Ei enää

Bulgariaan!

Reissu Golden Sandsille heitetty.Ja toiste ei meidän perhettä sinne saa,mut tulipahan nähtyä. Hotellia kyllä voin suositella;Park HOtel Odessos,se oli tosi hyvä ja siisti,ystävällinen hlökunta.pääsimme jopa parempaan ja kalliimpaan huoneistoon,kuin mitä olimme maksaneet.Tässäkin hotellissa tosin lähtöpäivänä huoneen luovotuksen jälkeen siivoja juoksi huoneitten ja respan väliä ja väitti et minibaareista puuttui jotain.Suomalaiset vakuuttivat etteivät olleet käyttäneet mitään.ja eivät maksaneetkaan.Huoneiston puoli on rauhallisempi nukkumiseen kuin huoneet.
Toinen hyvä juttu on tosi lyhyt lento,2h20min ja aivan mahtava ilmasto.oli tosi kuumaa ja parina päivänä saatiin hieman sadettakin mut eipä tuo haitannut.
Kävimme Varnassa ja petyimme pahasti shoppailun suhteen,ei siellä ollu juurikaan ostamista.Hinnat on noussut niin,että katsoimme saavamme samalla rahalla suomestakin,toki joitakin poikkeuksia oli.ruoka oli huomattavasti halvempaa kuin GS:llä.Söimme oppaan suosittelemassap paikassa,Godsillassa.Hyvää oli ruoka ja halpaa,3hlö jälkiruokineen reilut 20levaa.Yöllä sitten oksennus ja paska lensi minulta ja seuraavana päivänä kuumetta 38c :( loppu loma oli hankalaa pahoinvoinnin vuoksi,ei uskaltanut juurikaan syödä.Syötiin aika paljon pelkkää karkkia ja sipsiä,ne on varmaan turvallisia ;)
seuraavaana iltana tyttömme sai äkillisen vatsakipukohtauksen.Raville vedimme hotelille ja tyttö viettikin tovin pää pöntössä itkien.se meni kuitenkin illan aikana ohi,ei oksentanut.
Meillä meinasi olla illat pitkiä,kun ei ollut tekemistä.eihän siellä oo muuta kuin rättikojuja ja ravintoloita.kävely ei huvittanut kun parin metrin välein olivat vonkumassa raflaansa.
Meressä oli ihana uida!
Hintoja:pitsa 9-11lv,olut 5dl 2lv,limu plo raflassa 3lv kaupassa 1,9lv,ranskalaiset 3,9lv,t-paidat 10-20lv,lapsille löysin spiderman paitoja 6lv:lla,hihattomat mekot lapsille 20lv(hello kitty yms),taksi Varnaan 25lv,taksi Varna Mall:sta Varnan Postin kupeelle 10lv.
Tosiaan ei ollut tää meidän paikka,mut tulipahan nähtyä.
Kannattaa muuten käydä Aquapolis-vesipuistossa(pääsee kävellen kun lähtee portaita nousemaan jostakin kohti ylempää).Vietettiin koko päivä.VARO! lasten altaan pohjasta irtosi paljon laattoja,oma poikani sai molempiin varpaisiin vertavuotavat haavat joita sit paikkailtiin Doctorilla,joka muuten otti 20lv(puiston oma ea).Ja toisenkin tapauksen näin siellä.
Suosittelen ehdottomasti jokaiselle matkaajalle Twinrix-rokoitetta!!

Hyvää matkaa joilla matka vielä edessä!

4

685

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • peku88

      no teille tais sattuu ja tapahtuu ihan riitävästi.no loppu hyvin kaikki hyvin.jaaha toi vesipuisto sitä meidän pennut odottaa 9v 12v hyvä kun kerroit täytyypä tutkia altaan pohjaa.me lähdemme 26.7 seikkailee sinne.

    • ----

      Samanlaisia kokemuksia. Tosin vältyimme vatsataudeilta. Ravintoloiden sisäänheittäjät olivat aika ajoin hyökkääviä samoin kaikenkarvaiset taksikuskit, joita löytyi joka nurkan takaa.

      Ravintoloiden hinnat olivat Suomen tasoa eikä ruoka jokaisessa paikassa välttämättä kovin hyvää.

      Parasta oli patikkapolut, joita kulutimme ahkerasti, kunhan polulle onnistui karkaamaan taksikuskien silmien välttäessä... Ensimmäisellä kerralla pelkäsin, että jonkin puskan takaa sielläkin hyppää esiin joku niistä ja tarjoaa kyytiään. Huomasin kyllä myöhemmin, että patikkapoluilla sai liikuskella aivan rauhassa ja nauttia liikunnasta. Luostarilla, jonne polut johtivat, oli sitten jo aivan rauhallinen meininki.

      Jotenkin tuli mieleen, että ei kuitenkaan enää kultahietikolle. Kyllä se oli varmasti kaikenkarvaisille bilettäjille hyvä, mutta ei meidän makuun. Käytiin oluella rantabaareissa muutamana iltana ja ajateltiin kuunnella meren rauhaisaa pauhua. Sitä ei vain meinannut oikein kuulla, kun megafoneista tuli sellaiset bofoorit, joka kattoi alleen kaiken muun. Maksoin eräässä paikassa hieman tippiä ja pyysin laittamaan musiikin pienemmälle ja kumma kyllä tyttö laittoi...

      Varnaan menimme bussilla ja erehdyimme ostoskujalle, missä verenhimoiset myyjät takertuivat kuin limppuun kiinni. Olimme lähes sokissa päästyämme kujalta pois...

      • Käynyt 3 kertaa

        turistipaikka on turistipaikka. Se on täynnä lähinnä pohjoismaalaisia ja englantilaisia turisteja, myös saksalaisia ja eteläeurooppalaisia. Meri, ruoka, basaarit. Siinähän ne. Jos on lököloman tarpeessa paikka on ok. Ihan mukava. lähellä ja edullinen.


      • t
        Käynyt 3 kertaa kirjoitti:

        turistipaikka on turistipaikka. Se on täynnä lähinnä pohjoismaalaisia ja englantilaisia turisteja, myös saksalaisia ja eteläeurooppalaisia. Meri, ruoka, basaarit. Siinähän ne. Jos on lököloman tarpeessa paikka on ok. Ihan mukava. lähellä ja edullinen.

        Samaa mieltä edellisen kanssa.Jos haluaa jotain elämää suurempia kokemuksia niin sitten GS on kyllä väärä paikka.Mut kyllä siellä viikko menee lämmitellessä.Hinnat on kyllä nousseet jonkin verran.Taksilla Varnaan pääsi kympillä,et se ei kovin kallista ole ja jos tosiaan syö Varnassa, niin puolet halvempää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe