Aihe

EI sikainfluenssan tutkimusten, hoidon ja lääkityksen maksulliseksi tulemiselle, allekirjoittakaa adressi!

Ida-Sofiaa

Ajattelin tämän tännekkin laittaa, että saataisiin mahdollisimman paljon kansalaisia kannattamaan ideaa.

Allekirjoittakaa adressi hyvät kansalaiset niin saamme mekin hoidon ilmaiseksi influenssaan. Olemmehan veroilla sen ansainneet vai meinaako valtio, että kyllä me tavalliset duunarit, tossun kuluttajat ja kadun tallaajat selviydymme sikainfluenssasta ja ei se meihin köyhiin kansalaisiin tartu.

Sikainfluenssa tulee tarttumaan miltein jokaiseen kansalaiseen. Influenssahan tarttuu pisaratartunnalla, eli se voi tarttua suoraan ilmastakin, ovenkahvoista jne.

Itse teen työtä jossa tapaan satoja ulkomaalaisia viikossa.
Riski itselläni on erittäin suuri, sillä influenssaa vastaan ei voi suojautua, vielä. Saisin kyllä rokotteen, kun teen tuollaista työtä. Rokoite tulee vasta marraskuussa markkinoille. Ei siis mitään apua. Lääkäri vain sanoo, että syö ja nuku hyvin ja pidä yleiskunto hyvänä. Silti voit saada tartunnan.

Matkustellessa tartunnan saa vielä helpommin esim. Lentokoneessa tms. suljetussa tilassa

Allekirjoittakaa, ainoastaan pystytte sillä vaikuttamaan!
http://www.adressit.com/sikainfluenssan_hoito_ilmaiseksi

5

775

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Burt

   En allekirjoita. Kannatan maksullisuutta.

   • Esa-

    Maksulliseksi vaan. Voi sitten itse harkita hakeeko lääkkeen flunssaansa.


   • Ida-Sofiaa
    Esa- kirjoitti:

    Maksulliseksi vaan. Voi sitten itse harkita hakeeko lääkkeen flunssaansa.

    Siten pitäisi jo hoidon saaneiltakin periä maksu takautuvasti. Väärinhän se on jos me veronmaksajat maksamme niiden hoidon. Onneksi itse en Suomen kaltaiseen maahan verojani kanna!


  • Ericace

   Hyvät puolet :Ehkä lääkkeet saa helpommin itse maksettuina

   Närkästyin itsekkin aluksi. Olemmeko me taloudellisesti arvioituna kehitysmaiden asukkaiden tasolla, jonka maan hallitus ei katso pystyvänsä ehkäisemään ja hoitamaan kansalaisia uhkaavaa yhtä ainutta vakavaa epidemiaa, joita on vain noin 30-40 vuoden välein.
   Lintuinfluenssaankin varauduttiin vaikka uhka oli lähes olematon vielä asiasta keskusteltaessa, koska tauti ei vielä silloin todettu edes tarttuvaksi ihmisestä toiseen. Edellinen pandemia ja epidemia oli H2N3 A-influenssaviruksen aiheuttama eli "Hongongilainen" ja levisi Suomessa 1968-1969, (yleisenä jälkitautina oli kehkokuume). Omaisistani kaksi joutui sairaalahoitoon. Itse sain yhden Suomen ensimmäisistä flunssarokotteista työnantajani maksamana ja sain ohjailtua vakavammat tapaukset sairaalaan. Aikaisemman epidemian Suomessa aiheutti "Aasialainen" (H2N2) , tautiin kuoli vieressäni 18 vuotias kaunis terve urheilijatyttö, jälkitauteina esiintyi yleisenä mm. aivokalvon tulehdusta. Olin itse lapsi ja sairastin taudin jälkitauteineen. Influenssarokotetta ei oltu vielä keksitty. Lääkäri sanoi kotikäynnillä, että ei voida tehdä mitään muuta kuin odotella paranemista.
   Nyt kun käytössämme on viruksia vastaan lääkkeitä ja rokotukset valmistuvat eri tyyppisiä influenssaviruksia vastaan suhteellisen nopeasti, kun vain tyyppi osataan määritellä, emme toimikkaan enää parhaalla mahdollisella tavalla.

   • Ericace

    Korjaus "Hongongilainen oli virustyyppiä H3N2. Myöhemmin esiintyi vielä sikainfluenssaa (tai siksi ainakin kirjoissa luokiteltua influenssavirusta 1976 ja 1977 Moskovalaiseksi nimettyä virusta, molemmat olivat päätyypiltään H1N1 A-viruksia.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   15869
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5639