lento bergamoon

astilbe

Hei! Onko kokemuksia Ryanairin lennosta Bergamoon, josta sitten pitäisi vuokrata auto ja matkata Toscanaan? Lähdössä syyslomalla 5 henkeä, eikä olisi hullumpaa, jos joku vihjaisi miellyttävästä huoneistostakin.

5

1229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taasen

      Niin että onko kokemuksia Ryanairin lennosta bergamoon. Katsoit tietenkin haku-komennolla, mitä aiheesta on ennen kirjoitettu. Löysit runsaasti kirjoituksia, eihän täällä paljon muusta kirjoitellakaan. Vastaukset eivät riitä sinulle?

      Minullakin on kokemus Ryanairin lennosta Bergamoon. Kone lähti Tampereelta ja laskeutui Bergamoon. Istuin koko matkan, paitsi kerran kävin vessassa. Sellainen kokemus.

    • viisastelijoita..

      ..riittää tällä ko. palstalla:) Ihmettelen, miksi nämä viisastelijat ylipäätään lukevat näitä viestejä, kun kaikki kuitenkin tieto löytyy täältä jo valmiina.. Anyways, olemme mekin menossa Ryanilla reilun viikon päästä Toscanaan. Huoneisto vuokrattiin Interhomen kautta ja auto eautovuokraamon kautta. Ollaan myös pari yötä mennen tullen Bergamossa ja hotelli varattiin suoraan hotellin omilta sivuilta. Syysloma on sesonkikautta, joten kannattaa pitää kiirettä varausten kanssa, jos ymmärsin oikein, että olette jo nyt tänä syksynä lähdössä reissuun. Myös autonvuokrausfirmoissa voi olla siihen aikaan ruuhkaa!

      Et kertonut viestissäsi, onko 5 aikuista lähdössä, mutta jos on niin kannattaa porukassa vuokrata ihan oma talo, on yllättävän edullista. Interhomen lisäksi löytyy muitakin talon/huoneistonvälitysfirmoja, esim. Homeaway jne. Meistä Interhome oli helpoin, kun maksut menee sen kautta, eikä tarvitse liikoja säätää. Kannttaa surffata ahkeraan netissä ja vertailla hintoja, erot voivat olla todella suuria!

      Ihanaa lomaa, ei kannata liikaa välittää näistä "maailmanmatkaajista", jotka tulee näille palstoille elvistelemään kokemuksellaan:D

      • Astilbe

        Kiitos! Mukavaa, että joukossa on myös asiallisia ihmisiä. Hyvää matkaa teille! -Miksi näiden pahoinvoivien (kts. ens. vastaus) pitää vastata, kun ei kuitenkaan ole halua puhua asiasta?


      • reissaajia mekin
        Astilbe kirjoitti:

        Kiitos! Mukavaa, että joukossa on myös asiallisia ihmisiä. Hyvää matkaa teille! -Miksi näiden pahoinvoivien (kts. ens. vastaus) pitää vastata, kun ei kuitenkaan ole halua puhua asiasta?

        Noi sekoilijat ovat lomaansa kyllästynietä kersoja, hyvä että loma kohta loppuu - ovat sotkeneet kokonaan Soneran Matkalaukunkin, hitto vieköön.

        Vaan asiaan, kertokaahan sitten matkan jälkeen lisää reissuistanne - itsekin ollaan suunittelemassa ensi kesän reissua samalla kaavalla, tarkoitus olla 3 vk, josta osa myös Cinque Terran patikkareitillä sekä piipahdus Comolla ja ehkä Maggiorelle. Ei jakseta majailla koko viikkoa samalla seudulla, ja ollaan ennenkin käytetty ja hyväksi havaittu sivusto www.italialodging.com - voi vaihtaa maisemaa 3 - 4 päivän jälkeen. Mukavaa reissua!


    • Tampere - Pisa

      Nyt ei enää tarvitse lentää Bergamoon ja jatkaa junalla. Suorat lennot Tampere - Pisa alkavat 30 maaliskuuta 2011. Erittäin hyvä reitti, nappiin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe