Hobby Point Hesassa

villienkeli

Hei!
Haluaisin kuulla kokemuksistanne ko liikkeestä.Hyvät ja huonot puolet ;-).

16

1844

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • rekisteröitymätön**

   Löytyy tosi monipuolisesti tavaraa, palvelu on ystävällistä ja hinnat monen artikkelin kohdalla varsin kohtuulliset.

   Aivan erityisesti vanhempi myyjärouva on aivan loistava - hyvin avulias ja osaa neuvoa sun vaikka missä.

   • mieltä kanssasi

    Olen tuntenut omistajapariskunnan useampia vuosia töiden kautta: todella ammattitaitoisia ja mukavia ihmisiä.

    Hillittömän hyvät valoikoimat, etenkin kun ajattelee, että kysymyksessä on kuitenkin yksityinen liike, eikä minkään ketjun jäsen.


   • venkeli
    mieltä kanssasi kirjoitti:

    Olen tuntenut omistajapariskunnan useampia vuosia töiden kautta: todella ammattitaitoisia ja mukavia ihmisiä.

    Hillittömän hyvät valoikoimat, etenkin kun ajattelee, että kysymyksessä on kuitenkin yksityinen liike, eikä minkään ketjun jäsen.

    Pitääkin kokeilla liikettä. Pidän liikkeistä joissa osataan palvella asiakkaita./Villienkeli
    PS: Hauskaa kesän jatkoa teille molemmille!


  • Huonoa palvelua

   Huonoa palvelua ja myyjä oli hyvin epäystävällinen. Aikaisemmin myyjä kohteli vanhoja ihmisiä ilkeästi ja olin aivan ihmeissäni ja toiselle asiakkaalle oli myytyy rihkamaa hopeana. Minua kohdeltiin ilkeästi ja myyjä suorastaan huusi minulle, kun kyselin asioita. En suosittele kenellekään!

  • ateljee71

   Must hobby point on hyvin monipuolinen ja laaja askartelukauppa. Käyn siellä varsinkin silloin kun olen tekemässä antiikkinalleja koska sieltä saa hyin nallelle erivärisiä ja kokoisia lasisilmiä ja tietenkin niveliä erikokoisille nalleille aidoista kankaista puhumattakaan. Aito nallehan tehdään aidosta mohairista.

  • -sa--sgfjagaekgkbf.

   Hobby Pointin myyjät ei ees kysy voinko auttaa!!!! Hyvät valikoimat, mutta huono henkilökunta

  • hth**

   Ilmeisesti on sattunut myyjille huonoja päiviä ( eikös meille kaikille)? Aika vaikea kuitenkin kuvitella sieltä ketään, joka huutaisi asiakkaille. Minä olen ollut hobby pointiin todella tyytyväinen - käytän molempien kerrosten palveluja säännöllisesti. (alakerrassahan on siis pienoismallipuoli. )

   Voi olla, että en itse osaa kiinnittää huomiota tuohon ettei tarjota apua, kun olen niitä ihmisiä, jotka mieluummin katselevat itsekseen. Osaan kysyä, jos tarvitsen apua ja arvostan sitä, jos niskaani ei höngitä.

   Joskus on tainnut olla jokin nuori myyjätyttönen, joka on ollut hieman pihalla asioista, mutta yleensä aina tietävät neuvoa. Ymmärrän toki, että jokaisen on aloitettava jostakin ja heti ei voi olla asiantuntija.

   Kannattaa itse kysyä, mikäli on jokin asia, jossa tarvitsee apua, myyjät ovat aina auttaneet mielellään ja ystävällisesti.

   Valikoima on todella monipuolinen ja hinnat kilpailukykyiset. Riippuen kuitenkin, mitä tarvitset, voi jossain olla parempikin valikoima - esim. leimailujuttuja löytyy paremmin Sinellistä ja koruilijankin kannattaa käydä katsomassa Sinellin valikoimia - näillä kahdella liikkeellä on mielestäni parhaat korutarvike- ja helmivalikoimat. Ja kun etäisyyttäkään ei ole kuin puolisen kilometriä, vertailu on helppoa.

  • pettynytttttt

   Vanha ketju, mutta oikeasti uskomattoman tylyä palvelua siellä, edelleen.......

  • Asiakas12

   Hyvä valikoima mutta EI palautus oikeutta. Vaan vaihto-oikeus mikä tuli mulle ainakin ihan shokkina! Todella huonoa asiakaspalvelua, jos ei palautusoikeutta ole. Tuntuu että siellä vain huijataan kun tästä ei ole ilmoitusta kun vain tietyissä tuotteissa.
   En suosittele tämän takia enää...

   • Neulova

    Ei kivijalkakaupassa ole mitään pakkoa antaa palautusoikeutta! Ei edes vaihto-oikeutta. Katsotaan, että kun tuotteen on nähnyt kaupassa ja sitä on voinut siellä tutkia rauhassa, niin kauppa on kauppa. Erikseen voi sitten sopia ns. avokaupasta, jolloin tuotteen saa palauttaa vielä kotiinviennin jälkeen, mutta siitä pitää tosiaan sopia erikseen.

    Vain etämyynnissä (esim. verkkokauppa) on tarjottava vaihto- ja palautusoikeutta. Kivijalkakaupan, jollainen Hobby Pointikin on, ei tarvitse tarjota kumpaakaan. On poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua, jos jompaakumpaa tarjotaan, jo vaihto-oikeus on enemmän kuin on pakko antaa.


  • Salonti

   Ostimme jouluksi lapselle viallisen koottavan lahjan. Tämä oli tietysti suuri pettymys jouluaatona lapselle. Tähän omistaja vain ylimielisesti vastasi että sellaista elämä vain on. Miten leluja myyvä kauppias voi tällaista vastata? Ei yhtään pahoitellut asiaa.

  • Asiakas.vaan

   Alakerran pienoismallien puolella palvelu on ollut todella asiallista ja ystävällistä. Olen ainakin itse saanut avata paketit ja tarkistaa sisällön ennen ostosta, eli ei ole varmasti tullu tässä liikkeessä hankittua sekunda tuotteita. Sillä jos sisältö ei ole ollut kunnossa ovat pitäneet viallisen itsellään ja antaneet asiakkaalle paketin joka on kunnossa. Ja sama ylä-kerran kangas ja lanka puolella on palvelu ollut täysin samaa luokkaa. Kävin liikkeessä tänään taas kerran ja sanonpa vaan että voisin suositella edelleen.
   Ihmettelen mistä nämä valitukset on aiheutunut sillä olen asioinut viime vuoden aikana kerran tai kaksi kuukausittain, niin ei ole vaki henkilökunta ainakaan antanut aihetta valittaa. Ellei sitten liikkeessä ole ollut jotain opiskelijaa harjoittelussa ja hemot tai tiedot pettänyt tms.
   Ja jos on valituksen aihetta nettikaupankäynnissä niin miksi pitää olla palautusoikeus kun vaihto-oikeus on aivan sama ellei parempikin.

  • Anonyymi

   Itse olen käynyt myymälässä, kun olen etsinyt jotain tiettyä tai pelkästään "hakenut ideaa". Ihan kivaksi kaupaksi olen kokenut. Joka paikastahan sitä voi hukkaostoksia tehdä. Pienoismallien maaleja olen ostanut moneen muuhunkin pieneen korjaukseen, kun värejä on niin paljon. Viimeksi ostin kankaanpainovärejä. En kehdannut kysyä myyjiltä apua, mutta onnistuin itse löytämään toimivat ratkaisut projeteihini. Siellä muuten näyttää olevan useissa asioissa monisteella ohjeita saatavilla. Eli nekin kannattaa hyödyntää, jollei tarkkaan itse tiedä, miten toimia.

  • Anonyymi

   Olen asioinut liikkeessä useita kertoja ja olen ollut oikein tyytyväinen liikkeen laajaan valikoimaan. Palveluakin olen saanut. Tänään kaikki muuttui. Poikani oli pari päivää aikaisemmin ostanut liian paksuja metallilevyjä. Halusimme vaihtaa ne oikean kokoisiin. Täysin käyttämättömät tuotteet hintatarroilla. kunaloin selittää asiaa kassalla, miesmyyjä keskeytti, ennenkuin pääsin asian loppuun ja totesi; ei vaihdeta. Ihmetellessäni ja tiedustellessani syytä totesi vain tylysti; pomo on kieltänyt. En ole vastaavaan aiemmin törmännyt. Ikävimmäksi asian teki myyjän asenne. Oli selvästi väärässä työssä. No, ostettiin vaan sitten uusia, kun vaihtokaan ei käynyt.

  • Anonyymi

   Kauppa ei osaa asiakaspalvelun jaloa taitoa. 11v tyttäreni todella pettynyt ostamaansa virheelliseen tuotteeseen. Ei neuvottelua, ei palautusta. Kallis hartsituote kyseessä. Testasivat tytön tuotetta (tyttö vei liikkeeseen palautuksena) ja ilmoittivat että kovettuu (tyttö voi hakea pois). Syyllistivät että lapsi ei osaa. Itse äitinä mukana ja osaa kyllä.
   Uskomatonta! Tyttö ravaa viemässä ja hakemassa viallista tuotetta. En voi suositella kauppaa kenellekään. Mielipaha on kova tytöllä. Hartsi ja muotit nyt liikkeessä. Pitkä miinus toiminnalle. 😭

  • Anonyymi

   Aivan onnetonta palvelua asiakkaalle ja vielä lapselle! Tyttäreni kertoi myyjän sanoneen että hän on toiminut väärin hartsimassan kanssa ja tämä koen lapsen syyllistämiseksi. Olemme olleet puotiin yhteydessä ja reklamoineet tuotteen joka ei meillä ole toiminut niin kuin luvattu. Olemme myös toimittaneet tuotteen teille ja muotit. Kokeilimme tuotetta yhdessä täällä kotona ja totesimme siinä virheen, massa ei kuivunut luvatussa ajassa. Kauppa ei ota vastuuta asiakkaan reklamoinnista. Olemme asioineet kaupassa usein. Paha mieli.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   63
   1756
  2. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   109
   1435
  3. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   171
   1399
  4. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1244
  5. Miten musta tuntuu

   että sä teet niitä mulle :) Olen katsonut rivien välistä ja ymmärrän ehkä mitä tarkoitat. Olemme samalla viivalla ja täysiä idiootteja jos me ei yhdis
   Ikävä
   42
   821
  6. Valtamedia VALEHTELI Oodin tapahtumista, paikalla ollut pastori kertoo totuuden

   Eli ainoa joka häiriköi oli naiseksi pukeutunut mies(sairasta), joka töni ja jopa löi pastoria ja haastoi kaksintaisteluun. Youtubelta löytyy video j
   Maailman menoa
   235
   756
  7. Helteet paljastaa.

   Sumin naiset on kyllä aika läskejä, osa ihan yököttää ku vähissä vaatteissa kauppaa lyllertävät, läskit tursuu ja sit koittavat viel pitää tiukkoja va
   Suomussalmi
   50
   746
  8. Jos en olisi rakastunut sinuun

   voisin sentään tapailla muita. Rakastumalla sinuun tuomitsin itseni yksinäisyyteen.
   Ikävä
   57
   719
  9. En halua elää ilman sinua

   Mutta ei sinun kanssakaan voi elää. Miten tästä voisi päästä yli..
   Ikävä
   47
   702
  10. Miten reagoisit

   Jos heräisitkin aamulla palstalaisen vierestä?
   Sinkut
   128
   691
  Aihe