syytteistä kuivin jaloin, vapautua tutkintovankeudesta, aikaansaada toimiva valuuttakauppa-alusta ja vieläpä todentaa se. Lisäksi pitäisi selittää noin 8000 tuhannelle yhä rahojaan odottelevalle ihmiselle että mihin rahat ovat kadonneet ja tehdä niistä vaikkapa jonkinlainen maksusuunnitelma (sic). Vasta sitten Kailajärvi voisi alkaa keskustelemaan jonkun Putkosen kanssa valuuttakaupoista.

        Ihan tähän loppuun vielä, kunnioitan ihmisiä joilla on vankka usko johonkin asiaan. Kunnioitan esimerkiksi vaikkapa vakaasti uskovia, vakaasti johonkin poliittiseen linjaukseen uskovia ja salaa säälien jopa näitä WC -uskovaisia. Se ei kuitenkaan tarkoita että olisin asioista aina samaa mieltä, ja pidätänkin itselläni oikeuden tuoda risteävät mielipiteeni julki. Sitävartenhan nämä keskustelupalstat ovat, eikö vaan?

        "Mitä tulee noihin keskusteluihin noin 10-15 capitassa mukanaolleen kanssa, suurin osa heistä on jo tunnustanut itselleen tulleensa huijatuksi.
        -------------

        En osaa arvostaa ihmisiä, jotka on onnistuttu aivopesemään ilman oikeita todisteita
        ja varsinkin kun on juttu missä hämärää on enemmän kuin "laki määrää" joka sektorilla.

        "SH sanoi heti, ettei ala mitään bullshittiä kirjoittamaan. Ja lopetti Wincapitasta kirjoittamisen. Huomaatko missä on pihvi?
        ----------------

        SH ei todellakaan sanonut, etteikö olisi halukas kirjoittamaan myös jatkossa Wincapitasta ja hänhän teki monia rehellisiä kirjoituksia Wincapitasta mm. eräästä kokouksestamme, kun muut lehdet kirjoittivat, että tilaisuus oli peruttu ja parvelivat hämäyksemme johdosta kirjaston edessä Oulussa, niin SH:lla oli oikea tieto, jota sitten myöhemmin muutkin häpeäkseen peesasivat, kun oli jo ehditty tehdä vaikka minkalaisia valheellisia johtopäätöksiä asiasta.
        Oulunsaloon siirrettyyn tilaisuuteen saimme jatkuvasti tietoa kirjaston edessä olevista tapahtumista, mm. kuinka poliisiautoja ja toimittajia seilasi paikalla.:)

        "Niin raakaa kun se onkin, lehdet kirjoittavat niistä aiheista, jotka kiinnostavat suurta yleisöä. Ja Capita -asia ei tällä haavaa ole sellainen.
        ------------------------

        Tuo on aivan lapsellinen väite, etteikö Wincapita kiinostaisi suurta yleisöä?
        Keskustelufoorumit kuten tämäkin suorastaan pursuavat mielenkiintoa jatkosarjasta Wincapita päivittäin ja loppua ei näy päinvastoin.

        Media oli myös alkuun erittäin kiinostunut aiheesta, mutta sitten kaikki lopahti yhteisestä päätöksestä/määräyksestä ja sekin mikä julkaistaan on ainoastaan ei capitamyönteistä.
        Tyhmäkin tajuaa, että Wincapita olisi mm. toisen näkökannan rehellisessä julkaisussa tosi mielenkiintoista uutisointia ja miksi ei olisi, kun sitä nytkin puidaan
        mm.työpaikkojen kahvi-ja ruokatunneilla ja ravintolissa päivittäin.

        Tällaiset tyhmät väittämät turhauttavat joskus tosipaljon, koska ne ovat myös selvää ihmisten oman ajattelukyvyn aliarvioimista.

        "Ehkä joskus tulevaisuudessa valitsemme TV toimittajan....

        Tässä lauseessa kiteytyy koko capitaattien ongelma. Teillä tuntuu olevan rajaton luottamus ja usko siihen, että "te valitsette, te tiedotatte, te kerrotte" ja koko muu maailma pyörii teidän valintojen ympärillä. Sitten kun näin ei tapahdukkaan, alkaa kauhea itku ja poru siitä kuinka koko muu maailma on salaliitossa teitä kohtaan.
        ---------------------------
        Ei kysymys ole mistään muusta, kuin halusta varmistaa sanomamme perille meneminen väristelemättömänä ja näin ei ole todellakaan historiassamme tapahtunut ja siinä ovat tietenkin osasyyllisinä omat jäsenemmekin, jotka eivät osanneet neuvotella toteutukselle rajoja ja sitä, että vaaditaan esitarkastamaan
        ulos ajettu teksti tai ohjelma.

        Intoa oli vähän enemmän, kuin taitoja varsinkin kun apuja olisi löytynyt myös omista joukoistamme, mutta hommat haluttiin tehdä omana pienenä missionaan ja pieleen meni, kuten hyvänä esimerkkinä Ajankohtaisen kakkosen ohjelma joka oli leikelty kahteen otteseen niin pieniin muutaman sekunnin otoksiin capitalaisten kohdalla, että juristikin ei muistanut edes varmaksi kertoneensa pätkää, joka oli irroitettu asiayhteydestään ja vaikka sovittu aika täyttyi, niin se oli umpattu kaikella muulla epäoleellisella mm. KRP:n mantrat ja turhat muut sepustukset.
        Lopputulos naurettava!

        Nyt kun on EOK takanamme, niin hommaan on tullut ryhtiä ja turhat sooloilut ovat jääneet pois.
        Meillä on myös pieni mediatalo käytössämme, että ehkäpä tulevaisuudessa myös
        videoinnit hoidetaan sen kautta ja niitä ei sitten muuten leikellä syyttä.
        Jos media meinaa jatkossa meidän kanssa yhteistyötä, niin sitä todellakin tehdään vain meidän rajoitukset huomioiden tai ei sitten ollenkaan.

        Tässä on ihan lähiaikoina tulossa jäsenten kannalta mukavaa, mutta jää sinä seuraamaan julkaiseeko Sanomat24.fi siitä sitten artikkelia. :)
        Niin tai eihän sua yhtään kiinosta Wincapita;) (eikä muitakaan)


      • de la fontaine kirjoitti:

        "Mitä tulee noihin keskusteluihin noin 10-15 capitassa mukanaolleen kanssa, suurin osa heistä on jo tunnustanut itselleen tulleensa huijatuksi.
        -------------

        En osaa arvostaa ihmisiä, jotka on onnistuttu aivopesemään ilman oikeita todisteita
        ja varsinkin kun on juttu missä hämärää on enemmän kuin "laki määrää" joka sektorilla.

        "SH sanoi heti, ettei ala mitään bullshittiä kirjoittamaan. Ja lopetti Wincapitasta kirjoittamisen. Huomaatko missä on pihvi?
        ----------------

        SH ei todellakaan sanonut, etteikö olisi halukas kirjoittamaan myös jatkossa Wincapitasta ja hänhän teki monia rehellisiä kirjoituksia Wincapitasta mm. eräästä kokouksestamme, kun muut lehdet kirjoittivat, että tilaisuus oli peruttu ja parvelivat hämäyksemme johdosta kirjaston edessä Oulussa, niin SH:lla oli oikea tieto, jota sitten myöhemmin muutkin häpeäkseen peesasivat, kun oli jo ehditty tehdä vaikka minkalaisia valheellisia johtopäätöksiä asiasta.
        Oulunsaloon siirrettyyn tilaisuuteen saimme jatkuvasti tietoa kirjaston edessä olevista tapahtumista, mm. kuinka poliisiautoja ja toimittajia seilasi paikalla.:)

        "Niin raakaa kun se onkin, lehdet kirjoittavat niistä aiheista, jotka kiinnostavat suurta yleisöä. Ja Capita -asia ei tällä haavaa ole sellainen.
        ------------------------

        Tuo on aivan lapsellinen väite, etteikö Wincapita kiinostaisi suurta yleisöä?
        Keskustelufoorumit kuten tämäkin suorastaan pursuavat mielenkiintoa jatkosarjasta Wincapita päivittäin ja loppua ei näy päinvastoin.

        Media oli myös alkuun erittäin kiinostunut aiheesta, mutta sitten kaikki lopahti yhteisestä päätöksestä/määräyksestä ja sekin mikä julkaistaan on ainoastaan ei capitamyönteistä.
        Tyhmäkin tajuaa, että Wincapita olisi mm. toisen näkökannan rehellisessä julkaisussa tosi mielenkiintoista uutisointia ja miksi ei olisi, kun sitä nytkin puidaan
        mm.työpaikkojen kahvi-ja ruokatunneilla ja ravintolissa päivittäin.

        Tällaiset tyhmät väittämät turhauttavat joskus tosipaljon, koska ne ovat myös selvää ihmisten oman ajattelukyvyn aliarvioimista.

        "Ehkä joskus tulevaisuudessa valitsemme TV toimittajan....

        Tässä lauseessa kiteytyy koko capitaattien ongelma. Teillä tuntuu olevan rajaton luottamus ja usko siihen, että "te valitsette, te tiedotatte, te kerrotte" ja koko muu maailma pyörii teidän valintojen ympärillä. Sitten kun näin ei tapahdukkaan, alkaa kauhea itku ja poru siitä kuinka koko muu maailma on salaliitossa teitä kohtaan.
        ---------------------------
        Ei kysymys ole mistään muusta, kuin halusta varmistaa sanomamme perille meneminen väristelemättömänä ja näin ei ole todellakaan historiassamme tapahtunut ja siinä ovat tietenkin osasyyllisinä omat jäsenemmekin, jotka eivät osanneet neuvotella toteutukselle rajoja ja sitä, että vaaditaan esitarkastamaan
        ulos ajettu teksti tai ohjelma.

        Intoa oli vähän enemmän, kuin taitoja varsinkin kun apuja olisi löytynyt myös omista joukoistamme, mutta hommat haluttiin tehdä omana pienenä missionaan ja pieleen meni, kuten hyvänä esimerkkinä Ajankohtaisen kakkosen ohjelma joka oli leikelty kahteen otteseen niin pieniin muutaman sekunnin otoksiin capitalaisten kohdalla, että juristikin ei muistanut edes varmaksi kertoneensa pätkää, joka oli irroitettu asiayhteydestään ja vaikka sovittu aika täyttyi, niin se oli umpattu kaikella muulla epäoleellisella mm. KRP:n mantrat ja turhat muut sepustukset.
        Lopputulos naurettava!

        Nyt kun on EOK takanamme, niin hommaan on tullut ryhtiä ja turhat sooloilut ovat jääneet pois.
        Meillä on myös pieni mediatalo käytössämme, että ehkäpä tulevaisuudessa myös
        videoinnit hoidetaan sen kautta ja niitä ei sitten muuten leikellä syyttä.
        Jos media meinaa jatkossa meidän kanssa yhteistyötä, niin sitä todellakin tehdään vain meidän rajoitukset huomioiden tai ei sitten ollenkaan.

        Tässä on ihan lähiaikoina tulossa jäsenten kannalta mukavaa, mutta jää sinä seuraamaan julkaiseeko Sanomat24.fi siitä sitten artikkelia. :)
        Niin tai eihän sua yhtään kiinosta Wincapita;) (eikä muitakaan)

        Näyttää menevän aivan kaksinpuheluksi tämä topic, mutta menkööt. On mukava keskustella kerrankin capitaatin kanssa, joka edes hieman koittaa perustella väitteitään. Olkookin että myös sinä sorrut tuohon capitaattien helmasyntiin; "kohta tapahtuu jotain hienoa, kyllä siinä leuat loksahtavat" -mantraan. Siinä on muuten yksi syy mikseivät mediat teidän juttujanne kauhean vakavasti ota, kaikki tapahtuu aina tulevaisuudessa ja hirvittävän sumuisen savuverhon suojissa. Ja mitään ei sitten kuitenkaan tapahdu.

        -------------------------------------------------------------

        "En osaa arvostaa ihmisiä, jotka on onnistuttu aivopesemään ilman oikeita todisteita"

        Näille minun tapaamilleni "sijoittajille" riittää todistukseksi se, että heidän rahansa ovat kiinni jossain, mikä on ollut suljettuna 16 kuukautta. Sinä aikana he eivät ole saaneet yhteyttä mihinkään WC:n viralliseen tahoon, he eivät ole päässeet kotiuttamaan sijoituksiaan, heidät mukaan sponsoroinut taho on osassa tapauksissa katkaissut yhteydenpidon kokonaan jne. Mitä muita todisteita sinun mielestäsi heillä pitäisi olla? Pitäisikö heidän uskoa joihinkin yksittäisiin artikkeleihin, jossa vakuutellaan silmät pyöreinä, että rehellistä toimintaahan tämä on ollut ja kaikki kyllä selviää? Joskus. Osalla näistä mukana olleista ei sijoitettu rahamäärä juurikaan heitä heiluta, mutta osa sijoittanut aivan kipurajoille asti, ja sponssannut mukaan vielä sukulaisiaan. Arvaapa onko siinä suvussa mielenkiintoisia sukukokokouksia tänä kesänä? Olisiko sinulla kenties jotain toivoa heille, muutakin kuin se, että opiskelette tiedonvälitystä jonkun pienen lehtitalon opastuksella?

        -------------------------------------------------------------

        "...kun muut lehdet kirjoittivat, että tilaisuus oli peruttu ja parvelivat hämäyksemme johdosta kirjaston edessä Oulussa...."

        Miksi moinen salaperäisyys? Olette nyt koittaneet piilotella asioitanne riittävän kauan, ja jos/kun media ei saa teiltä virallista, todistettavaa tietoa asioista, se vetää siitä omat johtopäätökset ja kirjoittaa niillä tiedoilla mitkä sillä on käytettävissä. Turha on silloin itkeä kuinka lehdistö kohtelee teitä kaltoin. Jakakaa heille se info jonka kykenette todistamaan oikeaksi, niin aivan varmasti kyseistä tarinaa ilmestyy myös julkiseen sanaan. Kaikenmaailman piilottelu, kasvojen blurraus, ei-me-teille-mitään-kerrota -ajattelu tekee juuri sen mistä te mediaa syytätte; julkisuuteen tulee sellaista tietoa mikä medialla on. Aivan turha on kitistä tuolla tiedotuspolitiikalla siitä, ettei mediassa näy WC:lle positiivisia juttuja.

        Ai niin, minulla on valmisteilla juttu WC:stä, jossa on aivan uusi näkökanta asiaan. Mikään/kukaan tiedotusväline ei asioita ole vielä siltä kannalta käsitellyt, joten jos käsket minun odottaa Sanomat24 -juttua, niin odottele sinäkin rauhassa. Juttuni tulee julki kunhan WC -asia on taas yleisen mielenkiinnon kohteena, minä kun kirjoitan työkseni ja näin ollen pitänee odotella siihen asti että kiinostus on jälleen nousussa, eli tarinani arvo nousee. Vaikka sitten sinne oikeudenkäynteihin asti.

        ------------------------------------------------------------

        "Keskustelufoorumit kuten tämäkin suorastaan pursuavat mielenkiintoa jatkosarjasta Wincapita päivittäin ja loppua ei näy päinvastoin."

        Jos asioiden yleistä kiinnostavuutta ja niiden uutisarvoa mitattaisiin keskustelupalstoilla, olisi puoli yhdeksän uutisten pääaiheena illasta toiseen Johanna Tukiainen, hänen mahdollinen maastamuutto, silikoni, masennus etc. Mutta kun homma ei mene näin.

        Wincapita -uutisoinnissa huippu koettiin silloin, kun sivut sulkeutuivat. Sen jälkeen hetkellisiä nousukohtia ovat olleet KRP:n tiedotteet ja Kailajärven avautuminen. Muuten nk. suuren yleisön silmissä asia ei voisi vähempää kiinnostaa. Ja sen huomaisit sinäkin, jos uskaltaisit nostaa pääsi siitä WC -nimisestä pusikosta.

        -----------------------------------------------------

        "Ei kysymys ole mistään muusta, kuin halusta varmistaa sanomamme perille meneminen väristelemättömänä"

        Annoinkin tuolla ketjun avauksessa muutaman vinkin siitä, kuinka lehdistötiedotteet saa "menemään läpi" parhaiten. Kertauksena kumminkin; tehkää lyhyt tiedote, jossa kärkenä uutinen. Uutinen ei tässä kohtaa ole esim. se, että "Wincapita on rehellinen yritys", jos ette kykene todistamaan asiaa. Lisätkää loppuun yhteystiedot, josta voi kysellä lisätietoa.

        Niinkuin jo edellä totesin, pakoilu ja piilottelu ei auta asiaanne median kanssa. Jos teillä on todisteet asianne rehellisyydestä, järjestäkää yleinen ja avoin lehdistötilaisuus, jossa media voi haastatella teitä. Omilla kasvoilla ja omilla mielipiteillä. Miksi tämän järjestäminen on niin hankalaa jos kerran WC oli rehllinen valuuttakauppaa käyvä yhteisö? Ja ihan turha on vedota mihinkään yksityiseen sijoitusklubiin tässä kohdin, kysymyksessä on kuitenkin 10.000 ihmisen rahat, ja asia ollut niin paljon juklisuudessa että eiköhän se ykstyisyys ole jo mennen talven lumia.

        Jään odottelemaan jatkoa.


      • touhua
        jaquesh kirjoitti:

        "Missäs sisäpiirissä sinä olet, jos tiedät juttujen poukkoilevan, vai suolipalstaltako
        olet itseäsi suunitelmistamme sivistänyt? Lähdekritiikki jne.;)"

        En ole väittänytkään olevani missään sisäpiirissä, perustan väitteeni julkisuudessa olleisiin tietoihin ja omiin keskusteluihini capitalaisten kanssa. On hyvä, että linjanne on vakaa ja tähtää tiettyyn maaliin, se onkin yksi tiedonvälityksen ja progandan tärkeimpiä tehtäviä. Vielä hienompaa on se, että olette valinneet vain yhden tiedotuskanavan, tällä varmistatte ainakin sen, että viestinne hukkuu yleiseen uutispöhinään.

        Mitä tulee noihin keskusteluihin noin 10-15 capitassa mukanaolleen kanssa, suurin osa heistä on jo tunnustanut itselleen tulleensa huijatuksi. Mitään vastaanlaista paloa kuin vaikkapa eri keskustelupalstoilla on esiintynyt capitan rehellisyydestä tai sen uudesta noususta, en ole heidän keskuudessaan kokenut. Myönnän toki, että otos on tilastollisesti aivan riittämätön pidemmälle vietyihin johtopäätöksiin, kunhan vain kerron omista kokemuksistani.

        ---------------------------------------------------------------------------

        "No sitäpä juuri tarkoitin, että SH:lla alkoi yllättäen olla sellaisia näkymiä, että
        WC:stä ei ole mitään kirjoitettavaa ja kuitenkin hänen kanssa oli suuniteltu uutisoida mm.tulevia kokouksia yksinoikeudella ja mahdollisesti päästä johonkin tilaisuuteen sisällekin. SH vaikutti rehelliseltä kaverilta ja sanoi heti, että mitään bullshittiä hän ei tule julkaisemaan. Hänellä on myös rikosoikeudellista tietämystä asioista."

        SH sanoi heti, ettei ala mitään bullshittiä kirjoittamaan. Ja lopetti Wincapitasta kirjoittamisen. Huomaatko missä on pihvi?

        Itseasiassa Ilkka (ja aika moni muu tiedotusväline) on todennut sen, ettei capitasta ole paljoa kerrottavaa, koska sen ympärillä ei vaan kertakaikkiaan tapahdu mitään kiinnostavaa. Poliisitutkimukset etenevät, Kailajärvi pysyy vangittuna, osa capitaateista kaivelee mitä mielikuvituksellisimpia todisteita rehellisyydestä, vastikkeellisuudesta ja off-shore -yhtiöistä, mutta mikään näistä ei kiinnosta tavallista lehden lukijaa. Niin kauan se aivan toisarvoista tietoa ja turhaa lätinää, kunnes joku tulee ihan oikeiden todisteiden kanssa ulos. Jos tämä tapahtuu vasta oikeudenkäynnissä, niin hyvä, mutta silloin on turha itkeä miksei meistä ja meidän mielipiteistä kukaan kirjoita mitään. Niin raakaa kun se onkin, lehdet kirjoittavat niistä aiheista, jotka kiinnostavat suurta yleisöä. Ja Capita -asia ei tällä haavaa ole sellainen.

        -------------------------------------------------------------------

        "Äläpäs vääristele, en ole sanonut missään, että luottotoimittajaksemme on hakeutunut vain kaksi toimittajaa, sillä niitä on ollut kymmeniä ja minusta aivan tuntuu kuin sinäkin kerjäisit yhteistyötä kanssamme, mutta valitettavasti et olisi kelvannut ja enään ei tarvita välttämättä ketään Sanomat24.fi toimituksen lisäksi."

        Äläpäs vääristele, en ole koskaan "pyrkinyt luottotoimittajaksenne", olen vaan pyrkinyt antamaan ohjeita siitä, miten saisitte sanomanne julkisuuteen. Ja lisäksi tarjonnut väylää todisteiden esiin saamiselle, mutta yhtään konkreettista todistetta en saanut, eikä kukaan muukaan niitä ole julkisuudessa pahemmin heilutellut. Mitä tulee Sanomat24 -"toimitukseen", onnea vaan heidän kanssaan. Kommentoinkin valintaanne jo tuolla edellä.

        ------------------------------------------------------------

        Ehkä joskus tulevaisuudessa valitsemme TV toimittajan....

        Tässä lauseessa kiteytyy koko capitaattien ongelma. Teillä tuntuu olevan rajaton luottamus ja usko siihen, että "te valitsette, te tiedotatte, te kerrotte" ja koko muu maailma pyörii teidän valintojen ympärillä. Sitten kun näin ei tapahdukkaan, alkaa kauhea itku ja poru siitä kuinka koko muu maailma on salaliitossa teitä kohtaan.

        Tuo Kailajärven televisioväittely olisi kyllä aika mielenkiintoinen, mutta sen esteenä on muutama pikku seikka. Ensinnäkin pitäisi selvitä muutamasta tuloillaan olevista syytteistä kuivin jaloin, vapautua tutkintovankeudesta, aikaansaada toimiva valuuttakauppa-alusta ja vieläpä todentaa se. Lisäksi pitäisi selittää noin 8000 tuhannelle yhä rahojaan odottelevalle ihmiselle että mihin rahat ovat kadonneet ja tehdä niistä vaikkapa jonkinlainen maksusuunnitelma (sic). Vasta sitten Kailajärvi voisi alkaa keskustelemaan jonkun Putkosen kanssa valuuttakaupoista.

        Ihan tähän loppuun vielä, kunnioitan ihmisiä joilla on vankka usko johonkin asiaan. Kunnioitan esimerkiksi vaikkapa vakaasti uskovia, vakaasti johonkin poliittiseen linjaukseen uskovia ja salaa säälien jopa näitä WC -uskovaisia. Se ei kuitenkaan tarkoita että olisin asioista aina samaa mieltä, ja pidätänkin itselläni oikeuden tuoda risteävät mielipiteeni julki. Sitävartenhan nämä keskustelupalstat ovat, eikö vaan?

        Että nuo capitatutut menevät aina noinpäin?

        >Mitä tulee noihin keskusteluihin noin 10-15 capitassa mukanaolleen kanssa, suurin osa heistä on jo tunnustanut itselleen tulleensa huijatuksi.


      • sponssiko se siellä?
        touhua kirjoitti:

        Että nuo capitatutut menevät aina noinpäin?

        >Mitä tulee noihin keskusteluihin noin 10-15 capitassa mukanaolleen kanssa, suurin osa heistä on jo tunnustanut itselleen tulleensa huijatuksi.

        sälli jos tunnet satoja jäseniä, minä kun en kykene äkkiseltään nimeämään niin montaa tuttuakaan. Tiedän muutaman järjestöaktiivin, jolla on Facebookissa tuhatkin "ystävää", mutta kovin hyvin he eivät noita tunne. Sinä sen sijaan tiedät satojen tuntemiesi kapitaanojen asiat niin hyvin, että osaat sanoa mitä he ajattelevat nykytilanteesta. Kirjoittamasi perusteella tunnet myös useita kymmeniä rikosilmoituksen/tutkintapyynnön asiasta tehneitä. Sanotaanko että huomaan loogisella ajattelulla kirjoittamassasi paljonkin epäilyttävää. Taidat olla kovinkin keskeisessä asemassa rakennelmassanne, mikä se sitten onkaan?


      • Sivusta seurannut
        sponssiko se siellä? kirjoitti:

        sälli jos tunnet satoja jäseniä, minä kun en kykene äkkiseltään nimeämään niin montaa tuttuakaan. Tiedän muutaman järjestöaktiivin, jolla on Facebookissa tuhatkin "ystävää", mutta kovin hyvin he eivät noita tunne. Sinä sen sijaan tiedät satojen tuntemiesi kapitaanojen asiat niin hyvin, että osaat sanoa mitä he ajattelevat nykytilanteesta. Kirjoittamasi perusteella tunnet myös useita kymmeniä rikosilmoituksen/tutkintapyynnön asiasta tehneitä. Sanotaanko että huomaan loogisella ajattelulla kirjoittamassasi paljonkin epäilyttävää. Taidat olla kovinkin keskeisessä asemassa rakennelmassanne, mikä se sitten onkaan?

        No, jos laskee kaikki näissä WC:n tupailloissa kävijät, saa luvuksi varmaan tuon satoja. Siellähän sanaa julistetaan kuin Lars Leevi Lestadius aikoinaan. Hurmoshenki tarttuu, rikosilmoja ei tehdä, mikä lienee vain ja ainoastaan sponsoreiden etu ja tavoite. Kukapa sitä kerran hankittuja rahojaan enää viitsisi palautella, vaikka olisivatkin tulleet huijauksen kautta.


      • Lars Leevi
        Sivusta seurannut kirjoitti:

        No, jos laskee kaikki näissä WC:n tupailloissa kävijät, saa luvuksi varmaan tuon satoja. Siellähän sanaa julistetaan kuin Lars Leevi Lestadius aikoinaan. Hurmoshenki tarttuu, rikosilmoja ei tehdä, mikä lienee vain ja ainoastaan sponsoreiden etu ja tavoite. Kukapa sitä kerran hankittuja rahojaan enää viitsisi palautella, vaikka olisivatkin tulleet huijauksen kautta.

        Winkkariporukoissa on paljon uskovaista väkeä (lestoja ja hellareita).


      • mutta kuitenkin
        Lars Leevi kirjoitti:

        Winkkariporukoissa on paljon uskovaista väkeä (lestoja ja hellareita).

        "Winkkariporukoissa on paljon uskovaista väkeä (lestoja ja hellareita)."

        Reilusti eniten sielä on luterilaisia ja vähiten ateisteja.


      • nimittäin
        sponssiko se siellä? kirjoitti:

        sälli jos tunnet satoja jäseniä, minä kun en kykene äkkiseltään nimeämään niin montaa tuttuakaan. Tiedän muutaman järjestöaktiivin, jolla on Facebookissa tuhatkin "ystävää", mutta kovin hyvin he eivät noita tunne. Sinä sen sijaan tiedät satojen tuntemiesi kapitaanojen asiat niin hyvin, että osaat sanoa mitä he ajattelevat nykytilanteesta. Kirjoittamasi perusteella tunnet myös useita kymmeniä rikosilmoituksen/tutkintapyynnön asiasta tehneitä. Sanotaanko että huomaan loogisella ajattelulla kirjoittamassasi paljonkin epäilyttävää. Taidat olla kovinkin keskeisessä asemassa rakennelmassanne, mikä se sitten onkaan?

        Itsellänikin on tuttavuusverkostossa n. paristaa jäsentä vaikka olen liittynyt vasta 2006 Wincapitaan ja monien kanssa olen aina silloin tällöin esim. skybellä yhteydessä, niin kyllä tiedetään missä mennään ja kuka on tehnyt esim. rikosilmoituksen. Aika avoimesti niitä jäsenten asioita kelataan ja kelataan lähes päivittäin aina jonkun kanssa.


      • Mie vaan
        jauhantaa on kirjoitti:

        Aivan tarpeeksi nähty suolimuro pelle.jos sinulla olisi edes joku järkevä ajatus pienessä finnisessä päässäsi,tajuisit olla hiljaa edes hetken.Median paskan jauhantaa on luettu aivan tarpeeksi,on aika tehdä.

        Tämän ketjun aloittaja ei todennäköisesti ole sen enempää suolimuro (mikä se semmoinen muuten on?), pelle ja tuskin hänellä on edes finnejä päässään. Pikemmin aloitus tuntuu jonkun asioita pohtivan, aikuisen miehen/naisen tekstiltä.

        Mutta mukava on havaita, että WC -uskovaiset vastaavat noinkin sivistyneesti kuten nimimerkki "jauhantaa on". Tämä antaa toivoa capitalisteille tulevaisuutta silmällä pitäen!


      • enpä usko
        nimittäin kirjoitti:

        Itsellänikin on tuttavuusverkostossa n. paristaa jäsentä vaikka olen liittynyt vasta 2006 Wincapitaan ja monien kanssa olen aina silloin tällöin esim. skybellä yhteydessä, niin kyllä tiedetään missä mennään ja kuka on tehnyt esim. rikosilmoituksen. Aika avoimesti niitä jäsenten asioita kelataan ja kelataan lähes päivittäin aina jonkun kanssa.

        vaikka kovin salamyhkäisessä klubissa olettekin:-) Minä en tiedä oikeastaan kenenkään tuttavani raha-asioista tuon taivaallista eivätkä he minun. Ei nimittäin kiinnosta. Jotenkin vain epäilyttää...


    • paukku, swe

      Ruotsissa pidetyssa oikeudenkaynnistä olisi saanut tehtyä kunnon lööpin mutta sopulit ei uskalla kirjoittaa : )
      Lähde: viralliset pöytäkirjat jokaisen saatavilla, krp yritti tosin salata nämäkin : )

      • Lue tarkkaan ja hitaasti

        "laatikaa riittävän lyhyet tiedotteet
        - muistakaa mainita kontaktitiedot joista saa lisätietoa
        - jos käytätte jutussa asiantuntijoita, mainitkaan nämä nimeltä. "Eräs asiantuntija sanoo/on sitä mieltä" ei mene läpi missään toimituksessa.
        - kun kerrotte jotain tiedotteessa, varautukaa todistamaan väitteenne.
        Vinkki; etsikää joku, joka on valmis astumaan lehdistön eteen ja todistamaan WC:n rehellisyyden. Takaan että palstatilaa tulee!"


    • Et ole oikea freelancer!

      "Vinkki; etsikää joku, joka on valmis astumaan lehdistön eteen ja todistamaan WC:n rehellisyyden. Takaan että palstatilaa tulee!"

      Oletko sellainen yksinkertainen poika, sellainen besserwisser? Vai pelkästään lapsellinen?

      Hannu on ainoa, joka tietää ja tuntee Wincapitan alusta alkaen. Hannulle sallitaan muutama asia: hän saa syödä betonilautasilta, hän saa nukkua betonisella laverilla, hän saa hengittää, hän saa puhua lakimiehelleen betonisella puhelimella kerran päivässä ja hän pääsee pois betonin sisältä varttitunnin ajaksi päivässä.

      Hannu on eristetty kidutuksen kaltaisiin olosuhteisiin, ja sitä on kestänyt kohta 7 kuukautta. No sehän on selvä, ei kai rehellistä miestä muuten saa rikosta tunnustamaan. Betonista kaikki huonekalut ja lähiomaiseksi lakimies - se tekee "eetwarttia".

      150 000 työtuntia tutkimuksiin, mutta ei saada Hannua esiin ja syyteharkintaan. Ja reilut 10 000 jäsentä odottelee, että mikä saattaisi olla Hannun rikos ja varsinkin mikä voisi olla oma syyte.

      Hannu muuten on halunnut esiintyä videolla sekä Ruotsissa että Suomessa. Ei ole laillista estettä, mutta ei sitä kyllä sallitakaan, koska Rautava ei tiedä asiasta mitään. Ruotsin dokumentit todistavat asian. Hannu saa sanoa lehdistölle asiasta: ei yhtään mitään.

      Muista että poliisi saa valehdella virkavastuulla. Muista, että tuomari saa hävittää tutkittavia tapauksia koskevan aineiston, jos kyseessä on oma etu, ja saa rangaistukseksi 50 päiväsakkoa.

      Ps. Liikennerikkomuksesta saattaa muuten saada 20 päiväsakkoa. Se siitä.

      • sentään mainita

        Unohdit mainita, että lakimieskin on vain betoninen pökkelö.


      • pellet

        myös betoniset monot!


      • Jykevää jätkä

        "Hannu on ainoa, joka tietää ja tuntee Wincapitan alusta alkaen. Hannulle sallitaan muutama asia: hän saa syödä betonilautasilta, hän saa nukkua betonisella laverilla, hän saa hengittää, hän saa puhua lakimiehelleen betonisella puhelimella kerran päivässä ja hän pääsee pois betonin sisältä varttitunnin ajaksi päivässä."

        Hauska lukea näitä Hannunkaltoinkohtelujuttuja. Tuossakaan ei ole yhtä ainutta sanaa totta. Ja kaikki muu winkkarien tuottama teksti on samaa tasoa. MOT


      • Remontin välissä

        WinCapita-huijauksen päätekijäksi epäilty Hannu Kailajärvi ehti piileskellä Etelä-Ruotsissa sijaitsevassa Nässjössä puoli vuotta ennen viime keskiviikkona tehtyä pidätystä. Asiasta kertoo Helsingin Sanomat. Piilopaikkana toimi pieni kesämökki.
        Naapureiden mukaan Kailajärvi oli kertonut, että mökin omistaa kuuluisa suomalainen oopperalaulaja ja että hän asuu siellä, koska remontoi sitä laulajaa varten. Vilaustakaan tästä oopperalaulajasta naapurit eivät kuitenkaan olleet nähneet. Sen sijaan he olivat kiinnittäneet huomiota siihen, että mies vietti kummallisen paljon aikaa yksinään mökissä, jossa oli vain yksi huone ja johon ei tullut lämmintä vettä
        Kailajärvellä oli tuvassaan nettiyhteys ja häneltä takavarikoitiin pidätyksen yhteydessä kolme matkapuhelinta.


      • Jakues

        "Vai pelkästään lapsellinen?"

        Olen lapsellinen. En ymmärrä asiasta, mutta enhän voikaan sillä olen ulkopuolinen asiassa.


    • hikala

      "Poliisin tiedotteet yleisesti ottaen luetaan nk. varmoiksi tietolähteiksi" kertoo kaiken oleellisen nykyisestä median "tiedotuksesta" ... miten se lisää luotettavuutta jos poliisin tiedottajan numerosta vastataan " joo,joo kuten tiedotteessa mainittiin"...olisikin aika järjenvastaista että sieltä tulisi vastakkainen lausunto...jos lähdekrittiikki on tuota luokkaa niin ihmettelen mistä toimittajille yleensä maksetaan? mikä on toimittajan todellinen työ? kirjoittaa puhtaaksi krp:n (alati muuttuvia) lausuntoja?

      käsittääkseni jopa krp on herännyt todellisuuteen eikä puhu pyramidipelistä (toisin kuin "toimittajat") koska Suomesta tuskin löytyy niin masokistia syyttäjää että kokeilisi "kepillä jäätä" näinkin isossa jutussa...

      PS asioilla kun aina on vähintään 2 puolta

      • Hannu posessa

        Aika vaikea Wincapitalaisten järjestää lehdistötilaisuutta kun ainoa joka tietää tarkkaan valuuttakauppaohjelmistosta ja muusta klubin toiminnasta on Hannu.

        Hannua pidetään betonipunkkerissaan eikä hänen anneta antaa MITÄÄN kommentteja Wincapitasta ennen oikeudenkäyntiä eikä esiintyä videolla jossa hän selvittäisi ohjelmistoaan.

        Se vaikeuttaa puolustusta myös capitalaisten keskuudessa. Mutta toisaalta täytyyhän heidän keskuudessaan olla henkilöitä jotka tuntevat ohjelman hyvin jos kerta ovat käyttäneetkin sitä. Varmasti myös asiantuntijajoukko joka tutkii ohjelmistoa on löytänyt tärkeät ominaisuudet ohjelmistosta mitä voi käyttää puolustuksessa.

        Tavalliselle matti meikäläisellehän klubin toiminta oli aika vaikeaa ymmärtää jos nimittäin itse ei harrasta treidausta, ei tee pörssikauppaa eikä yleensäkään touhua muutenkaan rahoituslaskelmien eikä analyysien parissa. Mutta onneksi jotkut ymmärsivät.

        Onnea vaan ohjelmiston todistushankkeelle!


      • Mie vaan
        Hannu posessa kirjoitti:

        Aika vaikea Wincapitalaisten järjestää lehdistötilaisuutta kun ainoa joka tietää tarkkaan valuuttakauppaohjelmistosta ja muusta klubin toiminnasta on Hannu.

        Hannua pidetään betonipunkkerissaan eikä hänen anneta antaa MITÄÄN kommentteja Wincapitasta ennen oikeudenkäyntiä eikä esiintyä videolla jossa hän selvittäisi ohjelmistoaan.

        Se vaikeuttaa puolustusta myös capitalaisten keskuudessa. Mutta toisaalta täytyyhän heidän keskuudessaan olla henkilöitä jotka tuntevat ohjelman hyvin jos kerta ovat käyttäneetkin sitä. Varmasti myös asiantuntijajoukko joka tutkii ohjelmistoa on löytänyt tärkeät ominaisuudet ohjelmistosta mitä voi käyttää puolustuksessa.

        Tavalliselle matti meikäläisellehän klubin toiminta oli aika vaikeaa ymmärtää jos nimittäin itse ei harrasta treidausta, ei tee pörssikauppaa eikä yleensäkään touhua muutenkaan rahoituslaskelmien eikä analyysien parissa. Mutta onneksi jotkut ymmärsivät.

        Onnea vaan ohjelmiston todistushankkeelle!

        No mutta eihän satoja miljoonia pyörittävä rahantekokone voi olla yhden miehen hallinnassa ainoastaan! Mitenkä sitten käy jos Hannulle sattuu jotain, jos hän vaikka sairastuu tai joutuu vankilaan?

        Ai niin, käy niinkuin nyt on käynyt, kukaan ei saa rahojaan koskaan eikä mistään!


      • loppuun asti
        Mie vaan kirjoitti:

        No mutta eihän satoja miljoonia pyörittävä rahantekokone voi olla yhden miehen hallinnassa ainoastaan! Mitenkä sitten käy jos Hannulle sattuu jotain, jos hän vaikka sairastuu tai joutuu vankilaan?

        Ai niin, käy niinkuin nyt on käynyt, kukaan ei saa rahojaan koskaan eikä mistään!

        Hannun tiedetään olevan henkilö joka ei luota kehenkään muihin henkilöihin tärkeiden ja vähemmänkin tärkeiden asioiden ollessa kyseessä. Haluaa pitää kaikki langat itsellään.

        Piti viimeiseen asti rahantekokoneenkin itsellään, eipä saaneet rosmot ryöstettyä vaikka yritys oli kova.

        Nyt rahantekokoneen ryöstää sitten valtio. Ei sen parempi vaihtoehto sekään...


      • Mie vaan
        loppuun asti kirjoitti:

        Hannun tiedetään olevan henkilö joka ei luota kehenkään muihin henkilöihin tärkeiden ja vähemmänkin tärkeiden asioiden ollessa kyseessä. Haluaa pitää kaikki langat itsellään.

        Piti viimeiseen asti rahantekokoneenkin itsellään, eipä saaneet rosmot ryöstettyä vaikka yritys oli kova.

        Nyt rahantekokoneen ryöstää sitten valtio. Ei sen parempi vaihtoehto sekään...

        Hannu siis on näiden kirjoitusten perusteella:

        a) oikea Messias, hän antoi aina kaikesta huonompiosaisille ja joutui mm. tästä syystä syyttömänä tuomille verorikoksista ja velallisen epärehellisyydestä. Hannuhan ei narauttanut vastapuolta, niinkuin täällä on kirjoitettu, vaan otti miehekkäästi tuomion vastaan - tosin valittaen siitä seuraavaan oikeusasteeseen, jossa taas otti tuomion miehekkäästi vastaan.

        b) epäluuloinen mies, joka ei luota kehenkään, vaan haluaa pitää langat itsellään.

        c) itsestään ylimaallisia taitoja löytänyt tamperelaismies, joka kuvitteli, että kehiteltyään valuuttatreidausrobotin vastoin kaikkia todennäköisyyksiä, joka jauhoi valuuttakauppaa 24/7 ja teki käsittämattömiä voittoja, hän yksinään kykenisi pyörittämään 100 miljoonien liikevaihtoon yltävää sijoitusklubia.

        d) mies, joka ei vaivautunut edes silloin, kun edellä mainittu robotti jauhoi voittoa WC:n tilille, maksamaan omia ulosottovelkojaan pois. Luulisi niiden tuossa vaiheessa olleen ihan samantekeviä pikku hiluja.

        e) hyvää hyvyyttään jauhatti suomalaisten tuulipukujen rahoja kansainvälisessä valuuttakaupassa järjestelmällä, jonka toimivana myymisestä olisi ihan mikä tahansa pankki maailmassa maksanut lähes mitä tahansa. Huomatkaa sana TOIMIVANA.

        f) on karismaattinen mies, joka aina silloin tällöin näyttäytyi alamaisilleen vaikka kärsi omien sanojensa mukaan paniikkihäiriöistä ja punastelusta.

        g) kun hommat alkoivat karata käsistä, vetäytyi mummon mökkiin Ruotsiin, josta käsin ei sitten enää ollutkaan jäsenistöön yhteydessä. Suoraselkäisesti mies kyyristeli mökissä, kunnes joutui ruotsalaispoliisien pidättämäksi. Heti tuolloin Hannulle tuli mieleen, kunhan oli ensin valehdellut suoraselkäisesti nimensä, että nyt pitää todistaa koko valuuttakauppa tunnissa videolle. Sitä ennenhän se ei olisi ollut mahdollista, ei olisi ollut mahdollista pyytää oopperalaulajan mökkiin videokuvaaja kera asiantuntijan, joiden kanssa siinä lopputalven valoisina öinä olisi voitu valmistaa vaikkapa koko illan elokuva valuuttakaupan saloista. Ei, tämä tuli herralle mieleen vasta sitten kun ranteisiin kilahti raudat.

        h) kärsii nyt Oulun tutkintovankeudessa epäinhimillisitä oloista, miestä pidetään perunakuoppaa muistuttavassa sellissä, jossa kaikki on tehty betonista, hänelle annetaan luonnonvaloa säännöstellysti, häntä myrkytetään säännöllisesti, hänelle syötettään omituisia pillereitä ja hänen verikokeensa tulokset manipuloidaan.

        Kohtia riittäisi vaikka kuinka, mutta toivottavasti nuo tuossa avaavat jonkun silmät näkemään kuinka uskomattomia nuo tarinat ovat.

        Ei hyvää päivää sentään! On se Hannu vaan uskomaton mies!


      • kohta kohdalta
        Mie vaan kirjoitti:

        Hannu siis on näiden kirjoitusten perusteella:

        a) oikea Messias, hän antoi aina kaikesta huonompiosaisille ja joutui mm. tästä syystä syyttömänä tuomille verorikoksista ja velallisen epärehellisyydestä. Hannuhan ei narauttanut vastapuolta, niinkuin täällä on kirjoitettu, vaan otti miehekkäästi tuomion vastaan - tosin valittaen siitä seuraavaan oikeusasteeseen, jossa taas otti tuomion miehekkäästi vastaan.

        b) epäluuloinen mies, joka ei luota kehenkään, vaan haluaa pitää langat itsellään.

        c) itsestään ylimaallisia taitoja löytänyt tamperelaismies, joka kuvitteli, että kehiteltyään valuuttatreidausrobotin vastoin kaikkia todennäköisyyksiä, joka jauhoi valuuttakauppaa 24/7 ja teki käsittämattömiä voittoja, hän yksinään kykenisi pyörittämään 100 miljoonien liikevaihtoon yltävää sijoitusklubia.

        d) mies, joka ei vaivautunut edes silloin, kun edellä mainittu robotti jauhoi voittoa WC:n tilille, maksamaan omia ulosottovelkojaan pois. Luulisi niiden tuossa vaiheessa olleen ihan samantekeviä pikku hiluja.

        e) hyvää hyvyyttään jauhatti suomalaisten tuulipukujen rahoja kansainvälisessä valuuttakaupassa järjestelmällä, jonka toimivana myymisestä olisi ihan mikä tahansa pankki maailmassa maksanut lähes mitä tahansa. Huomatkaa sana TOIMIVANA.

        f) on karismaattinen mies, joka aina silloin tällöin näyttäytyi alamaisilleen vaikka kärsi omien sanojensa mukaan paniikkihäiriöistä ja punastelusta.

        g) kun hommat alkoivat karata käsistä, vetäytyi mummon mökkiin Ruotsiin, josta käsin ei sitten enää ollutkaan jäsenistöön yhteydessä. Suoraselkäisesti mies kyyristeli mökissä, kunnes joutui ruotsalaispoliisien pidättämäksi. Heti tuolloin Hannulle tuli mieleen, kunhan oli ensin valehdellut suoraselkäisesti nimensä, että nyt pitää todistaa koko valuuttakauppa tunnissa videolle. Sitä ennenhän se ei olisi ollut mahdollista, ei olisi ollut mahdollista pyytää oopperalaulajan mökkiin videokuvaaja kera asiantuntijan, joiden kanssa siinä lopputalven valoisina öinä olisi voitu valmistaa vaikkapa koko illan elokuva valuuttakaupan saloista. Ei, tämä tuli herralle mieleen vasta sitten kun ranteisiin kilahti raudat.

        h) kärsii nyt Oulun tutkintovankeudessa epäinhimillisitä oloista, miestä pidetään perunakuoppaa muistuttavassa sellissä, jossa kaikki on tehty betonista, hänelle annetaan luonnonvaloa säännöstellysti, häntä myrkytetään säännöllisesti, hänelle syötettään omituisia pillereitä ja hänen verikokeensa tulokset manipuloidaan.

        Kohtia riittäisi vaikka kuinka, mutta toivottavasti nuo tuossa avaavat jonkun silmät näkemään kuinka uskomattomia nuo tarinat ovat.

        Ei hyvää päivää sentään! On se Hannu vaan uskomaton mies!

        Odotan mielenkiinnolla ja olisi mukava aina nauraakin. Nauru pidentää ikää.

        Tiedättekö muuten miksi winkkarikokouksissa nauretaan nykyään paljon vakavasta tilenteesta huolimatta. Syy lienee edellisessä lauseessa.


      • hyvin
        Mie vaan kirjoitti:

        Hannu siis on näiden kirjoitusten perusteella:

        a) oikea Messias, hän antoi aina kaikesta huonompiosaisille ja joutui mm. tästä syystä syyttömänä tuomille verorikoksista ja velallisen epärehellisyydestä. Hannuhan ei narauttanut vastapuolta, niinkuin täällä on kirjoitettu, vaan otti miehekkäästi tuomion vastaan - tosin valittaen siitä seuraavaan oikeusasteeseen, jossa taas otti tuomion miehekkäästi vastaan.

        b) epäluuloinen mies, joka ei luota kehenkään, vaan haluaa pitää langat itsellään.

        c) itsestään ylimaallisia taitoja löytänyt tamperelaismies, joka kuvitteli, että kehiteltyään valuuttatreidausrobotin vastoin kaikkia todennäköisyyksiä, joka jauhoi valuuttakauppaa 24/7 ja teki käsittämattömiä voittoja, hän yksinään kykenisi pyörittämään 100 miljoonien liikevaihtoon yltävää sijoitusklubia.

        d) mies, joka ei vaivautunut edes silloin, kun edellä mainittu robotti jauhoi voittoa WC:n tilille, maksamaan omia ulosottovelkojaan pois. Luulisi niiden tuossa vaiheessa olleen ihan samantekeviä pikku hiluja.

        e) hyvää hyvyyttään jauhatti suomalaisten tuulipukujen rahoja kansainvälisessä valuuttakaupassa järjestelmällä, jonka toimivana myymisestä olisi ihan mikä tahansa pankki maailmassa maksanut lähes mitä tahansa. Huomatkaa sana TOIMIVANA.

        f) on karismaattinen mies, joka aina silloin tällöin näyttäytyi alamaisilleen vaikka kärsi omien sanojensa mukaan paniikkihäiriöistä ja punastelusta.

        g) kun hommat alkoivat karata käsistä, vetäytyi mummon mökkiin Ruotsiin, josta käsin ei sitten enää ollutkaan jäsenistöön yhteydessä. Suoraselkäisesti mies kyyristeli mökissä, kunnes joutui ruotsalaispoliisien pidättämäksi. Heti tuolloin Hannulle tuli mieleen, kunhan oli ensin valehdellut suoraselkäisesti nimensä, että nyt pitää todistaa koko valuuttakauppa tunnissa videolle. Sitä ennenhän se ei olisi ollut mahdollista, ei olisi ollut mahdollista pyytää oopperalaulajan mökkiin videokuvaaja kera asiantuntijan, joiden kanssa siinä lopputalven valoisina öinä olisi voitu valmistaa vaikkapa koko illan elokuva valuuttakaupan saloista. Ei, tämä tuli herralle mieleen vasta sitten kun ranteisiin kilahti raudat.

        h) kärsii nyt Oulun tutkintovankeudessa epäinhimillisitä oloista, miestä pidetään perunakuoppaa muistuttavassa sellissä, jossa kaikki on tehty betonista, hänelle annetaan luonnonvaloa säännöstellysti, häntä myrkytetään säännöllisesti, hänelle syötettään omituisia pillereitä ja hänen verikokeensa tulokset manipuloidaan.

        Kohtia riittäisi vaikka kuinka, mutta toivottavasti nuo tuossa avaavat jonkun silmät näkemään kuinka uskomattomia nuo tarinat ovat.

        Ei hyvää päivää sentään! On se Hannu vaan uskomaton mies!

        Ansiokkaasti koottu paketti.

        Kyllä kyseessä on sentason sankari, että hänelle pitäisi myöntää myös se taloustieteen nobel, josta olikin aiemmin sponssien suulla puhetta.


      • Keepernotwisdom
        hyvin kirjoitti:

        Ansiokkaasti koottu paketti.

        Kyllä kyseessä on sentason sankari, että hänelle pitäisi myöntää myös se taloustieteen nobel, josta olikin aiemmin sponssien suulla puhetta.

        Rahat pyörivät käytännössä pyramidissa. Se on eri asia,kuinka paljon Hannu vetäisi välistä ja pelasi itselleen. Hannun kuulusteluissa on ilmennyt,että hänen mielestään jäsenten nykyinen omaisuus koostuu hänen kehittämästään automaattisesta valuuttakauppajärjestelmästä. Puolustus pohjautuu siihen,että Hannu ei ole ikinä sanonutkaan,että hän treidaa jäsenistölle,vaan on tarjonnut signaalin ja jokaisen olisi pitänyt itse sitä käyttää. Poliisi on sen takia niin sekaisin rahavirtojen kanssa,koska käytännössä jo lisenssikauppa synnytti systeemiin käytännössä tyhjästä 70-90 millii rahaa. Eli tarkoittaa sitä,kun vanhemmat jäsenet möivät euron osuuksiaan jopa 17 eurolla uusille jäsenille. Eri juttu on sitten se,että missä on poliisin mukaan suoraan mb:hen mennyt 90 millii,koska heidän mukaansa tänneppäin on tullut 90 millii. Se oli todennäköisesti juuri se Hannun palkka tästä pyörityksestä. No onhan meillä keskeneräinen valuuttakauppajärjestelmä,koska Hannu on esittänyt avunpyynnön "koodariporukalle" jeesata vehje kuntoon. Mutta rahaa ei jäsenille ole missään ja kyllä piisaa huumoria kuunnella näitä juttuja,että Hannu ei petä ja rahaa on paljon. Jos sitä rahaa olisi ja olisi ollut sulkemisyönä,niin tässä tilanteessa ei oltaisi. Mutta Luxmburgiin oli Hannun mukaan kuulemma asetettu ajastettuja Troijalaisia ja hän meni paniikkiin ja katosi maan alle. Säätiöhomma kuulemma meni hänen mukaan sa vituiksi,koska paikallinen lakifirma sotki Panamassa kuviot sulkemisen jälkeen. Että siinä teille talousneroa. Hänen neroutensa perustui ainoastaan siihen,että jäsenet eivät olleet aikojen alussa järjenjakopaikalla.


      • mie taas
        Keepernotwisdom kirjoitti:

        Rahat pyörivät käytännössä pyramidissa. Se on eri asia,kuinka paljon Hannu vetäisi välistä ja pelasi itselleen. Hannun kuulusteluissa on ilmennyt,että hänen mielestään jäsenten nykyinen omaisuus koostuu hänen kehittämästään automaattisesta valuuttakauppajärjestelmästä. Puolustus pohjautuu siihen,että Hannu ei ole ikinä sanonutkaan,että hän treidaa jäsenistölle,vaan on tarjonnut signaalin ja jokaisen olisi pitänyt itse sitä käyttää. Poliisi on sen takia niin sekaisin rahavirtojen kanssa,koska käytännössä jo lisenssikauppa synnytti systeemiin käytännössä tyhjästä 70-90 millii rahaa. Eli tarkoittaa sitä,kun vanhemmat jäsenet möivät euron osuuksiaan jopa 17 eurolla uusille jäsenille. Eri juttu on sitten se,että missä on poliisin mukaan suoraan mb:hen mennyt 90 millii,koska heidän mukaansa tänneppäin on tullut 90 millii. Se oli todennäköisesti juuri se Hannun palkka tästä pyörityksestä. No onhan meillä keskeneräinen valuuttakauppajärjestelmä,koska Hannu on esittänyt avunpyynnön "koodariporukalle" jeesata vehje kuntoon. Mutta rahaa ei jäsenille ole missään ja kyllä piisaa huumoria kuunnella näitä juttuja,että Hannu ei petä ja rahaa on paljon. Jos sitä rahaa olisi ja olisi ollut sulkemisyönä,niin tässä tilanteessa ei oltaisi. Mutta Luxmburgiin oli Hannun mukaan kuulemma asetettu ajastettuja Troijalaisia ja hän meni paniikkiin ja katosi maan alle. Säätiöhomma kuulemma meni hänen mukaan sa vituiksi,koska paikallinen lakifirma sotki Panamassa kuviot sulkemisen jälkeen. Että siinä teille talousneroa. Hänen neroutensa perustui ainoastaan siihen,että jäsenet eivät olleet aikojen alussa järjenjakopaikalla.

        Valitettavasti tämä hyvin alkanut ketju tulee nyt kuolemaan, sillä ketjun keskusteluissa on esitetty niin painavia asioita WC:n todellisuutta vastaan, että capitaatit häviävät takaisin kiviensä alle eivätkä edes yritä vastailla niihin. Niinhän aina käy kun asioista aletaan keskustelemaan niiden oikeilla nimillä.

        Tilalle putkahtaa hetken päästä ketju, jonka aloittajana on joku Liekkimies tai vastaava, ja ketjun pääsanomana on että VARMASTI oli rehellinen, VARMASTI on rahat tallessa tms. Surullista mutta samalla säälittävää.... Jään kaipaamaan noita Jaquesin ja hänen "vastaväittelijänsä" keskusteluja, jotka ovat olleet parasta antia tällä palstalla sitten "100% ei ole ponzi" -väittämien joskus muinoin 2008 talvella.


    • jaqueshille?!

      Pyydä vuorivirta-heikkinen tv haastatteluun ( lue tv haastattelu ) ja kysy häneltä:

      Onko Hannu Kailajärvi tunnustanut wincapitan olleen huijausta?
      Paljonko on rahaa menny ulos ja sisään vuosina 2005-2008? ( lue ulos ja sisään )


      ps. Hannu tietää kaiken mutta suu on tukittu!

      • täysin rehellistä?

        Jos toiminta oli rehellisellä pohjalla, ei olisi ollut mitään syytä luopua omasta domainista eikä jättää serverin laskua maksamatta. Ei olisi tarvinnut paeta nässjöläiseen mökkeröön piileskelemään, ei valehdella naapureille että minä poika se olen oikea remontti-reiska. Reilukerholla olisi ollut kuukausikaupalla aikaa videoida vaikka mitä todistusaineistoa ja levittää sitä ties minne. Mitään ei kuitenkaan tehty, piileskeltiin vaan pissisukkaisena ja valehdeltiin oma nimikin poliisille. Ei olisi tarvinnut päästää sponssien omaisuuksia kuukausien mittaisiin vakuustakavarikkoihin ja oltaisiin voitu jopa viedä tietokantaan suoritettu tietomurto viranomaisten tutkittavaksi. Jopa oma vangitseminenkin oltaisiin voitu kahden viikon välein vaatia tuomioistuimen käsiteltäväksi, sen sijaan että sitä ei edes yritetä. Näin siis, jos toiminta olisi reilukerholla ollut rehellistä.


      • vastaus ja paljon muutak
        täysin rehellistä? kirjoitti:

        Jos toiminta oli rehellisellä pohjalla, ei olisi ollut mitään syytä luopua omasta domainista eikä jättää serverin laskua maksamatta. Ei olisi tarvinnut paeta nässjöläiseen mökkeröön piileskelemään, ei valehdella naapureille että minä poika se olen oikea remontti-reiska. Reilukerholla olisi ollut kuukausikaupalla aikaa videoida vaikka mitä todistusaineistoa ja levittää sitä ties minne. Mitään ei kuitenkaan tehty, piileskeltiin vaan pissisukkaisena ja valehdeltiin oma nimikin poliisille. Ei olisi tarvinnut päästää sponssien omaisuuksia kuukausien mittaisiin vakuustakavarikkoihin ja oltaisiin voitu jopa viedä tietokantaan suoritettu tietomurto viranomaisten tutkittavaksi. Jopa oma vangitseminenkin oltaisiin voitu kahden viikon välein vaatia tuomioistuimen käsiteltäväksi, sen sijaan että sitä ei edes yritetä. Näin siis, jos toiminta olisi reilukerholla ollut rehellistä.

        Vastaus saadaan kysymyksiin kun puolustus pääsee niitä esittämään, mieluiten avoimessa käräjäoikeudessa!

        Jaquesh!!! Ilmoita milloin ohjelma tulee!?


      • hymyyn!
        vastaus ja paljon muutak kirjoitti:

        Vastaus saadaan kysymyksiin kun puolustus pääsee niitä esittämään, mieluiten avoimessa käräjäoikeudessa!

        Jaquesh!!! Ilmoita milloin ohjelma tulee!?

        Vastaus tulee aivan pian, tammikuussa tai oliko se helmikuun alussa vai kesäkuussa taisi olla. Monella tulee leuat loksahtamaan hymyyn! :-))


      • vastaus ja paljon muutak kirjoitti:

        Vastaus saadaan kysymyksiin kun puolustus pääsee niitä esittämään, mieluiten avoimessa käräjäoikeudessa!

        Jaquesh!!! Ilmoita milloin ohjelma tulee!?

        Et varmaankaan ole lukenut tätä ketjua läpi, koska vaadit minulta televisio-ohjelmaa. En ole televisiotoimittaja, vaikkakin omaan kontaktit myös sille puolelle. Olen mm. nähnyt Ajankohtaisen kakkosen WC -jutun raakamateriaalin, ja voin kertoa että leikkaus, josta kakkosta on kovasti kritisoitu, oli loppujen lopuksi tehty aika kiltisti, materiaalista olisi saanut toisella leikkauksessa aika ilkeän raportin. Kirjoitan ammatikseni, ja kuten tuolla edellä olen jo maininnut, minulta tulee jossain vaiheessa kyllä WC -aiheinen lehtijuttu, ei siis televisio-ohjelma. Valitan.

        Mitä tulee tuohon "todisteiden" esittämiseen WC:n puolelta, en vaan jaksa ymmärtää tuota capitaattien logiikkaa. Jos ne todisteet kerran ovat olemassa, miksi niitä pitää pantata oikeudenkäyntiin asti ja roikottaa hyvässä uskossa mukaan läheteneitä löysässä hirressä siihen asti? Tämä toiminta jos mikä, aihuttaa niitä turhia konflikteja ja pahimmassa tapauksessa jopa niitä itsemurhia. Eikö olisi kaikkien kannalta parempi, lyödä todisteet pöytään? Kuten olen aiemmin tässäkin ketjussa kirjoittanut, olen henkilökohtaisesti tavannut mukana olleita, joille ainakin alkupääoman palauttaminen olisi niin talaudellisesti kuin henkisesti lähes elintärkeää. Näille ihmisille myös katteettomat lupaukset avaus- yms. päivämääristä ovat raastavia. Vaikka ihmiset ovat itse myöntäneet minulle olleensa tyhmiä ja ahneita mukaan lähtiessään, en voi olla säälimättä osaa heistä nähntyäni heidän tilanteensa.


      • Asiantuntevalla
        jaquesh kirjoitti:

        Et varmaankaan ole lukenut tätä ketjua läpi, koska vaadit minulta televisio-ohjelmaa. En ole televisiotoimittaja, vaikkakin omaan kontaktit myös sille puolelle. Olen mm. nähnyt Ajankohtaisen kakkosen WC -jutun raakamateriaalin, ja voin kertoa että leikkaus, josta kakkosta on kovasti kritisoitu, oli loppujen lopuksi tehty aika kiltisti, materiaalista olisi saanut toisella leikkauksessa aika ilkeän raportin. Kirjoitan ammatikseni, ja kuten tuolla edellä olen jo maininnut, minulta tulee jossain vaiheessa kyllä WC -aiheinen lehtijuttu, ei siis televisio-ohjelma. Valitan.

        Mitä tulee tuohon "todisteiden" esittämiseen WC:n puolelta, en vaan jaksa ymmärtää tuota capitaattien logiikkaa. Jos ne todisteet kerran ovat olemassa, miksi niitä pitää pantata oikeudenkäyntiin asti ja roikottaa hyvässä uskossa mukaan läheteneitä löysässä hirressä siihen asti? Tämä toiminta jos mikä, aihuttaa niitä turhia konflikteja ja pahimmassa tapauksessa jopa niitä itsemurhia. Eikö olisi kaikkien kannalta parempi, lyödä todisteet pöytään? Kuten olen aiemmin tässäkin ketjussa kirjoittanut, olen henkilökohtaisesti tavannut mukana olleita, joille ainakin alkupääoman palauttaminen olisi niin talaudellisesti kuin henkisesti lähes elintärkeää. Näille ihmisille myös katteettomat lupaukset avaus- yms. päivämääristä ovat raastavia. Vaikka ihmiset ovat itse myöntäneet minulle olleensa tyhmiä ja ahneita mukaan lähtiessään, en voi olla säälimättä osaa heistä nähntyäni heidän tilanteensa.

        Kirjoittelullaan! Selkeää asiallista ja asiantuntevaa tekstiä. Paljon on kaverilla ns. sisäpiirin tietoa. Kyllä sponzorit ovat tässä keskustelussa heittopussin asemassa. Huomaa että on ammattilainen (toimittaja) kyseessä.


      • Mie taas
        Asiantuntevalla kirjoitti:

        Kirjoittelullaan! Selkeää asiallista ja asiantuntevaa tekstiä. Paljon on kaverilla ns. sisäpiirin tietoa. Kyllä sponzorit ovat tässä keskustelussa heittopussin asemassa. Huomaa että on ammattilainen (toimittaja) kyseessä.

        Olen samaa mieltä, että kyllä tässä ketjussa WC:läisiä viedään kuin kuoriämpäriä. Ja kuten aina tämmöisissä tapauksissa, joku heittelee riittävästi vasta-argumentteja ja vieläpä sellaisia, joihin capitaanoilla ei ole vastauksia, ketju tyrehtyy. Kun eivät keksi raukat enää vastauksia. Kunnes taas jostain pomppaa joku liekki/naamari/mansikamies, joka aloittaa alusta vanhan mantran; niin-ja-niin-kauan-on-tutkittu, Hannu on kopissa eikä saa edes ruokaa, kohta tulee hyviä uutisia, vastikkeelisia tuotteita ollaan ostettu/myyty, rahat on tallessa jne. jne. Eli siis täysin hedelmätöntä scheisseinjauhantaa.

        Kiitos kuitenkin J:lle oivaltavista kirjoituksista, toivottavasti palaat joskus takaisin palstalle.


      • ahne ja tyhmä
        jaquesh kirjoitti:

        Et varmaankaan ole lukenut tätä ketjua läpi, koska vaadit minulta televisio-ohjelmaa. En ole televisiotoimittaja, vaikkakin omaan kontaktit myös sille puolelle. Olen mm. nähnyt Ajankohtaisen kakkosen WC -jutun raakamateriaalin, ja voin kertoa että leikkaus, josta kakkosta on kovasti kritisoitu, oli loppujen lopuksi tehty aika kiltisti, materiaalista olisi saanut toisella leikkauksessa aika ilkeän raportin. Kirjoitan ammatikseni, ja kuten tuolla edellä olen jo maininnut, minulta tulee jossain vaiheessa kyllä WC -aiheinen lehtijuttu, ei siis televisio-ohjelma. Valitan.

        Mitä tulee tuohon "todisteiden" esittämiseen WC:n puolelta, en vaan jaksa ymmärtää tuota capitaattien logiikkaa. Jos ne todisteet kerran ovat olemassa, miksi niitä pitää pantata oikeudenkäyntiin asti ja roikottaa hyvässä uskossa mukaan läheteneitä löysässä hirressä siihen asti? Tämä toiminta jos mikä, aihuttaa niitä turhia konflikteja ja pahimmassa tapauksessa jopa niitä itsemurhia. Eikö olisi kaikkien kannalta parempi, lyödä todisteet pöytään? Kuten olen aiemmin tässäkin ketjussa kirjoittanut, olen henkilökohtaisesti tavannut mukana olleita, joille ainakin alkupääoman palauttaminen olisi niin talaudellisesti kuin henkisesti lähes elintärkeää. Näille ihmisille myös katteettomat lupaukset avaus- yms. päivämääristä ovat raastavia. Vaikka ihmiset ovat itse myöntäneet minulle olleensa tyhmiä ja ahneita mukaan lähtiessään, en voi olla säälimättä osaa heistä nähntyäni heidän tilanteensa.

        Esitä ne kysymykset krp:lle!! Hannu on kertonut oikeudessa että omaisuus on tallessa!!!
        Tee vaikka lehtijuttu jos et tv:een pääse.
        Hannu tietää kaiken mutta suu tukittu. Etkö ymmärrä yskää?
        Lue :ESITÄ KYSYMYKSET KRP:LLE!!!!!! , turhaa ei tätä kukaan jaksa : )


      • jep..---
        ahne ja tyhmä kirjoitti:

        Esitä ne kysymykset krp:lle!! Hannu on kertonut oikeudessa että omaisuus on tallessa!!!
        Tee vaikka lehtijuttu jos et tv:een pääse.
        Hannu tietää kaiken mutta suu tukittu. Etkö ymmärrä yskää?
        Lue :ESITÄ KYSYMYKSET KRP:LLE!!!!!! , turhaa ei tätä kukaan jaksa : )

        Jos olisin huijauksen tehny niin en kyllä sanois oikeudenkäynissä että omaisuus on tallessa.


      • nyt valttia
        jep..--- kirjoitti:

        Jos olisin huijauksen tehny niin en kyllä sanois oikeudenkäynissä että omaisuus on tallessa.

        Onko joku ollut jo oikeudessa?

        Eiköhän tuo "kaikki on tallessa, maltti on nyt valttia" ole juuri sitä mitä huijarilta voi odottaakin.


      • mie vaan
        ahne ja tyhmä kirjoitti:

        Esitä ne kysymykset krp:lle!! Hannu on kertonut oikeudessa että omaisuus on tallessa!!!
        Tee vaikka lehtijuttu jos et tv:een pääse.
        Hannu tietää kaiken mutta suu tukittu. Etkö ymmärrä yskää?
        Lue :ESITÄ KYSYMYKSET KRP:LLE!!!!!! , turhaa ei tätä kukaan jaksa : )

        missähän oikeudenkäynnissä Hannu on sanonut omaisuuden olevan tallessa? Eikö suurin itkunaihe ole ollut juuri se, ettei Hannu ole päässyt oikeuteen?


      • hikala
        mie vaan kirjoitti:

        missähän oikeudenkäynnissä Hannu on sanonut omaisuuden olevan tallessa? Eikö suurin itkunaihe ole ollut juuri se, ettei Hannu ole päässyt oikeuteen?

        eikö valtamedia ole ihan kaikkea kertonutkaan, uskomatonta!?!?! no ei niistä pidätysoikeukeudenkäynneistä (vai mitä lienevätkään) oikein rahanarvoisia otsikoita saakkaan, tosin aina niistä jotain tietoa voi saada...


      • hyvavali+++
        nyt valttia kirjoitti:

        Onko joku ollut jo oikeudessa?

        Eiköhän tuo "kaikki on tallessa, maltti on nyt valttia" ole juuri sitä mitä huijarilta voi odottaakin.

        On ollu, mutta meidan tutkivat joujoulistit ei oo ollu paikalla jostain kumman syysta.


      • heijaa,,.,
        mie vaan kirjoitti:

        missähän oikeudenkäynnissä Hannu on sanonut omaisuuden olevan tallessa? Eikö suurin itkunaihe ole ollut juuri se, ettei Hannu ole päässyt oikeuteen?

        Kysy Kavoniukselta, voi olla että saa kertoa tai sit ei. Jos ei kerro niin kysy krp:tä.


      • ja missä?
        hyvavali+++ kirjoitti:

        On ollu, mutta meidan tutkivat joujoulistit ei oo ollu paikalla jostain kumman syysta.

        Kuka ollut ja missä oikeudessa?


      • pidättää...
        hikala kirjoitti:

        eikö valtamedia ole ihan kaikkea kertonutkaan, uskomatonta!?!?! no ei niistä pidätysoikeukeudenkäynneistä (vai mitä lienevätkään) oikein rahanarvoisia otsikoita saakkaan, tosin aina niistä jotain tietoa voi saada...

        Poliisi pidättää, eikä siihen mitään oikeudenkäyntiä tarvita.


      • tutkivaa ,-,,.-

        Nayttaa silta etta tutkiva suihinotta ei ole saanu vastausta kysymyksiin. Onko tosiaan nain selkarangatonta mediaa tassa maassa? ( lue finland )


    • maalailemaan

      sikainfulenssaa seinille, tulee ylen ja muun tuutin täydeltä, että ei vaan kävis kuin lintu flunssan kanssa

      • Keepernotwisdom

        Surullisinta asiassa on se, että kun EOK alkoi kiinnostua aiheesta,heille tietoa veivät kaksi huhujen levittämisessä kunnostautuneinta henkilöä,jotka olivat koko ajan huudelleet avaamispäiviä ympäri Suomea. Eok on käytännössä näitten huhugenaraattoreiden tietojen varassa,koska Hannun nykyinen asinajaja ei voi sanoa mitään hänen ja Hannun välisistä jutuista. Ja nyt tämä eok ja heidän bulvaaninsa julistavat taas sanomaa,että sponsorit eivät ole tehneet mitään väärää. Joka näin väittää,ei ole ikinä ollut capitan jäsen eikä ole nähnyt kentällä, miten ahneimmat värväsivät porukkaa alleen. Toki esim. koko keississä on paljon ihmeellistäkin mutta peruspointti on se ,että Hannun puolustuksen taktiikka on vierittää vastuu sponsorien niskaan(malli talvisotakeissi,missä lehden myyjät rupesivat juttelemaan omiaan,joita alkupää ei ollut sanonut),niin uskomatomalta tuntuu,että joku vielä uskoo Hannun kaivavan jostain kotiutukset peliin. Surullista.


    • silmiin,,,.

      Esitä krp:lle ne kysymykset, mitä täällä kyselet. Uskallatko tuoda ne korppien vastaukset julki?
      Taidat kuulua sopulijournalisteihin : )

      • Cluso627.

        teillähän koneet jauhaa 400 prosentin tuottoa paljon se muuten tekee tolle joka sijoitti yli mijoonan euroa paljonko se tekee korkoa parissa-viidessä vuodessa:)?
        kyllä siellä suomessa on tyhmää kansaa ja valittaa pitää KRP tekee tutkimukset ajoillaan mihin teillä on hoppu?
        ja hannu on turvallisesti mahdollisesti paremmas paikas kun rähjänen mummönmökki jon ei tule etes lämmintä vettä.:)


      • jeeee.-
        Cluso627. kirjoitti:

        teillähän koneet jauhaa 400 prosentin tuottoa paljon se muuten tekee tolle joka sijoitti yli mijoonan euroa paljonko se tekee korkoa parissa-viidessä vuodessa:)?
        kyllä siellä suomessa on tyhmää kansaa ja valittaa pitää KRP tekee tutkimukset ajoillaan mihin teillä on hoppu?
        ja hannu on turvallisesti mahdollisesti paremmas paikas kun rähjänen mummönmökki jon ei tule etes lämmintä vettä.:)

        Milta tuntuu ottaa krp:lta suihin hitaasti mutta varmarmasti?


      • krp:lle

        Ei vastausta kysymyksiin, hiljausuus on myöntymisen merkki : )


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miten voi olla muun sukupuolinen?

      Ei mitenkään. Kyllä tämä Euroviisujen voittaja on selvästi poika eikä tyttö, eikä mikään muun sukupuolinen. Olen aina pi
      Maailman menoa
      659
      4130
    2. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      47
      1815
    3. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      52
      1607
    4. Kuka on Suomussalmen rikkain mies?

      Jättäkää nimi pois, mutta antakaa sen verran vinkkiä, ettei erehdystä voi tulla. Ammatti pittää mainita.
      Suomussalmi
      41
      1516
    5. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      172
      1486
    6. Olipa kärsimystä kuunnella Martinaa huomenta suomessa

      Voi hyvää päivää sitä ulostuloa ja mitä liibalaabaa päästi suustaan. Esim. Kaikki äidit tietää mitä se arki on, what, mu
      Kotimaiset julkkisjuorut
      236
      1402
    7. Volkkari olkoon tunniste....

      Ajattelen sua, en ole unohtanut. Vanhemmalle miehelle...
      Suhteet
      106
      1136
    8. Tiesitkö nainen että olen

      Tavattoman epävarma itsestäni. Pienikin takapakki tahaton tai tahallinen voi särkeä paljon ja vaikuttaa käytökseeni teh
      Ikävä
      50
      1086
    9. Tunnusta pois

      Tykkäät katsella mua
      Ikävä
      75
      1084
    10. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      19
      1019
    Aihe