NHL 2004 maalinteko

fool

Moikka!
Sain tossa juuri NHL 2004 ja olen sitä nyt hieman pelaillut. Mutta tuo maalinteko tuntuu olevan kamalan vaikeaa..
Vaikka pelaisi ihan vasta-alkajalla niin ei se kiekko meinaa sinne maaliin mennä.
Ja vaikeammallakin tasolla pystyn laukomaan n. tuplasti enemmän kuin tekoäly, mutta silti teen enintään yhden maalin ja kone 3-5! Laukauksia 5 miuutin erillä ottelussa 30-40!
Oisko jotain hyviä vinkkejä??
Maalintekoon ja puolustus pelaamiseen kaipaisin neuvoja.

On muuten hieno peli ja muutenkin paljon aidomman ja vaikeamman olonen ku nuo vanhat versiot. (Kunhan vaan sais maalejakin)

9

1414

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jorgeni

      kun itseni mielestä kys. pelissä kuten koko sarjan peleissä maalinteko on aina ollut turhankin helppoa .. tosin kehottaisin säätelemään optionssista itselleen sopivat jutut .. (karvauksen teho jne ...) tosin voithan sinä lisätä sitä pelaajien tehoa itsellesi ja myös vaikka maalivahdin mutta itselläni ole koskaan maalinteossa ongelmia ollut päin vastoin .. peli alkaa välillä epärealistiselta tuntua kun 5 min erillä laukaukset 20-30 ja peli 7-4 tai sinne suuntaan onhan se peli hyvä mutta kyllä siihen aina jotai parannuksia toivoisi .. mikään ei ole täydellistä ja jos olisi niin eihä nuita saatanoita joka vuosi uusia väännettäisi

      • Nhl-guru

        Aluksi se on vaikeeta niinkuin joka änärissä mutta nyt 5min erillä vaikeimmalla vaikeusasteella aina vähintään 6 maalia, kymppi menee rikki todella usein. Yksi syy siihen on ylitarkat pelaajat jotka laukoo aina päin maalia vaikka laittaa optionssista laukaisutarkkuuden minimiin.

        Helpoiten maali tulee kun et syötä lainkaan vaan hakeudut maalin eteen ja viet rystylle ja laukaiset rystyvedon. Jonkun aikaa treenattuasi tämä menee lähes poikkeuksetta joka kerta sisään. Tietokone kyllä välillä puolustaa ihan hyvin sitä maalinedustaa.

        Puolustuksessa ei paljoa taklata tarvitse, mailahäirintä on tehokkain tapa tuhota vastustajan maalinteko yritykset. Koukkua ja sitä huitomisnappia vaan näpyttelet niin hyvin lähtee kiekko. Tietokone kyllä tekee usein sen idioottimaisen maalin että luistelee vaan b-pisteelle ja vetää etualapesään joten maalin eteen syöksyminenkin on todella tehokasta. Sitten vielä todella usein tietokone tekee myös maalin niin että se luistelee ihan hyökkäyspään päätypleksiin asti ja syöttää sieltä maalin eteen ja vetää suoraan syötöstä. (Tehokas tapa ja kannattaa itsekin käyttää) Tämä kannattaa estää niin että antaa kiekollisen pelaajan rauhassa luistella päätyyn ja meneekin suoraan sitä maalinedus heppua hakkaamaan tai sitomaan.

        Siinä alkuun. NHL 2004 on melkein onnistunut peli sillä siinä menee usein vaikeimmallakin vaikeusasteella myös siniviivalta vetoja sisälle jne jne paskavetoja joten kannattaa aina yrittää :)


    • Pelimies

      NHL 2004 on muuten todella hyvä peli mutta aivan liian helppo.

      • paljon pelannut

        niin maaleja saa helposti läpi ajusta maalin edessä sivuttais liike 90% kaikki menee maaliin. toinen vaihtoehto b pisteen kaarella pyöräytät ukolla ympyrän esim.oikealla b pisteen kaarella oikealle kaaren kohdalla veto vasempaan alas tai ylös ja verkko heiluu kun kulma jää aina auki.jokaisessa näissä ea peleissä on jonkunlainen pieni "bugi" mistä saa helppoja maaleja.Lämärit menee kans aika helposti.Nykyään meillä kavereiden kans mätetään maaleja noin 15 keskimäärin yhteensä, vaikka on vaikein taso tarkkuus nollilla


      • I'm stupid
        paljon pelannut kirjoitti:

        niin maaleja saa helposti läpi ajusta maalin edessä sivuttais liike 90% kaikki menee maaliin. toinen vaihtoehto b pisteen kaarella pyöräytät ukolla ympyrän esim.oikealla b pisteen kaarella oikealle kaaren kohdalla veto vasempaan alas tai ylös ja verkko heiluu kun kulma jää aina auki.jokaisessa näissä ea peleissä on jonkunlainen pieni "bugi" mistä saa helppoja maaleja.Lämärit menee kans aika helposti.Nykyään meillä kavereiden kans mätetään maaleja noin 15 keskimäärin yhteensä, vaikka on vaikein taso tarkkuus nollilla

        Kerro vielä tyhmälle, mitä tuolla tarkoitit. Eli siis kun pääset läpiajoon, ja olet oikean B-pisteen kaarella (lähellä vai kaukana maalista?), pyöräytys (siis se kikkapyörähdys?) oikealle ja kuti vasemmalle. Ja päinvastoin.

        Näinkö???

        Ja vielä siitä sivuttaisliikkeestä: Ukolla vai mailalla? Ja kuinka lähellä maalia? Riittääkö liike vain yhteen suuntaan?


    • Fedorov

      Maalin saat helposti tehtyä, kun olet pelajalla maalin edssä ja painat sitä harhautus -nappia ja lauot. Pitäs toimii ainakin useimmin, kun ilman harhautusta. Kannattaa yrittää maaleja enemmän huipputason pelaajilla. Suoraan syötöstä pitäs verkot soida. Vielä sellanen syöttö, että maalivahti joutuu sivuttaisliikkeeseen.

      Pitäs nämä vinkit kyllä riittää..

    • nhl

      minusta nhl 2004:ssä on vaikeaa tehdä maaleja,
      varsinkin dynasty modessa.
      saan 5. minuutissa keskivaikealla enintään 4 maalia ja kone tekee puolet enemmäm kuteja.
      olen säätänyt asetukset sillä lailla että on haastetta voittaa peli.. ja vaikeaa se on. :)

    • NHL 12 ja 2004 fani

      mäki pelasin 2004 vielä vuonna 2009 ja oli hyvä. Vasta-alkajalla meni joka laukaus jo OMASTA päästä pömpeliin. Maalivahtkin teki otteluissa sairaasti hattutemppuja.

      • ettekö te osaa?

        Sää vaan lauot siniviivalta niin kaikki menee pussiin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      129
      9905
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      52
      2891
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      177
      2687
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      2074
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1834
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      16
      1657
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1562
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      16
      1520
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1508
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe