Yezidit, gnostilaiset+nykyajan luciferismi yms.osa2.

Usva

Yezidien eli jetzidien lahko, joita kutsuttiin paholaisen palvojiksi.
Aikanaan n.v. 0-200 välillä Persiassa (nyk. Irakin alueella) oli uskonto, jossa palvottiin niiden hallitsijaa, jonka kunnianimi oli shaahi, jonka katsottiin edustavan jumalaa.
1300-luvulla eli shaahi Jahan, jolla oli kuuluisa riikinkukko valtaistuin (tässä on viittaus ”Saatanan” (valta-)istuimeen). Ja tämä saattoi viitata myös tuhansia vuosia vanhaan yezidien eli jetzidien lahkoon, joita kirkko kutsui ”paholaisenpalvojiksi”. Lahko toimi Persiassa ja heidän jumaluutensa, jota he palvovat on nimeltään Muluk-Taaos (arab.) sanasta Maluh / Maluk, hallitsija; Molochin viimeinen muoto. Melek, Malayah ja Malachim, ”sanansaattajat”, enkelit, riikinkukon hahmossa. Herra ”riikinkukko” on yksinkertaisesti 100-silmäisen viisauden symboli; Saraswatin, (Intialaisen) viisauden jumalattaren lintu; Karttikeyan ja Kumâran symboli, Junon mysteereiden neitsytselibaatti ja kaikki salaisen opetuksen kanssa yhteydessä olevat jumalat ja jumalattaret.
Tämä lahko tuli Syyriaan Basrahista. He käyttävät kastetta, uskovat arkkienkeleihin, mutta kunnioittavat Saatanaa samanaikaisesti. Heidän profeettansa Iezad, joka edelsi Muhammedia vuosisatoja ennen (Muhammed 570-632 jaa), opetti että sanansaattaja taivaasta toisi heille ikuisuudesta kirjoitetun kirjan.
Yezideien lahkon pyhä suunta on pohjoinen, johon suuntaan osoittivat rukouksensa seitsemän kertaa päivässä ja jota kutsutaan ”suurimman vertauskuvallisen pimeyden lähteeksi” ja myös ”suurelle pedolle”Aleister Crowleylle se on pyhä suunta (Theleman ja OTOn isä) sekä LaVeylle pohjoinen on Saatanan suunta (nykyisen ateistisen satanismin perustaja).
Yezidien lahkoa voidaan ehkä kutsua ensimmäiseksi uskonnolliseksi suunnaksi, jotka siis kunnioittivat ja palvoivat Saatanaa ja joita ehkä siinä mielessä voidaan kutsua ensimmäisiksi ”saatananpalvojiksi”, käyttämän nimen perusteella. Saatanan muinainen nimi on ollut Shatan (vastustaja), Shamael / Samael (sokea jumala) ja Sakla (hullu jumala), viittaavat kuitenkin alun perin gnostilaisen demiurgiin eli Jehovahiin, heidän vastustajaan.

Nabathealaiset ovat ”tähtien palvelijoita” eli sabealaisia, jotka palvoivat Salaisen Viisauden jumalaa Neboa. Nabathealaiset muodostivat salaisen veljeskunnan Yezidit. Heidän uskontonsa on kabbalistinen. Nebo on planeetta Merkuriuksen jumaluus eli planeettahenki ja Merkurius on viisauden jumala Hermes ja Budha, jota juutalaiset kutsuivat nimeltä Kokab ja tärkein näistä planeettahengistä on myös Seth. Tämä viisauden jumaluus oli suuri luova voima ja sellaisena häntä palvottiin moabiittien, kanaanilaisten ja assyrialaisten keskuudessa.
Heidän tärkein ja vanhin kirjoitus n.1300 eaa. kirjoitettu, on adepti kirjoittajan kirjoittama Qû-tâmyn raamattu ”agriculture” (maanviljelys), joka sisältää selostusta talismanein taikomisesta, henkivoimien hallitsemisesta, magiaa, demoneja ja henkiä, jotka asuvat erämaassa. Libanonin vuoren nabathealaiset uskoivat seitsemään arkkienkeliin eli Dhyan Chohaneihin, kuten heidän esi-isänsä olivat uskoneet seitsemään suureen tähteen, näiden arkkienkelien asuinpaikkaan.

Näiden muinaisten Yezidien eli jetzidien lahkon nykyiset edustajat sabealaiset beduiinit erämaan öisessä yksinäisyydessä kutsuvat avuksi kimmeltävää ”taivaallista joukkoa”. Aikoinaan Jezidit jumaloivat Muluk-Tausia – ”Herra Riikinkukkoa” ylpeyden sekä satasilmäisen järjen ja myös vihkimyksen symbolia, joka karkoitettiin taivaasta Saatanan mukana, kuten vanha itämainen traditio kertoo. He ovat Valon Jumalia, jotka Jahve kukisti! He olivat Moolokin palvojia, joka on muinainen nimitys Saatanalle, joka muinaisuudessa edusti Valon ja Viisauden Jumalaa!

Gnostis (kreikkaa)= jumalallinen tieto, sisäinen viisaus Korkeimmasta
Muita nimiä, jotka tarkoittavat samaa on: sankritinkielinen jana, yana, gnana on janosin tiede eli vihkimys tiedon tiede enoichions (näkijät). Espanjasta tulee sana jina, josta gnostis on johdettu lausutaan alkuaan djinn.
Historiallinen oikea Luciferismi oli gnostilainen, jossa Ofiitit (kreikaksi käärme) 200 luvulla palvoivat käärmettä viisauden symbolina. Ophis (kreikaksi) käärme on sama kuin Chnuphis eli Kneph, Logos; hyvä käärme eli agathodaimon. Ophis-Christos (kr.) on Gnostikkojen käärmekristus ei ole sama kuin kristittyjen Kristus, vaan tarkoittaa jumalallista Egoa (ihmisen todellista Itseä), joka oli yhtä buddhin (henkisen rakkauden kanssa). Vaikka nykyään LHP eli Lefh Hand Path puolisen teistisen satanismin yhteydessä Lucifer katsotaan edustavan ihmisen Itseä, mutta yhdistetään manakseen eli henkiseen järkeen. Ofiitit olivat egyptiläinen gnostinen veljeskunta, joka silloin kuului Rooman vallan alle. Ofiiteille chrestos tarkoittaa vihkimystä ja puhdistumista.

Naasenit gnostilainen lahko olivat myös käärmeenpalvojia, jotka pitivät Lohikäärmeen tähtikuviota Logoksensa eli Kristuksensa eli sisäisen Itsen ja Viisauden symbolina. Nämä ja myös Ofiitit inhosivat Jeesuksen lahkoa ja vastustivat heidän alku kristinuskontoaan.

1300-luvulla vaikutti gnostilainen lahko, luciferilaiset. Nämä ihmiset uskoivat Luciferin olevan jumalan veli ja hänen kohdanneen suureen vääryyden taivaista syöksemisen yhteydessä, näinollen ansaitsevan vallan Jehovan yli. Lahko levisi nopeasti ja saavutti suosiota pitkin Eurooppaa koko vuosisadan ajan. Inkvisitio joutui puuttumaan tapahtumiin ja poltatti moneen otteeseen tämän lahkon edustajia "väärien" ajatusten levittäjinä.

Tänä päiväinen luciferismi: Englannin Lontoossa 1964 pieni ryhmä ihmisiä perustivat organisoidun uskonnollisen kirkon nimeltään The Process, joka perustuu Alfred Adlerin psykoterapeuttiseen ohjelmaan. Siihen vaikutti Scientologia, C.G. Jung ja Sigmund Freudin ajatukset. Ja perustajajäsenet olivat Robert De Grimston ja Mary Ann Maclean.
He perustivat myöhemmin Xtul-nimisen kommuunin Meksikon Jukatanin niemimaalle ja palasivat Englantiin ja siirtyivät Usahan. Siellä heidän jäsenet mainostivat itseään ja kulkivat mustissa kaavuissaan, joiden kaulassa oli sekä kristilliset, että satanistiset symbolit. The Process lopetti toimintansa v.1974. De Grimston esitteli v.1967 kolmen jumalan hierarkian: Jehova, Lucifer ja Saatana. Jumaluudet olivat erilaisten ihmistyyttien projektioita, jotka muodostuivat parin jehova, joka edusti voimaa ja Lucifer, joka edustaa valoa sekä eroa edustava Saatana ja yhdistymistä edustava Kristus (joka lisättiin v.1970). De Grimston pyrki yhdistämään hyvän sekä pahan eli niin kuin Abraxarissa on edustettuna, niimpä hän yhdisti Kristuksen ja Saatanan samaan oppiin.
Hänen oppinsa myös hyökkäsi USAn senhetkistä poliittista aineistoa vastaan ja halusi aiheuttaa kaaoksen, tuottaa väkivaltaa, tuhoa ja kuolemaa, joka tuhoaa senhetkisen ihmiskunnan ja jotta sen jälkeen ”todellinen satanisti voi alkaa kaiken alusta”. De Grimstonin keskitietä karttavat satanistit löytävät itsestään piilevän yli- tai ali-ihmisen.

Oli aikoinaan Leviitat eli Leevistä polveutuva pappisheimo, olivat Suuren käärmeen eli Leviatan, toiselta nimeltään Nehustanin poikia ja palvojia. Myös Mooses kuului levitoihin ja he vastustivat Jahve-kulttia, joka edusti alkukristittyjä. Ja tämä Leviatanin kultti eli Syyriassa ja Lähi-idässä jo kauan ennen kristinuskontoa. Leviatan on hepreankielinen nimi Suurelle syvyyden käärmeelle, jota Mooses ja gnostilaiset palvoivat. Kristityt tekivät tästä kilpailevasta jumalasta Saatanan.

Orai (kr.) Venuksen enkelihallitsijan nimi egyptiläisten gnostikkojen mukaan.

Egyptiläiset, Kaksoisvirranmaassa, Kreikassa, Kiinassa palvottiin lohikäärmettä, joka edusti

Jo muinaiset egyptiläiset tuhansia vuosia sitten palvoivat käärmettä, joka oli kaikki-viisauden symboli. Ja muinaisessa Intiassa samoihin aikoihin palvottiin Naagoja (käärme sanskritinkielellä), jotka olivat myös viisauden että vihittyjen symboli. Siellä eli Käärmekansa eli vihittyjen viisaiden ja pappien kansa. Heprealaisilla oli saman jumalan kuvana Mooseksen lentävät eli ”tuliset käärmeet” erämaassa ja aleksandrialaisilla (n.300-0 eaa Rooman vallan alaisessa Egyptissä) mystikoilla nämä tulivat Ofio-Khristokseksi, gnostikkojen Logokseksi. Tuliset käärmeet eli tuli-nagat ovat näkymättömiä, aineettomia ja henkisiä ihmiskunnan opettajia boddhisattovia tai planetaarisia dhyan chohaneita, jotka toivat ihmisille henkisen järjen eli manaksen. Dhyan chohaneihin kuuluu Lucifer eli hän joka on Sukra / Shukra (sankritinkielellä), planeetta Venus eli Usana ts. Venus-Lucifer (aamunkoiton poika) eli Lucifer on Venus-planeetan planeettahenki ja hallitsija ja ensimmäinen seitsemästä muusta arkkienkeleistä. Tämä Lucifer nousi ensimmäisenä Kaaoksen äiti-syvyydestä, ensimmäinen Valo Pimeydestä ja hän loi muut 6 sädettä eli arkkienkeliä ja antoi heille 6 muuta planeettaa, jotta voivat niitä hallita.
Gnostilaisuudessa dhyan chohanit ovat näkymättömiä rakentajia, arkkienkelitä, arkontteja ja joiden joukosta Lucifer oli se joka kieltäytyi luomasta ja siten vastusti Demiurgia eli Ildabaothia (kirjoitetaan myös Jaldabaoth) eli ”pimeyden poikaa” ts. Jehovaa, juutalaisten jumalaa (josta on tullut kristityille Jumala, joka on kuitenkin alkuaan ollut nk. esiintyvä henki) ja joka on kuuden pimeän tähtihengen isä ja heidän äitinsä on Sophia Achamoth ja Ida-Baoth on Saturnus-planeetan suojelushenki. Demiurgi (käsityöläinen ja luoja) kadehtii ihmisiä ja haluaa tuhota heidän sisällään asuvan Hengen eli jumalan ihmisessä.

jatkuu ...
Terveisin Usva

8

1861

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 93+93

      juurikin näin.

      • 17825

        Paitsi että Crowley ei ole OTO:n isä, Theleman kylläkin.

        OTO:n perustivat Karl Kellner ja Theodor Reuss...


      • frater-perdurabo
        17825 kirjoitti:

        Paitsi että Crowley ei ole OTO:n isä, Theleman kylläkin.

        OTO:n perustivat Karl Kellner ja Theodor Reuss...

        Mutta ollessaan liiderinä A.C. kylläkin muokkasi O.T.O:n vanhaa järjestelmää...


    • vapaa haihattelija

      Aleisterin vanhemmat olivat erittäin kiihkouskovaista porukkaa. Voi miettiä siitä miten
      geenit ovat häneen siirtyneet. Ehkä tunnetuimman länsimainen uskomusjärjestelmän
      Theleman kehittäjä.

      • Se o

        Suomessa vähän tunnettu.


      • Mitä ihmettä?
        Se o kirjoitti:

        Suomessa vähän tunnettu.

        Mutu-tietoa, kukahan tällaisen sekasotkun on oikein kirjoittanut, ei päätä eikä häntää!? Tuntuu kuin ei ymmärrettäisi asiayhteyksiä ollenkaan, kaikki on vain sekoitettu mielivaltaisesti. Tällainen ajattelu ei johda mihinkään, ei ainakaan tosiseikkoihin.


    • Uskontotieteiliä

      Skeletor on lihaksikas sinertävä humanoidi, jolla on purppuran värinen huppu kellertävän pääkallon päällä. Skeletor on velho, joka hallitsee mustaa taikaa ja kantaa mukanaan tuhonsauvaa, jonka kärjessä on pässinkallo. Ensimmäisissä tarinoissa He-Manin voimamiekka oli jaettu kahteen puoliskoon. Toisen piti hallussaan He-Man ja Skeletor etsi toista tai silloin tällöin piti hallussaan toista puoliskoa. Hän yritti epätoivoisesti saada haltuunsa molemmat puoliskot, jonka myötä Skeletor saisi mahtavia voimia hallitakseen Harmaakallolinnaa. Myöhemmissä tarinoissa käsitettä miekan kahden puoliskon voimasta jätettiin pois. (Samaa juonta käytettiin myös Filmationin vuonna 1981 aloittamassa sarjassa Blackstar). Skeletorin tavoitteena on myös valloittaa Harmaakallolinna, jotta saisi selville sen muinaiset salaisuudet, joiden avulla hänestä tulisi pysäyttämätön. Niiden avulla Skeletor voisi hallita koko Eterniaa. Alkuperäisessä sarjassa Skeletorin sanottiin olevan ilkeä demoni Infinita-nimiseltä Eternian sisarplaneetalta. Myöhemmin Mattel, yhdysvaltalainen leluja valmistava yritys vihjaa, että Skeletor oli ennen Keldor-niminen mies ja Kuningas Randorin veli, kun taas vuonna 2002 tehdyssä He-Man ja Universumin valtiaat -uusioversiossa mainitaan, että Skeletor olisi Kuningas Randorin velipuoli. The Mike Young Productions -animaatiostudio vahvistaa, että Skeletor oli ennen Keldor-niminen mies, eikä hän ole minkäänlaista sukua Kuningas Randorille.

    • Jezidin paluu

      Lyhyesti sanottuna Jesidit ovat nykyisiä kurdeja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6123
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3886
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2254
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1880
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1333
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      959
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      36
      901
    Aihe