Tunisia!

miumiu4

Tarkoituksenamme on matkustaa tunisiaan elokuun puolessa välissä.. ja mietimme, kumpi lomakohde olisi edullisempi hammamet vai Sousse?

Sitten vielä se pistää mietityttämään, että onko Soussesta Tunisiin kuinka helppo päästä ja mitä maksaa? Onko Hammametista kuinka paljon halvempi matkustaa Tunisiin?

Lisäksi kaipailisin hyviä shoppailupaikkoja niin Hammametissa, Soussessa kuin Tunisissakin ja mieluiten ohjeita niihin menoon :) Lisäksi haluaisin tietää, missä olisi isoja ostoskeskuksia tms?

Ja vielä, että toimiiko Tunisiassa Visa Electron siis saako sillä nostettua automaateista rahaa? Toinen vaihtoehto olisi S- pankin Visa Depit, toimiiko se? Kun jos mikään noista ei toimi, olemme pulassa.. ellemme varaudu ottamaan matkaan euroja mukaan, siksi tiedustelen.

Kiitos :)

8

662

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ''''

      Hammamet on lähempänä Tunisia kun Sousse , joten varmaan halvempi matkustaa, mutta Soussestakin pääsee junalla helposti ja halvalla. Visa Electron käy automaateissa.

    • AEK

      Meinaatteko ottaa valmismatkan vai mennä reittilennolla? Elokuussa nimittäin ei Aurinkomatkat eikä Detur tee matkoja Tunisiaan. Pitävät taukoa ja jatkavat syyskuun puolella. Tjareborg ja Finnmatkat tekee, mutta käsittääkseni jäljellä on muutamia kalliita hotelleja. Ei taida edullisia äkkilähtöjä ainakaan saada. Niin ja kai jotain maakuntalentoja on!?!? Itse lähden 15.8 Sousseen. Hauskaa matkaa vaan teille. minä lasken jo päiviä!!!

    • moro vaan

      Meinaatteko ottaa valmismatkan vai mennä reittilennolla? Elokuussa nimittäin ei Aurinkomatkat eikä Detur tee matkoja Tunisiaan. Pitävät taukoa ja jatkavat syyskuun puolella. Tjareborg ja Finnmatkat tekee, mutta käsittääkseni jäljellä on muutamia kalliita hotelleja. Ei taida edullisia äkkilähtöjä ainakaan saada. Niin ja kai jotain maakuntalentoja on!?!? Itse lähden 15.8 Sousseen. Hauskaa matkaa vaan teille. minä lasken jo päiviä!!!

    • AEK

      Ohoh, meni kahteen kertaan. mut ensin valitti ettei mun nimimerkki kelpaa, joten vaihdoin!!!

    • Deronda

      ja Tunisin välillä kulkee junia tunnin tai kahden välein. Hinta on noin 7 dinaria eli 4 euroa yhteen suuntaan. Itse olin Soussessa, mutta jälkeenpäin ajateltuna olisi Hammamet ehkä kuitenkin ollut minulle sopivampi paikka, koska siltä pääsee tunnissa Tunisiin ja Soussesta menee kaksi tuntia. Hammametista olisin varmasti käväissyt pääkaupungissa usempanakin päivänä.

      Toinen matkustustapa olisi tietysti louage-taksit eli pakettiautotaksit. Silloin sinun on Soussessa aluksi ajettava taksilla louageasemalle kaupungin reunalle. Junat ovat paljon viihyisämpiä kuin likaiset taksit.

      Islamilaisten pyhä kuukausi Ramadan taitaa tänä vuonna osua elokuulle. Silloin voi olla tavallistakin vaikeampaa saada mistään alkoholia.

      • Äslema

        Ei ole turistipaikoissa juurikaan eroa, onko ramadan vai ei. Alkoholia saa ravintoloista sekä "Magazin General" -kaupoista.


    • käynyt

      Hammametissa ei ole kauheasti shoppailu mahdollisuuksia , mutta on han siinä vieressä yasmine hammamet. jos hammametissa kuljet niin jos sinulta tulaan kysymään mitä tämä tuote maksaa suomessa niin sanokaa one visa.(se TOIMII). Hammamet on tai no yleensä Tunisia on lapsi ystävällinen maa. Siellä tullaa pussaamaan lasta poskelle.

      • taksia

        hammametin keskustasta vaikka hotel mediterraneehen 3.500 dinaaria eli jotaki 1e


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5105
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3207
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1800
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1345
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe