Vapiano

l-oma

Onko ketään, joka olisi ruokaillut Vapianossa? Jos niin, oliko ruoka hyvää ja mikä oli hintataso? Mikä ihmeen korttisysteemi siinä ravintolassa oikein on, tuottiko hankaluuksia? Kiitos etukäteen vastauksistanne.

20

5198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paikassa käynyt

      Hei, kävimme eilen tässä paikassa syömässä hetken mielijohteesta. Sisään mennessä jokaiselle asiakkalle annetaan kortti johon "ladataan" kaikki mitä olet syönyt ja juonut paikassa. Esim. me söimme pastaa, jolloin menimme pastatiskille ja kerroimme tilauksemme. Siinä tiskillä odottaessa pasta-annos valmistettiin silmiemme alla, eikä aikaa mennyt kuin muutama minuutti. Annokset saatuamme vilautin korttia lukulaitteessa,johon työntekijä syötti annostemme hinnat. Samalla tavalla juomat, pizzat ja salaatit saa. Pois lähtiessä annoimme korttimme ovensuussa olevalle kassalle, joka luki korteista käyttämämme summan. Helppoa ja näppärää. Ruoka oli hyvää ja tuoretta, pastat tuorepastaa (valittavana reilu 10 eri muotoista pastaa). Meiltä kahdelta meni 250 eek sis.pasta-annokset, vichyt, viini ja olut. Suosittelen lämpimästi.

      • l-oma

        Hei, kiitos Sinulle asiallisesta vastauksestasi, noilla antamillasi tiedoilla - menemme varmasti katsastamaan paikan tulevalla viikolla. Mukavaa kesänjatkoa!!


      • Ersndt
        l-oma kirjoitti:

        Hei, kiitos Sinulle asiallisesta vastauksestasi, noilla antamillasi tiedoilla - menemme varmasti katsastamaan paikan tulevalla viikolla. Mukavaa kesänjatkoa!!

        Mikäs täällä olisi lueskellessa ihmisten kirjoituksia, jos vastaukset olisivat tuollaisia. Suurin osa valitettavasti vain onnetonta linkittämistä tai jonkin sortin riitelyä tms. asiatonta.


    • (((

      Söimme pizzaa ja täytettä oli riittävästi!Aluksi ei oikein tiedetty kuinka toimia mut kyl neuvoivat!Kortti käteen ja jonottamaan pizzaa pastaa jne ei kauhean kallis!Basilikat tuoksuivat pöydissä!Paljon kävi jengia! Käykää rohkeasti kokeilemassa!

    • hjundda

      Vapiano on positiivinen paikka. Henkilökunta on hyväntuulista ja ruoka hyvää. Paikalla on aina iloisia virolaisia nuoria, jotka lörpöttelevät keskenään. Siisti paikka ja hyvä hinta-laatusuhde.

      • osoite

        Missä tämä Vapiano on? Osoitetta kaipaisin?
        Korttisysteemi kuulostaa erikoiselta, mutta jos ei huijata, niin mikäs siinä.

        Kiitos tähänastisista vinkeistä :)
        Ei olla ennen käyty Tallinnassa, nyt menemme sinne käymään.


      • Tallinna_

        Kirjoitin toukokuussa tekstin jossa käsittelin suosikkiravintoloitani Tallinnassa ja Vapiano on yksi näistä. Tässä linkki:http://www.tallinna.biz/2009/05/nalattaako.html

        Jos ei paikka meinaa löytyä niin katsokaa blogini alhaalta kartasta sillä olen merkinnyt sinne kaikki käsittelemäni tekstit.


      • minävain748282919195
        Tallinna_ kirjoitti:

        Kirjoitin toukokuussa tekstin jossa käsittelin suosikkiravintoloitani Tallinnassa ja Vapiano on yksi näistä. Tässä linkki:http://www.tallinna.biz/2009/05/nalattaako.html

        Jos ei paikka meinaa löytyä niin katsokaa blogini alhaalta kartasta sillä olen merkinnyt sinne kaikki käsittelemäni tekstit.

        tuoreempaa tietoa kenelläkään?


      • Ei ikinä enää
        minävain748282919195 kirjoitti:

        tuoreempaa tietoa kenelläkään?

        Täyttä pask*kaa myivät.
        Hengissä pois - selviytymiskokemusta tuli.


    • nyt matkaan

      Kun menet Virukeskuksesta ulos vanhaan kaupunkiin päin, mene puiston läpi vasemmalle.Keltainen suuri rakennus, eli Tallinnan oopperatalo, sitä vastapäätä näkyy Solariskeskus.Siellä on Vapiano ravintola.Itse käyn samassa talossa Lidossa, siellä hyvää ruokaa ja todella halpaa.Suuri valikoima.

      Vapiano vaikuttaa kailliimmalta mutta aina on paljon väkeä!

    • mikko5001

      Kävimme vuoden 2014 kesällä Vapianossa syömässä. Siellä oli edelleen käytössä tässä viestiketjussa kuvatun kaltainen korttisysteemi. Pizzaa maistuivat. Asiakkaina kaikenikäisiä mutta enimmäkseen nuoria. Tarpeeksi viihtyvyyttä. Kannattaa kokeilla. Sijainti hyvä.

    • karigrandi3

      Hyvä sijainti, ruoat ihan kohtuullista keskitasoa. Kanaa en tosin tässä puljussa syö.

      Pizzat hyvät, joskin jotkin vaihtoehdot mauttomia. Salaatit myös ok, mutta hieman kalliit verrattuna muuhun hintatasoon. Pastoihin kyllästyy ja alkaa maistua samalta, jos käy useammin.

      Korttisysteemi ideana varmaan ihan kiva, mutta käytännössä epäkäytännöllinen. Kokki tekee yhden, max kaksi annosta kerrallaan (per 5min), kun normaaliravintolassa tekisi kolme kertaa enemmän samassa ajassa. Jonotusajat paikoitellen (iltaisin klo 20 aikoihin) todella pitkät ja suurempi seurue joutunee jonottamaan eri paikoissa.

      Paikassa on varmasti vähintään yhtä paljon henkilökuntaa kuin normaalissakin ravintolassa, todennäköisesti enemmän.

      Kortti ei tuo mitään hyvää kokemukseen, päinvastoin, se tekee koko hommasta todella kömpelön.

      • janoooon

        Itse taas tykkään tuosta korttisysteemistä. Ei mene aikaa laskun huhuiluun. Samoin vaihtorahat saa heti maksaessa. Nopeaa ja välttyy ikäviltä yllätyksiltä. On kyllä suosikkipaikkoja Tallinnassa!


    • ruoka

      Eilen 7.9.2016 oltiin syämässä Tallinnassa Vapianossa. Täytyy sanoa etten koskaan ikinä missään ole syönyt niin mautonta puupastaa kuin täällä. Olen aivan varma etten koskaan tule astumaan tähän Vapianoon. Todella suuri pettymyt.

      • hirveitä.paskapaikkoja

        Vapiano ja Lido.. siinä kaksi paikkaa joissa, jos asiakas onnistuu saavuttaa sahanpurun maun, onnen makuelämys on saavutettu ja laskun voi maksaa hyvällä omallatunnolla.


      • Mitäpjauhajia

        Hyvällä omallatunnolla kysyn,miltä maistuu sahanpuru? Ei ole tarvinnut moista syödä,onneksi. Vapianon ja Lidon purut ihan ok. Ja jos rahaa on riittävästi,ei maksaminen ole ongelma, oli omatunto mikä hyvänsä. Mistä näitä hirveitä paskanjauhajia tälle palstalle riittää? Purut päässä ja elämykset hukassa. Jopa lääkäri ristinyt kätensä. Menetetty on tämäkin vanhempiensa toivo.


    • Tallinna

      Hei, olen ruokailut Vapianossa viimeksi heinäkuussa 2016, käytiin vierailun aikana useamminkin. Ainakin meillä ruoat hyviä, toki jos missä tahansa paikassa käy usein , helposti kyllästyy. Varsinkin scampi- pasta herkkua! Miellyttävä, rento ympäristö ja mukava puheensorina. Ainoa miinus jonottaminen. Suosittelen! Mitä muita mukavia, kohtuuhintaisia ruokapaikkoja keskustan tuntumassa voisitte suositella?

    • Anonyymi

      Kävin syömässä, enkä voi suositella. yksinään jos käy niin toimii, mutta ei edes pienessä seurueessa, jos on vähänkään erityyppiset ateriat haussa. jäin aidosti oikeasti ihmettelemään, kun minun piti jäädä siihen tuijottamaan kuinka kokki vääntää pastaa edessäni... ja sitä edeltävien neljän ihmisen pastat myös. olin menettää hermoni tämän paskan kanssa, ensi kerralla käyn hakemassa vaikka hodarit, mukavampaa ja saa edes kavereiden kanssa juteltua, eikä tuomitsevia katseita kun syö viimeisenä ruokaansa...

      • Anonyymi

        Hesessä ei tarvii jonotella eikä ootella ruuan valmistumista. Heti aamulla tehdään iso määrä hampurilaisia ja ranskiksia valmiiksi.


    • Anonyymi

      For two days I have been in the toilet with vomiting and diarrhea. I went on Saturday 22.7.23 at the restaurant in Helsinki.
      I ordered pizza. It came after an hour and was cold. The taste was horrible and I immediately thought that is something wrong. Still after two days my stomach is in pain. All symptoms started half an hour after I ate that pizza.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2774
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2614
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1825
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      31
      1729
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1703
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1649
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1242
    8. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1057
    10. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      64
      1050
    Aihe